PDA

View Full Version : Посъветвайте ме, моля ви

babylishh
01-02-2010, 02:09
Искам да споделя моят проблем, а той е свързан с моя приятел с който ходя вече от 3 месеца. Аз съм момиче на 16 години а той е на 19 и преди няколко дена спах с него и ми беше за 1 път. Но оттогава нещата се обтегнаха, защото родителите ми не го харесват за мой приятел (разбрах го точно след като вече бяхме спали) (защото не е от момчетата с най-добра репутация) но аз го харесвам наистина.
2 дена след това му казах, че нашите не го харесват за мой приятел и на него му стана супер гадно и го разбирам и той каза че по-добре ще е да скъсаме и да не продължаваме защото няма смисъл, но немога да го оставя и след случилото се вече... Казах му че ще говоря с нашите защото не мога без него, какъвто и да е аз го харесвам и дори може би е повече от харесване :( . Говорих с мама и тя ми каза че съм умно момиче и да се вразумявам казах й че го харесвам много и ми е много трудно да го оставя, мислих че след като й обясних вече е разбрала и се е съгласила с това, но не отново дойде и ми каза че много се притеснява за мене и че има други момчета, но той не бил за мен. Много ми е трудно да го оставя, защото го обичам , приятно ми е с него и от няколко нощи сън не ми дава това. Не знам дали съжалявам че толкова избързах и легнах с него, сега щеше да ми е по лесно, но е късно. Не знам какво да правя, как да му кажа, а после как ще го преодолея. И не знам ако мама разбере че съм спала с него какво ще стане, страх ме е. Моля ви дайте ми съвет как да се справя, защото ми е много трудно. :(

stupid0boy
01-02-2010, 02:14
Не се отказвай от него....

Dimana99
01-02-2010, 02:53
Не го оставяй. Вашите ще омекнат рано или късно!

mArMaLaDkA
01-02-2010, 03:45
1. Щом си достатъчно голяма, за да правиш секс, значи си достатъчно голяма да поемаш отговорността си след това.
2. На всяко второ изречение чета как ти бил първия. За теб не е важно, че сте се обичали, че заедно, а че ти бил първия. И ние кво да направим? Светът не свършва с него.
3. На 16 с акъл като на 12. Плачевно е положението.

ivcheto0o
01-02-2010, 07:00
Не го оставяй. Вашите ще омекнат рано или късно!

sexa_na_kompleksa
01-02-2010, 07:12
Напълно съм съгласна с mArMaLaDkA. Не остаявай решението ти да се повлияе от това, че той ти е първият. Нито пък от мнението на майка ти. Предполага се, че на 16 си достатъчно голяма и отговорна, за да прецениш с кого да бъдеш.

FromAutumToAshes
01-02-2010, 07:13
1. Щом си достатъчно голяма, за да правиш секс, значи си достатъчно голяма да поемаш отговорността си след това.
2. На всяко второ изречение чета как ти бил първия. За теб не е важно, че сте се обичали, че заедно, а че ти бил първия. И ние кво да направим? Светът не свършва с него.
3. На 16 с акъл като на 12. Плачевно е положението.

Кефиш :D Съгласен съм с теб иначе 8-)

haritov
01-02-2010, 07:16
обичали се те дренки

essmeraldaa
01-02-2010, 07:18
Не се отказвай от него майкати и бащати ще те разберат ако държат на теб :(

babylishh
01-02-2010, 09:57
Не съм писала тук за да ме критикувате,а да ми помогнете ако можете, но явно няма да стане и вие сте толкова опитни колкото и аз. Разбира се че е важно за мен че е първото момче на което съм се отдала и няма как да не ми пука, именно за това ми е трудно,защото съм се превързала към него. И mArMaLaDkA.. не ме познаваш за да казваш какъв ми е акъла ..вярно света не свършва с него, но как би се почусвала на мое място, и може да не си толкова заядлива... няма какво да говоря повече.

awerw
01-02-2010, 10:02
много ме боли
А отдолу боли ли те дет те е напъвал :D бзк се ве :-D ае ако знае6 преди десетилетия хората са си крали моми :D и така той може да те открадне 8-) баба така са я крали :D

LDto
01-02-2010, 10:15
не се предавай покажи на ваще че грешат. Ако момчето пред теб е мило защо да не пробва и пред ваще. Не всичко що чуваме е истина :) УСПЕХ :) :) :)

xxCutMEOpenWhileSobbingxx
01-02-2010, 10:19
И кво първият ти е,тва узначава ще се омъжиш за него ли?!
Я се стегни,рано или късно ще се разделите и моа ти кажа,че майка ти 100% има по-реална преценка от теб,първо щот е по-голяма и е изживяла повече и второ щот уж си влюбена и си заслепена...нямааш яясен мироглед..и все пак дано да греши за момчето..щот се е получило гадно.

0nem0retIme
01-02-2010, 10:22
Офф,тебе повече те е яд,че си спала с него и той ти е бил първият,а са трябва да се разделите.И какво,ако не бяхте спали,щеше да го оставиш много лесно?Само заради това ли продължаваш да си с него-защото вече сте го направили?
Момиче,осъзнай се.Обичаш ли го изобщо или само имаш някакви симпатии към него?То и 3 месеца не са много,де.
Изясни си чувствата и ако продължаваш да си с него само заради това,че си спала с него,по-добре не го залъгвай.

SmilezZz
01-02-2010, 10:32
И според мен не го оставяй..Родителите ти рано или късно ще го приемат..

lilincituuuu
01-02-2010, 10:56
Аз пък изобщо не бих слушала какво ми говоря.. :? няма заради наще да си развалям живота, я.. според мен ти трябва да избереш дали е подходяш за теб, а не ваще, но това си е мое мнение.. :?

vampire_girl_
01-02-2010, 10:57
И наще не харесват приятеля ми,ама няма да го оставя,заради това.Аз си го харесвам и точка.
Задължително ли е да им угодиш?
Може би,просто имат проблем не конкретно с него,а просто с факта,че имаш гадже.Вероятно им е трудно да приемат,че дъщеря им вече не е съвсем малко момиченце.Ако го харесваш истински,остани с него.Понякога просто трябва да се борим за нещата,които искаме...рано или късно този момент идва ;) ако избягаш сега,ще избягаш и следващия път.
Обясни им - защо искаш да си с него и т.н. ,като опиташ разговора да не се превръща в скандал,но ако е нужно не е фатално веднъж и до там да се стигне.

babylishh
01-02-2010, 11:20
Аз не бих го оставила,но на него не му е приятно, не иска да се крием, защото вече е минал по този път...

Благодаря ви за мненията.

galu6a
01-02-2010, 11:31
амии от колко време се познавате пред да спиш с него ако не е тайна и незнам на мен ми е малко странно "спах с него харесвам ми" според мен трябва не да ти харесва , а да го обичаш :)

а що се отнася до родителите НЕ ГО ОСТАВЯ ако смяташ ,че той е точния човек

Stan4o123
01-02-2010, 12:19
И каква поредна футболна драма,дами и господа!!!!

sunshinepp
01-02-2010, 12:25
И не знам ако мама разбере че съм спала с него какво ще стане, страх ме е. Моля ви дайте ми съвет как да се справя, защото ми е много трудно. :(

`1 - Майка ти няма как да разбере, ако ти сама не й кажеш или ако не тръгне да те води на гинеколог и тн..

`2 - Обясни на вашите, че животът си е твой, вече си на 16 и е малко късно да ти казват с кого да бъдеш, пък и като гледам родителите ти не са ти забранили да си с него! ..

`3 - говори с момчето и му кажи, че е важно какво искаш ТИ! а не какво е желанието на майка ти и баща ти! Той ако иска да бъде с теб ще преглътне мнението на вашите и готовоо!

или поне така мисля аз.. :)

ledenakrasota
01-02-2010, 12:34
Ако продължаваш да се страхуваш така ще е.

Поеми отговорност и постави вашите пред свършен факт.Нищо няма да могат ти кажат,като им се озъбиш :-D

tuborgaaa
01-02-2010, 12:39
Тегли една тънка майна на майка си и татка си и си живей живота, както на теб ти е кеф.

lilincituuuu
01-02-2010, 12:55
И не знам ако мама разбере че съм спала с него какво ще стане, страх ме е. Моля ви дайте ми съвет как да се справя, защото ми е много трудно. :(

`1 - Майка ти няма как да разбере, ако ти сама не й кажеш или ако не тръгне да те води на гинеколог и тн..

`2 - Обясни на вашите, че животът си е твой, вече си на 16 и е малко късно да ти казват с кого да бъдеш, пък и като гледам родителите ти не са ти забранили да си с него! ..

`3 - говори с момчето и му кажи, че е важно какво искаш ТИ! а не какво е желанието на майка ти и баща ти! Той ако иска да бъде с теб ще преглътне мнението на вашите и готовоо!

т0чн0!! замисли се, че ако той харесва теб, няма да се влияе от чуждо мнение, най-малко пък от това на ваще :?

или поне така мисля аз.. :)

и аз така мисля 8-)