Влез

View Full Version : харесвам най-добрият си приятел

crazybebe
01-01-2010, 13:06
Харесвам си най-добрият ми приятел,но той ми праща смесени сигнали.Примерно закача се с мен но когато е с приятелите му се държи малко по-разли4но с мен но пак добре.
Веднъж си говорихме ама седяхме прави и аз се мърдам малко наляво и той се лепна за мен . Много е забавен само разни смешки ми говори.Понякога и глупости ръси . Отвреме на време ми показва кво може да прави ! Веднъж ми направи комплимент ! Звъни ми по gsm да излезем да се видим за малко ! Но поняякога се държи странно ! Мислите ли че ме харесва и дали да му кажа че го харесвам ???

Stan4o123
01-01-2010, 13:08
Тва,че се държи странно,когато не сте само двамата си е напълно нормално,щом не е лошо,ами според мен има нещо към теб и трябва да се пробваш,така или иначе вече не може да се говори за приятелсвто,щом има чувства.

Hilary_
01-01-2010, 13:24
Ми питай него .. :?

ivcheto0o
01-01-2010, 13:24
спорд мен не иска да си разваляте приятелството.И аз мисля 4е в нормално пред другите да се държи малко по разли4но.

awerw
01-01-2010, 13:53
Ми кажи му :-D няма ло6о :D тва не е срамно не6то :)

terezita97
01-01-2010, 13:59
Изглежда, че или е объркан като теб, или не знае какво иска. Но определено трябва да поговориш с него, според мен.

jimei
01-01-2010, 14:05
Изглежда, че или е объркан като теб, или не знае какво иска. Но определено трябва да поговориш с него, според мен.

12 годишните знаят най-добре.

terezita97
01-01-2010, 14:43

Няма значение на колко съм! И не казвам, че е от личен опит. Не пиша там, където знам, че нямам абсолютно никакво мнение и не знам какво да кажа. Тук просто имам мнение и казвам какво мисля. При една моя приятелка (която е на 15), стана нещо подобно и накрая излезе, че момчето я харесвало, но просто се е срамувало да й признае. Казвам откъде имам мнение, само защото не искам да ме нападат.

jimei
01-01-2010, 15:07

Няма значение на колко съм! И не казвам, че е от личен опит. Не пиша там, където знам, че нямам абсолютно никакво мнение и не знам какво да кажа. Тук просто имам мнение и казвам какво мисля. При една моя приятелка (която е на 15), стана нещо подобно и накрая излезе, че момчето я харесвало, но просто се е срамувало да й признае. Казвам откъде имам мнение, само защото не искам да ме нападат.

Хооо... значи си от ония не-кифлите. Продължавай така тогава.

0nem0retIme
01-01-2010, 15:08

Остави,не обръщай внимание на такива нападки.Той/Тя като е по-голям/а такова компетентно мнение е дал/а като гледам,че направо.. :?

По темата:
Може би,има симпатии към теб.Държи се така пред приятелите си,защото просто го е срам да си признае.Явно го е страх и на теб самата да ти признае,така че ти направи първата крачка.Може пък да станат нещата.Успех.

Zarity
01-01-2010, 15:11
:-o Веднъж й направил комплимент :lol: Това ме разби.
Не мисля,че те харесва.
Айде за много години.

sladyr4etoo
01-01-2010, 15:23
eми кажи му,че го харесваш..

lilincituuuu
01-01-2010, 17:11
Щом ти е най-добрия приятел не си ли говорите за момичета/момчета?! Не ти ли е споделял.. ако не, поговори с него, в това няма нищ0 лошо.. : ) нали.. ние не сме виновни, че изпитваме влечение към дадения човек, нали така. :) просто поговорете, сподели му, тук0 виж си получила някоя НЕизлишна целувка 8-) в крайна сметка, нищо не губиш.. просто започни с думите: бих искала да сп0деля /кажа/ нещо, но не искам да си раязваляме приятелските отношения.. и продължаваш.. и ако и той има да ти каже нещо, не виждам по-подходящ момент 0т този :), нали, няма къде да ти бяга в такъв момент..

sunshinepp
01-01-2010, 17:44
щом е най-добрия ти приятел.. не прецаквай и двама ви :-) като тръгнеш с него..

lilincituuuu
01-01-2010, 17:50
не съм мн0го съгласна, щом са близки, има голям шанс да се получи.. трябва да опита, според мен.. пък като ще се разделят след това, дано да е приятелски : )

sunshinepp
01-01-2010, 18:01
не съм мн0го съгласна, щом са близки, има голям шанс да се получи.. трябва да опита, според мен.. пък като ще се разделят след това, дано да е приятелски : )

мноого редки случай става разделяне като приятели! Не казвам, че го няма , но е .. минимален шансът особено, ако от 1 страна все още има чувства! Тъй като замисли се, че няма да може да си споделят като преди сещаш ли се? И тогава онази готината връзка дето я наричат най-добър приятел ще изчезне.. никой не е от камък! ии все пак това си е моето мнение! :) :-)

Dimana99
01-01-2010, 18:03
Винаги когато е с приятелите си ще се държи различно - винаги е така

ValLoveYa
01-01-2010, 18:03

++

cookie_master
01-01-2010, 18:35
ние пък откъде да знаем дали те харесва?
да не сме му в главата...

jimei
01-01-2010, 18:40

Ти пък откъде знаеш че не сме му в главата?

Да не си ни в главата...

gabiiTu
01-01-2010, 18:42
Най-добре ше разбереш дали те харесва като му кажеш ;]!
Не си губи шанса,защото може да се окаже,че и той те харесва,но и той да се чуди така като теб дали да ти каже или не...
Пробвай :)
По-добре да знаеш какво мисли той отколкото да се чудиш и маеш и измъчваш;] !

Neopitom3na
01-01-2010, 20:00
точно

ShawnMac
01-01-2010, 20:06
Според мен е невъзможно да харесваш НАЙ-ДОБРИЯ си приятел..
И за да ти е най-добър приятел , трябва да го познаваш от доста дълго време и да знаеш , че щом сте най-добри приятели между вас няма как да има нещо?

Gigi1302
01-01-2010, 20:47
Ох!! Избягвам подобни изказвания, но толкова глупости...
Говори с него и си изяснете положението. Не може така, единият изпитва едно и го крие, другият също крие нещо. За какъв най-добър приятел ще говорим в такъв случай.
Колкото до това с късането... Въобще не е минимален шансът да останете прекраси приятели. Познавам много хора, които тръгват с най-добрия/та приятел(ка), осъзнават, че това не е типът отношения за тях, и отново са най-добри приятели.

fenastz
01-02-2010, 19:46
И аз харесвам най-добрия си приятел - много простотии правим с него :-D

Изкарай си простотиите от главата пронто.

mishkaa
01-03-2010, 09:08
И АААЗ :smt022

silky92
01-03-2010, 09:12
Трябва да му кажеш ,да си поговорите и ще разбереш ,стига да не ти каже просто объркан съм . Но ,ако има чувства само от едната страна се разваля и приятелството . :)

Stan4o123
01-03-2010, 09:31

Ти пък откъде знаеш че не сме му в главата?

Да не си ни в главата...

Оунед :D :D :D

NoShTnO_iZkUsHeNiE
01-03-2010, 10:35
Може просто да те има за много добра приятелка и да си позволява повече волности.Нормално е щом сте приятели да ти звъни да се виждате.А още по-нормално е че повечето момичета като станат по-близки с някое момче и вече започват да си прават погрешни изводи,да си мислят колко влюбен е той в тях,да си правят илюзии и да започват да изпитват чувства,които често са прекалено повърхностни и в повечето случаи,не са чувства!

Едва ли го обясних прекалено ясно,но се надявам да ме разбираш.

soul1199
01-03-2010, 10:56
спорд мен не иска да си разваляте приятелството.И аз мисля 4е в нормално пред другите да се държи малко по разли4но.

girlche
01-03-2010, 11:54
Ми кажи му пък каквото стане :) Ако не го направиш после ще те е яд,че не си опитала =) ,пък кой знае може да се получи нещо =) ! Представи си ,че и той те харесва ама го е срам да ти каже :-D , има такива момчета! Опитай се да му кажеш! Нищо не губиш :)

LuxurySk0B
01-03-2010, 13:15

12 годишните знаят най-добре. jimei e прав е такоа

miss_asi
01-03-2010, 16:52
Как го рабираш тва "най-добър приятел"?Много ми е странно как момче и момиче могат да най-добри приятели,ако не са превъзмогнали привличането си един към друг ... И не,не е задължителна да те харесва.

crazybebe
01-03-2010, 17:00
Благодаря на всички за коментарите ! Ще се опитам да събера сили и ще му призная пък каквото стане все пак според мен ще има и други момчета