PDA

View Full Version : Как по романтично да и предложа ?

Marshala
01-04-2010, 20:42
Добър вечер,

Виждам се от скоро със 1 момиче и искам предложението ми за връзка да е по романтично и по- специално! Споделете някакви идеи... Как би им харесало да им предложим?!

Мерси

NOLF
01-04-2010, 21:06
Брато да няма да се жените :-D , като излезете някаде , да речем на някакъв купон или с приятели и си прекарвате добре, или като я изпращаш вечерта е достатъчно добро.Пък като искаш да си романтичен и ако не те е срам от хора, цветята винаги вършат чудесна работа :).

Marshala
01-04-2010, 21:15
Тя обича цветя за сега ще преодолея срама пред хората с розата :D Сигурно ще и подаря някво цвете... Ако имате някакво др предложение ще се радвам да го прочета :P

valdesbg
01-04-2010, 21:23
Щрудела ми е идол :)

nemo_awp
01-05-2010, 08:14
Е неможеш ли да го направиш,както на тебе ти харесва...или незнам,защо трябва да питаш някой да ти каже,какво да правиш.Измисли си ти как да й предложиш,и ще ти хареса повече според мен. :) А това с цветята не е толкова старомодно защото познавам хора който си подаряват още цветя и виждам не оставар разочаровани.Така че и това е вариант. :)
Успех .

haritov
01-05-2010, 08:16
О.О Целуни я някак си роматично (или пък бързо,чаровно и спонтанно докато ти говори нещо,което видно не слушаш),но в никакъв случай не с "Искаш ли да си ми гадже/да тръгнем" с тъп овчи поглед. Оо

БОЖЕ Оо

Едит: Може просто да отидеш при нея,да я целунеш,да се усмихнеш или да се смутиш чаровно и да си тръгнеш също толкова добре.
Чара е по-важен от красотата.

(Нямам си и на идея дали достатъчно добре навързах думите,но звучи чаровно! ^^)

точно

w0sh
01-05-2010, 09:01
На кафе.

LadyDi
01-05-2010, 11:01
На мен едно време ми казаха:
"Не те знам какво очакваш от мен, ама аз съм тенекеджия. Искаш или не искаш?" :D
И така, вече 6 години... или 7...

LadyDi
01-05-2010, 11:13
Много е вярно, между другото.

Аз най-много мразя, когато някой се опитва да ме сваля и да ми каже: "Имаш красиви очи", при положение, че знам, че очите ми не са най-красивото нещо в мен.

Така че, по-добре да се изръси нещо наистина тъпо, което да те остави без думи, отколкото нещо романтично и лигаво.

Magic_Girl
01-05-2010, 11:48
Кажи какво чувстваш към нея по най-нежния и мил начин. Със сигурност ще се трогне. Ако искаш и подари и роза.

ILIA
01-05-2010, 13:12
кажи и нещо романтично или я хвани за ръката и я целуни не е нужно да и кажеш ''искаш ли да станем гаджета''
:grin: :grin:

ILIA
01-05-2010, 13:16
не е нужно да пишеш стихове бъди себе си
а за казването на нещо тъпо пет мои приятели опитаха и ги отрязаха

аз всъщност нямам и не съм имаал приятелка ''гадже'' :D :D :D 8-) 8-) 8-)

LadyDi
01-05-2010, 13:22
Отрязали са ги, защото изкуствено са се опитали да се направят на оригинални.

sh3_1s_7h3_0n3
01-05-2010, 13:48
Първо, че е тъпо да "предлагаш" на някого да станете "гаджета", защото това е детинско и смешно, и дори по-нахаканите 12-годишни го знаят вече, и второ, че е смотано да се правиш на 'романтичен', когато не ти идва от вътре. Много е погрешно отначалото да се правиш на такъв какъвто не си, и накрая тя като се 'усети' - бум на красивата илюзия за 'прекрасната връзка и романтичното момче'.

stoteen4o
01-05-2010, 18:19
Първо, че е тъпо да "предлагаш" на някого да станете "гаджета", защото това е детинско и смешно, и дори по-нахаканите 12-годишни го знаят вече, и второ, че е смотано да се правиш на 'романтичен', когато не ти идва от вътре. Много е погрешно отначалото да се правиш на такъв какъвто не си, и накрая тя като се 'усети' - бум на красивата илюзия за 'прекрасната връзка и романтичното момче'.
Точно така. Бъди себе си, дори да си ретард, макар че май не си :-P

Utun
01-05-2010, 18:26
Айдеее романтици :D
Няма нищо лошо в романтиката, но според мен само към определени момичета се постъпва така. Ако не ти идва отвътре най-много да прецакаш нещата(освен ако не си много добър актьор) 8) . Бъди искрен и себе си, щом показва че те харесва какво толкова да го мислиш.

yahhooo
01-05-2010, 18:45
Отиваш ръсиш някоя простотия, както написаха юзърите с по-горните постове и ако отговора е положителен кефиш се на слънцето ако не, емии майната му на всичко и тфа е. На другия ден ти дойде музата па ша предложиш романтично на някоя друга и ако не стане значи не правиш нещо както трябва :?

awerw
01-05-2010, 18:47
Изведи я някъде на романти4но място хвани и ръката бавно и и предложи с думите 'Мн ми допада6 а иска6 ли да сме не6то пове4е от приятели' :D

myLiiPsLiikeSugar
01-06-2010, 08:44
Кажи и това което чувстваш точно в него момент.Бъди себе си!

radko690
01-06-2010, 09:06
Бас ловя,че ако й подари цветя,ще го помисли за старомоден лигльо/женчо. На думи звучи толкова красиво. *лицемерна мазна усмивка*
*искрена усмивка* х)

а аз бих казал че ако и поднесе цветята както трябва момичето ще се зарадва много всички момичета се радват на това понеже такива като теб не и подаряват цветя ей така