View Full Version : Филми на ужасите!
Кажете некой качествен филм на ужасите, който да те накара да се на*каш от страх.. :) 8)
TheThinker
12-25-2009, 11:00
Дай някви предпочитания -зомбита,призраци,полтъргай ст(нещо си),по-психо такива...
Няма значение..Просто да те накара да трепериш от страх! :o
Последно да се наакаш или да трепериш от страх ?
Да трепериш.. :lol: за на*кването го казах за да разберете какво имам на предвид, но явно некой го взимат на сериозно.. 8-)
danibebi
12-25-2009, 12:20
Хах..аз ти препоръ4вам да гледаш The Grudge- Гняв 1,2 и 3.. мн са яки..2 4аст е най-страшна :lol: ии Предизвестена смърт,препоръ4вам ти и Погрешен завой 2 :lol: Внимавай наистина да не се напикаш от страх :lol: :lol: :shock:
DieselBlood
12-25-2009, 12:21
Кажи ми,че си правиш майтап.
Хах..аз ти препоръ4вам да гледаш The Grudge- Гняв 1,2 и 3.. мн са яки..2 4аст е най-страшна :lol: ии Предизвестена смърт,препоръ4вам ти и Погрешен завой 2 :lol: Внимавай наистина да не се напикаш от страх :lol: :lol: :shock:
Аз от Grudge 3 познавам една от актрисите и ми преподаваше театрални изкуства. :P 8-)
Иначе да, той е хубав. На някои им харесва и Грешен Завой (така ли се казваше? :-o ). :)
грешен завой само първата част става д/г, другите предложени не са нищо особено според мен.
аз препоръчвам REC, испанската версия (оригинала), не американската.
Аз ще си дам сам предложение.. :D 8-) :lol: Препоръчаха ми филма "Кошмар на улица Елм" казаха, че е хубав! :grin:
Pwnmaster
12-25-2009, 13:24
Salo.
Няма да смееш да го гледаш.
Wrong turn наистина само първата му част става, останалите са супер смешни. Joy Ride, Drag me to hell, Shrooms, The Mist, The Descent, The Texas Chainsaw Massacre са някви по-нови и не са лоши.
ledenakrasota
12-25-2009, 13:30
То по Стивън Кинг :grin: :grin: :grin:
Гробна тишина-Death silence.Напишках се от ужас :oops:
Предизвестена смърт
Гняв
за сега това се сещам :)
danibebi
12-25-2009, 13:32
Аз от Grudge 3 познавам една от актрисите и ми преподаваше театрални изкуства. :P 8-)
Иначе да, той е хубав. На някои им харесва и Грешен Завой (така ли се казваше? :-o ). :)
`Погрешен завой`..мн е коварен тоя филм леле заради него веднъж не бях спала цяла нощ :lol: :lol:
Коя от актрисите ти е преподавала театрални изкуства..любопитно ми е..да не е Каяко [Аико Хориу4и] :lol: :lol:
PurpleDream
12-25-2009, 14:04
вие нормални ли сте как може да мислите Гняв за страшен филм :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
по- тъп страшен филм мисля, че не съм гледала :lol:
първата част едва едва я изгледах- скучна, втората не и стигнах до края - още по - голяма тъпня, а 3та част изобщо няма да си правя труда да гледам :lol:
п.т. имаше един 13 призрака или 13ят призрак, сещам се, че той много ми беше харесал, SAW -естествено, Тексаско клане 1,2, Ужаси в Амитивил иии Предизвистена смърт... ооо и The hills have eyes :)
Anarchya2
12-25-2009, 14:14
Jeepers Creepers е що годе яко направен особенно 1-ва част... не,че втора не е яка даже е по яка но не чак толкова страшна поне за мен :D
danibebi
12-25-2009, 15:26
вие нормални ли сте как може да мислите Гняв за страшен филм :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
първата част едва едва я изгледах- скучна, втората не и стигнах до края - още по - голяма тъпня, а 3та част изобщо няма да си правя труда да гледам :lol:
п.т. имаше един 13 призрака или 13ят призрак, сещам се, че той много ми беше харесал, SAW -естествено, Тексаско клане 1,2, Ужаси в Амитивил иии Предизвистена смърт... ооо и The hills have eyes :)
Ако не се лъжа този филм се казваше `Тринайсетте призрака` и да,страшен е,гледала съм го..
Тексаско клане
SAW
Погрешен завой
Свободни стаи
DinViesel
12-26-2009, 16:47
An American Haunting , The Amityville Horror , Mirrors .. (от завоите мен лично най ми харесва 2рата част).. Midnight meat train.. Dead Silence.. иии моя личен фаворит Stay Alive .. препоръчвам ти го ;)
Препоръчаха ми Паранормална активност,свалих си го но още не съм го погледала,обаче бил сниман по действителен случай разказва се за гаджета които си прeмeстват да живеят заедно обаче някакви духове преследват момичето .. иначе от завоите по ми харесва първия .. и някой по-горе беше споменал Jeepers Crepeеrs,на мен първата част ми е любима ..
гледай Ghost Busters :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :razz: :D :grin: 8-) Ha Anarchya2 ABaTaPa PagBa :lol:
Предизвестена смърт ми беше скучен на мене ...
имаше един филм Проклятието на Блеар май .. за една гора, една вещица, група студенти ...
п.т. имаше един 13 призрака или 13ят призрак, сещам се, че той много ми беше харесал, SAW -естествено, Тексаско клане 1,2, Ужаси в Амитивил иии Предизвистена смърт... ооо и The hills have eyes :) съгласна съм за Гняв :) ами може и The X-files .. за мен си е добър 'филм на ужасите' за вас не знам :-D
Препоръчаха ми Паранормална активност,свалих си го но още не съм го погледала,обаче бил сниман по действителен случай разказва се за гаджета които си прeмeстват да живеят заедно обаче някакви духове преследват момичето .. иначе от завоите по ми харесва първия .. и някой по-горе беше споменал Jeepers Crepeеrs,на мен първата част ми е любима ..
Паранормална активност е наистина много добър филм, също така и The haunting in Connecticut 8)
danibebi
01-04-2010, 05:22
"Гняв" е страхотен филм..мен лично много ме кефи 8) И мисля,че е страшен,но това е мое мнение ;)
ledenakrasota
01-04-2010, 16:18
Хотел на ужасите :smt093 8)
nesquiky
01-04-2010, 17:57
Препоръчаха ми Паранормална активност,свалих си го но още не съм го погледала,обаче бил сниман по действителен случай разказва се за гаджета които си прeмeстват да живеят заедно обаче някакви духове преследват момичето
гледах го наскоро и .. наистина си е стряскащ ! 8-) :booooomb: :D
pitbullxx
01-04-2010, 17:58
Виж страха,Убийствен Пъзел 6.
D3NG3rZ0N3
01-04-2010, 18:24
Аз препоръчвам поредицата "Петък 13-ти" и римейкът от 2009 е добър
pitbullxx
01-04-2010, 18:55
Виж страха,Убийствен Пъзел 6.
Днес гледах Paranormal activity и накрая успяха да ме стреснат 8-)
Аз препоръчвам поредицата "Петък 13-ти" и римейкът от 2009 е добър
и аз съм на същото мнение
-римейкът си е страшничък
ПП-аз съм момиче-та на момчетата може да не им е чак толкова страшен
но всички Петък 13 са яки
DollDaggaBuzzBuzz
01-05-2010, 17:52
Salo.
Аз посмях :D Най-извратеният филм,пълен с всякакви изрудщини,в който все пак аз намерих някакъв смисъл,и по извратен,дори за самата мен начин ми хареса.. все пак е по Маркиз дьо Сад ;)
А по темата The art of the devil 1,2 и 3 първата част не е много добре изпипана,но другите са брутални..наскоро си пуснах трейлърите и се зачудих как съм успяла да ги изгледам една след друга :?
ако искаш гнусен филм гледай - The Cannibal Holocaust
ако искаш страшен - The Fourth Kind
а ако искаш готин ужас филм - Saw 1 ,2 ,3,4,5,6
The Texas Chainsaw Massacre също не е зле 1 ,2
със зомбита пък - The day of the dead
Unendlich
02-16-2010, 21:31
Оооо, виж ти каква хубава тема имало тук :D
Значи : The Grudge 1,2,3,4 - те са по-скоро психо
The Ring - 1,2 (Предизвестена смърт) - харесва ми филмът, ако си почитател/ка на такива филми - ще ти хареса. :)
Darkness Falls - много добро, също ми харесва.
Shutter (Призрачна бленда) - Този също си заслужава
Dead Silence (Мъртва тишина)
Ако искаш кланета - Wrong Turn 1,2,3 (Погрешен завой) и SAW (Убийствен пъзел) 1,2,3,4,5 - това са филмите, доста кървища има :D
Ако се сетя за още някой, ще пиша пак ;р
НАЙ-БРУТАЛНИЯ ФИЛМ Е Grotesque от 2009
ужс-Луд отвлича мъж и жена и им реже краката ръцете изкарват им червата и ги вързват на възел режат им онез работи-реже на мъжа пръстите и прави гердан на жената от тях-после реже зърната на жената-после главите им и това му доставя удоволствие-супер бруталллллллно!!!!!!!!!!! Бахти филма!!!!!!!!!!Филма е забранен в 18 държави поради голяма БРУТАЛНОСТ
Ако някой посмее да го гледа после да коментира- :-&
:shock:
http://www.dvdoutsider.co.uk/newscovers/g/grotesque.jpg
6okolad4ety95
02-17-2010, 18:06
Easerhead (1977)-доста страннен филм не всеки може да го разбере,и доста страшен абе с 2думи не е за всики този филм!Ето за това нещо се разправя филма http://www.ifc.com/news/images/10292008_eraserhead.jpg ужасно е!! :shock: много е страшен!
"Горски водопади"-Не е лош харесва ми!Ще се хареса на почитателите на многото кръв! 8-) http://polkovnika1.uuuq.com/images/posters/timberfalls.jpg
"Клийпър"-аз лично не съм го гледала,но всички който са казват ,че е много як! http://i.dir.bg/kino/posters/pos5009.gif
Аз не мога да разбера как някой може да нарече Saw страшен филм? Единствените хубави части са 1,2 и може би 3, но те дори не са страшни, просто имат няколко гнусни момента. Останалите части са вече банални и изсмукани от пръстите, само някви нови "интриги" пускат - уж умрял, но пък имал ученик, пък ученика имал помощник, пък помощника бил еди-къв-си и т.н. Хубавото на филма беше това, че беше непредвидим, ама както казах това го имаше само в първите три части.
P.S. Не мога да повярвам,че толкова дълго излезе.
ооо този "Grotesque" изглежда... като типични азиятски ужаси , с много много кръв и гнусотии
:-D
за този и аз съм чувала че откачаш след това и седиш неадекватен ...но след като видях картинка от филма .. все още не мога да се навия даго гледам :D
anonimchetou
02-18-2010, 12:08
има разлика между нещо страшно и междунещо брутално и гнусно. за мен тея брутални филми като например Saw не са страшни а просто брутални и гнусни. Но това е мое лично мнение . Все пак всеки се плаши от различни неща. На мене ми харесва Предизвестена смърт, Екзорсизмът на Емили Роуз е много хубав. наскоро гледах Albino farm нещо такова беше , но пак беше брутален не страшен.
perfektencom
02-18-2010, 12:50
Значи , филмите които са стари са доста страшни (влизаш в някой саит и кликаш :? Категория:Страшни филмии ще си харесаш някой :lol:
StepUpFenka
03-05-2010, 11:16
Не е ужаси ! :D а е Ужасът в Амитивил <==== супер як филм , любим ми е , и главния актьор много го тачим :grin:
пт:Басейнът,Edenn Lake , Scourge,Silent Hill aй късмт :D
Annihilati0N
03-05-2010, 17:13
Аз не гледам такава смрад, но съм чувал, че тея Saw са доста добри филмчета...
за този и аз съм чувала че откачаш след това и седиш неадекватен ...но след като видях картинка от филма .. все още не мога да се навия даго гледам :D
Луди ли сте...Най - тъпия филм е това. Съжалявам, че се излъгах да го гледам преди време. Нито ме е изплашил, нито шокирал.
Grotesque супер е филма
Cannibal Holocaust моя любим филм,доста дълго го сънувах ;)
justunique
03-05-2010, 20:32
...
vanesa0pld
03-05-2010, 20:48
оххх и на мен как ми се гледа страшен филм....:(
четвъртия вид .. мн е гаден мене още ме преследват гадни мисли :D :o :x
someonerandom
03-06-2010, 07:35
Предизвестена свърт.Оригинално заглавие "The Ring".Доста сериозен филм :D Обаче наистина всеки си има вкус.
зависи от какво имаш страхове .. за мен страшни са филмите в които трябва да разгадаеш някаква мистерия .. Предизвестена смърт, Гняв .. а иначе някакви бози като Saw са ми адски смешни .. за други пък Гняв е голям смях .. незнам .. трябва да разбереш какви страшни филми ти допадат .. мистерии, психо, кървища ..
А ти пробвай Кървавият Свети Валентин :) За мен не беше особено страшен,обаче мистерия си има
justunique
03-06-2010, 08:06
..
Гледах The Ring и мога да ви кажа, че изобщо не е страшен! :)
6okolad4ety95
03-06-2010, 08:51
Някой от вас да е гледал "The Crypt"(Клийпър)?А ко някой го е гледал да каже какво мисли дали си заслужава да го гледам и за к`во става въпрос в филма! :)
Някой от вас да е гледал "The Crypt"(Клийпър)?А ко някой го е гледал да каже какво мисли дали си заслужава да го гледам и за к`во става въпрос в филма! :)
Гледах го преди доста време. Може да се каже, че е добър.
Отведи ме в ада... :shock: :shock: баси якия филм,човек :shock:
0utrageous
03-06-2010, 17:44
the hills have eyes :shock: 8-)
D3NG3rZ0N3
03-06-2010, 18:59
The Wolfman е що годе добър. Има си и касапница.
zuzito00
03-09-2010, 17:19
Гледай Paranormal Activity (мисля, че се пише така :oops: ) Ходих да ми баят след него :smt026
House of wax. не е чак толкова страшен, но все пак става
ShtrudeL
03-10-2010, 04:59
Няма чак толко страшен филм,който да те накара да трепериш
MinimalisTka
03-10-2010, 15:02
ето някои филмчета и от менее :)
1.Urban Legends - Bloody Mary (2005)
2.Prom.Night.2008.
3.Rest.Stop
4.I Know What You Did Last Summer 1,2,3.
5.Final.Destination.3
6.House Of 1000 Corpses
7.The Butcher 2006
8.The.Texas.Chainsaw.Massacre.The.Beginning.2006
9.Boogeyman.3.2008
10.Halloween 1,2
11.House.of.Wax
12.My.Bloody.Valentine
13.Carrie.1976. - препоръчвам ви да го гледате :) интересен е
е това е от мене надявам се да съм помогнала
HRaBr0TyYKeBaPcHe
03-10-2010, 15:49
Ххахахахахахаха тфа филм ли е? :lol: Бати тъпнята-нито е страшен нито интересен.Накрая е малко стряскащо, ама само ако си заспал 8-)
HRaBr0TyYKeBaPcHe
03-10-2010, 16:11
Grotesque супер е филма
Тоя филм е бати тъпия.Се 1 гледам Сънчо.Най-накрая онез умрели ама главата фърчи и го ръпа и някфа весела музичка сякаш е нова година.А там дето му забоде топките с пирон ма изби на смях 8-)
grotesque е наййййй безмисления и смешен филм който може да съществува , смях се от сърце .. а този сало или къвто е там .. О.О искам да го гледам въпреки че изглежда адски тъп :Д
:D :D
1.Петък 13-ти
2.Заразно Зло
3.Би Брутално
4.Колекционерът
5.Кърварата Рейн
Cradle of Fear [Люлка на страха]..
YourBrutalNightmare
03-16-2010, 12:25
when a stranger calls, one missed call, the ring 1,2
cekocraft
04-02-2010, 16:09
- Species (Видове)1,2,3 и 4
- Alien,Aliens,Alien 3,Alien 4:Resurrection (Пришалецът)
- Wrong Turn 1,2 и 3 (Погрешен Завои)
- The 13th Ghost (Тринаистият Призрак)
- House of Wax (Къщата на Восъка)
- Resident Evil,Resident Evil:Apocalypse,Resident Evil:Extinction(Заразно Зло)
- Final Destination 1,2,3 и 4 (Последен Изход)
great_mari
04-02-2010, 18:34
според мен кървавият свети валентин и паранормална активност НЕ с изаслужава да ги гледате особено втория,няма абсолютно нищо стряскащо.. :? :? А и то напоследък няма хубави филми от този жанр иначе може да потърсите REC на мен лично ми харесва,въпреки че не е нещо аадски стряскащо и т.н. просто е малко по-различен от американските бози,наречени ужаси :)
`Погрешен завой`..мн е коварен тоя филм леле заради него веднъж не бях спала цяла нощ :lol: :lol:
Коя от актрисите ти е преподавала театрални изкуства..любопитно ми е..да не е Каяко [Аико Хориу4и] :lol: :lol:
аз съм гледала и 3те части на погрешен завой .. къде го видяхте тфа 'страшно' нз но поне на мен филма не и беше страшен :lol: :lol:
Callisto
05-12-2010, 20:04
Изгледала съм всички филми на ужасите от най-скучните до най-хитовите и вече нищо не ме стряска. Когато бях бебе им се смеех на тези филми, а родителите ми ми се чудеха. :D
Честно казано за мен няма филми, които могат да ме накарат да настръхна, но 1 път когато гледахме Предизвестена смърт с братовчед ми Марто, когато Самара излезе от кладенеца и запозна да ходи все едно се разглабя братовчед ми изпищя "Ааааааааа", избяга и тръшна входната врата след себе си. :grin: Спуках се от смях! :D
То по Стивън Кинг :grin: :grin: :grin:
Т'ва не беше ли с оня гадния и противен клоун? :D :D :D
Иначе по темата: Drag Me To Hell
SAW ... :)
rockchiqmorbidheart
05-13-2010, 15:08
Четвъртият вид - направен е по истински случай мн ми хареса :shock:
alex4et0y
05-13-2010, 15:12
Предизвестена смърт. Всичките части. Филма съм го гледала преди 4ри години и до сега немога да го гледам сама. :lol:
rockchiqmorbidheart
05-13-2010, 15:16
Оф боже Предизвестена смърт тва е един от най тъпите ужаси които съм гледала нз тва ако е страшко как ще ти се стоори филма който предложих преди малко :?
ch0c0lina
05-13-2010, 19:23
..Мм моите любими филми са:
Resident Evil
Silent hilli :grin:
SAW
House on Haunted Hill
Stay Alive
The Eye
REC\REC 2
A Nightmare on Elm Street - Цялата поредица
Final Destination - Цялата поредица
Boogeyman
See No Evil
и още мн. други :)
Повечето изредени тук са супер тъпи,дори не могат да бъдат определени като Ужаси,само някакъв банален сюжет и кофи с кетчуп в тях,пищящи лигльовци,което е гадно,защото това е любимият ми жанр филми.Истината е в старите ужаси.
justunique
05-13-2010, 20:44
...
Не знам какво да препоръчам, аз самата не съм гледала нещо "шокиращо" или много страшно ..
Може би съм психо, но съм гледала "Наследството на Валдемар , Човешка стоножка, Кошмари на Елм Стрийт, Дара, Автобусът, Убийствен пъзел - всичките части съм гледала, Последен изход, Тялото на Дженифър, Неканеното, Нероденият, Погрешен завой - пак съм гледала вс части, Явлението, Гняв - гледала съм частите .. и всичките ми се струват като бози ..
четох постовете и може да взема да гледам Salo и Grotesque
YourBlackDahlia
09-03-2010, 14:09
Всички филми, които казвате съм ги гледала, ама не са нищо особенно .. Особенно The Ring , The Grudge са направо невероятно случни :D
Иначе препоручвам The Collector, не е страшен, но държи в напрежение :)
chemist9009
09-03-2010, 14:17
SEE NO EVIL
Friday 13th - Killer Cut
The Texas Chainsaw - The Beginning
Urban Legends
Urban Legends - Final Cut
Urban Legends - Bloody Mary
Scream 1,2,3
8) 8) 8)
kokosety
09-03-2010, 17:18
Окървавени хълмове и сега ще гледам Предизвестена смърт! А Паранормал Активити как е ?
YourBlackDahlia
09-03-2010, 18:11
Повече от зле :D
kokosety
09-03-2010, 21:07
Смисъл зле като стращен или тъп лол :D :D
Смисъл зле като стращен или тъп лол :D :D
Тъп. Много.
YourBlackDahlia
09-04-2010, 12:18
Дори повече от тъп :D
miminka__94
09-04-2010, 12:31
Ако искате страшен филм с неочакван край ( не изтърканите до болка сюжети) ви препоръчвам Dead silence.Също така Hide and Seek(Криеница),Stay alive,Когато звънне непознат,Wrong turn(но те пак са по скоро стряскащи от колкото с някакви супер интересни истории)
electraa
09-04-2010, 18:02
Ужаси... страшно много съм гледала и най-ми допадна SAW, също така Погрешен завой 1,2,3 супер смешен :D
mArMaLaDkA
09-04-2010, 18:08
"Призрачна бленда" беше сравнително хубаво направен, ама пак имаше бая комични сцени.
"Funny Games" от 1997 - с погнуса го изгледах до края. Много силен и много брутален. Човърка моШно в психиката, и не, не става въпрос за кофи кръв, чудовища, призраци и прочие.
InfiNity09
09-07-2010, 16:32
Dead Silence, Saw 3 но той е по скоро гнусарски :)
sashko705
09-09-2010, 12:12
SAW е по- брутален, а не е страшен! Паранормална активност е доста страшен, защото е правен по истински случай, иначе аз харесвам повече класиките като Scream, Friday the 13th, A Nightmare on Elm Street , Halloween, Jeepers Creepers и така мога да ти изброявам до утре :D. Оуу и Final Destination e уникален филм!
sashko705
09-09-2010, 12:23
ужс-Луд отвлича мъж и жена и им реже краката ръцете изкарват им червата и ги вързват на възел режат им онез работи-реже на мъжа пръстите и прави гердан на жената от тях-после реже зърната на жената-после главите им и това му доставя удоволствие-супер бруталллллллно!!!!!!!!!!! Бахти филма!!!!!!!!!!Филма е забранен в 18 държави поради голяма БРУТАЛНОСТ
Ооо... стига тия японци са толко брутални чеее...
DreamWTF
09-09-2010, 12:57
Търся си филм кадето млади тийнейджъри биват брутално избити от психопати или нещо такова..от рода на "очите на скалите" " Тексаско клане" "Погрешен завой" и етц..
pyxkawataa
09-11-2010, 13:47
A nightmare on Elm street ... :) = най-великия филм на ужасите
Тамара ме кефи като замисъл, но нещо накрая не ми хареса. 8-)
Предизвестена смърт...
ТО (IT)
Orphan - не беше страшен (поне за мен) , но пък е мн. хубав филм ;д
ии други, но не ми се изброява
Снощи гледах The Dark,интересен е,има стряскащи моменти..Струва си да се гледа.
Ооо... стига тия японци са толко брутални чеее...
Ем това беше най-голямата боза дето съм гледал,нямаше история,нямаше нищо..2ма тъпи японци се сабуждат в някво мазе и тоя ги изколва ,това и 5 годишно лапе ще го измисли ..много голяма боза..попринцип не говоря лошо за филми,обаче тоя беше уникално тъп..
sapphire5
09-11-2010, 17:00
Погрешен завой 2 .. лелле тоя филмм :D просто ее .. :-# :-# ;x
Търся си филм кадето млади тийнейджъри биват брутално избити от психопати или нещо такова..от рода на "очите на скалите" " Тексаско клане" "Погрешен завой" и етц..
Восъчната къща /House of wax/
също и Знам какво направи миналото лято, но не съм съвсем сигурна за него 8-)
FernandoTorresIkerCasilla
09-12-2010, 13:05
Дяволът в Емили Роуз 'The exorcism of Emily Rose'
Остани жив. 'Stay alive'
Сирак 'Orphan' - както каза pyxkawataa : ]
Бална вечер 'Prom night' /Не е страшен, но ми е любим и просто не се сдържах да го напиша. :) /
The exoscist 'Екзорсистът'
Nine dead 'Деветима мъртви'
One missed call 'Едно пропуснато обаждане' /Доста е внушителен </
Само за тези се сещам сега .. :) Но пък имаше един 'Градината на дявола' ми разправяха, но бил спрян защото бил много страшен .. :)
BaRcEloNa4
09-12-2010, 13:19
13-те призрака е филма спомням си го беше преди 9 години когато го гледах по нова и ме беше хванало страх от него е бях на 8 год некъде :lol:
Сред любимите ми, са:
- A Nightmare On Elm Street
- Amusement
- Boogeyman
- Dead Silence
- Disturbia
- House of nine
- House of wax
- I know what you did last summer (и 3те части..)
- Misery
- One missed call
- Pulse
- Saw 1-6
- Scream
- Stay Alive
- The Hitcher
- The hills have eyes 1,2
- The mist
- The messengers
- The ring 1,2
- The Unborn
- The Strangers
- Vacancy
- Wrong turn 1,2
- When a stranger calls
- Orphan
- Pet Sematary
- Dawn of the dead
- Case 30..
Има и други, ноо това са най-въздействащите.. Не всички са с кървища, извратености и т.н., но са много интересни и наситени с напрежение.. :)
хух, за жалост мен вече много малко такива филми могат да ме изплашат.. :(
Cveti097
09-12-2010, 17:07
Охо ужасите са ми любими. Мога да ти напиша 20 листа филми ужаси и всичките ще те накарат да не напикаш от страх, но ще ти напиша най-хубавите, ако искаш още пиши ЛС.
1. Фреди срещу Джейсън.
1.1. Кошмарите на Елм Стрйит.
1.2. Петък 13.
^ Поредица са.
2. 5 момичета (Задлавието издлежда тъпо,но филма е страхотен)
3. Сиракът.
4. Убийствен птзел (Всичките части 1,2,3,4,5,6)
5. Призрачна бленда.
6. Предскказанието.
7. Сребърен коршум.
8. Пророчеството.
9. Детска игра (Всичките части 1,2,3)
9.1. Детето на Чъки (Всичките части)
10. Спускането 1и 2
11. Хълмовете стават червени.
12. Босъчна къща.
И още много други.... И след всеки филм сум гледала так : :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Даже и позле.
Ако някой знае хорър филми ида пише ЛС, а ако иска да му кажа също да пише.
Пропусках да кажа "Призрачния коръб"
sapphire5
09-12-2010, 18:32
a] .. House.of.Wax
b] .. My.Bloody.Valentine
c] .. Убийствените Пъзелии :D ;d
d] .. Погрешен завой 2,3
гледай ги тия 4 филмаа ии .. верно ше сее насереш :D ;xx
и Сиракът става, амма .. :D
tanch3t093
09-12-2010, 21:47
a] .. House.of.Wax
d] .. Погрешен завой 2,3
Восъчна къща наистина си е малко страшен. А Погрешен завой не е толкова страшен, колкото гнусен - не бих го гледала втори път. И Убийствен пъзел също... Наскоро гледах Призрачна бленда, но не е толкова страшен и Призрачен кораб също. Но Предизвестена смърт е наистина хубав - препоръчвам ти него ;]]
Гледайте "(The) fourht kind" .... Един от малкото филми, които не ме е оставял да спя :)
sapphire5
09-18-2010, 18:52
a] .. House.of.Wax
d] .. Погрешен завой 2,3
Восъчна къща наистина си е малко страшен. А Погрешен завой не е толкова страшен, колкото гнусен - не бих го гледала втори път. И Убийствен пъзел също... Наскоро гледах Призрачна бленда, но не е толкова страшен и Призрачен кораб също. Но Предизвестена смърт е наистина хубав - препоръчвам ти него ;]]
ee .. мерси :D
аа и "тексаско клане" ее яkk 8)
PinkMojo
09-18-2010, 22:52
The Descent 1вата чест мн ме изкефи :grin:
fenaNiki
10-02-2010, 19:17
Devil - има си своите стряскащи моменти, но го дават по кината...
Greennight
10-02-2010, 21:03
Луди ли сте бе :shock: Вие викате страшен филм,на филм дето някъв с маска и резачка гони група тийнейджъри :lol: Убийствен пъзел гледай 1,2,3,4,5,6 част :wink: тва е страшен филм.
vIKToriYa
10-04-2010, 16:32
паранормална активност !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! гледах го вечерта и го изключих на половината с мисълта да заспя но нямаше заспиване на др ден реших да го гледам на обед е да ти кажа на**** се от страх :(
CryToDie
10-05-2010, 17:22
Аз от всички трилъри треперя от страх :D :D Но сякаш "Знам какво направи миналото лято" е добър :-o
danibebi
10-06-2010, 12:55
Единствения филм, който не ме е оставял да заспя е Погрешен завой 2.. :lol: :-o
наскоро гледах тези поредици и учудващо много ми харесаха
jeepers creepers
joy ride
the hitcher
infected9
05-13-2011, 13:35
Devil's Diary
5ive Girls може би ще ти хареса..
Boo
Urban Legends - един от любимите ми.. :)
Grommash
05-13-2011, 16:17
Очаквам да излезе Писък 4! Дано да излезнат и още части от тази поредица. :grin:
mynichka
05-13-2011, 16:23
Призрачна бленда
Фобиа 1
паранормална активност- и него го гледах скоро и после не можах да мигна..
скоро излиза final destination 5 http://vbox7.com/play:6abeb744
"Сръбски филм" е точно такъв - наистина ужасен филм,който, като го гледах, не ме остави да заспя, и който едва ли ще гледам отново :-# :-# :-#
http://vbox7.com/play:411795ac
^ Да.. баси извратения е
иначе The guinea pig collection
http://zamunda.net/details.php?id=56028&hit=1
ElManana
06-16-2011, 11:16
По принцип не гледам страшни филми ,защото не обичам да съм неспокойна ,но Shutter, корейската версия.
_InSaNe_
06-21-2011, 18:17
Midnight meat train...аз лично се отвратих,ужасен е :shock:
WesCraven
06-21-2011, 18:34
ЗАЩО ПИШЕТЕ ТУК!??!
psychogirl13
07-03-2011, 08:35
Гробна тишина
Торбалан 1 и 3
Гняв 2
На запис
gabsit000
07-03-2011, 11:18
За мен най-качествено направени са: Saw,Предизвестена смърт,Хотелът на ужасите
The exorcist - най старите... гледай вс части.. доста са дълги но имат смисъл
The Hillls Run Red
Сеанс 9
Elm Street Nightmares.. обожавам ги всички филми... извратени са ;д
Призрачна бленда
SAW има смисъл и е як
Insidious - беше доста страшничък.. не можах да спя
Boogeyman - всичките.. тъ бест
Midnight movie e уникален
Scream (1.2.3.4)
Jeepers Creepers
The Hitcher
Death End
Road kill
Призрачна блендаа .. :shock:
За мен най-добър ужас на всички времена си остава Elm Street Nightmares.
nocoment
07-16-2011, 10:02
Енда приятелка беше направила " парти " у тях и беше поканила няколко приятелки. Гледахме " Огледала " и после всички ни беше страх да се погледнем в огледалото. :lol: :lol: След този филм не съм гледала други :lol:
WesCraven
07-16-2011, 10:25
Стига сте ъпвали стари теми бе глупаци,каза ви се ,че има такава тема и то ВАЖНА в Музика и ТВ ..Тая тема дори не е за тука.
nocoment
07-16-2011, 11:51
еми не знам ;) :lol:
Plikchencce
07-17-2011, 01:29
Salo.
И още как , утре го свалям
iBloodSucker
07-17-2011, 15:51
Final Destination 1,2,3,4 - не точно ужас, ама е супер.
Wrong Turn 1,2,3 ; SAW - всичките части ..
Scream ;
l0verch0y
07-17-2011, 18:10
Единственото което съм запомнил от WrongTurn е как във първата или втората част едно зомби си биеше чикии на едно дърво ..
Salo.
И още как , утре го свалям Фактът, че Пазолини беше убит 4 дни след премиерата на филма говори достатъчно за това колко скандален е той - дори и днес.
Много дълбоко се замислям дали да го гледам пак.
Тежък филм - както каза колегата над мен - не върви с пуканки. Добре е някой да сложи в описанието, че филмът не е за всеки - аз лично го гледах на 16 годишна възраст, без никакви предупреждения и честно казано - със седмици се сещах за определени сцени, щом сядах на вечеря.
Филмът за мен не е гениален - но със сигурност е дързък и уникален. Според мен Пазолини има и по-добри ленти - просто с тази е най-известен, защото с нея си и замина.
Няма да ви пожелавам приятно гледане, защото според мен Сало не е филм, който гали сетивата. ;)
WesCraven
07-18-2011, 14:08
Темата е в грешен раздел!Темата е стара и има същата тема в МУЗИКА И ТВ ,която е ВАЖНА и има доста страници с обсъждания и предложения,за това пишете там,а не постоянно да я ъп-вате тая идиотска тема начи..
хах американски пай, :razz: бззк се еми нз unborn например
h0usen3v3rdies
08-30-2011, 16:17
Гробна тишина :shock:
Торбалан 1 или 3 :shock: бррр.... внимавай да не нажълтиш гащите :lol:
supereightepic
08-30-2011, 16:32
изхождам ви се на темата
gugenceto2
08-30-2011, 16:36
Мен saw изобщо не ме радва щото само като видя тоя клоун падам от смях :D :D :D .Иначе гняв ми харесва погрешен завой предизвестена смърт.Имаше един много психарски за дяволът ама не му помня името.А шперцът не е страшен ама пак става за убиване на време :)
supereightepic
08-30-2011, 16:56
вие тъпи ли сте или сте бавно развиващи?
ArrowsOfDeath
08-30-2011, 17:04
Пишете в тази тема - http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=410606