View Full Version : Някой да помогне и на мен ...
DeAngelle
12-28-2009, 19:29
значи работата не е много заплетена харесвам едно момче много сме близки тази вечер мисля да му пи6аа...но проблема е че се спичам и то много а не трябва все пак сме много блзики дайите ми съвети моля ви но сериозно как да поддържам разговора да не му стане досадно а напротив приятно и как да го накарам да ме погледне с други очи казвайте бързо трябва ми сега
Тая вечер сте много забавни :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
vagarious
12-28-2009, 19:39
а не трябва все пак сме много блзики дайите ми съвети моля ви
Аз ли нещо не разбирам или !?Хем сте много близки, хем сигурно с дни обмисляш кога точно да му пишеш, а сега се чудиш какво да му пишеш!Че даже се спичаш!? :lol: :lol: :lol: Ей осъзнайте се, бе хораа...... :x :x :x :x :x
BloodyAmy
12-28-2009, 19:40
" Някой да помогне и на мен ..."
Ако не си помогнеш сама, никой няма да ти помогне..
По темата: Ние не сме врачки, за да знаем как да поддържаш разговора, за да не му стане еди какво си.. Все пак ти ще говориш с него, парадон ПИШЕШ с него, а не ние.
ledenakrasota
12-28-2009, 19:47
Пиши му,че си гола и ще те погледне с други очи :lol: :lol: :lol: :lol: и камера даже му посни :lol: :lol: :lol:
Slave4You
12-28-2009, 19:47
:shock: :D :D :D
Нали темата не е ебавка?? (прилича ми на пародия на 90% от темите, не друго)
Така де, за да те погледне с други очи, 1во не е лошо да се видите очи в очи;)
Тая вечер сте много забавни :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
chocolatee
12-28-2009, 19:49
Е, нали сте много близки, бе?!За к'во се спичаш?!Хем така, хем така.А и на всичкото отгоре ще си ПИШЕШ с него..щом като си пишеш с него / и сте МНОГО близки 8-) / се спичаш..представям си, ако ГОВОРИШ с него какво ще е..
Ужас.
JoeBanana
12-28-2009, 19:50
дай аз ше говоря с него, обаче, ако ти го открадна, не искам да се сърдиш !
kotence_91
12-28-2009, 19:51
Хем те сърби, хем те боли ... :lol:
soul1199
12-28-2009, 19:52
ще му направиш услуга,ако сложиш поне една запетайка на твойте писания :(
Пиши му,че си гола и ще те погледне с други очи :lol: :lol: :lol: :lol: и камера даже му посни :lol: :lol: :lol:
Подкрепям с две ръце..
А иначе сериозно покани го да излезете на кънки примерно,не е толкова трудно...
Ако се съгласи,тогава имаш право да се спичаш..
И стига мамкаму с тоя скайп.Скайп тва скайп онова..не е си работа с тоя СКАЙП....Губи се експириънса :D
Айде бегай и като се съгласи пиши..
Давай смело нема да те изеде..
Успех :)
Тая вечер сте много забавни :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: +1
Подкрепям с две ръце..
А иначе сериозно покани го да излезете на кънки примерно,не е толкова трудно...
Ако се съгласи,тогава имаш право да се спичаш..
И стига мамкаму с тоя скайп.Скайп тва скайп онова..не е си работа с тоя СКАЙП....Губи се експириънса :D
Айде бегай и като се съгласи пиши..
Давай смело нема да те изеде..
Успех :)
Подкрепям sWeeX!Спрете вече с тоя скайп!!!
0nem0retIme
12-28-2009, 20:12
На него ако му е приятно с тебе,за каквото и да си говорите няма да му омръзне.Сега,ако той не те харесва или не си му особено симпатична,както се викаше-и гъза да си одереш :lol: ,няма да го промениш.
Бъди себе си!
DeAngelle
12-28-2009, 20:29
ne sum kazala che ne sme se vijdali izlizame i se vijdame postoqnno kazval mi e che sum mu simpatichna no me e strah da ne kaja neshto koeto shte e tupo razberete me
isthislove
12-28-2009, 20:40
ne sum kazala che ne sme se vijdali izlizame i se vijdame postoqnno kazval mi e che sum mu simpatichna no me e strah da ne kaja neshto koeto shte e tupo razberete me
Сега остави аз да ти кажа няма да съм идиот като всички в тоя фором ае дане казвам като всичко но повечето .. значи двама когато се харесват няма такива глупости какво ш кажа дане е тъпо слушаи тои ако те харесва и ти него няма място за скука това ти трябва като съвет нети трябва друго повярваи бъди себе си споделяи ....
При това положение неможеш да кажеш нищо глупаво.Давай смело както то казах....нема к'во да губиш.
А ако недайси боже откаже поне нема да храниш празни надежди и да си тровиш нервите 8)
DeAngelle
12-29-2009, 06:16
drugi idei ?
Ще ме побъркате. :lol:
Излезте,вижте се..И нещата може да се случат.Защо трябва да му казваш,а просто да не му покажеш?!
(и то по скайппппппп..ОМГ :Д)
SuNsHiNe6
12-29-2009, 07:52
:lol: