View Full Version : БЯЛО ТЕЧЕНИЕ
Aми имам бяло течение вече от мн време,ходила съм по лекари и са ми изписвали разни глупости,но продължавам да си го имам.Казаха ми че ми няма нищо.Но тези дни ще правим секс с приятеля ми и се притеснявам.Не съм му казала за това и се чудя дали ще има проблем ако се измия преди това и си сменя бельото :-o
LovelyGirl
01-02-2010, 09:04
При един и същи лекар ли си ходила всеки път? Смени гинеколога. Не е нормално нищо да не ти помага.
Незнам вече какво да правя.Ходила съм при един и същ и ми каза че ми няма нищо.Но лекарствата не ми помогнаха.А вече много искаме да се ебем и двамата :( Ще го заразя ли наистина :-o
Dollystar
01-02-2010, 09:32
Иди при друг лекар
И да не бързаме да го прравим така ли :( :-o
anichka12345678
01-02-2010, 09:44
Aми имам бяло течение вече от мн време,ходила съм по лекари и са ми изписвали разни глупости,но продължавам да си го имам.Казаха ми че ми няма нищо.Но тези дни ще правим секс с приятеля ми и се притеснявам.Не съм му казала за това и се чудя дали ще има проблем ако се измия преди това и си сменя бельото :-o
Ако използвате презерватив и както каза ти като се измиеш и си смениш бельото преди това едва ли ще имате проблеми.Никога не съм имала бяло течение и незнам както да ти кажа.Може би си намери друг лекар.
LovelyGirl
01-02-2010, 09:46
Естествено, че трябва да отидеш при друг лекар, щом този не е успял да те излекува.
Значи на 1оо% тр да му кажеш какво ти има и да му обясниш ситуацията че тр да се изчака малко
Оу наистина смени лекаря.Най-добрта ми приятелка имаше съшия проблем преди...може би 3 месеца.Отиде на лекар изписа и някви хапчета и за 2 седмици се оправи.Може би повече,може би по малко не сме говорели скоро пак за това.Обаче и беше забранено да го прави секс преди да е спряло окончателно.
смени лекаря! И другото което е - отиди се изкъпи,измий се с интимен гел преди секса и приятелят ти задължително с презерватив!
всъшност бяло течение имам и аз..от лятото ходя на лекар..каза ми гъбички после нещо друго..сума ти пари дадох по изследвания и лекарства и не спира и не минава..ходила съм само при една генеколожка,нооо вече сериозно се замислям да я сменя и да пробвам при др лекар..
Не бе не я сменяй да стане отново лятото да празнуваш 1 година :shock:
Ако смяташ,че си мн забавен или оригинален..грешиш..просто започнах при нея..а и тук казват,че е най-добрата..
Не.. не искам да се правя на забавен или оригинален.. просто ми е странно как ти имаш сериозен проблем от половин година и осъзнаваш че проблема е при доктора , а не го сменяш... Шега с това не се прави ;)
всеки път ми изписва различни хапчета 2-3 диагнози..а и имено факта ,че с който и да говоря ми казва,че тя е най-компетентната и с най-много опит ме спира..
Ноо със сиг още понеделник ще отида на преглед и при др лекар :)
anichka12345678
01-02-2010, 14:45
Ами до колкото знам се пренася ако си заразила приятеля си трябва да се излекувате и двамата за да го нямате този проблем ама така съм чувал. Ако ще правите .... го правете с предпазните средства Това за първи път го чувам,защото никога не съм имала такова течение ,някой ще каже ли да ли със сигурност е така просто да знам .?
mOBSCENE
01-02-2010, 16:57
Как ще се зарази?
К`во ще му стане?
Питам от любопитство.Да науча нещичко :lol:
Aми ние презерватив ще ползваме много ясно.На лекар пак ще отида,но тъй като и двамата вече не издържаме ще сее изкъпя преди това,презерватива и ще се наебем пък каквото такова.Незнам да му казвам ли обаче :-o
xXxsobieskiixXx
01-02-2010, 18:35
Aми ние презерватив ще ползваме много ясно.На лекар пак ще отида,но тъй като и двамата вече не издържаме ще сее изкъпя преди това,презерватива и ще се наебем пък каквото такова.Незнам да му казвам ли обаче :-o
по-добре му кажи, защото може да стане нещо и след тфа ... мн. проблеми, а пък и ще ти се разсърди.... :) А пък ''доверието'' в една връзка е едно от най-важните неща ;-) :wink:
Nikkynce
02-10-2010, 19:14
Аз също имам и то не от няколко месеца, а сигурно към 2 години вече. Имах и преди 2 години, но не беше редовно, само че никога не съм се замисляла да ходя на лекар. Знам обаче че основната причина за това бяло течение са голите кръстове, затове че хубаво е момичетата да се обличат наистина добре и дори през лятото не трябва да се ходи с гол кръст. :wink:
Ами до колкото знам се пренася ако си заразила приятеля си трябва да се излекувате и двамата за да го нямате този проблем ама така съм чувал. Ако ще правите .... го правете с предпазните средства Това за първи път го чувам,защото никога не съм имала такова течение ,някой ще каже ли да ли със сигурност е така просто да знам .?
Да потвърдя и аз. Така е. Има някои от тези напасти, за които мъжът може и да не подозира, че ги пренася и ти напразно да се лекуваш. Чудя се на акъла на лекарката, че не ти го е казала.
Микробиология прави ли?
_butterfly_
02-10-2010, 20:02
Да така е, в повечето случаи мъжете са просто носители, не е нужно и при тях да има симптоми и колкото и пъти да се излекува момичето при секс без предпазване пак се предават бактерийките. Трябва и двамата да минат на лечение и да пият хапчета иначе няма да има ефект
johnnybravo
02-10-2010, 22:01
Представи си ако беше черно течение :(
djipsito
02-10-2010, 22:47
Аз също имам и то не от няколко месеца, а сигурно към 2 години вече. Имах и преди 2 години, но не беше редовно, само че никога не съм се замисляла да ходя на лекар. Знам обаче че основната причина за това бяло течение са голите кръстове, затове че хубаво е момичетата да се обличат наистина добре и дори през лятото не трябва да се ходи с гол кръст. :wink:
:grin:
Гол кръст или лоша хигиена..
niquetamere
02-11-2010, 07:21
Приятеля ти имал ли е полов контакт преди теб? Ако е имал, е добре да мине и той през лекар, въпреки че с теб не го е правил.Както казаха, при наличие на гъбички се лекуват и двамата, за да не се въртите в един омагьосан кръг !
gandalfepi4
02-11-2010, 13:03
каквото такова ама като му дадеш гъби нема да ти е много забавно да му обяснявш пост фактум нали :-x
аз определено бих искал да знам дали момичето с което ще се къцам има проблеми и тогава да реша "каквото толкова", това не е еднозначно решение!
много егоистично просто, би ли ти било приятно некъв да ти каже, че ти е "подарил" пичи въшки щото много му се е ебало?
смени лекаря! И другото което е - отиди се изкъпи,измий се с интимен гел преди секса и приятелят ти задължително с презерватив!
пак съм съгласна с колегата! :lol:
Аз също имам такъв проблем и пак различни лекари,различни лекарства с всякакъв ефект,но не и върху бялото течение...водя си нормален полов живот вече от една година и това не ми е попречило.Важно е да си поддържаш добра лична хигиена и няма да притеснява нито теб,нито приятеля ти.
Абе тия ваши доктори натривки вземат ли? Как така нищо не постигат? При всички случаи има някакъв проблем. И според зависи какъв-и последствията са различни. Но определено терапията включва въздържание за известен период. Ваша си работа е дали ще си пазите здравето.
Абе тия ваши доктори натривки вземат ли? Как така нищо не постигат? При всички случаи има някакъв проблем. И според зависи какъв-и последствията са различни. Но определено терапията включва въздържание за известен период. Ваша си работа е дали ще си пазите здравето.
Щом съм се решила да се отнеса сериозно към проблема,повярвай спазвала съм всичко много стрриктно.Ходила съм при различни гинеколози,пила съм лекарства и други медикаменти съм ползвала,личната хигиема ми е отлична,не съм имала полов контакт,докато не приключи лечението и винаги съм правила секс с предпазни средства!И естествено че има проблем,просто или са толкова кадърни лекарите,че не знаят какъв е или просто няма лечение,което да премахне бялото течение изцяло.