View Full Version : случлало ли ви се е ?
nomusicnolife666
12-28-2009, 20:01
имам ми сериозен приятел от доста време и го правим без презерватив и преди 3 дена докато го правихме ме заболя и спряхме и като се прибрах ми се получи нещо като цистит ужасна болка и имаше кръв и пих един чаи и ми мина и сега след 3 дена пак ми се получава някакво дразнене :( дали това може да е някаква раничка да се е получила на някоя от вас случвало ли и се е :(
Bellatrix
12-28-2009, 20:03
Не ми се е случвало, но ти препоръчвам да идеш на гинеколог. Щом има кръвотечение и болка, не е на добре... :-o
nomusicnolife666
12-28-2009, 20:04
Не ми се е случвало, но ти препоръчвам да идеш на гинеколог. Щом има кръвотечение и болка, не е на добре... :-oи аз мисля че тр се отиде на лекар , но кръвотечението и болката беше само за някои час което ме зачуди мислех че ще бъде повече и си помислих да не е цистит зашото преди около месец го бях искарала но няма да е такова :(
Bellatrix
12-28-2009, 20:06
Не ми се е случвало, но ти препоръчвам да идеш на гинеколог. Щом има кръвотечение и болка, не е на добре... :-oи аз мисля че тр се отиде на лекар , но кръвотечението и болката беше само за някои час което ме зачуди мислех че ще бъде повече и си помислих да не е цистит зашото преди около месец го бях искарала но няма да е такова :(
Ами може и наистина да е просто раничка, ако те е протрил повечко... Ти овлажнена ли си беше както трябва?
Но най-добре за всеки случай иди на лекар.
nomusicnolife666
12-28-2009, 20:07
Ами може и наистина да е просто раничка, ако те е протрил повечко... Ти овлажнена ли си беше както трябва?
Но най-добре за всеки случай иди на лекар. влажна си бях правихме го някаде полвин час и ме заболя и спряхме и тогача започна болката
Dollystar
12-28-2009, 20:10
Най-добре си иди на лекар да си си спокойна. :P
Не ми се е случвало, но ти препоръчвам да идеш на гинеколог. Щом има кръвотечение и болка, не е на добре... :-o
+1,тук едва ли някой е доктор и едва ли ще ти помогнем :)
На мен ми се е случвало, нещо подобно, но нямах кръвотечение. Отидох на лекар и се оказа раничка във самото влагалище - 10 дена без секс, лекарства и нещата се оправиха, но за мен е задължително да отидеш на лекар !!! Тези неща са си индивидуални - може да се окаже и проста инфекция, може и да е нещо по-сериозно. Не губи време и се консултирай !
Neopitom3na
12-28-2009, 20:59
Най-добре си иди на лекар да си си спокойна. :P
uNvaLuabL3
12-28-2009, 21:03
и аз мисля че е най-добре да посетиш лекар, ще си спокойна и ако е нещо по-сериозно ще се излекуваш :]
ебаси клатенето е било :lol:
Не не ми се е случвало, защото съм момче...
Но, ако си сигурна, че е цистит, спри да се самолекуваш с някакви бабини рецепти, ами посети уролог задължително!
Ако не си сигурна, че е цистит, и се съмняваш в някаква друга инфекцийка няма да е зле първо на гинеколог. ;)
Sinqroza
12-28-2009, 21:48
Както те посъветваха - отиди на лекар. Освен лекар, никой друг няма да може да те диагностицира :)
BringYourOwnBeer
12-28-2009, 22:09
Сложи му лепенка и го цункай :razz: :razz: :razz:
не ташак си правя
емм иди на гинеколог друго едва ли може да те посъветва който и да е във форума
DIVINE_TIME
12-28-2009, 22:22
и аз мисля че е най-добре да посетиш лекар, ще си спокойна и ако е нещо по-сериозно ще се излекуваш :]
KandidatZaSlava
12-28-2009, 23:33
може да имаш вагина дентана ...