View Full Version : 0.о
JustAnotherGirl
12-28-2009, 13:24
Значи проблемът е следният: приятелят ми е бременен и нз какво да правим и двамата сме непълнолетни... Мислили сме да изхвърлим бебето в някой контейнер като се роди обаче някой може да го намери...Какво да правим?!
П.П.: Момиче на 16 години съм а още нямам сперма, това нормално ли е?
:-# :-# :-#
anichka12345678
12-28-2009, 13:26
Значи проблемът е следният: приятелят ми е бременен и нз какво да правим и двамата сме непълнолетни... Мислили сме да изхвърлим бебето в някой контейнер като се роди обаче някой може да го намери...Какво да правим?!
:-# :-# :-# хахах от скука вече откачате :D :D
JustAnotherGirl
12-28-2009, 13:27
:-# :-# :-# хахах от скука вече откачате :D :D
има нещо вярно :grin:
Luciernaga
12-28-2009, 13:30
http://skepticalteacher.files.wordpress.com/2009/08/facepalm.jpg
O_O (.)(.) ( . )( . )
>.> >.< ;_;
Отидете на някой самотен остров и си направете извънземни. Тогава може би ще ти дойде спермата :D
JustAnotherGirl
12-28-2009, 13:37
Отидете на някой самотен остров и си направете извънземни. Тогава може би ще ти дойде спермата :D
Благодаря ти даде ми някаква надежда. Обаче къде да го търсим този самотен остров и какво да правим с бъдешето дете :-# Идеи?
aloveyou
12-28-2009, 13:38
Добра идея :lol:
П.С - Ще ви помоля,да не пускате такива теми в такива раздели:като
- любов
- секс
- козметика и диети
- и т.н
Има си "Кофа" за това 8)
JustAnotherGirl
12-28-2009, 13:40
Добра идея :lol:
П.С - Ще ви помоля,да не пускате такива теми в такива раздели:като
- любов
- секс
- козметика и диети
- и т.н
Има си "Кофа" за това 8)
ми то за гавратаааааааа :evil:
Punisherrr
12-28-2009, 13:43
т. 11