View Full Version : Дупки на ушите
На 26.12 тази година си пробих дупки- по една на ухо - обаче не са еднакви и не е кой знае колко забележимо, но мен определено ме дразни и притеснява. Теоритично знам че тъй като още са много нови дупките, те могат бързо да зараснат ако си махна примерно лявата обица. Съответно си седя с другата и когато лявото ухо зарасне си пробивам нова дупка, която вече да е на същото място.... Не знам обаче дали наистина да го правя- в смисъл наистина не е кой знае какво разликата, но определено е кофти.. :o
Таа какво бихте ме посъветвали - да седя така или да махам едната? :-)
аз мисля, че ако наистина са на различни места и си го забелязваш да си ги оправиш, аз поне така бих направил, но ти си решаваш, зависи колко забележимо е, ако почти не си личи няма смисъл..
Ами аз обичам всичко да е перфектно. :-D И тъй като това са само 3 дена, аз бих го направила. Бих я махнала и бих се продупчила наново. :)
Да, за сега и аз така си мисля, обаче това значи да седя поне месец само с 1 обица, а това ме дразни, в смисъл харесва ми 3 към 2 дупки, обаче 1 към 0 е доста гадно... :(
Мерси за отговорите, иначе и чакам още съвети :-)
ValLoveYa
12-29-2009, 08:35
ако толкова много те дразни изчакай да зарастне и си пробий нова и аз не бих търпяла ако не са еднакви :)
chocolatee
12-29-2009, 08:39
Ако разликата е забележима и те дразни си махни обецата и изчакай да зарастне дупката, а след това се пробий наново.
sladyr4etoo
12-29-2009, 09:21
едва ли се забелязва кой знае колко..никой няма да ти ги мери :D