PDA

View Full Version : Как да не нараня чувствата му

carry3
12-27-2009, 11:31
Едно момче от класа, с което сме близки, в часовете по танци танцуваме заедно от 5 години сега ме харесва. Но аз - не. Харесвам го като приятел, нищо повече. Харесва ме, ОК, обаче ми досажда постоянно . В скайп се прави на мачо, а всъшност едва ми каза "Заповядай", когато ми подари подарък в училище. Той се е обърнал за съвет към една моя приятелка и тя му казала какво харесвам и така нататък. Не съм сигурна, но май му е казала, че той "има шанс" със мен - което е хипер голяма лъжа и сега момчето се е така обнадеждило. И понеже съм отличничка, той сега все зад мен се влачи, постоянно и се прави, че говори с приятелите си за учене, за свързване на някакви вериги по химия и такива :? . Това е страшно досадно, а и освен това не мога да се отърва. Всички изпадаме в такова положение, да харесваме някой, който не отвръща на чувствата ни. Разбирам го, но пък имам и лично пространство. По тъпия скайп ми пише "zdr" по 10 пъти на ден и ме пита все за учене :? . Имам добри оценки, ама не съм някакъв зубър дето живота му зависи от едно 5,98 и ще разплаче . Проблема е, че е адски досадно, не искам да му нараня чувствата, но не искам и да му давам шанс. Искам пространство - не някой да тича след мен 12 часа на денонощие . Искам да му кажа по деликатен начин, че не се интересувам от него или дори незнам какво да правя ... как бихте постъпили вие?

Nathan
12-27-2009, 11:34
Какво ще ти пречи да му го кажеш лично и директно ? От това по - нормален и (за мен) логичен начин не виждам.

Lincheto
12-27-2009, 11:35
Едва ли няма да го нараниш.
Ми кажи му просто, че няма шанс с теб и че искаш да сте приятели и готово 8-)

BloodyAmy
12-27-2009, 11:37
не искам и да му давам шанс. Искам пространство - не някой да тича след мен 12 часа на денонощие . Искам да му кажа по деликатен начин, че не се интересувам от него

Говори с него. Кажи му, че си разбрала за неговата симпатия, но не можеш да му отвърнеш със същото, понеже той не е човека за теб. Кажи му и това " Искам пространство - не някой да тича след мен 12 часа на денонощие. " Както и за това, което според теб е казала приятелката ти, че е просто недуразомение.
Но трябва да знаеш, че по какъвто и деликатен или не начин да го одрежеш, ако наистина те харесва, все ще му е кофти.

ivcheto0o
12-27-2009, 12:16
говори с него така или инъ4е 6те го заболи.Но все пак го кажи деликатно примерно "Аз те възприемам само като приятел,не ме разбираи погре6но..."

TheBeliever
12-27-2009, 12:24
Следващия път като ти пише в скайп му прати линк към тази тема. Ако не е тъп ще се усети. И няма такова положение като "да не му нараня чувствата". Отхвърления винаги ще е наранен.

0nem0retIme
12-27-2009, 12:28
Кажи му истината директно без да овърташ.

awerw
12-27-2009, 12:36
Аз 6те кажа така.Виж ся мн си ми симпати4ен ама просто трябва да приеме6 4е си ми само приятел и това ако не ти е достатъ4но нз :D .

stupid0boy
12-27-2009, 12:44

И междудругото на колко си?

valdesbg
12-27-2009, 12:52
Ем теказаха - няма опция да не го нараниш. Просто си кажи нещата директно, ии дръж на позицията си.

Толкоз :)

aloveyou
12-27-2009, 12:53

peshost
12-27-2009, 12:57
Ами директно иначе няма да те остави.

soul1199
12-27-2009, 14:50
пробвай с тва:не те харесвам :P

haritov
12-27-2009, 15:04
пробвай с тва:не те харесвам :P

ако не искаш да го нараниш тръгни с него

и после дай историята на вашата връзка за създаването на сакъз 3

0409
12-27-2009, 15:12
Казваш му - Не те харесвам. Престани да ме преследваш и да ми пишеш и т.н изреждаш му всички досадни неща които прави и КРАЙ :-D
И да не ти пука за чувствата му. Все пак твоето спокойствие е по-важно :lol:

Whyniser
12-27-2009, 16:55
Просто му го кажи лично.Кажи,че те дразни това поведение,не искаш да си с него,да не му даваш напразни надежди.Кажи си му го каквото ти е на главата.Няма начин да не се засегне както и да му го кажеш.В това можеш да се увериш.

FantaMen
12-27-2009, 21:05
Пича на колко е ..? По действията съдя че не може да подходи с момиче както трябва.В смисъл че това да те търси по 10 пъти на ден е само в негов минус... Изобщо не прави добро впечатление камо ли да потдържате приятелски взаймоотношение.Просто говори с него няма как да се измъкнеш по деликатен начин ;)

ledenakrasota
12-27-2009, 21:07
По-добре да го нараниш,отколкото да го заблуждаваш с напразни надежди :-o

12-28-2009, 08:52
като се видите в даскало викваш го настрани и му казваш как стоят нещата :)

JustAnotherGirl
12-28-2009, 10:40
Бъди пряма :)