View Full Version : Идеи за подарък за любим човек
Artistic69
01-02-2010, 15:05
Правя една такава темичка, за да споделяме идеи за подаръци на нашите момчета. Аз лично също съм се затруднявала в избора на подарък и много бих се радвала на други идеи.
Давам първата идея - мек топъл Шал :-P
Вие сте :-D
rusoto_baby_f
01-02-2010, 15:18
поредната тема за подаръци! :D
sladUr4U
01-02-2010, 15:19
поредната тема за подаръци! :D да :(
0nem0retIme
01-02-2010, 15:47
Амии,само да ти кажа,че има страшно много такива теми.
По темата: Зависи от човека,от интересите му,от възрастта и т.н.
Аз,лично,на приятеля ми съм му подарявала тениска на любимата му група,сребърна гривна,кожено портмоне и мнооогоо други.
Въобще не ги разбирате момичетата тея работи с подаръците. Заебете ги всички шалове, плюшени играчки, разни порцеланови фигурки и тн. Моеш да му подариш скъпа водка, ако е в комплект с чашки или нещо друго в готина кутийка още по добре. :razz: Или шах с чашки за шотове или неква такава тъпотия. :razz: Ама аз съм пияница и затва сигурно така мисля. :razz: Във всеки случай много по-искрено ще се зарадва на нещо такова отколкото на шал?! :?
оф да дайте някфи идеи .. приятеля ми скоро има рожден ден и се чудя кфо да му купя ..за нова година му подарих парфюм..а сега за рдто му се чудя кфо да му взема ... заедно сме от скоро така че тея снимки в рамки тениски и др измислици нестават... той не обича сувенири нито плюшени играчки .. дори ще се зарадва повече на кутия хапове и комплект АДИДАС отколкото на някфо мече или такива раоти.. снимката срамката смятам да я оставя за по нататък .. офффф ми за свети валентин ко да му купя.. малеее то да имаш гадже било адски забъркано да му еба майката :lol:
моля ви дайте някви свежи предложения че съм я закъсала :lol:
П.С-КРИЗАТА Е ГОЛЯМА.. РАЗПОЛАГАМ С 10 15 ЛВ ! 8-) 8-)
Shushu11
01-02-2010, 16:12
Въобще не ги разбирате момичетата тея работи с подаръците. Заебете ги всички шалове, плюшени играчки, разни порцеланови фигурки и тн. Моеш да му подариш скъпа водка, ако е в комплект с чашки или нещо друго в готина кутийка още по добре. :razz: Или шах с чашки за шотове или неква такава тъпотия. :razz: Ама аз съм пияница и затва сигурно така мисля. :razz: Във всеки случай много по-искрено ще се зарадва на нещо такова отколкото на шал?! :? напълно съгласна съм с теб :grin: всеки се радва на пиене
Ми да подаряваш му спасение от реалността. :razz:
Има едни сър4ица дето като ги натисне6 се 4ува целувка и казват "I love you" :-)
Има едни сър4ица дето като ги натисне6 се 4ува целувка и казват "I love you" :-)
Е тва е нема толкова оригинално. :razz:
Аз за коледа на една приятелка и нарисувах портрет, тоест 2. Но не всички сте гениални като мен. 8)
Емии то за момче няма кой знае какво да се подъри ама аз винаги избирам парфюми. :smt083
lilincituuuu
01-03-2010, 01:05
Мм.. както са казали в предишни мненния - зависи от човека, всеки си има свой вкус, не може всичките еднакво :lol:
FantaMen
01-03-2010, 01:12
Стига сте подарявали криза е ... Подари му себе си това ще е най-добрия му подарък и ще го помни вечно
мм ако е привърженик на футбула му подари някоя тениска на любимия му спортист или някФа топка =) , а ако е някакъв мързеливец му вземи няк0я плазма .. и пуканки , да седи и да зяпа телевиз0ра =) :razz: :)
soul1199
01-03-2010, 11:04
:(
Стига сте подарявали криза е ... Подари му себе си това ще е най-добрия му подарък и ще го помни вечно
aaaa смис 8-)
LuxurySk0B
01-09-2010, 15:45
1 кутия анадрол стига
alex333bg
05-07-2012, 10:49
Със сигурност някоя забавна игра ще му хареса, особенно ако е купонджийска като тези тука: http://podobro.com/index.php?route=product/category&path=59
SmilezZz
05-08-2012, 17:30
Ти си го познаваш най-добре и сама би могла да решиш какво да му купиш.
Едит: стара тема.