.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Град
    Plovdiv

Въпрос относно менструация-та

приятелката ми беше в менструация но все пак правихме секс - беше и 2ри срещу 3ден , аз свърших в нея но сега спря да и тече....няма и капчица след секса
    как мислите какво може да е станало и дали това е нормално ? с

Човек .. от семенцата ти става силикон

Град
    Plovdiv
    все пак ако някои може да даде стоиностен и компетентен отговор ще съм му благодарен , без дибилщини и лапетиищини като абоната с поста преди мен

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Ами след глупавата ви постъпка можеш да очакваш и глупави отговори.

Дали е нормално - не, не е нормално. Изобщо даже.
    Какво може да е станало - не сме гадатели. Най-добре е да отиде на лекар. Но от поста ти си личи, че сте хлапета без много умствен багаж и сигурно ще я е срам/страх от родителите.
    Освен да чакате и да се надявате да не е нещо сериозно друг избор нямате. А ако тя има поне малко акъл ще посети гинеколог.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Град
    Plovdiv
    ne se pritesnqvai batko minali sme perioda sram ot tati ako stane ne6to seriozno nqmam problem nito az nito tq da se oburnem kam tqh, no ne smqtam 4e e nujno da gi pritesnqvam - to e qsno te kak shte reagirat.
    някои друг да има мнение ?

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Да правиш секс в менструация.. ужас .. не е полезно за нея следователно не е нормално

Град
    Plovdiv
    Алокин се е те питах дали е ужасно да се прави секс в менструация

Еми казах ти не е нормално.. не се знае какво може да и е станало ако питаш за бееб шанса за бебе е минимален но винаги го има

Голям фен Аватара на Dollystar
    Може би просто и е свършил цикъла Може би има друга причина ... със сигурност всъщност, защото секса е механично действие, а менструацията е хормонално- няма логика.
    Ако примерно пие витамин Ц и е спрял/намалял от него... или някакви други лекарства, но не се притеснявай нищо не е станало
    Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!

Град
    Plovdiv
    Мерси за мнението ,аз също мисля така.
    катинар

Цитирай Първоначално написано от Ruskia1936
    катинар
    ти да не чакаше някой да изрази твоето мнение

Цитирай Първоначално написано от Dollystar
    Може би просто и е свършил цикъла Може би има друга причина ... със сигурност всъщност, защото секса е механично действие, а менструацията е хормонално- няма логика.
    Ако примерно пие витамин Ц и е спрял/намалял от него... или някакви други лекарства, но не се притеснявай нищо не е станало
    Но по време на секс, колкото и механично да ти се струва, се отделят куп хормони, които могат да повлияят на цикъла. До колко това влияние е добро или лошо може да прецени само специалист в конкретната ситуация.
    А каквито и хапчета да взима нищо не може да спре менструация от раз. Да не говорим за витамин С.

Цитирай Първоначално написано от AlokiNn
    катинар
    ти да не чакаше някой да изрази твоето мнение
    Не му се карай .. момчето се е притеснило и иска малко подкрепа ако ти не можеш да му дадеш има други които могат!

Ruskia1936 ... изобщо не се притеснявайте с твоята приятелка ... нито е бременна нито нищо :P
    Айде Успех и чнг

Супер фен Аватара на Bianc0
    Бременна е с тризнаци...

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever
    Но по време на секс, колкото и механично да ти се струва, се отделят куп хормони, които могат да повлияят на цикъла. До колко това влияние е добро или лошо може да прецени само специалист в конкретната ситуация.
    А каквито и хапчета да взима нищо не може да спре менструация от раз. Да не говорим за витамин С.
    Само да те светна че говорих с майка ми която е учила биология сумати време и съм сигурна че е много по-просветена от теб... на момичето нищо му няма със сигурност недей да плашиш гаджето й. + това от витамин Ц цикъла намалява.

Мега фен Аватара на t0d1t0
    1во - ТИ иди се прегледай,че да не ти стане някаква инфекция!
    2ро - Докато си на преглед попитай за това дали е нормално!
    Станислава

Само да те светна че говорих с майка ми която е учила биология сумати време и съм сигурна че е много по-просветена от теб... на момичето нищо му няма със сигурност недей да плашиш гаджето й. + това от витамин Ц цикъла намалява.
    Благодаря за "светването", но както ти сама казваш витамин С НАМАЛЯВА цикъла, не го спира с кранче. Плюс това актът е бил на втори срещу трети ден от цикъла, т.е два дни кръвотечение. Ако според теб (или майка ти) това е нормално - няма какво повече да се каже по въпроса.

Не целя да плаша когото и да било, а да обясня, че такава ситуация не може да се приема за нормална и момичето трябва да се консултира с лекар.

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever

Благодаря за "светването", но както ти сама казваш витамин С НАМАЛЯВА цикъла, не го спира с кранче. Плюс това актът е бил на втори срещу трети ден от цикъла, т.е два дни кръвотечение. Ако според теб (или майка ти) това е нормално - няма какво повече да се каже по въпроса.

Не целя да плаша когото и да било, а да обясня, че такава ситуация не може да се приема за нормална и момичето трябва да се консултира с лекар.
    То попринцип винаги може да има нещо което да ти спре цикъла ... макар след 3тия ден ... било то хормонални проблеми или квото и да е .. на някои момичета им идва дори по 2пъти на месец, така че вече няма какво да ме учуди

Град
    Plovdiv
    Не съм чакал някои да изрази мнението ми,а чаках пост, който не е само дрън дрън та пляс като на 99 процента от хората тука.

То попринцип винаги може да има нещо което да ти спре цикъла ... макар след 3тия ден ... било то хормонални проблеми или квото и да е .. на някои момичета им идва дори по 2пъти на месец, така че вече няма какво да ме учуди
    Точно за това говоря и аз. За да е спрял цикъла така изведнъж, значи има нещо, което го е причинило -> някакъв проблем. А при наличието на проблем трябва да се намери решението му. Да ги успокояваме и да им казваме как нищо не е станало няма да помогне, когато е повече от ясно, че нещо е станало.
    И това, че нещо не те учудва, не значи, че е нормално.

А иначе как точно и спря цикъла- веднага след акта или часове след него?

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Авторът на темата освен, че е с блестяща сексуална култура, искри и с пунктуационни способности.

Няма да е зле да отидеш на един уролог и ти да се попрегледаш първо и да го попиташ и за проблема на приятелката си, порасналия...

Това изобщо не е нормално ... Щом и е спряла менструациата ти какво очакваш ... отидете на лекар за да не сстанеш татко

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Не съм чакал някои да изрази мнението ми,а чаках пост, който не е само дрън дрън та пляс като на 99 процента от хората тука.
    Цитирай Първоначално написано от t0d1t0
    1во - ТИ иди се прегледай,че да не ти стане някаква инфекция!
    2ро - Докато си на преглед попитай за това дали е нормално!
    ти нещо на глупав ли се правиш или да ти вадя кристалната топка,че да ти кажа к'во може да ти е лепнала приятелката ти или що на нея и е спряло?! Стига се дрънка тука,че направо ми става жал за теб.
    Станислава

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    Честито пич, кучката е бременна =)

бтв ся кат са замисля, всички бременни тука дет щяха да раждат така и не постнаха снимки на бебетата, не ги исрам начи...
    GTA Stunting

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си