View Full Version : Относно теста за бременност
microcuts
01-01-2010, 18:16
искам да питам колко време след евентуалния гаф може да се направи тест за бременност и да се отчете верен резултат? В една аптека питах и ми казаха 24 часа след акта.
И още - чувала съм за промивки на влагалището с леко киселинна течност, която убива сперматозоидите. Ако някой знае нещо повече, да сподели.
Ако е свършил в теб спермата отдавна не седи на входа на влагалището, та да го промиваш.
Тестът очита точно 14 дена след акта или на първия ден от закъснението. :)
LovelyGirl
01-01-2010, 18:21
Тест се прави първият ден от закъснението на цикъла или 10/14 (зависи от теста) дни след рискования акт.
TheBeliever
01-01-2010, 18:22
Ако е станал гаф и си напълно сигурна в това взимай Ескапел ДО 72 след акта. Тестът за бременност отчита най-вярно на първия ден от закъснението или 10-14 дни след акта. Но по това време вече няма какво да се направи по въпроса.
kalpazanka
01-01-2010, 18:35
искам да питам колко време след евентуалния гаф може да се направи тест за бременност и да се отчете верен резултат? В една аптека питах и ми казаха 24 часа след акта.
Тоя хорионгонадотропин с кофи ли се лее?! :shock:
Дори кръвният тест отчита на 11 ден!
И още - чувала съм за промивки на влагалището с леко киселинна течност, която убива сперматозоидите. Ако някой знае нещо повече, да сподели.
Да да, опашатковците стоят мирно на едно място и чакат да ти дойде акъла в главата.
Ако можеш да си я натикаш тая течност във Фалопиевите тръби, дерзай!
най-сигурно по препоръка на лекар е 1 ден след закъснението.Обаче до 14 след акта също би могла ,а ако е станало снощи или онзи ден пии Ескапел. Всички сме с теб,предполагам си напрегната за това те съветвам да се успокоиш и да подходиш разумно.
microcuts
01-01-2010, 19:16
То нищо особено не е станало, правиихме секс 1 път с презерватив и всичко си беше нормално, след известно време се заиграхме и след 2-3 "мушвания" (колкото и глупав да е този израз) си сложи презерватива, но се притеснявам да не е била останала сперма по члена му.
боже колко ми е познатооо...миии аз заради такова чудо пих ескапел....но се падам голямо притеснение.....поприснип се счита че той трябва д асе изпишка за да изхвърли най сигурно по голямата част от сперматозоидите иначе..не мисля че е станало нещо.... :)
microcuts
01-01-2010, 19:32
Ами и аз мисля, че нищо няма, но и двамата си падаме параноици и сме сравнително нови и неопитни в "бранша" (хаха).
1 ден след закъснение на менструацията! Няма такива на другия ден,на 14тия ден,22рия и т.н. Айдеее
@Homie т'ва ескапел да не ти е бонбонче? Да каже първо кога за последно и е дошло и колко време е менструацията и,че тогава да си смятат дали има нужда за такова хапче! Бахти гадателите дето се извъдиха тука.
Честито на бъдещия баща и бъдещата майка :grin:
microcuts
01-02-2010, 07:46
Bixel, не си интересен.
Bixel, не си интересен.
Апфф каза го интересната
Земи си там киселината и тестчито и върви да пикаеш ,ако са две черти-сори,ние тука кфо да напраим-да износим бебето вместо теб ли?или да абортираме вместо теб...
Гледай реклмата на ШурЧек :razz: :razz: :razz: