View Full Version : доста шашната
съжалявам,знам,че има 87 такива теми,но имам нужда да кажа всичко, което ме притеснява..след 2 дни ми е първият път,момиче на почти 17 съм.ужасно ми е странно.истината е,че съм мното влюбена в този човек от година и нещо,освен това никога никой не ме е привличал така,просто знам,че наистина искам да го направя с него.но не ходим,смисъл ще бъде само за секса..той държи много на мен,сигурна съм,че ще е максимално внимателен и че ще бъде ок от негова страна.но аз съм ужасно притеснена,защото той има прекалено голям опит.и оттук притеснението за начинът,по който изглеждам.много съм слаба,висока сичко ок,всеки ми казва колко съм секси и тн обаче дупето ми е много много отпуснато и дори ми се струва,че е голямо някво ии не знам.толкова съм се шашнала и само си мисля как на него няма да му хареса и едва ли не ще избяга..супер голямата параноя направо съм луда хах..само ви занимавам с глупости,дори не знам какви отговори очаквам.
stupid0boy
01-01-2010, 00:04
Ти сигурна ли си, че искаш секс без връзка?
обаче дупето ми е много много отпуснато и дори ми се струва,че е голямо някво ии не знам.толкова съм се шашнала и само си мисля как на него няма да му хареса и едва ли не ще избяга
:razz: :razz: :razz: Какво-влачи се по пода като ходиш ли?!
Я се стегни бре моме, чудо голямо-секс щяла да прави, ма и бил отпуснат задника... бе да ви имам проблемите, чесно :lol:
Радвай се на момента бе-не си мисли за дупето омг. Ако толкова вече не можеш да спиш от тоя ти "проблем"... е па легни ти отдолу бе
Ей начи-голямо чудо просто, нямам думи :lol:
П.С. Честита Нова Година 8-)
П.С.С. Абе ти не празнуваш ли бе-я виж колко е часа?! :D
Направих си труда да го прочета...
Ся трябва ли да ти кажа колко си комплексирана и глупава? Щом като има повече опит => не трябва да се притесняваш и да оставиш всичко на него...
BladeDancer
01-01-2010, 01:58
Стига сте нападали момичето бе ! Нормално е да се притесняваш, все пак ти е за първи път, но щом приятеля ти има опит няма от какво. Отпусни се и се наслаждавай на момента , щом се мислиш за секси и слаба значи едно дупе няма да ти провали вечерта ( дори и да е мног оотпуснато което не е толкова проблем). Нали ще му направиш кефа на момчето. Повярвай ми щом те ебе няма да мисли толкова за гъза ти ^^ !
aloveyou
01-01-2010, 08:34
Ти сигурна ли си, че искаш секс без връзка?
+++
BladeDancer - ама тя не се притеснява толкова за първия й пъг,а за това че имала голям г*з :?
По темата = Абе не се притеснявай толкова много да дупето ти..А и не мисля,че ще обърне внимание на дупенцето ти..Така че,не се комплексирай и реши наистина какво искаш !!
УСпех !!
gret4ety
01-01-2010, 08:38
Абе той много ще ти види дупето.. Освен ако няма да го карате на doggy style.... Тогава вече нз.
Ако ти е наистина много отпуснато дупето поразтърси се в нета. Имам мн хубави упражнения за стягане на седалището :) И аз нямах хубаво дупе и правих упражнения около 2-3 месеца и сега е доста по стегнато 8-)
Dollystar
01-01-2010, 10:05
Не се шашкай ... отдай се на удоволствието и не мисли за глупости :-D
Sladyranna
01-01-2010, 10:49
Щом има опит, значи къде къде по зле ги е минавал :D
CrAzYanDlaZy
01-01-2010, 11:37
Не се шашкай ... отдай се на удоволствието и не мисли за глупости :-D
:-P
Samoten89
01-01-2010, 12:20
Неоправдано е притеснението ти за дупето! Защото ходите от една година... И кажваш, че държи на теб и те обича ;).
Държи на теб, но ще го направите просто така? :shock: :shock: Това как се приема .. като услуга от приятел ли? :shock:
Ще го направите, ти ще продължиш да си го обичаш, той има две възможности .. или да не те потърси никога повече ( .. защото видиш ли много държи на теб) или да ти му на повикване .. нима тези две възможности те задоволяват?
theinfamous
01-01-2010, 12:30
Абе Хилари добре ти го написа ама ти явно се притесняш за задника си :D Еми всеки луд с номера си!Задника преди всичко!!!!
Дав'ай Дав'ай еби се кат луд'а
oNthEmaX
01-01-2010, 14:46
съжалявам,знам,че има 87 такива теми,но имам нужда да кажа всичко, което ме притеснява..след 2 дни ми е първият път,момиче на почти 17 съм.ужасно ми е странно.истината е,че съм мното влюбена в този човек от година и нещо,освен това никога никой не ме е привличал така,просто знам,че наистина искам да го направя с него.но не ходим,смисъл ще бъде само за секса..той държи много на мен,сигурна съм,че ще е максимално внимателен и че ще бъде ок от негова страна.но аз съм ужасно притеснена,защото той има прекалено голям опит.и оттук притеснението за начинът,по който изглеждам.много съм слаба,висока сичко ок,всеки ми казва колко съм секси и тн обаче дупето ми е много много отпуснато и дори ми се струва,че е голямо някво ии не знам.толкова съм се шашнала и само си мисля как на него няма да му хареса и едва ли не ще избяга..супер голямата параноя направо съм луда хах..само ви занимавам с глупости,дори не знам какви отговори очаквам.
нормално е да си притеснена, щтом вече е решил да легне с теб кво се притесняваш как изглеждаш
TheAngel
01-01-2010, 15:18
a]Не ходите, но ще правите секс
и
b]Ти си девствена а той има цитирам "прекалено голям опит"
...
и ти се притесняваш за дупето :(
anichka12345678
01-01-2010, 15:21
Държи на теб, но ще го направите просто така? :shock: :shock: Това как се приема .. като услуга от приятел ли? :shock:
Ще го направите, ти ще продължиш да си го обичаш, той има две възможности .. или да не те потърси никога повече ( .. защото видиш ли много държи на теб) или да ти му на повикване .. нима тези две възможности те задоволяват?явно я устройва :),макар ,че и аз съм тва мнение като теб, и бих казала да не го прави.Просто тя ще продължи с улюзиите си ,и ще продължава да го обича ,а на него ще му е през уная му работа.
Висока,слаба с голям г*з...малииииии :D
Gigi1302
01-02-2010, 01:28
Ами нормално е да се притесняваш, все пак това е първият ти път. А съм чувал, че момичетата, независимо колко добре изглеждат, се притесняват от телата си. Просто се успокой. Не ми сли за излишни глупости. Приятно изкарване!
Анорексияяяяяяяяяя. :razz:
DevilLoveAngel
01-02-2010, 15:54
Чакай,чакай малко...значи да видим дали съм разбрала правилно:
1)Ти го гаресваш
2)Той те харесва
3)Ще правите секс,при това на теб ти е 1-ви път
4)НЕ ХОДИТЕ ЗАЕДНО ПРИ 1,2 и 3 ?!
И ти,моля ви се,се притесняваш,че гъза ти бил отпуснат! :razz: :-x Направо не знам какво ви става бе хора :Д...Аз също бих се притеснявала за това може би,но ако знаех,че имам сериозна връзка...всъщност бих се притеснявала повече,че ми е за 1-ви път..както и да е...просто си помисли добре,защото той може да държи мн на теб,ама какво му пречи да не те познава повече и да те подминава,но пък да го е прав8ил с теб...