Влез

View Full Version : дали не се бъзика с мен

vesinka899
12-24-2009, 07:21
преди около година се запознах с едно момче,което не е от моя град.Писахме си и той дойде да се видим.Понеже познавал един човек от моя град и да се видят и с него.Спа унас.На другия ден вечерта си тръгна.Като обеща,че ще се видим много скоро.Писахме си на другия ден и всичко беше окей,но няколко дни не ми звънеше,не ми пишеше.Накрая аз се престраших и му писах и той каза ,че няма смисъл да сме заедно,защото имал още чувства към бившата си приятелка.След няколко месеца си писахме и лятото писа смс-как си кво прайш и целувки.И уж пак тръгнахме.Щеше да идва ама нещо имал работа нз си кво.После пак спряхме.Расърдих му се и преди един месец някъде пак се почна.Звънеше ми каза,че скоро ще се видим.Пишеше смс-и ама не ми звънеше.Имал проблеми,но не казва какви са.Вечерта праща смс утре ще ти се обадя.На др ден не звъни.Същата вечер пак смс-утре ще ти звънна.И така аз спрлях да му пиша.Но миналата вече отново ми писа.Пращаше целувки и каза,че ме обича,и че съм му била скъпа и съм значела много за него.И въпреки 2-то дни,в които сме били заедно било много яко
Та въпросът ми е той бйзика ли се с мен,аз го питах той каза че не..ама от къде да знам.

mOBSCENE
12-24-2009, 07:43
Просто си му в кърпа вързана един вид

когато си те поиска си те има

за к`во по дяволите тогава да гледа сериозно на теб

не прочетох хубаво темата..отегчих се

BloodyAmy
12-24-2009, 07:43
Според мен той не знае какво иска, а ти го зарежи и си намери друг.

sladkish_14
12-24-2009, 07:49
защо позволяваш така да си играят с тебе..
според мене няма никакви сериозни намерения към тебе..

vesinka899
12-24-2009, 07:52
но аз имам чувства към него

scanadal
12-24-2009, 08:17
Тоя просто си играе с теб.Ако държи на теб и на вашата,хмммм "връзка" няма да те върти така.Спри да му тичаш след задника и най-добре си намери някой друг :o

aloveyou
12-24-2009, 08:42
И аз мисля,че той не знае какво иска..Най-добре си намери друг и не се занимавай с него..

П.П - Не знам вече за кой път го казвам,но..
Любовта не се казва (пише),а се доказва..

П.П 2 - Весели празници на всички :smt111

ivcheto0o
12-24-2009, 09:02
Тои си играе с теб.А и аз мисля 4е то ва6те не е то4но връзка,пък и разстоянието :? Няма смисъл да се унижава6 пове4е,както казаха си му в кърпа вързана според него.

nicolepcd
12-24-2009, 09:16
Не виждаш ли, че е несериозен... Само ще се измъчваш :?

stupid0boy
12-24-2009, 10:19
Според мен той не знае какво иска, а ти го зарежи и си намери друг.+++++++++++++

soul1199
12-24-2009, 12:06
играе си с теб,знае,че когато ти пише и ти веднага си готова да тичаш след него,според мен го остави и не се занимавай,от този човек нищо сериозно не можеш да очакваш

CrAzYanDlaZy
12-24-2009, 17:54
Не виждаш ли, че е несериозен... Само ще се измъчваш :?

blqblqblqblq
12-24-2009, 18:07
Просто си му в кърпа вързана един вид

когато си те поиска си те има

за к`во по дяволите тогава да гледа сериозно на теб

не прочетох хубаво темата..отегчих се

Напълно съм съгласен..Извинявам се, че го казвам, просто му се е доебало и се е сетил за теб. Тегли му майните и го остави !! :-D :-D

bananjanet
12-24-2009, 19:13
Много са объркани нещата м/у вас .. той явно те има само за резерва :S[/b]

stanimir4etooo
12-24-2009, 19:26
ти за него си играчка,когато му е тъпо и иска да е с някоя знае,че ти го харесваш и веднага на теб предлага, и тръгвате-късате и едно и също нещо се поватаря и ще се..,докато ти не сложиш края... само те разиграва, не бъди глупава.. !!! :)

MaLkaTa_LaDy
12-24-2009, 19:36
Смята те за лека. Може би защото ти СИ лека.

vesinka899
12-24-2009, 19:46
това,че имам чувства към него не ме прави лека

stanimir4etooo
12-24-2009, 19:50
офф ...мъниче,нищо не разбираш :D

sladur4etyYy
12-24-2009, 23:21
заеби го тоя лигльо и гледай да му стане ясно, че и грам не се интересуваш от него. в момента те разиграва като кукла на конци, и то защото ти сама му го позволяваш.

Bixel
12-24-2009, 23:25
ама ти верно си мноо тъпа да са връзваш всеки път :lol:

vesinka899
12-25-2009, 06:22
ти си ебати тъпото парче :grin:

hugcheto
12-29-2009, 22:06
По добре се дръж по студено към него се едно не ти пука .. Нали знаеш принципа на мъжете ' Когато си лесна ... не си интересна : )) '

Lucksy
12-29-2009, 22:12
Хах, разбира се, че се бъзика!! Аре да тръгнем.. късаме.. после пак същата история. Тва на какво ти прилича? Зарежи го и не му обръщай внимание, да видим тогава. Намери си някой, който наистина се интересува от теб и те уважава! 8)

newii
12-29-2009, 22:30
ти за него си играчка,когато му е тъпо и иска да е с някоя знае,че ти го харесваш и веднага на теб предлага, и тръгвате-късате и едно и също нещо се поватаря и ще се..,докато ти не сложиш края... само те разиграва, не бъди глупава.. !!! :)

++++++++++++++++++

awerw
12-30-2009, 11:26
преди около година се запознах с едно момче,което не е от моя град.Писахме си и той дойде да се видим.Понеже познавал един човек от моя град и да се видят и с него.Спа унас.На другия ден вечерта си тръгна.Като обеща,че ще се видим много скоро.Писахме си на другия ден и всичко беше окей,но няколко дни не ми звънеше,не ми пишеше.Накрая аз се престраших и му писах и той каза ,че няма смисъл да сме заедно,защото имал още чувства към бившата си приятелка.След няколко месеца си писахме и лятото писа смс-как си кво прайш и целувки.И уж пак тръгнахме.Щеше да идва ама нещо имал работа нз си кво.После пак спряхме.Расърдих му се и преди един месец някъде пак се почна.Звънеше ми каза,че скоро ще се видим.Пишеше смс-и ама не ми звънеше.Имал проблеми,но не казва какви са.Вечерта праща смс утре ще ти се обадя.На др ден не звъни.Същата вечер пак смс-утре ще ти звънна.И така аз спрлях да му пиша.Но миналата вече отново ми писа.Пращаше целувки и каза,че ме обича,и че съм му била скъпа и съм значела много за него.И въпреки 2-то дни,в които сме били заедно било много яко
Та въпросът ми е той бйзика ли се с мен,аз го питах той каза че не..ама от къде да знам.
Не се бъзика той те изпоплзва :)

chocolatee
12-30-2009, 12:17
Хах, разбира се, че се бъзика!! Аре да тръгнем.. късаме.. после пак същата история. Тва на какво ти прилича? Зарежи го и не му обръщай внимание, да видим тогава. Намери си някой, който наистина се интересува от теб и те уважава! 8)
+ ;)

alex4o
12-30-2009, 12:22

Да,той буквално си играе с теб! И определено не знае какво иска! Остави го и не се занимавай :)

JANETKA
12-30-2009, 12:56
ТИ СИ СТАНАЛА НЕГОВА РОБИНЯ . когато ти каже ,че те иска , въпреки ,че ти е писал , че още имал чувства към бившата си приятелка и те реже брутално , ти си готова да направиш всичко и пак сте,,заедно,, . ако тръгнете и м/у вас проима нещо , той ще те лъже за всичко и определено те бъзика . не се хващай и не му се хвърляй в обятията при една хубава дума сред много лоши!