.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Относно теста за бременност

искам да питам колко време след евентуалния гаф може да се направи тест за бременност и да се отчете верен резултат? В една аптека питах и ми казаха 24 часа след акта.
    И още - чувала съм за промивки на влагалището с леко киселинна течност, която убива сперматозоидите. Ако някой знае нещо повече, да сподели.

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Ако е свършил в теб спермата отдавна не седи на входа на влагалището, та да го промиваш.

Тестът очита точно 14 дена след акта или на първия ден от закъснението.

Тест се прави първият ден от закъснението на цикъла или 10/14 (зависи от теста) дни след рискования акт.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Ако е станал гаф и си напълно сигурна в това взимай Ескапел ДО 72 след акта. Тестът за бременност отчита най-вярно на първия ден от закъснението или 10-14 дни след акта. Но по това време вече няма какво да се направи по въпроса.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе

Re: Относно теста за бременност

Цитирай Първоначално написано от microcuts
    искам да питам колко време след евентуалния гаф може да се направи тест за бременност и да се отчете верен резултат? В една аптека питах и ми казаха 24 часа след акта.
    Тоя хорионгонадотропин с кофи ли се лее?!
    Дори кръвният тест отчита на 11 ден!
    И още - чувала съм за промивки на влагалището с леко киселинна течност, която убива сперматозоидите. Ако някой знае нещо повече, да сподели.
    Да да, опашатковците стоят мирно на едно място и чакат да ти дойде акъла в главата.
    Ако можеш да си я натикаш тая течност във Фалопиевите тръби, дерзай!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

най-сигурно по препоръка на лекар е 1 ден след закъснението.Обаче до 14 след акта също би могла ,а ако е станало снощи или онзи ден пии Ескапел. Всички сме с теб,предполагам си напрегната за това те съветвам да се успокоиш и да подходиш разумно.

То нищо особено не е станало, правиихме секс 1 път с презерватив и всичко си беше нормално, след известно време се заиграхме и след 2-3 "мушвания" (колкото и глупав да е този израз) си сложи презерватива, но се притеснявам да не е била останала сперма по члена му.

боже колко ми е познатооо...миии аз заради такова чудо пих ескапел....но се падам голямо притеснение.....поприснип се счита че той трябва д асе изпишка за да изхвърли най сигурно по голямата част от сперматозоидите иначе..не мисля че е станало нещо....

Ами и аз мисля, че нищо няма, но и двамата си падаме параноици и сме сравнително нови и неопитни в "бранша" (хаха).

Мега фен Аватара на t0d1t0
    1 ден след закъснение на менструацията! Няма такива на другия ден,на 14тия ден,22рия и т.н. Айдеее
    Станислава

Мега фен Аватара на t0d1t0
    @Homie т'ва ескапел да не ти е бонбонче? Да каже първо кога за последно и е дошло и колко време е менструацията и,че тогава да си смятат дали има нужда за такова хапче! Бахти гадателите дето се извъдиха тука.
    Станислава

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    Честито на бъдещия баща и бъдещата майка
    GTA Stunting

Bixel, не си интересен.

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Bixel, не си интересен.
    Апфф каза го интересната
    Земи си там киселината и тестчито и върви да пикаеш ,ако са две черти-сори,ние тука кфо да напраим-да износим бебето вместо теб ли?или да абортираме вместо теб...
    Гледай реклмата на ШурЧек
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си