View Full Version : пак тези родители
stelit0o0o0o0
12-24-2009, 18:03
здравейте, изкам да споделя за проблема с мойте родители.И така проблемът е че не ме пускат да излизам сама, това много ме тормози много сме се карали на тази тема.Опитах всичко, показах им че съм отговорна, че могат да ми имат доверие , говорихме карахме се но нищо не помага.С много овещания става сичко и лятото ме карат в 20:00 да съм в къщи, а зимата ... Ето вчера отново се скарахме, защото изках да обядвам с няколко приятелки навън а не ме пуснаха а пицарията не е чак толкова далеч от нас.Казват че ми имат доверие, но ги е страх да излизам сама, защото се случвали толкова неща ... : (Помогнете ми, как да ги обедя?
едит: на 12 години съм
едит2:нямат проблем с компанията ми просто...
TheThinker
12-24-2009, 18:25
Не се занасяй! В 8 е достатъчно тъмно и късно зимата, виж лятото може да ти отпускат още половин-един час ако си по-наблизо ама на 12 намаш работа по места,където става интересно след 20-21 часа. На тая възраст си откровено казано беззащитна все още и не можеш да се пазиш от такива неща за каквито ваще си мислят.На обяда са можели да те пуснат ...И аз се сърдя като не ме пускат тук и там (да, случва се на всички), но никога не съм се прибирал след 11 сам(на 17 съм).А ти за какъв вечерен час пледираш? :)
П.П. за "овещавам не съм сигурен,ама "обедя" определено се пише с "у" :)
stelit0o0o0o0
12-24-2009, 19:19
имах предвид че зимата изобщо не ме пуускат.А за лятото много ми е тъпо защото само аз си тръгвам в 8 часа :( колко време спориммми пак :-x
TheThinker
12-24-2009, 19:32
Да де ама нали под 14 вечерният час е до 8... та ако си навънка по тва време ваще могат да ги глобят и честно казано и аз мисля че сама (без някой по-голям) не трябва да си извън къщи по тва време.Още ти е рано. :)
nefchi_bs
12-24-2009, 20:15
На 12 и аз се прибирах в 8,напълно достатъчно ти е...Сега съм на 15(не че съм много голяма) и не седя до по-късно от 7,не че не пускат,просто няма какво да правя...Ти на дискотеки ли ще ходиш,по гаджета ли?Не мога да те разбера...
Уфф .. аз съм на 14 .. лят0т0 ме пускат д0 9 часа,а сега даже не ме пуснаха да 0тида на диск0тека със съучениците и класната :cry: ..
stelit0o0o0o0
12-24-2009, 20:30
а от училще ми дават ама много се изнервих като не ме пуснаха да обядвам с приятели!!!Казаха че може ако ме карат с колатта до там имало ледове било студено,а и такива неща се били случвали..Ама казах че не сичките ми приятели отидоха нали заедно пеша само аз...да не са умрели?!Родителите им е една дума ги пуснаха а мен...иИ се пак коледа нали очаквах сега нали празници да ме пуснат да се почерпим ама...Говорят ми че ако били те собственици дори нямало да ни пуснат в заведението много малки сме били и ттн.
Радвай се, че имаш толкова отговорни родители...
Поздрави ги от мен. :)
DieselBlood
12-25-2009, 00:00
Поздрави родителите си от мен.Браво на тях.Момиче,аз съм тренирал кикбокс 5 години и пак ме е страх да излизам след 9 и половина.Какво те кара да мислиш,че родителите ти ще те пуснат до късне като си на 12 години?Къде ще ходиш толкова?????
Biskfitka
12-25-2009, 08:26
Ама ти си на 12..кво се оплакваш...и без тва вечерния ти час е до 8,а през зимата найстина няма кво да правиш навън ;) . Можело е да те пуснат наобяд да излезеш,но за да се притесняват толкова сигурно имат причина ;)
aloveyou
12-25-2009, 09:37
ОМГ..Ама ти си само на 12 години и искаш да те пуснат до сутринта ли ? пфф....Нормално си е да те пуснат до 20:00 часа..Порасни още малко и ще ти разрешат да стоиш до по-късно..
mishetymalky
12-25-2009, 10:23
И аз съм на 12,но лятото родитилите ми ме пускаха до 11-12 на вън(в компанията момиче бях само аз,другите бяха момчета но по 14-16),затова смятам че родитилите на авторката биха могли да я пускат до по-късно :-P
Violenza
12-25-2009, 12:47
Родителите ти са си напълно прави, ти си на 12 все пак, какво искаш?
Доверието няма нищо общо в случая - тях не ги е страх от това какво можеш да направиш ти, а какво може да ти се случи.
Абе какво ги слушаш бе ;D аз на 12 преди 3-4 сутринта незнаех къде живея направо най много да изядеш 2-3 шамара после ще свикнат
vagarious
12-25-2009, 13:25
Абе какво ги слушаш бе ;D аз на 12 преди 3-4 сутринта незнаех къде живея направо най много да изядеш 2-3 шамара после ще свикнат
Пф, защо й казваш такива неща!?!?Нали знаеш, че въобще не е това начина. :-x
Иначе, аз когато бях на 12 даже не излизах толкова често, какво остава да е след 20:00ч.Спокойно.И това време ще дойде,когато ще си имаш пълна свобода, но тогава ще искаш някой друг да държи отговорност за действията ти.Незнам, като ги слушаш тези неща по новините, не те ли хваща страх!?Мен лично си ме е страх, даже много, а какво остава за теб?!Недей така, знаеш, че всичко е за твое добро и ще го разбереш.А това за обяда - да, прекалили са, но какво да правиш.Научих едно:"докато съм под техния покрив, ще правя каквото кажат."
:wink:
здравейте, изкам да споделя за проблема с мойте родители.И така проблемът е че не ме пускат да излизам сама, това много ме тормози много сме се карали на тази тема.Опитах всичко, показах им че съм отговорна, че могат да ми имат доверие , говорихме карахме се но нищо не помага.С много овещания става сичко и лятото ме карат в 20:00 да съм в къщи, а зимата ... Ето вчера отново се скарахме, защото изках да обядвам с няколко приятелки навън а не ме пуснаха а пицарията не е чак толкова далеч от нас.Казват че ми имат доверие, но ги е страх да излизам сама, защото се случвали толкова неща ... : (Помогнете ми, как да ги обедя?
едит: на 12 години съм
едит2:нямат проблем с компанията ми просто...още си малка :D :D разбирам ваще :D се пан доре и мене ме пускаха повече кат бях на 12 :D
DinViesel
12-25-2009, 21:04
напълно съм съгласен.. може да не го оценяваш но си късметлийка че родителите ти не са безотговорни ;)
FantaMen
12-25-2009, 23:10
На 16 съм и лятото като се има предвид че живея на морето... се прибирам към 12... на 12 като съм бил даже не помня и лятото дали съм стоял до 8 чесно да ти кажа поне винаги играх пред вкъщи.. А ти си на 12 и искаш по пицарии и насам натам да ходиш :shock: Зимата се стъмва в 16:54 как искаш да си навън дори до 18:00 часа... Стани на 14 и тогава пак обсъди вечерния ти час но на тази възраст може да бъдеш прекалено лесна "мишена" за всеки !!!!
Това, че ти имат доверие не значи, че имат и на околните.
Изчакай 2-3 години, не са толкова много и тогава :) 20ч. си е напълно нормално време зимата за 12 годишна, даже дори е малко прекалено. Аз на 12 бях до 18:30 зимата, а лятото до 22, обаче си играх пред блока и ме виждаха винаги.
stelit0o0o0o0
12-26-2009, 14:33
зимата не ме пускат да излизам ваобще,а лятото е добре не съм пред блока да ме виждат ама се пак... :(
Споко по добре така от колкото да се чудиш какво да правиш отколкотп да имаш много време а да не знаеш какво да правиш
TheSlobberGirl
12-26-2009, 18:31
ОМГ..Ама ти си само на 12 години и искаш да те пуснат до сутринта ли ? пфф....Нормално си е да те пуснат до 20:00 часа..Порасни още малко и ще ти разрешат да стоиш до по-късно..
Аз като бях на 12 и до 20:00 не ме пускаха .. хем тогава по-други времена бяха :-D
Точно така!
Трябва да се радваш че са толкова загрижени за теб.
Разбирам недоволството ти но постави се на тяхно място.Не бързай-Има веме да излизаш и до 10 и до 12 и до сутринта,всичко с времето си.А това за пицарията е наистина малко гадно,но щом така са решили..явно има за какво да се притесняват,не знам.
ПП:Впрочем аз на 12 не помня да съм излизала някъде по дискотеки,събирания и т.н..Все още е рано,тогава все още играех пред нас на мижичка.
8)
TheSlobberGirl
12-26-2009, 18:41
Точно така!
Трябва да се радваш че са толкова загрижени за теб.
Разбирам недоволството ти но постави се на тяхно място.Не бързай-Има веме да излизаш и до 10 и до 12 и до сутринта,всичко с времето си.А това за пицарията е наистина малко гадно,но щом така са решили..явно има за какво да се притесняват,не знам.
ПП:Впрочем аз на 12 не помня да съм излизала някъде по дискотеки,събирания и т.н..Все още е рано,тогава все още играех пред нас на мижичка.
8)
и аз на 12 още на кукли и на криеница играех .. днешната младеш вече .. след време на 10 ще тръгнат да се женят /те 'ромите' :-D и сега го прават но ../
viksit0y
12-27-2009, 08:32
Е, почакай де, ти си само на 12 още..
Аз към 9 и 30 едвам излизам до магазина, който е на две крачки от вкъщи...
sladi4ka_qni4ka
12-30-2009, 16:50
ми на 12 си какво пове4е искаш.. родителите ти се притесняват за тебе ,нормално е в тези времена... аз съм на 18 ии ме е страх да се прибирам ве4ер късно... кфо да приказваме за 12 годи6на :)