Влез

View Full Version : след първия път..

mishanimishani
01-03-2010, 19:37
здравейте , на скоро го направихме за първи път с приятеля ми на другия ден веднага ми дойде .. бяха минали 5 дни и още не ми беше свършило , но го направихме пак и отново болеше много.. знам че първите пъти боли но след това имаше още два а болката не намаляваше дори последния път които беше единствения с презерватив болката нарастна .. нз какво да правя ако на някои се е случвало моля за съвет ..

и другото което искам да попитам .. има ли знаечение от времето след първия път..колко дни трябва да са минали до следващия или няма значение :?

t0d1t0
01-03-2010, 19:44
вие за почивка да сте чували?! И намали шрифта!

mishanimishani
01-03-2010, 19:48
въпроса ми беше след първия път колко време трябва да мине защото са ми казвали че трябвало 2 седмици и питах дали е така ако може някой да отговори без да се заяжда ше сам мн благодарна

t0d1t0
01-03-2010, 19:52
колкото сметнеш за добре,но наистина си починете! А и при всяка жена е различно времето за което ще започне да изпитва удоволствие,а не болка.

Wikzinka
01-03-2010, 19:54
Боли те докато правиш секс или и след това ?? Има няколко варианта за които се сещам ..... Значи първо може да не си била добре възбудена , второ може да те боли ако приателят ти е прекалено груб или невнимателен или ако ти си притеснена !!! Предлагам ти да му споделиш как се чувстваш и другия път да има повече любовна игра и ако трябва да почне първо с пръсти ..... може да използвате някакъв овлажнител !!!

mishanimishani
01-03-2010, 19:54
благодаря за отговора t0dit0 :)

mishanimishani
01-03-2010, 19:56
Wikzinka
МнениеПуснато на: Нед Яну 03, 2010 11:54 pm Заглавие:
Боли те докато правиш секс или и след това ?? Има няколко варианта за които се сещам ..... Значи първо може да не си била добре възбудена , второ може да те боли ако приателят ти е прекалено груб или невнимателен или ако ти си притеснена !!! Предлагам ти да му споделиш как се чувстваш и другия път да има повече любовна игра и ако трябва да почне първо с пръсти ..... може да използвате някакъв овлажнител !!!

внимателен е а и с него не съм притеснена ноо мисля че увлажнителя е добра идея

Wikzinka
01-03-2010, 19:58
А иначе според мен няма никакво значение кога ще го направиш за втори път след като вече си го направила веднъж :) Поне аз не съм чакала и дори не съм чувала някой да чака някакво определено време след първия път

anichka12345678
01-03-2010, 20:03
въпроса ми беше след първия път колко време трябва да мине защото са ми казвали че трябвало 2 седмици и питах дали е така ако може някой да отговори без да се заяжда ше сам мн благодарнаслед първия път като ти се скъса ципата ,става като раничка и е добре да се почака малко, за втори път.Незнам с какви момчета ,го правите,защо ли мен никога не ме е боляло.Просто приятеляти трябва да е нежен .По време на самия секс ,е добре да знае какво ти харесва и как се чувстваш.А иначе за цикала няма никакво значение.

mishanimishani
01-03-2010, 20:08
не е до нежност просто ме боли той е възможно най-нежен и внимателен и щом ме заболи му казвам винаги а проблема е че ме боли което е нормално де.. а все пак точно защото става раничка колко време горе долу е нужно за да се оправи :?

t0d1t0
01-03-2010, 21:19
никаква раничка не става,Аничке объркала си филма!

anichka12345678
01-03-2010, 22:02
никаква раничка не става,Аничке объркала си филма! хм не мисля,че съм обаркала филма ,нормално е да я боли .Ако не става раничка ,що мислищ ,че има кръв първи път ? Май ти не си много на ясно ; Или не си учил човешка биология достатачно.

anichka12345678
01-03-2010, 22:04
не е до нежност просто ме боли той е възможно най-нежен и внимателен и щом ме заболи му казвам винаги а проблема е че ме боли което е нормално де.. а все пак точно защото става раничка колко време горе долу е нужно за да се оправи :? Ми просто почакай малко ,седмица -две след това не би трябвало да те боли чак толкова след като вече те е утворил.

t0d1t0
01-03-2010, 22:20
хм не мисля,че съм обаркала филма ,нормално е да я боли .Ако не става раничка ,що мислищ ,че има кръв първи път ? Май ти не си много на ясно ; Или не си учил човешка биология достатачно.
както и да е,вземи научи малко български,а и в темата се отговаря с бутона "Отговор" ,а не с цитат!

KandidatZaSlava
01-04-2010, 09:30
"Линее нащо поколение" ---> "Зазлява нащо поколение"

gentlelover
01-04-2010, 12:07
никаква раничка не става,Аничке объркала си филма! хм не мисля,че съм обаркала филма ,нормално е да я боли .Ако не става раничка ,що мислищ ,че има кръв първи път ? Май ти не си много на ясно ; Или не си учил човешка биология достатачно.

Драсти :) Лека поправка... Ципата се къса защото в нея има кръвни клетки, които пренасят хранителни в-ва. Когато се скъса, тече мъничко кръв, защото не е кръвоносен орган. Не става раничка, защото тя не зараства. Остава скъсана, просто спира да тече кръв. :) Биолагия 8ми клас. :) Просто е ;) Стига да помислиш малко. ;)

TheX
01-04-2010, 12:46
Според мен имаш някаква инфекция.Не съм сигурен,ама щом първите пъти сте го правили без презерватив,може пък и да си прихванала нещо от него...

revolver
01-04-2010, 13:00
Според мен имаш някаква инфекция.Не съм сигурен,ама щом първите пъти сте го правили без презерватив,може пък и да си прихванала нещо от него...

И аз така мисля :?