View Full Version : Взаимоотношения
cveteto64
12-29-2009, 16:22
Какви са взаимоотношенията с роделите на гаджето ви? Тази година ми се налага да празнувам нова годината с родителите на приятеля ми, имам чувството, че нито ще мога да се отпусна, нито нищо. Познавам ги и съм с добри впечатления от тях, но просто не мога да си представя да празнувам с тях...
не ги познавам.. иначе не искам да си представям какво ще да е.. нито ще се отпуснеш нито ще си пийнеш нито нищо а не си е работа
sh3_1s_7h3_0n3
12-29-2009, 16:53
Но пък погледни го от другата страна, цяла година ще ти върви на задушевни домашни партита с родители. ^^
black_baby
12-29-2009, 17:06
Какви са взаимоотношенията с роделите на гаджето ви? Тази година ми се налага да празнувам нова годината с родителите на приятеля ми, имам чувството, че нито ще мога да се отпусна, нито нищо. Познавам ги и съм с добри впечатления от тях, но просто не мога да си представя да празнувам с тях...
Лично моите отношения са много добри с майка му,а с баща му само сме се запознали поради факта че работи в чужбина.Но не се безпокой всичко ще е наред. Весели празници и се отпусни. :)
OneDayInNewYork
12-29-2009, 19:33
ами аз нямам гадже, но ти препоръчвам да не се отпускаш веднага, говорете на общи теми, а пък за по-късно ще видиш как ще се стекат обстоятелствата
Opium_Like_Me
12-29-2009, 20:30
Пием си и си ядем заедно,все пак те се превърнаха и в мой родители :grin:
Не ги познавам ,защото ме адски срам иначе съм имала възможности ..като видя майка му и ме е срам да ги погледана даже хах ,.
aloveyou
12-30-2009, 14:00
Ее защо ви е срам ? Аз с родителите на бившия си даже отивах на кино,да си взема дреха и т.н..Беше си доста забавно..А и двамата му родителя бяха супер печени хора = като приятели бяхме / и сме си все още :grin: ..Празнувала съм и няколко празника с тях = супер готино си е..Е да отначало,ако за пръв път празнувате заедно - ви е срам..Обаче след час вече си свиквате..Отпускате се максимално :grin: :grin: :D ..
Аз да спра вече,че .... :D
Не ги познавам.
Мисля, че е рано да ни запознава, пък и не изгарям от желание.