View Full Version : 1 на 1000
здравейтее !
Моята история е дълга , затова накратко! Преди 3 месеца приключих връзка с момче което обичах безумно много ! Във връзката ни имаше сълзи , щастливи мигове ,приливи и отливи ... През тези три месеца се чувахме - аз му се обаждах , разтройвах се на моменти го мразех , след това го обичах ! Бяха тежки месеци ! Сънувах го , а попприцип това което сънувам се случва винаги ! Сънувах че ще го видя ! Днес имах път до там ии го видях шанса бе.е 1 на 1000 , но се случи видях го ! Разстроих се ии двамата тръгнахме стерснати на различни посоки . Влязох в 1 вия магазин и тоии беше там . И двамата отново излязохме от магазина иии тои на ляво аз на дясно , маика му тръгна след мен ии ми каза да не разстройвам , но не можех да спра да плача ! Защо така ми действа този човек и аз не мога да си обясня ! Беше променен , някак пораснал ... ! Сега отново всичко ми е разбаркано , в главата ми цари хаос !
Това е ! Ако имате нещо смислено и полезно мнение го споделете но нека да не пишат онези които казват неща от типа : не можеш да пишеш или писна ми от обърка момиченца ! :)
Eто още едно банално мнение-Говори с него, ако имаш още някакви чуства към него
sunshinepp
01-03-2010, 18:59
а лошото е ,че .. няма какво да направиш.. :(
GossipGirl89
01-03-2010, 19:00
Ами понякога се случват и такива чудни съвпадения. На мен също ми се е случвало във възможно най-малко вероятния момент да видя човека, когото искам. Може би е съдба, знам ли :)
Иначе е нормално да ти става кофти - все пак си го обичала този човек. Напълно нормално и логично е като го видиш да ти стане мъчно и да се сдухаш... Не знам какъв друг съвет да ти дам тъй като не си споделила цялата история и защо сте се разделили, но има ли вариант да се съберете отново?
Писна ми от объркани момиченца ма... не можеш да пишеш.
амии не мога да говоря с него , Вече го направих но нищо !
Наистина лошото е че няма какво да направя или поне аз незнам какво!
п.с . Учи в друг градд !
jimei Личи си и твоята култура колко е , но все пак благодаря за мнението !
Ами разделихме се защото тои замина в друг град да учи а любов от разтояние не е любов , да се съберем мога само да се надявам !
sunshinepp
01-03-2010, 19:04
амии не мога да говоря с него , Вече го направих но нищо !
Наистина лошото е че няма какво да направя или поне аз незнам какво!
п.с . Учи в друг градд !
опитай се да дадеш пълен игнор на всичко свързано с негО! :-o :(
sunshinepp ще опитам ! Благодаря ти !
Мамка му, колко пъти да казвам...
НЕ ЯМ ПУЕШКО БЕ!!!!
jimei готин си бе ! 8) 8-)
jimei готин си бе ! 8) 8-)
Готин съм!
Лъжа, разбира се. Повече от готин съм.
И не ям пуешко...
:D Смешкоооооооооооо , не впечатлявашшш
:D Смешкоооооооооооо , не впечатлявашшш
Лъжеш, разбира се.
а ти вярваш ли си , че си готинннн ? 8)
Маййй не достатъчно 8-)
MiChKoO не виждаш ли, че яко те бъзикат :D :D
Иначе по темата: Търси си друго момче. Само с нов ще можеш да забравиш стария.
а ти вярваш ли си , че си готинннн ? 8)
Маййй не достатъчно 8-)
Ся ми кажи, от тия дразнещи закачки дет си прайхме досега, не забрай ли оня за момент?
Толко трудно ли беше?
А бе jimei май ти прави кеф да се заяждаш.
Преодолеиго ти сама каза връзка от км не е връзка.
и аз съм я изпитала :smt056
А бе jimei май ти прави кеф да се заяждаш.
Ти въобще не разбра защо се заяждах май.
вече разбрах ама по рано го немаше :)
вече разбрах ама по рано го немаше :)
Ок.
А ти, мичко :D Толкова ли е трудно да го забравиш? Намери си ново момче и готово.
jimei Разсеях се малко с тия халиви коментари
аз колко момчета имах след него но не помогна
единственото което трябва да знаеш е че има едно голямо правило на този свят и то е че Няма случайни неща.
На фона на другите клишета които пренебрегвам, точно това ми се е доказвало милиарди пъти.
ЗНАЙ че нищо не е случайно.
Сънят не е случаен, срещата не е случайна, не казвам че съдбата е предначертана, но има неща които леко побутват живота на всеки за добро, стига да се замислим и да обърнем внимание..
valdesbg
01-04-2010, 05:35
Ем от километрисиличи че ти още се надяваш на нещо. Някаквитрохички. И от тук почват дивотиите.
Набий си в малката главичка че края значи точно край. Т.е. няма повече :) А не сега няма, ама после евентуално, може би ще се съберем. Щом е край - няма да се съберете :)
jimei кефиш ме :)
единственото което трябва да знаеш е че има едно голямо правило на този свят и то е че Няма случайни неща.
На фона на другите клишета които пренебрегвам, точно това ми се е доказвало милиарди пъти.
ЗНАЙ че нищо не е случайно.
Сънят не е случаен, срещата не е случайна, не казвам че съдбата е предначертана, но има неща които леко побутват живота на всеки за добро, стига да се замислим и да обърнем внимание..
Лао Дзъ го е казал, мисля. Бях си го лепнал на монитора един път когато бях в депресия :D
valdesbg надеждата умира последна ! Да Надявам се защото той е момчето с което бях истински щастлива
valdesbg
01-04-2010, 12:03
^
Щом си щастлива от събирането на трохичките... :)
Когато изядеш хляба у вас, отиваш и си купуваш нов, нали? Не вярвам да лазиш по земята и да търсиш някоя паднала огризка/трохичка/коричка.
Не следваш собствените си принципи. Чудя се защо.
Както казах- щом това ти доставя удоволствие, be my guest.
колко време бяхте заедно и на колко години сте ако не е тайна :)
ivcheto0o
01-04-2010, 13:47
не си срува да се тормозиш.опитаи се да го забравиш друго не можеш да направиш
nymphadora
01-04-2010, 15:38
jimei,хайде малко по-спокойно :) не трябва да се нахвърляме върху всеки-момичето има проблем и е решило да го сподели,няма лошо в това.
А сега по темата-говори с него и му кажи какво чувстваш-няма вече какво да губиш.Ако и той има чувсва е добре,ако не-ще трябва да продължиш напред :-|
soul1199
01-04-2010, 16:56
И не ям пуешко...[/b]и мен ко ма ебе 8-) та ся по темата:ами понякога се случват такива работи,съвпадение или съдба все тая,ама ти имаш ли още чувства към него,само тва неразбрах?
колкото го обичам сега , толково и го мразя в следващия моментт
Явно и ти самата не знаеш какво искаш . :?