Влез

View Full Version : Дали ще и хареса?

zuhy
12-27-2009, 21:35
Здравейте ,
Значи имам една идеа да подаря на едно момиче , което се надявам да тръгне с мен ( като подарак за коледа) гривна и на тази гривна написана датата , на която за първи път я видях и моите инциали. Дали ще и хареса ? И дали това ще покаже сериозноста ми към нея. Факта , че си спомням на коя дата се видяхме за първи път ще значи ли нещо за нея ? Как мислите ? :)

Zarity
12-27-2009, 21:36
Оу,това е много сладко :-)
Със сигорност ще й хареса :-D

haritov
12-27-2009, 21:37
Здравейте ,
Значи имам една идеа да подаря на едно момиче , което се надявам да тръгне с мен ( като подарак за коледа) гривна и на тази гривна написана датата , на която за първи път я видях и моите инциали. Дали ще и хареса ? И дали това ще покаже сериозноста ми към нея. Факта , че си спомням на коя дата се видяхме за първи път ще значи ли нещо за нея ? Как мислите ? :)

де да можех да виждам в бъдещето

коледа мина :D

Zarity
12-27-2009, 21:38
Здравейте ,

и аз щях да спомена тоя факт.... :-o

hahavteen
12-27-2009, 21:39
А тя има ли чувства към теб? Един такъв подарък от някой който НЕ харесвам по-скоро би ме издразнил... Иначе идеята е сладка и на мен би ми харесало.

zuhy
12-27-2009, 21:39
Здравейте ,

де да можех да виждам в бъдещето

ее уж заради това ... малко закъсняло де :Д

zuhy
12-27-2009, 21:41
А тя има ли чувства към теб? Един такъв подарък от някой който НЕ харесвам по-скоро би ме издразнил... Иначе идеята е сладка и на мен би ми харесало.

ми има симпати към мен... уж иска да опитаме обаче не е напълно сигорна :) и се надявам с едно такова припомняне и подаръче да наклоня везните към " о да определно трябва да опитаме" :)

MaLkaTa_LaDy
12-27-2009, 21:41
Това е прекалено сантименално. Ако нямате връзка и не си убеден, че те харесва е изключително тъпо. Ако някой ми го подари ей така бих го помислила за супер изнежен.

zuhy
12-27-2009, 21:44
Това е прекалено сантименално. Ако нямате връзка и не си убеден, че те харесва е изключително тъпо. Ако някой ми го подари ей така бих го помислила за супер изнежен.

естествено , че ме харесва тя даже ме ревнува ( което не си го призна) и също така ме целуваше остава и да не ме харесва... и да не ме харесва здраве да е ако човек не опита как ще разбере ?? аммм ? мен не ме е страх от отхвърлане ;)

incarnati0n
12-27-2009, 21:52
Ееее, това е джентълмен, браво.
Лично аз бих се изкефила много на нещо такова, точно защото е сантиментално.

Успех, мисля, че ще я зарадваш много.

Neopitom3na
12-27-2009, 23:45
сладко е :P

Sh
12-28-2009, 00:51
Ама вие не сте ли заедно?
Ако не съм с човека, който ми подарява гривната ще се издразня...
Може да се зачуди к'ва е тая дата, бту, ако не помни. :lol:

iLovePussyJuice
12-28-2009, 00:58
Еми нестандартно е. :)
Успех. :)

ivcheto0o
12-28-2009, 03:21
ако и аз изпитвам су6тото бих се зарадвала :)

lipsvashh_mi
12-28-2009, 07:28
по-банално нещо не бях чувала....ако си мислиш ,че се разтапяме по-такива неща или си гледал прекалено много сапунки или ти хлопат мииииинимум 5-6 дъски..
отиди на психолог и пийни няколко хапченца :D
ПП Ако искаш да й признаеш има много други по-разумни начини!Успех :) :)

soul1199
12-28-2009, 07:44
мен ми харесва 8)

moisture
12-28-2009, 07:50
по-банално нещо не бях чувала....ако си мислиш ,че се разтапяме по-такива неща или си гледал прекалено много сапунки или ти хлопат мииииинимум 5-6 дъски..
отиди на психолог и пийни няколко хапченца :D
ПП Ако искаш да й признаеш има много други по-разумни начини!Успех :) :)
точно

ThedramaQueen
12-28-2009, 08:05
Здравейте ,

а дали тя помни тая дата? Смисъл, много тъпо ще стане ако се наложи да и обяснявящ кво е станало тогава :?

besgreshnyy1
12-28-2009, 08:08
Няма спор..Ще й хареса. Идеята ти е много сладка..Дано обаче наистина да си спомня какво се е случило тогава.. :-) :)

Priceless
12-28-2009, 08:39
Защо пък ТВОИТЕ инициали ?! о.О
Мен това би ме издразнило. Аз ако искам нечии иницали върху гривна - това ще са си лично и само моите :D

vikitolove
12-28-2009, 08:57
Защо пък ТВОИТЕ инициали ?! о.О
Мен това би ме издразнило. Аз ако искам нечии иницали върху гривна - това ще са си лично и само моите :D

съгласна. и аз това се зачудих,даже се върнах да прочета отново да не би аз да не съм видяла нещо :?

иначе е много сладко,нестандартно и новаторско и романтично

ToniStoraro
12-28-2009, 09:02
може за Нова година.

Lucksy
12-28-2009, 12:27
Ами.. хубаво си се сетил. Браво! :)

awerw
12-28-2009, 13:21
Пи4 мн 6те е кофти ако попита ква е таз дата и кви са тез букви :razz: но ако те харесва съм сигурен 4е 6те и хареса мн :)

givemereasontolive
12-28-2009, 13:24
Здравейте ,

Не е ли по-добре да и напишеш датата,на която сте тръгнали и инициалите ти ? Незнам ти си прецени ! :wink:

givemereasontolive
12-28-2009, 13:25
може за Нова година.

Тоав щях да казвам. [;

givemereasontolive
12-28-2009, 13:26
Здравейте ,

а дали тя помни тая дата? Смисъл, много тъпо ще стане ако се наложи да и обяснявящ кво е станало тогава :?

Помисли и за това :(

sladyr4etoo
12-28-2009, 14:44
супер е :Pи аз бих се зарадвала :oops:

Slave4You
12-28-2009, 19:45
ако и аз изпитвам су6тото бих се зарадвала :)

Dollystar
12-28-2009, 19:49
Аз бих се зарадвала много :-)
Успех!