View Full Version : Въпрос относно менструация-та
Ruskia1936
01-01-2010, 18:02
приятелката ми беше в менструация но все пак правихме секс - беше и 2ри срещу 3ден , аз свърших в нея но сега спря да и тече....няма и капчица след секса
как мислите какво може да е станало и дали това е нормално ? с
DarkBass
01-01-2010, 18:05
Човек .. от семенцата ти става силикон :D
Ruskia1936
01-01-2010, 18:10
все пак ако някои може да даде стоиностен и компетентен отговор ще съм му благодарен , без дибилщини и лапетиищини като абоната с поста преди мен
TheBeliever
01-01-2010, 18:19
Ами след глупавата ви постъпка можеш да очакваш и глупави отговори.
Дали е нормално - не, не е нормално. Изобщо даже.
Какво може да е станало - не сме гадатели. Най-добре е да отиде на лекар. Но от поста ти си личи, че сте хлапета без много умствен багаж и сигурно ще я е срам/страх от родителите.
Освен да чакате и да се надявате да не е нещо сериозно друг избор нямате. А ако тя има поне малко акъл ще посети гинеколог.
Ruskia1936
01-01-2010, 18:24
ne se pritesnqvai batko minali sme perioda sram ot tati ako stane ne6to seriozno nqmam problem nito az nito tq da se oburnem kam tqh, no ne smqtam 4e e nujno da gi pritesnqvam - to e qsno te kak shte reagirat.
някои друг да има мнение ?
Да правиш секс в менструация.. ужас .. не е полезно за нея следователно не е нормално
Ruskia1936
01-01-2010, 18:34
Алокин се е те питах дали е ужасно да се прави секс в менструация
Еми казах ти не е нормално.. не се знае какво може да и е станало ако питаш за бееб шанса за бебе е минимален но винаги го има
Dollystar
01-01-2010, 18:40
Може би просто и е свършил цикъла :? Може би има друга причина ... със сигурност всъщност, защото секса е механично действие, а менструацията е хормонално- няма логика.
Ако примерно пие витамин Ц и е спрял/намалял от него... или някакви други лекарства, но не се притеснявай нищо не е станало :?
Ruskia1936
01-01-2010, 18:42
Мерси за мнението ,аз също мисля така.
катинар
катинарти да не чакаше някой да изрази твоето мнение :lol:
TheBeliever
01-01-2010, 18:44
Може би просто и е свършил цикъла :? Може би има друга причина ... със сигурност всъщност, защото секса е механично действие, а менструацията е хормонално- няма логика.
Ако примерно пие витамин Ц и е спрял/намалял от него... или някакви други лекарства, но не се притеснявай нищо не е станало :?
Но по време на секс, колкото и механично да ти се струва, се отделят куп хормони, които могат да повлияят на цикъла. До колко това влияние е добро или лошо може да прецени само специалист в конкретната ситуация.
А каквито и хапчета да взима нищо не може да спре менструация от раз. Да не говорим за витамин С.
Dollystar
01-01-2010, 18:45
катинарти да не чакаше някой да изрази твоето мнение :lol:
Не му се карай .. момчето се е притеснило и иска малко подкрепа ако ти не можеш да му дадеш има други които могат!
Ruskia1936 ... изобщо не се притеснявайте с твоята приятелка ... нито е бременна нито нищо :P
Айде Успех и чнг :-)
Dollystar
01-01-2010, 18:47
Но по време на секс, колкото и механично да ти се струва, се отделят куп хормони, които могат да повлияят на цикъла. До колко това влияние е добро или лошо може да прецени само специалист в конкретната ситуация.
А каквито и хапчета да взима нищо не може да спре менструация от раз. Да не говорим за витамин С.
Само да те светна че говорих с майка ми която е учила биология сумати време и съм сигурна че е много по-просветена от теб... на момичето нищо му няма със сигурност недей да плашиш гаджето й. + това от витамин Ц цикъла намалява.
1во - ТИ иди се прегледай,че да не ти стане някаква инфекция!
2ро - Докато си на преглед попитай за това дали е нормално!
TheBeliever
01-01-2010, 18:53
Само да те светна че говорих с майка ми която е учила биология сумати време и съм сигурна че е много по-просветена от теб... на момичето нищо му няма със сигурност недей да плашиш гаджето й. + това от витамин Ц цикъла намалява.
Благодаря за "светването", но както ти сама казваш витамин С НАМАЛЯВА цикъла, не го спира с кранче. Плюс това актът е бил на втори срещу трети ден от цикъла, т.е два дни кръвотечение. Ако според теб (или майка ти) това е нормално - няма какво повече да се каже по въпроса.
Не целя да плаша когото и да било, а да обясня, че такава ситуация не може да се приема за нормална и момичето трябва да се консултира с лекар.
Dollystar
01-01-2010, 18:55
Благодаря за "светването", но както ти сама казваш витамин С НАМАЛЯВА цикъла, не го спира с кранче. Плюс това актът е бил на втори срещу трети ден от цикъла, т.е два дни кръвотечение. Ако според теб (или майка ти) това е нормално - няма какво повече да се каже по въпроса.
Не целя да плаша когото и да било, а да обясня, че такава ситуация не може да се приема за нормална и момичето трябва да се консултира с лекар.
То попринцип винаги може да има нещо което да ти спре цикъла ... макар след 3тия ден ... било то хормонални проблеми или квото и да е .. на някои момичета им идва дори по 2пъти на месец, така че вече няма какво да ме учуди
Ruskia1936
01-01-2010, 18:56
Не съм чакал някои да изрази мнението ми,а чаках пост, който не е само дрън дрън та пляс като на 99 процента от хората тука.
TheBeliever
01-01-2010, 19:02
То попринцип винаги може да има нещо което да ти спре цикъла ... макар след 3тия ден ... било то хормонални проблеми или квото и да е .. на някои момичета им идва дори по 2пъти на месец, така че вече няма какво да ме учуди
Точно за това говоря и аз. За да е спрял цикъла така изведнъж, значи има нещо, което го е причинило -> някакъв проблем. А при наличието на проблем трябва да се намери решението му. Да ги успокояваме и да им казваме как нищо не е станало няма да помогне, когато е повече от ясно, че нещо е станало.
И това, че нещо не те учудва, не значи, че е нормално.
Dollystar
01-01-2010, 19:03
А иначе как точно и спря цикъла- веднага след акта или часове след него?
Авторът на темата освен, че е с блестяща сексуална култура, искри и с пунктуационни способности. :booooomb:
Няма да е зле да отидеш на един уролог и ти да се попрегледаш първо и да го попиташ и за проблема на приятелката си, порасналия...
Това изобщо не е нормално ... Щом и е спряла менструациата ти какво очакваш ... отидете на лекар за да не сстанеш татко
Не съм чакал някои да изрази мнението ми,а чаках пост, който не е само дрън дрън та пляс като на 99 процента от хората тука.
1во - ТИ иди се прегледай,че да не ти стане някаква инфекция!
2ро - Докато си на преглед попитай за това дали е нормално!
ти нещо на глупав ли се правиш или да ти вадя кристалната топка,че да ти кажа к'во може да ти е лепнала приятелката ти или що на нея и е спряло?! Стига се дрънка тука,че направо ми става жал за теб.
Честито пич, кучката е бременна =)
бтв ся кат са замисля, всички бременни тука дет щяха да раждат така и не постнаха снимки на бебетата, не ги исрам начи...
shadows92
01-01-2010, 23:48
приятелката ми беше в менструация но все пак правихме секс - беше и 2ри срещу 3ден , аз свърших в нея но сега спря да и тече....няма и капчица след секса
как мислите какво може да е станало и дали това е нормално ? с
Може да метна боб и да ти кажа :)
Абе хора да не сме гъдатели...Отидете на лекар вместо да трупате форума с безполезни теми на който отговорите знаете ,че ще са отидете на лекар.
Според мен нищо не е станало, но следващия път умната !