Влез

View Full Version : Какво да правя ?

Sladkabolka
12-29-2009, 08:37
харесвам едно момче и то много . даже направо си го обичам и то 2 години вече.Той си има приятелка и пред всички казва че се опитва да се отарве от нея, но не може. Само понякога показва че ме харесва в следващата минута е различен. Много пъти сам виждала и ми е показвал че ме харесва, но сам много обаркана и не знам какво да правя ! Как да му помогна или не знам как га го накарам да бъдем заедно :) никога не бих го предала и само веднъж когато пътувахме спа на коленете ми. Не знаех че мога да бъда толкова нежна, аз го завивах и му галех косите и тои заспа и аз върху него :) Беше страхотно и той каза че ще идем на кафе. Тва кафе го чакам от нз кога. Какво да направя ????/

FromAutumToAshes
12-29-2009, 08:39
Да си пишеш заглавията на темите на КИРИЛИЦА например :?:

haritov
12-29-2009, 08:40
каквото решиш

Lucksy
12-29-2009, 08:42
На колко години си? Може да му кажеш, че го харесваш и да го попиташ дали и той те харесва.. Тогава сама ще си решиш. :)

britzy
12-29-2009, 08:42
По-грамотно писане като заначало?

А иначе-ем явно намира нещо в тая неговата щом не я е махнал още.И не се оправдавай че иска да я разкара-ако искаше д'ге 10000 пъти вече можеше пуууу

newii
12-29-2009, 08:47
Излезте .. и направи нещо по въпроса . Някакво действие .. И аз бях в подобна ситуация обаче 3 години :D Без действие нищо няма да стане :)

0nem0retIme
12-29-2009, 08:54
Май ще е по-добре засега да го оставиш.Има си приятелка и т.н. Като гледам как й говори зад гърба,откъде знаеш,че ако ти си на нейно място,няма и за теб така да говори.И все пак,той още е с нея.Не е редно да се опитваш да ги разделяш.Той ако те харесва,ще направи каквото трябва,за да е с теб.Най-вероятно вече е видял,че имаш чувства.Но,за да не започне да си играе с тебе,спри да му ги показваш толкова.

sladyr4etoo
12-29-2009, 08:56
На колко години си? Може да му кажеш, че го харесваш и да го попиташ дали и той те харесва.. Тогава сама ще си решиш. :)

ivcheto0o
12-29-2009, 09:40
да са откаже6...ако иска6е 6те6е да се отърве от приятелката си,само те залъгва.

insane7
12-29-2009, 09:58
nadeto0405 Haley James Scott, а? 8) 8-)
ПТ - Според мен това, че иска да се отърве от приятелката си са само празни думи, защото ако го искаше до сега да го е направил 100 пъти. Тя да не е вързана с белезници за него, че няма как да се отърве?! Може би му е приятно с теб, но не иска да оставя и приятелката си (може би му е приятно с всяко хубаво момиче :D ). Както казаха преди мен "Но,за да не започне да си играе с тебе,спри да му ги показваш толкова."
Той е момче, той ако имаше чувства до сега трябваше да е направил нещо. Може и да е срамежлив, де. Не го знам, но това, че говори зад гърба на приятелката си е много гадно нещо. Като се поставя на нейно място.. не знам какво ми става. Може би трябва да изчакаш малко, а ако не можеш направо му казвай всичко. Няма какво друго да криеш. 2 години си чакала. Пък ако не те харесва.. ще намериш друг. :)

xxCutMEOpenWhileSobbingxx
12-29-2009, 10:33
ПРИЕМИ ГО! ИМА СИ ПРИЯТЕЛКА ЩОМ Е С НЕЯ,ЗНАЧИ НЕЯ ИСКА,А НЕ ТЕБ!
ТАКЪВ Е ЖИВОТА! СВИКВАЙ!
по-добрети побеждават!
слабите губят
а на печелившите честито!

Sladurcho
12-29-2009, 10:47
Пийни една ръкия и ще ти мине

ManiaSpiritY
12-29-2009, 12:47
РАкия може и да не пие ,но една водка сега по празниците действа страхотно . :wink:

А иначе го зарежи,докато той сам не реши да предприеме нещо по-сериозно или скъса с приятелката си .Щом още е с нея има причина,не мислиш ли ?

Adda
12-29-2009, 13:00
Ще ни кажеш ли на колко си и той на колко е? А... и от колко време е с приятелката си, дето уж иска да разкара?

insane7
12-29-2009, 14:59
nadeto0405 Haley James Scott, а?
Да харесва ми песента и по-скоро текста :)
Браво, браво. И на мен ми харесваше и ми се наби на око. :)

Ще ни кажеш ли на колко си и той на колко е?

Sladkabolka
12-29-2009, 15:11
аз сам на 15, той е на 17. приятелката му е също на 17. Заедно са от година и шест месеца. И на последната им годишнина той каза : " Познайте защо това е най-хубавата ни годишнина?" Защото я прекарвам без нея . Как да тълкувам това? =) =) =)

awerw
12-29-2009, 15:20
Има6 6анс :grin: само 4е първо трябва да скъса официално със приятелката му и после го оправяй :-D

SuNsHiNe6
12-29-2009, 16:29
потърси го,може ти ,като за начало, да му предложиш,да излезете на кафе :-o

carry3
12-29-2009, 16:36
Отиди при него и му кажи "Хей, на кафенце след даскало?" и се усмихни .

Иначе, ако наистина е свестен и не харесва приятелката си, рано или късно би трябвало да й светне лампичката и тя да се опита да го задържи с всички сили. Тогава ще имаш два варианта - 1. да чакаш съдбата да отсъди или 2. да се бориш със зъби и нокти и да станете 3ма . Нали се сещаш, двама са компания, трима са тълпа, а един е излишен ... това ще е приятелката му.

vesito13
12-29-2009, 18:48
аз сам на 15, той е на 17. приятелката му е също на 17. Заедно са от година и шест месеца. И на последната им годишнина той каза : " Познайте защо това е най-хубавата ни годишнина?" Защото я прекарвам без нея . Как да тълкувам това? =) =) =)Представи си след година и половина да каже същото за теб, как би се почувствала? Такова отношение ли би искала? И искаш да бъдеш с този човек? Заклевам се , не мога да те разбера. Ако искаше да зареже приятелката си, вече да го е направил 100 пъти, просто така му изнася повече, така може да има и двете ви. Заслужава ли си да свириш втора цигулка? :?

lipsvashh_mi
12-29-2009, 18:54
искаш ли нещо-вземи си го....не се страхувай от отхвърляне и не пропилявай шанса си от страх да не те наранят...
да ти кажа и аз бях такава-свита,притеснителна,чудех се-а ако кажа ,че го харесвам дали пък няма да откаже...и колко ли ще ми е зле после..но въпреки,че съм се парила е по-добре когато знам,че съм дала всичко от себе си -дори и нищо да не се е получило няма да се терзая какво е щяло да стане ако съм била малкоо по-смела.
ПП В действието му е майката :-D

NeverTheSame
12-29-2009, 19:22
За Бога!

Какви са тези оправдания,че се опитва да скъса с приятелката си.Всеки,който иска,може да го постигне за една минута с няколко думи.Това,че все си намира оправдания,е просто начин да си играе не само с теб,но и с нея.Само си помисли как говори за момичето,с което се `води`,че трябва да споделя любовта си.Не си заслужава..просто поредния тъпак,който си мисли,че целия свят трябва да е в краката му [и под свята разбирай момичета ]

Lucksy
12-29-2009, 22:05
аз сам на 15, той е на 17. приятелката му е също на 17. Заедно са от година и шест месеца. И на последната им годишнина той каза : " Познайте защо това е най-хубавата ни годишнина?" Защото я прекарвам без нея . Как да тълкувам това? =) =) =)
Тълкувай го така, че след време може да говори същото и за теб!!! :x :x