View Full Version : съмнение..
KiNgGRaND
01-02-2010, 22:05
изчакай да се събере с някоя и тогава действай ако можеш :D :D
FromAutumToAshes
01-02-2010, 22:06
Мхм добре ... и ние к'во :)
mOBSCENE
01-02-2010, 22:07
Аз пък мисля ,че си играе с теб.
Щот ти си му сигурна ,защо да не пробва и с други?! :-o
Излъгал те е, с което е показал, че не те заслужава ... според мен сложи край на връзката докато е време, защото щом го е направил 1 път ще го направи отново :(
оффф
той ходи с нея и го е написал на скайп така че да го видиш и после казва че не иска да те губи!?
това са твоите думи накратко дай му шанс за едното предположение сега ще си разваляте връзката
а и ако я обичаше сега щеше да е с нея не с теб ;)
ivcheto0o
01-03-2010, 07:16
може наистина да е просто негова приятелка и да е на шега и да не ти казва за да не те ядосва.А по-разли4но ли се държи към теб??
moon_flower
01-03-2010, 07:38
Дори и да му е само приятелка не би трябвало да и пише такива неща.Тия глупости,че е на майтап изобщо не са извинение.Няма да му прощаваш ей така.Първо трябва да ти каже цялата истина и след това да ти обясни защо върши такива тъпотии.Ако наистина съжалява му прости,но ако смяташ или усещаш,че това ще се повтори просто не се занимавай.Имах много дълга връзка и една от причината да скъсаме бяха точно този тип изпълнения.
0nem0retIme
01-03-2010, 09:20
Дори и да му е само приятелка не би трябвало да и пише такива неща.Тия глупости,че е на майтап изобщо не са извинение.Няма да му прощаваш ей така.Първо трябва да ти каже цялата истина и след това да ти обясни защо върши такива тъпотии.Ако наистина съжалява му прости,но ако смяташ или усещаш,че това ще се повтори просто не се занимавай.Имах много дълга връзка и една от причината да скъсаме бяха точно този тип изпълнения.
+1
sunshinepp
01-03-2010, 09:57
бягай докато е вpеме .. случайно до не е аpабин? :-o
aloveyou
01-03-2010, 10:34
Излъгал те е, с което е показал, че не те заслужава ... според мен сложи край на връзката докато е време, защото щом го е направил 1 път ще го направи отново :(
Съгласна съм 8)
soul1199
01-03-2010, 10:48
Дори и да му е само приятелка не би трябвало да и пише такива неща.Тия глупости,че е на майтап изобщо не са извинение.Няма да му прощаваш ей така.Първо трябва да ти каже цялата истина и след това да ти обясни защо върши такива тъпотии.Ако наистина съжалява му прости,но ако смяташ или усещаш,че това ще се повтори просто не се занимавай.Имах много дълга връзка и една от причината да скъсаме бяха точно този тип изпълнения.+++
Аз пък мисля ,че си играе с теб.
Щот ти си му сигурна ,защо да не пробва и с други?! :-o
:)
Stan4o123
01-03-2010, 12:06
УЖАСНО СИ РЕВНИВА!!!
flowerlina
01-03-2010, 15:08
Обясни му точно как се чувстваш и т.н, че обмисляш варианта за раздяла и да видим като му опре ножа до врата какви ще ги мисли
lilincituuuu
01-03-2010, 15:55
:shock: Мно сериозно тряа да си поговорите, аз мисля, че си играе с теб, иска да види дали ще се получи с някоя друга, за да те зареже.. но до тогава не иска да те губи, като играчка :/ :? режи го, според мен..
mirinda1
01-03-2010, 16:16
:wink: :mrgreen:
sladur4etyYy
01-03-2010, 18:44
то е ясно, че има нещо с/ към това момиче. според мен няма смисъл да си с него. а и щом в началото, докато е ходел с друга, е тръгнал с теб, смятай по принцип колко е ''верен'' на приятелките си.