.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Град
    BurgasS

БЯЛО ТЕЧЕНИЕ

Aми имам бяло течение вече от мн време,ходила съм по лекари и са ми изписвали разни глупости,но продължавам да си го имам.Казаха ми че ми няма нищо.Но тези дни ще правим секс с приятеля ми и се притеснявам.Не съм му казала за това и се чудя дали ще има проблем ако се измия преди това и си сменя бельото

При един и същи лекар ли си ходила всеки път? Смени гинеколога. Не е нормално нищо да не ти помага.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Град
    BurgasS
    Незнам вече какво да правя.Ходила съм при един и същ и ми каза че ми няма нищо.Но лекарствата не ми помогнаха.А вече много искаме да се ебем и двамата Ще го заразя ли наистина

Голям фен Аватара на Dollystar
    Иди при друг лекар
    Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!

Град
    BurgasS
    И да не бързаме да го прравим така ли

Re: БЯЛО ТЕЧЕНИЕ

Цитирай Първоначално написано от deni15
    Aми имам бяло течение вече от мн време,ходила съм по лекари и са ми изписвали разни глупости,но продължавам да си го имам.Казаха ми че ми няма нищо.Но тези дни ще правим секс с приятеля ми и се притеснявам.Не съм му казала за това и се чудя дали ще има проблем ако се измия преди това и си сменя бельото
    Ако използвате презерватив и както каза ти като се измиеш и си смениш бельото преди това едва ли ще имате проблеми.Никога не съм имала бяло течение и незнам както да ти кажа.Може би си намери друг лекар.
    Sleda ot liubovta

Естествено, че трябва да отидеш при друг лекар, щом този не е успял да те излекува.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Значи на 1оо% тр да му кажеш какво ти има и да му обясниш ситуацията че тр да се изчака малко

Оу наистина смени лекаря.Най-добрта ми приятелка имаше съшия проблем преди...може би 3 месеца.Отиде на лекар изписа и някви хапчета и за 2 седмици се оправи.Може би повече,може би по малко не сме говорели скоро пак за това.Обаче и беше забранено да го прави секс преди да е спряло окончателно.

Мега фен Аватара на t0d1t0
    смени лекаря! И другото което е - отиди се изкъпи,измий се с интимен гел преди секса и приятелят ти задължително с презерватив!
    Станислава

Град
    sofiq
    всъшност бяло течение имам и аз..от лятото ходя на лекар..каза ми гъбички после нещо друго..сума ти пари дадох по изследвания и лекарства и не спира и не минава..ходила съм само при една генеколожка,нооо вече сериозно се замислям да я сменя и да пробвам при др лекар..

Не бе не я сменяй да стане отново лятото да празнуваш 1 година

Град
    sofiq
    Ако смяташ,че си мн забавен или оригинален..грешиш..просто започнах при нея..а и тук казват,че е най-добрата..

Не.. не искам да се правя на забавен или оригинален.. просто ми е странно как ти имаш сериозен проблем от половин година и осъзнаваш че проблема е при доктора , а не го сменяш... Шега с това не се прави

Град
    sofiq
    всеки път ми изписва различни хапчета 2-3 диагнози..а и имено факта ,че с който и да говоря ми казва,че тя е най-компетентната и с най-много опит ме спира..
    Ноо със сиг още понеделник ще отида на преглед и при др лекар

Re: .....

Цитирай Първоначално написано от w0wstats
    Ами до колкото знам се пренася ако си заразила приятеля си трябва да се излекувате и двамата за да го нямате този проблем ама така съм чувал. Ако ще правите .... го правете с предпазните средства
    Това за първи път го чувам,защото никога не съм имала такова течение ,някой ще каже ли да ли със сигурност е така просто да знам .?
    Sleda ot liubovta

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    Как ще се зарази?
    К`во ще му стане?
    Питам от любопитство.Да науча нещичко
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

Град
    BurgasS
    Aми ние презерватив ще ползваме много ясно.На лекар пак ще отида,но тъй като и двамата вече не издържаме ще сее изкъпя преди това,презерватива и ще се наебем пък каквото такова.Незнам да му казвам ли обаче

Град
    Сейнт Луис, Мисури
    Цитирай Първоначално написано от deni15
    Aми ние презерватив ще ползваме много ясно.На лекар пак ще отида,но тъй като и двамата вече не издържаме ще сее изкъпя преди това,презерватива и ще се наебем пък каквото такова.Незнам да му казвам ли обаче
    по-добре му кажи, защото може да стане нещо и след тфа ... мн. проблеми, а пък и ще ти се разсърди.... А пък ''доверието'' в една връзка е едно от най-важните неща
    *Aкo...мe..оbiчkаш..щтi..kупа..шоkо

Аз също имам и то не от няколко месеца, а сигурно към 2 години вече. Имах и преди 2 години, но не беше редовно, само че никога не съм се замисляла да ходя на лекар. Знам обаче че основната причина за това бяло течение са голите кръстове, затове че хубаво е момичетата да се обличат наистина добре и дори през лятото не трябва да се ходи с гол кръст.
    " ... но във тебе като рана

ще пари мисълта, че две неща

не можеш никога да си възвърнеш:

животът да избавиш от смъртта

и времето назад да върнеш."

Голям фен Аватара на Emilen

Цитирай Първоначално написано от anichka12345678
    Ами до колкото знам се пренася ако си заразила приятеля си трябва да се излекувате и двамата за да го нямате този проблем ама така съм чувал. Ако ще правите .... го правете с предпазните средства
    Това за първи път го чувам,защото никога не съм имала такова течение ,някой ще каже ли да ли със сигурност е така просто да знам .?
    Да потвърдя и аз. Така е. Има някои от тези напасти, за които мъжът може и да не подозира, че ги пренася и ти напразно да се лекуваш. Чудя се на акъла на лекарката, че не ти го е казала.
    Микробиология прави ли?

Цитирай Първоначално написано от anichka12345678
    Да така е, в повечето случаи мъжете са просто носители, не е нужно и при тях да има симптоми и колкото и пъти да се излекува момичето при секс без предпазване пак се предават бактерийките. Трябва и двамата да минат на лечение и да пият хапчета иначе няма да има ефект

Представи си ако беше черно течение
    I love my girl <3

Супер фен Аватара на djipsito

Цитирай Първоначално написано от Nikkynce
    Аз също имам и то не от няколко месеца, а сигурно към 2 години вече. Имах и преди 2 години, но не беше редовно, само че никога не съм се замисляла да ходя на лекар. Знам обаче че основната причина за това бяло течение са голите кръстове, затове че хубаво е момичетата да се обличат наистина добре и дори през лятото не трябва да се ходи с гол кръст.

Гол кръст или лоша хигиена..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си