Влез

View Full Version : Той не е такъв..

viqnkababyy
12-25-2009, 21:32
Здравейте, значи
имах тежка любовна раздяла / много рев и сълзи/.
Тъкмо се съвзех, като в живота ми влезе нов човек и това е момче 4 години по-голям от мен, защото аз съм на 13, той на 17.
Значи с негова помощ преживях всичко.Може да ви се стори, че на 13 години не можеш да си влюбен, но тогава любовта е най-истинска.
И говорихме си с въпросното момче по телефона, скайпа.
И когато казах на нашите за него в първия момент не го приеха и ми забраниха да се чуваме, защото бил много голям имали сме различни гледни точки за живота.Напълно разбирам, че нашите искат да ме предпазят, то той не е такъв.Той ми говори за училище, баскетбол, игри, компютри.Никога не е казал някаква обидна дума или мръсотия.Държи се толкова добре с мен.Не прилича на типично 17-годишно момче.
Страшно възпитан е и има чудесно семейство.
Та въпросът е там, че той е единствения човек, които успя да отвлече вниманието ми от бившото ми гадже.След два дни, нашите ми съобщиха, че мога да излизам с него в мола, по центъра. Да бъдем приятели, но нищо повече.Мога да му бъда приятелка всъщност аз това искам, но той ми каза, че е влюбен в мен.
П.С - по развита съм от типично 13 годишно момиче. Смисъл, че не съм 1.20 играеща с барбита. Но винаги съм държала на себе си. Просто уважавам себе си. С големи принципи съм. Но ако се влюбя и аз в него..? Нашите няма да ми дадат да го виждам и ще е гадно..
От това се страхувам. А колкото до секса, той е казвал, че не ме харесва заради секс или други истории.А просто, защото държа на себе си и не пия или пуша.. Харесвал ме, защото съм различна.
Той казва, че не е правил секс и не иска. Аз също не искам, тъй, че това не ме притеснява. Как да ви го кажа, чувствам го толкова близък, но знам, че ще се влюбя в него и тогава няма да е хубаво.
Ще ме разберат ли нашите и изобщо права ли съм ?
Мола ви дайте ми съвет ..

MetalZone
12-25-2009, 21:34
Може да ви се стори, че на 13 години не можеш да си влюбен, но тогава любовта е най-истинска.

Потрес...

LadyDi
12-25-2009, 21:35
Здравейте, значи
Тъкмо се съвзех, като в живота ми влезе нов човек и това е момче 4 години по-голям от мен, защото аз съм на 13, той на 17.
Значи с негова помощ преживях всичко.Може да ви се стори, че на 13 години не можеш да си влюбен, но тогава любовта е най-истинска.

Ей тука смятам да приключа.

LadyDi
12-25-2009, 21:37
Ах, извинявам се, тази част е по-интересна :)

П.С - по развита съм от типично 13 годишно момиче. Смисъл, че не съм 1.20 играеща с барбита. Но винаги съм държала на себе си. Просто уважавам себе си. С големи принципи съм. Но ако се влюбя и аз в него..? Нашите няма да ми дадат да го виждам и ще е гадно..
От това се страхувам. А колкото до секса, той е казвал, че не ме харесва заради секс или други истории.А просто, защото държа на себе си и не пия или пуша.. Харесвал ме, защото съм различна.
Той казва, че не е правил секс и не иска. Аз също не искам, тъй, че това не ме притеснява. Как да ви го кажа, чувствам го толкова близък, но знам, че ще се влюбя в него и тогава няма да е хубаво.

Мм... мама и тати са мъдри хора. Слушай ги. И спри да се влюбваш истински на 13. Току виж истинската любов вземе, че реши, че й се подиграваш. Тогава изведнъж ще се осъзнаеш на 73 и с 3-4 котки.

Not nice...

bog4eto
12-25-2009, 21:39
От собствен опит ти казвам,че не е нормално.И да се "обичате",не може просто да тръгнеш с един загорял пубер,който,макар и да казва друго,си се нуждае от секс.Просто такива са.Няма средна работа.Рано или късно ще си поиска.Ще мине месец,два,три..година.А после?Пак ще си малка,а той няма да търпи вечно.Смотана е работата.Ще си имате сууууууупер неприятна връзка.Родителите ти са прави. :?

valdesbg
12-25-2009, 21:40
Ама що мъниците сте се взели толкоз на сериозно с тая любов? Няква нова мода ли е или какво? Аз до 17 години не съм си и помислял за момичета, вие къде на 13 вече и раздели имате :)

Я си карайте детството като хората, пък ще дойде времето да си късате нервите :)

viqnkababyy
12-25-2009, 21:40
bog4eto - Благодаря!
Един човек във форума да помогне, а не да се заяжда.
Шапка ти свалям ! :-)

MetalZone
12-25-2009, 21:43
Защо не си направите едно дете? Тъй ще си засилите любовта...

Шапка ти свалям ! :-)

А на мен?!?! :cry:

valdesbg
12-25-2009, 21:45
Лейдито за пореден път вади Асо Пика от ръкава си. Ама нали знаеш, Марина - акъл море, глава шамандура :)

Авторке - зад тези привидни "заяждания" се крие огромна истина. Лошото е че се ежиш на всичко което НЕ ти харесва. Пък така не става :)

Хев фън :)

LadyDi
12-25-2009, 21:49
Един човек във форума да помогне, а не да се заяжда.

Много странно. Идваш тук и заявяваш на всички, че на 13 години си ИСТИНСКИ ВЛЮБЕНА.
Това не само, че не е нормално, ами е и адски наивно, и не е далеч от категорията "тъпо".

Извинявай, че ще разбия детските ти представи, но любовта не е това, което дават в "Перла". Нито в "Сълзи над Босфора", нито в "Тетрадката".

mOBSCENE
12-25-2009, 21:50
От собствен опит ти казвам,че не е нормално.И да се "обичате",не може просто да тръгнеш с един загорял пубер,който,макар и да казва друго,си се нуждае от секс.Просто такива са.Няма средна работа.Рано или късно ще си поиска.Ще мине месец,два,три..година.А после?Пак ще си малка,а той няма да търпи вечно.Смотана е работата.Ще си имате сууууууупер неприятна връзка.Родителите ти са прави. :?

+

viqnkababyy
12-25-2009, 21:50
Благодаря на всички за написаното.
Не съм искала с никой да се заяждам. :-)

LadyDi
12-25-2009, 21:58
Ние не се заяждаме :)

valdesbg
12-25-2009, 22:04
Интересно е какво прави 13 годишно момиче в 1 часа сутринта в интернет. Това е доста интересен казус.

jimei
12-25-2009, 22:05
Здравейте, значи

Не е било истинско.

Престани да гледаш любовни сериали (особено турски).

Както казах, така си мислиш ти!

И говорихме си с въпросното момче по телефона, скайпа.

Ама как, разбира се!

И когато казах на нашите за него в първия момент не го приеха и ми забраниха да се чуваме, защото бил много голям имали сме различни гледни точки за живота.Напълно разбирам, че нашите искат да ме предпазят, то той не е такъв.Той ми говори за училище, баскетбол, игри, компютри.Никога не е казал някаква обидна дума или мръсотия.Държи се толкова добре с мен.Не прилича на типично 17-годишно момче.

Ако е много търпелив ше се прави, че те "лоффка" и след 1 година като станеш по-пищна... ще му изтекат лигите и ше си поиска свойто. Ше почнете да се карате защото ти няма да искаш и накрая ше се развали вашата любоФ.

Страшно възпитан е и има чудесно семейство.
Та въпросът е там, че той е единствения човек, които успя да отвлече вниманието ми от бившото ми гадже.След два дни, нашите ми съобщиха, че мога да излизам с него в мола, по центъра. Да бъдем приятели, но нищо повече.Мога да му бъда приятелка всъщност аз това искам, но той ми каза, че е влюбен в мен.
П.С - по развита съм от типично 13 годишно момиче. Смисъл, че не съм 1.20 играеща с барбита.

По-развита? И защо реши така? Ако имаш в предвид че не си някаква тъпа кифла която пуши и пие за да се прави на голяма, да, това го разбрах още като погледнах текста.

Но винаги съм държала на себе си. Просто уважавам себе си. С големи принципи съм. Но ако се влюбя и аз в него..? Нашите няма да ми дадат да го виждам и ще е гадно..
Той казва, че не е правил секс и не иска.

Лъже, разбира се. Как да не иска да прави секс (рофл), тоя трябва да е някъв... Да не би да иска ИСТИНСКА ЛЮБОВ? То връзка без никакъв секс... голяма любов. Ше се разпадне.

Аз също не искам, тъй, че това не ме притеснява. Как да ви го кажа, чувствам го толкова близък, но знам, че ще се влюбя в него и тогава няма да е хубаво.

Нямаш приятелка на която да се довериш и затова пишеш във този форум? Виждам че си малко по-зряла от останалите кифли... ама не знам какво ше правиш като си поиска човека секса. Рано или късно ще види някаква пищна абитуриентка и ще му литне самолета... Айде, оправяй са...

LadyDi
12-25-2009, 22:05
Ваканция е.

valdesbg
12-25-2009, 22:08
Е и? :)

Друга беше историята по мое време. Явно времената се променят.

umri
12-25-2009, 22:41
Здравейте, значи
аз съм на 13
Но винаги съм държала на себе си. Просто уважавам себе си. С големи принципи съм.
Харесвал ме, защото съм различна.
Той казва, че не е правил секс и не иска.

Гей е тоя да се занимава с 13 годишни. Сигурно има малка чурка. 17 годишен да не иска да прави секс - гей, малка пишка, обратен, хомосексуалист, педерас ИЛИ лъжец.
Със сигурност принципите са ти много големи и безкомпромисни. На 13 години човек е вече голям, поел е своя път в живота и е изградил принципите, според които ще живее цял живот - безкомпромисно!

Моят съвет е да си гледаш ученето, сериалчетата и да се развиваш. Недей се занимава още. Ако си мислиш, че на 13 си изживяла най-голяма любов и раздяла в живота си си в голяма заблуда.

Поздравления правилното за писане. Малко са правилно пишещите, особено пък 13 годишни.

FantaMen
12-25-2009, 23:41
След около 10 теми в рамките на около 20 минути вече реших че след като навърша 18 ще направя магазин в който да се продава любовта... мисля че ще е доста изгодно много хора се обичат от тоя форум поне да се искара някой лев с тая помощ... Щом на 13 можеш да обичаш и да си изградиш принципи... мисля че трябва да се гласува закон за сваляне на прага на пълнолетие 14 години... И без това всички на тая възраст се изпоеб^ха напиха напушиха качиха се в коли надрусани.,...защо не се Узакони и проблема да се реши

viqnkababyy
12-26-2009, 18:40
Благодаря на всички.Други мнения по въпроса ? :)

Luciernaga
12-26-2009, 19:01
Той е на 17, ебати. След година-две отива в университет, а ти кой клас ще си тогава? 8-ми, 9-ти? На него сега му е времето да ходи по момичета(а не да е нечия бавачка), да ходи да пие с приятели и т.н.
"Не е правил секс, но и не иска". И от къде знаеш пък дали иска секс или не? Да не си му в главата?

Изобщо, цялата ситуация е повече от комична. Ако не е някой аутсайдер(което ме съмнява от прочетеното в първия пост), ще си хване момиче на неговата възраст, по-голямо или с година по-малко и няма да се занимава с деца. Колкото и зряло да ти се струва, че мислиш, каквито и принципи да имаш, никога няма да си на едно чисто интелектуално ниво с нормално развиващ се мъж.

За 13-годишна няма как да си преживяла "много тежко любовна раздяла", по простата причина, че си малка и на тази възраст едва ли ще се получи нещо сериозно някъде другаде, освен в детската ти филмирана главица. И сега са същите драми - "ами, ако се влюбя ще...". Ти няма да се влюбиш, ти ще си мислиш, че си влюбена, за да се намираш на работа. Бъдете си приятели с момъка, но недей да се товариш излишно, както и него, с щуротии.

shandio
12-26-2009, 19:36
БОЖЕ!! Побъркани хора от всякъде :shock: мале малеее думи ня`ам

VforVendeta
12-26-2009, 20:07
Ааааах, какво надушвам тука :-o ?

Любовните копенжи на малко заблудено момиченце, любовта на 13 е толкова сантиментална :) . Жалко, че когато разберат колко всъщност е перфектен отсрещния човек, вече са наранени и излъгани ...

kalpazanka
12-26-2009, 20:17
Учи си уроците и не се занимавай с простотии!
Напушва ме на смях като ви чета излиянията за супер сериозните връзки, любови и раздели.
Бе, к'во слагат в тоя нескуик?!

sladyr4etoo
12-26-2009, 20:19
съгласна с bog4eto

incarnati0n
12-26-2009, 20:38
Първопричината на всеки конфликт идва още от това, че си казваш "той не е такъв"... :-o
А рано или късно, ако не точно 'ТАКЪВ', той се оказва "ОНАКЪВ", но така или иначе - гад..
И си само на 13, сядай си на гъзо. :booooomb:

LaDy_DaQnA
12-26-2009, 21:11
Ееее ... Убивате ме . Момичето се сблъсква с живота ... Какво толкова и не иска да прави грешки . Вместо да и казвате истини за живота под формата та обиди сменете тона ... нали трябва а се подкрепяме все пак... Та до авторката ... ако имаш симпатии какво му мислиш - не е кой знае какво . Ако се влюбиш - ОК . Ама без да опиташ нява да разбереш . И НЕ е задължително да се влюбваш във всеки с когото си ... Ако е писано - ще се случи . Та ако както другите казват "си поиска неговото" а ти не си готова .. МАЙНАТА МУ! ... Така че не се притеснявай и ... Успех!

krissit0
12-26-2009, 21:48
LaDy_DaQnA, до някъде си права.Но всеки ,който си е дал мнението дори и под формата на обида се е опитал да помогне.Като се замисля аз на 13 мислех само как да изляза и да си играя с децата от махалата.А тук се говори за 'ИСТИНСКА' любов... на 13 дори не можеш да различиш харесване от влюбване.На всичкото от горе как може да се довериш на едно 17 годишно момче ,че не иска да прави секс (точно в тази възраст ги вълнува мн повече от колкото си мислиш) и за какво сблъскване с живота говорим като на 13 год.би трябвало да мисли за съвсем други неща като училище.Така ,че до авторката : послушай родителите си,колкото и да не ти звучи понякога разумно,те са минали по твоя път и знаят кое е най-доброто за теб.Пък и тези съвети ,които ще получиш тук няма да са обективни ,по-добре поговори с майка си- може да ти даде доста добър съвет :)

ZaGadKkAa
12-27-2009, 08:04
ВЕРНО ЛИ ?? И кфом ваще ще ти забранят да се виждате? :shock: :shock: еми тогава сватбата се отменя :( :( илии има и план Б да избягаш от вкъщи да отидеш при него,да си напраите бебе (ама пък 17 годишния момък не иска (мисля,че наистина тфа момче нещо му има просто звучи гейско)..но все пак ) и такам,мисля,че ваще може и да не ти съобщят да не се виждатее 8) .. :shock: :shock: :shock: :shock: л е л е м а л е

aloveyou
12-27-2009, 08:20
И какво като се влюбиш,кое е те притеснява.?
Ако изпитваш някакви чувства - бъди с него..Но те е страх,че родителите ти ще разберат ? Еми тогава няма да им кажеш,знам не е най-доброто решение,но няма какво да правиш друго.. "Любовта не пита дали е правилно или грешно"
Така че,слушай сърцето си..И реши сама..

Успех ?

viqnkababyy
12-27-2009, 18:44
Искрени благодарности на LaDy_DaQnA, че е една от малките които разбират смисъла на думата " форум ".
И на другите 3-4 писали след нея. :)
А колкото до училището, гледам си то много добре отличничка съм.
Това, че просто искам да имам гадже не значи, че съм куха кифла. :?

NeverTheSame
12-27-2009, 18:48
Да..не е такъв,сигурна съм ;]] А ти май наистина трябва да се обърнеш към барбитата..те също много се уважават и са по развити за възрастта си ;]]

shandio
12-27-2009, 19:58
Това, че просто искам да имам гадже не значи, че съм куха кифла. :?

То така се почва. Първо гаджета после гланцове и спирали, прически, токове, дрешки, глупости ... и така докато не се получи типичния префърцун качил се на 12см кукили, с 5 тона грим, изкелефинчено тоалетче от Terrenova и "коса" като на бръкнал в контакта... :?

besgreshnyy1
12-28-2009, 08:26
Родителите ти са прави..Той може сега наистина да не иска секс..но след известно време ще си поиска, а ти отново ще си малка за това. :? Бъдете приятели, но трябва да му кажеш, че няма да има нищо повече между вас. Той трябва да знае. Пожелавам ти успех. :)

soul1199
12-28-2009, 08:42
не мога да го прочета :-# :-# :-#

_SwEeT_
02-12-2010, 13:49
vsi4ki se pravite na golemi psiholozi s ist1rkanite frazi na 13 si mal1k za lubov... igrai si s kykli4ki pfff ne e taka.. az s16to s1m na 13 daje ve4e 14 i s1m se vlubvala mnogo silno.. sled tova vsi4ko priklu4ii i kakto i da e tova e dr. tema.. Ta mis1lta mi e 4e ne moje da kaje6 na s1rceto si koga da zapo4ne da se promenq i da zapo4va da obi4a ... lubovta nqma granici be hora ne b1dete 4ernogledi za sveta.. a za tova kak1v s1vet iska6 li4no az ne moga da ti kaja podhodq6t za6toto ako my kaje6 4e moje be 6te zapo4ne6 da go obi4a6 toi 6te se otdr1pne ... radvai se na migovete si s1s nego i tova e ot men.. :)

SoStarstruck
02-12-2010, 14:20
Любими бисери:

Здравейте, значи

Може да ви се стори, че на 13 години не можеш да си влюбен, но тогава любовта е най-истинска.
Той ми говори за училище, баскетбол, игри, компютри. Никога не е казал някаква обидна дума или мръсотия.Държи се толкова добре с мен.Не прилича на типично 17-годишно момче.

по развита съм от типично 13 годишно момиче. Смисъл, че не съм 1.20 играеща с барбита. Но винаги съм държала на себе си. Просто уважавам себе си. С големи принципи съм.

А колкото до секса, той е казвал, че не ме харесва заради секс или други истории.А просто, защото държа на себе си и не пия или пуша.. Харесвал ме, защото съм различна.

Той казва, че не е правил секс и НЕ ИСКА!!! Мисля,че колкото и да коментирам е безсмислено ..

malkazlatna
02-12-2010, 14:47
Не си мисли,че на 13 си истински влюбена- и аз съм си мислила така :grin: :grin: :grin: Животът е пред теб, и това момче на 17 твърди,че не иска секс ? :grin: Кой вярва на това в днешно време? Според мен те заблуждава сериозно, за да хлътнеш по него,защото сега си в такъв период (след раздяла),че си наивна и доверчива.Внимавай и не му се доверявай напълно

uBuTo
02-12-2010, 15:36
при да се влюбваш истински на 13. Току виж истинската любов вземе, че реши, че й се подиграваш. Тогава изведнъж ще се осъзнаеш на 73 и с 3-4 котки.
+++++ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kukli4kata001
02-12-2010, 16:47
прочетох само някой мнения и ме мързи повече, макар че са интересни
както и да е
по темата: слушай родителите си, кажи му "оставаме приятели и толкова".Все пак на 17 години, добре да речем, че сега не иска, ами след 1-2 години мислиш че пак ще говори същото? Не, разбира се и ти също го знаеш. И пак ще ти кажа родителите ти са прави И аз така не слушах мама викам й не си права и после кво, права ли беше? ДА! И знаеш ли какво ми каза:"нещата никога не се променят, винаги са същите независимо от времето.Разликата е в тва, че вие (днешната младеж,така да кажем) сте нахални и невъзпитани" :) :)

DarknessAngel
02-12-2010, 16:49
Здравей.
Първо поздравления,че успехът ти в училище е добър. Хубаво е и,че си намерила такъв човек. Все пак според мен е хубаво да сте си приятели,понеже при евентуална раздяла няма да има кой да те утеши и вероятно успехът ти ще спадне наред с настроението и така нататък, а ако не се лъжа тази година ще кандидатстваш. :) Бъди дипломатична и останете приятели. И аз мислех,че съм достатъчно голяма като станах на 14 и си имах приятел,но знаеш ли какво - мисля че прибързах. 8-) Има време за всичко. И все пак решението си е твое. :)

bobito_th
02-12-2010, 17:46
Ta mis1lta mi e 4e ne moje da kaje6 na s1rceto si koga da zapo4ne da se promenq i da zapo4va da obi4a

аее сърцето е просто мускул :wink:

таа по тематаа.. повечето казват, че не искат секс само, за да те заблудят. Слушай родителите си и няма да съжаляваш. И аз до скоро не слушах родителите си и все грешах.. таа както казаха, родителите ти са минали по тоя път и знаят какво е :)

btw само не мога да разбера защо се радваш толкова на хората, които ти казват да "следваш сърцето си", а другите които "нареждат", а всъщност изказват мнение.. тях не ги броиш :?

айде успех ии не се хващай с всеки, който ти е казал, че те "лоФфка"

justonegirlwithonehope
02-12-2010, 18:48
Постъпваш тъпо.Ако беше малко поо-голяма разликата в годините нямаше да е толкова фрапираща, но на този етап .. а и ако се обичате и имате хубава връзка естествено, че ще се стигне до секс, а за мен 13 години .. това не е идеалната възраст за първия ти път.Колкото и да говори, каквото и да говори, не забравяй, че жените били змии, били клюкарки, не знам си какви били, ама по-големи манипулатори от мъжете няма.Така ще те омотае, че няма да се усетиш как си си легнала с него.Казвам ти го от личен опит и след това не ми беше много приятно.Просто на 13 не можеш да знаеш дали е такъв за какъвто се представя пред теб и прочие.Колкото и развита да си, повярвай ми не си се сблъскала още с по-сериозни проблеми и си мислиш, че е идеалния след като ти е казал 2 мили приказки на кръс.Не бъди толкова лесна бе момиче, а и едва ли го обичаш .. поне за не мога да го повярвам това .. :?

WrongLife
02-12-2010, 19:25
Напълно го подкрепям

teenems
02-12-2010, 20:25

Потрес...

Просто FACEPALM !