View Full Version : Подло ли е?
uSmivKaLovE
01-02-2010, 15:09
С него сме заедно от година. Отначало той беше най-доброто и мило момче,което съм срещала, но това се промени от няколко месеца. Държи се, както му падне-понякога добре,понякога отвратително. Разделяхме се сигурно 30 пъти и се събирахме толкова. Страшно много ме нарани, но най-вече когато ми каза, че се е целувал с някакво момиче. Вече не ми обръща почти внимание, а след като ми каза за това момиче се чувствам озлобена към него. Сега пак сме заедно, но за какво, и аз не знам. Той вече не държи така на мен, ако изобщо държи. Предпочита да излиза с приятелите си. Не искам да обяснявам с подробности всичките пъти, в които е сгафил, защото няма да ми стигне мястото, но просто много ме е наранил. Сигурно ще питате какво правя още с него. И аз не знам. За миг не съм се чувствала добре с него от много време. Но след тази случка с това момиче, за което той призна, ми се иска да му го върна. Да намеря някой, с който да изляза, да направя това което той е зад гърба му. Толкова съм озлобена. Не знам какво чувствам към него, но не е това, което беше. Ту ми е гадно за всичко, ту си повтарям че той не го заслужава. Много хора, свидетели на нашата история, ми се чудят как издържам. Как ли? Не съм толкова силна,ако изобщо съм. Нямам силата да го оставя. Но той ми разби всички надежди. Всички чувства, които влагах и влагах се изпариха. Остана само някаква дребна искра, която да ме спре да направя онова, което трябва. Но след случката с това момиче, погледна ли го, виждам един непознат човек. А някога ми се заклечаше, че няма да го направи. Обичаше ме. Сега, след като цялата ни връзка и хубава история са прецакани, какво да правя аз? Винаги съм твърдяла, че отмъщението не помага, но дали? Подло ли е? Заслужава ли го?
Виж... Не става дума за отмъщение и такива неща. Човек понякога трябва да бъде егоист. Неща, които не ти носят удовлетворение, а те товарят нямат място в живота ти. Просто си поговори с него, твърдо и уверено и му кажи, че не искаш да продължавате. Оттам-нататък си свободна да срещнеш момчеТО, което наистина ще те прави щастлива. А и да добавя, че това, което той прави не е мъжко, а курвенско. Не те заслужава.
sladUr4U
01-02-2010, 15:16
не си заслужава СПОРЕД МЕН,защото на него няя да му пука кво си направила с другото момче,щом се е мляскал с друга и сте се карали 300 пъти и пак сте се събирали............btw за кво още си с него??
uSmivKaLovE
01-02-2010, 15:20
не си заслужава СПОРЕД МЕН,защото на него няя да му пука кво си направила с другото момче,щом се е мляскал с друга и сте се карали 300 пъти и пак сте се събирали............btw за кво още си с него??Заради това, че всеки път се надявах да е различно, да се осъзнае и в един период беше така. Но, не. Не мога да дам дори за себе си отг. Може би защото когато съм без него, се чувствам ужасно. Ужасно? Да. Постоянно мисля за него, за нас, за онези хубави неща.
0nem0retIme
01-02-2010, 15:32
Остави го.И ти самата нямаш нужда от него.Още не си го зарязала само защото си свикнала с него и те е страх какво ще е без него.В началото може да ти е гадно,но после ще се почувстваш свободна.Той те натоварва.Не се занимавай с него,започни да излизаш с приятели,прави любимите си неща.Ще видиш колко по-добре ще се почувстваш.Но,повярвай ми,не трябва да оставаш с него,защото първо,че той не те обича като преди и второ-и твойте чувства са се изпарили.Ти сама каза-сега си се озлобила към него.Дори и да продължите,предполагам,че никога няма да е същото.
sladUr4U
01-02-2010, 15:38
Остави го.И ти самата нямаш нужда от него.Още не си го зарязала само защото си свикнала с него и те е страх какво ще е без него.В началото може да ти е гадно,но после ще се почувстваш свободна.Той те натоварва.Не се занимавай с него,започни да излизаш с приятели,прави любимите си неща.Ще видиш колко по-добре ще се почувстваш.Но,повярвай ми,не трябва да оставаш с него,защото първо,че той не те обича като преди и второ-и твойте чувства са се изпарили.Ти сама каза-сега си се озлобила към него.Дори и да продължите,предполагам,че никога няма да е същото. съгласна съм
ThePowerOfLove
01-02-2010, 15:42
Доколкото разбрах и той, и ти сте се променили.. Тогава се замисли можеш ли да бъдеш с него? Знаейки, че се е целувал с друга? Едва ли ще му простиш, така че знаеш какво друго остава. Не се занимавай с отмъщения и такива глупости, не си струва. Просто го остави, не е човек, който си заслужава. Или поне вече не е, в твоите очи :)
да просто го зарежи ... отначало ще ти е гадно но след време ще намериш друго момче :) . Се пак не е единственото момче ...
kobrichka
01-02-2010, 16:00
Защо трябва да се принизяваш до неговото ниво, целувайки някого само и само да му отмъстиш. Най-добре е според мен да го оставиш. Една връзка трябва да е изградена на доверие и щастие. При вас няма нито доверие, нито щастие...Следователно нямате връзка. Няма любов, няма нищо мужду вас. Само се нараняваш и страдаш. Няма смисъл от цялата ситуация.
ivcheto0o
01-02-2010, 16:35
а защо трябва да падаш на неговото ниво и да му го връщаш.Връзката ви ве4е се е из4ерпала и е наи-добре и за двамата да се разделите.
izlishna
01-02-2010, 17:05
И ако му отмъстиш, какво ще спечелиш? Само себе си ще заблудиш, че ти е станало хубаво, след като си му отмъстила ... Според мен се разделете по мирния начин и започни една нова връзка :) Ако не искаш да започваш нова връзка, си живей свободно :)
Като за начало говори с него ,,, кажи му как се чувстваш ако няма промяна няма какво да првиш с този човек почвай на ново :)
sssladuranka
01-02-2010, 17:17
скъсай с него...задължително...а за сили - намери друг...защото според мен е по-трудно да скъсаш с някой от колкото да те скъсат теб...така като го оставиш,когато не си с приятели,не учиш,когато останеш сама с мислите си - ще мислиш за него,а единствения начин да не мислиш за него е да мислиш за друг...освен ако не искаш да останеш сама със себе си за малко...и аз съм имала такива мигове...помисли и реши,но според мен трябва да скъсате,а след това дали друг или сама - както ти е най-добре на теб
Не знам дали е имало някаква причина това мило и добро момче изведнъж да ти изневери, а после и най-нагло да ти го каже... Не знам за вас, но аз не го разбирам това признание като искренност, а като егоизъм. Той си е изчистил съвестта, а ти ставаш все по-озлобена, чудиш се какво да правиш... Чудиш се дали изобщо още го обичаш... Не знам дали е подло да му отмъстиш, но това няма значение. Той е постъпил достатъчно подло с теб, тъй че, каквото и да направиш ще сте квит. Какво ти пука подла ли си или не? ;) Единственото, което мога да ти кажа е, че ако бях на твое място бих го скъсала веднага, нямаше да му отмъщавам. За мен отмъщението е действие на слабите и наранени хора, които умират за любовта, но не я получават. Не бъди слаба, направи се, че не ти пука за него! Кажи му "край" и нека гние в ада!
sladyr4etoo
01-02-2010, 17:34
просто го остави..ако му пука,това ще е най-голямото отмащение..
Пусни на най-добрия му фр пронто :smt077 нека страдаа
Просто го остави и си намери некой друг. ;))
Достатъчно гадно ще му стане от това,че е заменен. :-]
Ох,аман от тъпаци.Гледай напред и продължи със следващия.Струва ли си,да бягаш след един от всичките?Защо не направиш така ,за да си по щаслива ,по спокойна и т.н като го оставиш и продължиш по напред.Нито ще е първия нито последния,ще следват Петранчо,Ганчо и т.н ,това мисля си го знаеш,но живота е един и не бива да го пропиляваш в лоши размисли излез навън и се забавлявай БЕЗ него ;) .
По това, което си написала и по-точно както си го написала, разбирам, че си умно момиче... Така че изобщо не заслужаваш момче като него! Според мен се раздели с него, просто няма смисъл в това да сте заедно и да се измъчваш :x Ще те боли сигурно много по-малко, когато скъсате! Решението е твое, но форумът е единодушен, така че си прецени! :) Успех, сигурна съм, че ще намериш човек, който ще ти се кълне в тези неща и наистина ще си удържи на думата!
littlemittle
01-02-2010, 21:08
mm wij kaji mu wsi4ko koeto 4uwstwash ., ne e nujno da e o4i w o4i moje po skype ili sms ... skasai s nego ! i nai weche nameri si idryg s koito da ima trapka 6toto kato skasate 6ti e typo zatfa po dobre da e predi ,..
sunshine955
03-12-2010, 13:16
може да няма чувства към тебе вече.. и за това да се държи така просто да не може да те остави .. може да има проблеми нз в семейтвото ......
и за това така да му се променя настроението .. но хората и чувствата им се променят с времето ..
FiRe_LaDy
03-12-2010, 14:04
Нищо няма да псотигнеш,ако решиш да си връщаш.Дори има вероятност и на теб да ти е кофти след това,ако ти пука за приятеля ти.Бях доло горе в същата ситуация.Имаше 3-ти човек.Но той беше с нея,докато бяхме разделени за известно време.После сам ме потърси .. и той се държа гадно с мен и т.н.Но като теб нямах сили да го оставя,докато един ден не го направи той.Ако не бях чакала толквоа много време,нямаше да се чувствам така сега.Колкото по-рано осъзнаеш,че е грешка да стоиш с него и да се измъчваш - толкова по лесно ще ти е след това и по-малко ще боли.Знам,че е трудно,но това е най-доброто.
П.П. А опитвала ли си да говориш с енго за това?Ако не си - поговорете и може да се оправят нещата.Успех!
Остави го! Явно връзката ви се еизчерпила и най - добре е за двамата да се разделите. Недей да се измъчваш повече.
justwondering
03-12-2010, 16:37
Остави го.И ти самата нямаш нужда от него.Още не си го зарязала само защото си свикнала с него и те е страх какво ще е без него.В началото може да ти е гадно,но после ще се почувстваш свободна.Той те натоварва.Не се занимавай с него,започни да излизаш с приятели,прави любимите си неща.Ще видиш колко по-добре ще се почувстваш.Но,повярвай ми,не трябва да оставаш с него,защото първо,че той не те обича като преди и второ-и твойте чувства са се изпарили.Ти сама каза-сега си се озлобила към него.Дори и да продължите,предполагам,че никога няма да е същото. съгласна съм
И аз. Не си заслужава да му отмъщаваш и да си хабиш нервите заради него. Колкото по-бързо го забравиш, толкова по-добре за теб.
PinKchocolate
03-12-2010, 16:46
Като му отмъстиш така ще си помисли, че те е яд и искаш да му отмъстиш и даже може да се зарадва, отколкото да му стане тъпо. Затова отиди, изкарай празния поглед доколкото можеш и му кажи, че не изпитваш нищо към него от много време и искаш да се разделите. Дори да не те обича ще му стане поне малко тъпо. Кофти може би не, но тъпо - да. Ще постискаш малко зъбки, ще потраеш, любовта не е вечна. След време ще си блъскаш главата и ще се питаш защо още си стояла с него, но отговор надали ще намериш.
П.П. Извинявам се, ако се повтарям с някого, но нямах търпението да прочета отговорите до края... :oops:
IndependentGirl
03-12-2010, 17:52
Сега пак сме заедно, но за какво, и аз не знам.
Сигурно ще питате какво правя още с него. И аз не знам.
Хубаво ще е да си изясниш..
Сега, след като цялата ни връзка и хубава история са прецакани, какво да правя аз? Заслужава ли го?
Отмъщението не е решение и не връща загубеното.. Не заслужава никакво внимание от твоя страна.. ;]
И ако му отмъстиш, какво ще спечелиш? Само себе си ще заблудиш, че ти е станало хубаво, след като си му отмъстила ... Според мен се разделете по мирния начин и започни една нова връзка :) Ако не искаш да започваш нова връзка, си живей свободно :)
Съгласен
BlueParadise
03-12-2010, 20:06
Венаги съм казвол и мисля,че ще продължавам да го казвам - Отмъщението винаги е сладко,и си заслужава ! :-D но недей да се водиш по моето мнение,което е да му отмъстиш :D !
addictedtosummer
03-12-2010, 20:42
Няма смисъл да продължавате така.. остави го .. изобщо не те заслужава.. ... рано или късно ще намериш момчето,, което наистина да те цени .. На мене идеята с отмъщението ми харесва ама какъв е смисъла.. това няма да промени отношението му към тебе към добро .. просто ще те накара да се чувстваш по добре ..
egois74e
03-12-2010, 21:00
мога да ти дам разностранни съвети...ако смяташ, че ще се почувстваш удовлетворена ако отмъстиш-защо не... и според мен - НЕ, НЕ Е ПОДЛО при тези обстоятелства...но отмъщението най-често не ни връща изгубеното.. няма да върнеш любовта му..няма да сглобиш парченцата от сърцето си, което той е разбил.. просто го остави.. не те заслужава и няма нужда да ходиш да се мляскаш с други и да ставаш леко момиче зарди него.. пак той трупа точките, а и можеш да нараниш някого, ако го използваш като средство за отмъщението си...а ако държиш да отмъстиш все пак,ОК...наранена си и смяташ, че така би се почувствала по-добре, а и докато не опиташ няма да разбереш така ли ще е, или не ..виж една друга идея, която не знам до колко е рационална, но току що ми дойде на ум... след време когато той тръгне с някое момиче и евентуално я обикне можеш да пробваш да ги разделиш.. просто за да му е гадно /но пак ти казвам не мисля, че трябва да се държиш така, както не исакш да се държат с теб пък който и да е/ {}..
ПС: според мен няма правилно решение.. само ти си знаеш какво си преживяла... а и всеки е уникален.. има по-отмъстителни и по-добродушни хора.. злопаметни и такива, който са склонни да преглътнат.. никой няма право да те съди кавото и да решиш {}{}{}
FromAutumToAshes
03-12-2010, 21:02
Най-подлото, сред подлите ....
Take_That
03-13-2010, 10:04
Много добре знаеш какво трябва да направиш, не знам обаче, защо още се двуомиш! Връзката ви се е изчерпала, нямате какво повече да си дадете един на друг, затова е най-добре да се разелите. А и ти сама каза, че си някак Озлобена към него... Какво още търсиш при този човек?! Колкото до отмъщението - за какво ти е. Отмъщението ти ще е да го оставиш и да продължиш живота си с висока вдигната глава без да му обръщаш никакво внимание, без отново да му даваш шанс и да му покажеш, че без него си 100 пъти по-щастлива. А ти ще си, повярвай ми :)
vesito13
03-13-2010, 10:33
30 пъти сте се разделяли и отново сте се сабирали, явно има нещо, което ви държи заедно. Сама прецени дали този път, това нещо може да ви задържи отново.
Може би ще бъда нападната, но съм била до някаква степен на мястото на момчето и знам какво е. Целунах друг, защото не се чувствах сигурна в себе, защото отношенията ни с него не бяха особено добри в онзи момент и онова внимание, което получавах не ми стигаше. Това беше моя огромна грешка, за която и до сега съжалявам и ще продължа да съжалявам. Не мога да опиша колко болка причини това, както на мен, така и на него. Може би това е нещото, което той никога няма да забрави. Всеки един ден доказвам, че няма да позволя това да се повтори, но спомена си остава. И не, не ми го натяква, не пречи на връзката ни, обичаме се, но това не значи, че миналото е изтрито и не съществува. Тогава, ако не му бях казала, никога нямаше да разбере и аз избрах да му кажа. Не можех да живея в лъжа и да продължа да градя една връзка на лъжа /била тя дори просто една единствена целувка/. Просто ти давам другата гледна точка, на човека, който е сгрешил.
Ако и ти му изневериш нищо няма да спечелиш, нищо няма да получиш. Няма смисъл да правиш нещо такова, може би ще му го върнеш на него, но и теб може да те заболи.
Знам какво е да ти липсва внимание, но опитай да се бориш за него. Получи си го. И ако смяташ, че си заслужава бори се за тази връзка. Все пак много неща сте преживяли заедно.
Тоя не заслужава и отмъщение даже, просто бягай докато можеш ( знам че не е лесно) обаче колкото повече свикваш толкова по-трудно ше се отървеш после!
anyfany2
03-13-2010, 15:54
Защо трябва да се принизяваш до неговото ниво, целувайки някого само и само да му отмъстиш. Най-добре е според мен да го оставиш. Една връзка трябва да е изградена на доверие и щастие. При вас няма нито доверие, нито щастие...Следователно нямате връзка. Няма любов, няма нищо мужду вас. Само се нараняваш и страдаш. Няма смисъл от цялата ситуация.
Няма смисъл. JuSt kEep WaLkinG [!][!][!]
DarknessAngel
03-13-2010, 22:13
Сега, след като цялата ни връзка и хубава история са прецакани, какво да правя аз?
Е, идва ред на лошата история. Сама каза че сте прецакани. Не е единствен :)
Винаги съм твърдяла, че отмъщението не помага, но дали? Не,не помага . На всичкото отгоре е детинско. Изглежда смешно и жалко.
Подло ли е? Зависи как го възприема той.
Заслужава ли го? Не зная. Но ти заслужаваш да си щастлива. Но май не с него. :P
vas4e3to0
03-14-2010, 11:09
Не става дума за отмъщение. Ясно е че не го искаш. И аз съм минавала през такива гадости, просто трябва да го зарежеш и да си кажеш "Оставям го. Нямам нужда от него.", въпреки че ти си го знаеш. ;) Опитай--ще е по-добре за теб. :)
Първо остави го няма и грам смисъл да сте заедно ;) А за отмъщението къде е смисъла ? Ти сама каза че на него вече не му дреме за теб така че как ще му отмъстиш най много себе си да нараниш ;) А ако да кажем му го върнеш и го нараниш то тогава...с какво ще си по добра от него ?
GossipGirl89
03-14-2010, 17:09
Има една приказка, която гласи "Отмъщението никога не връща изгубеното!" и наистина е така. Дори и да му отмъстиш, дари и да си върнеш за цялата болка, която ти е причинил това няма да промени нещата по никакъв начин. Първо, на тоя етап, той едва ли ще се засегне от някаква такава постъпка от твоя страна, защото едва ли му пука толкова много... ако изобщо му пука. Второ - ти самата ще се убедиш в по-горе написаното... Ще му отмъстиш и за момент ще се почувстваш добре, но много бързо след това ще осъзнаеш, че не е имало смисъл и не си постигнала нищо с това нещо. Може би след като се разделите... след известно време ако той осъзнае какво е изгубил и отново поиска да е с теб, може би тогава отмъщението би подействало... Тогава със сигурност ще му го върнеш и ще го нараниш. Но на този етап аз те съветвам да събереш сили и да го оставиш. Виждаш, че той няма чувства и е различен, ти самата нямаш чувства, но си свикнала с него и за това не смееш да го оставиш, защото те е страх от един нов ден, в който той не присъства. Намери сили и кураж и сложи край на връзката ви. В началото е много трудно, но с времето свикваш и без да се усетиш ще си го забравила :)