View Full Version : изневяра..
sunshinepp
01-07-2010, 05:34
Здравейте Хора!
таа.. темата е защото преди 2-3 дни разбрах ,че баща ми изневерява на майка ми.. знаех, че преди НГ тя го беше хванала, но нещата утихнаха и си помислих, че е била някоя преувеличена параноя на майка. Да , да ама не.. преди 2 вечери ги чух как отново спореха и баща ми изобщо не отричаше.. твърдеше, че единственото желание на майка ми е да разбере дали той ще ни напусне, дали е влюбен в нея и с какво е по-добра.. чух даже как майка се разплака и ми стана отвратително гадно.. не знаех какво да направя .. говорих с леля ми на другия ден и тя ми каза, че до 1 месец ще се разбере дали ще се разделят! В момента изпитвам отвращение от баща ми и .. дори не искам да го гледам! Вчера той се опита да ме заговори и да се закача с мене, но аз се направих на разсеяна и не съм го чула.. Стана му гадно. . и въпреки това мисля, че така е по-добре!
Въпросът ми е какво бихте направили вие на мое място и дали бихте го подкрепили.. или не знаам.. посто някакъв смислен пост за да помисля какво да правя и за напред..
Благодарско за вниманието.. :( :-)
Най-добре ги остави да се оправят както решат за добре...и ако можеш не заемай ничия страна,защото все пак никога не можеш да си 100000% сигурна точно какво е станало . :)
sunshinepp
01-07-2010, 05:57
Най-добре ги остави да се оправят както решат за добре...и ако можеш не заемай ничия страна,защото все пак никога не можеш да си 100000% сигурна точно какво е станало . :)
да мислих си го и това ама.. не мога да го гледам баща ми и да се правя, че няма нищо разбираш ли, супер трудно ще ми е.. :? :( иначе все пак мерси за съвета
Трудна ситуация... 0т една страна може би е по добре да ги оставиш да се разберат сами ..Вярно на баща ти му е гадно но той е изневерил ще си понесе последствията защото от тази постъпка страдаш ти , майка ти и близките ви ! ....гадно е
DanceForLife
01-07-2010, 19:55
Аз пък смятам,че е най-добре да подкрепиш майка си.За съжаление тя е най-ощетена от ситуацията.Освен това майката е човекът от който винаги имаме повече нужда.
NoShTnO_iZkUsHeNiE
01-07-2010, 21:18
Аничка,ще ти го кажа от личен опит:
След един толкова дългогодишен брак,хората си омръзват,просто всичко вече е навик и еднотипие и те двамата винаги ще се обичат като приятели (дори и да не го осъзнават),но просто вече тази любов,която са изпитвали преди един към друг,тръпката и искрите са изчезнали.В този период идва момент да търсиш нещо ново,не би трябвало да обвиняваш нито майка си,нито баща си,очевидно те не си дават един на друг това,което им е нужно.И ако имат проблеми и за двама им както и за теб ще е по-добре да се разделят или поне да си дадат малко време!
Ако поискаш да поговориш с някои пиши,насреща съм,целувки и дано всичко да се оправи!
Wrathchild
01-07-2010, 21:49
Не знаеш изобщо какви са причините на баща ти да стигне до изневяра. Никой не казва, че постъпва честно спрямо майка ти, но ти гарантирам, че не знаеш какво се случва между 4-те стени на спалнята им.
Не го съди, не знаеш какви са им отношенията и защо го прави. Това са отношения между тях, които не засягат теб. Остави ги да се оправят като големи хора.
sunshinepp
01-08-2010, 16:51
Не знаеш изобщо какви са причините на баща ти да стигне до изневяра. Никой не казва, че постъпва честно спрямо майка ти, но ти гарантирам, че не знаеш какво се случва между 4-те стени на спалнята им.
Не го съди, не знаеш какви са им отношенията и защо го прави. Това са отношения между тях, които не засягат теб. Остави ги да се оправят като големи хора.
е да ама малко или много това афектира и мене! ии просто.. точно в момента изпитвам непоносимост към него..може да отмине, но за сега това е чувството..
sunshinepp
01-08-2010, 16:52
Аничка,ще ти го кажа от личен опит:
След един толкова дългогодишен брак,хората си омръзват,просто всичко вече е навик и еднотипие и те двамата винаги ще се обичат като приятели (дори и да не го осъзнават),но просто вече тази любов,която са изпитвали преди един към друг,тръпката и искрите са изчезнали.В този период идва момент да търсиш нещо ново,не би трябвало да обвиняваш нито майка си,нито баща си,очевидно те не си дават един на друг това,което им е нужно.И ако имат проблеми и за двама им както и за теб ще е по-добре да се разделят или поне да си дадат малко време!
Ако поискаш да поговориш с някои пиши,насреща съм,целувки и дано всичко да се оправи!
Цвете, благодаря ти :-) :(
Wrathchild
01-09-2010, 07:29
е да ама малко или много това афектира и мене! ии просто.. точно в момента изпитвам непоносимост към него..може да отмине, но за сега това е чувството..Със сигурност афектира и теб. Но за твое добро ти го казвам, абстрахирай се (разбира се до колкото можеш), защото ти си им дете, нямаш вина, а отношенията между тях като двойка са си тяхна работа.
Ти как ще се чувстваш, ако детето ти след време те отблъска така по същия повод ?
Каквото и да е направил, ти е баща! Естествено ще имаш друго виждане за него, но не го отблъсквай, това е едно наказание за родител..
sunshinepp
01-09-2010, 16:27
Ти как ще се чувстваш, ако детето ти след време те отблъска така по същия повод ?
Каквото и да е направил, ти е баща! Естествено ще имаш друго виждане за него, но не го отблъсквай, това е едно наказание за родител..
точно това е .. :) всичко друго бих разбрала, но това.. НЕ! бих приела, ако се разделят защото не се обичат.. обаче да и го каже на майка ми , ане да я лъже и да крие от нея! .. винаги ми е държал речи за искреността, но се оказва че май са му само на теория!
Wrathchild
01-10-2010, 07:21
Добре, а от къде знаеш, че майка ти не знае?
Здравей !
Искам да кажа нещо много кратко - не се сърди на баща ти, докато не сте си говорили, защото няма как да знаеш какво се е случило между него и майка ти. Възможно е нещата да не са вървяли от доста време и той просто в един момент да се е отдал на други емоции.
Според мен си поговори с него на 4 очи !
Violenza
01-10-2010, 08:45
И аз съм на мнение, че трябва първо да поговориш и с двамата и после да прецениш за себе си кой е прав и кой не. Макарче каквото и да е, изневярата е нещо отвратително.
А това, което изпитваш към баща ти в момента, е напълно нормално.
Аз направо щях да я намеря онази и .... ****
sunshinepp
01-10-2010, 08:58
Здравей,скъпа.
Прочетох поста ти и много кофти ситуация.
Просто ако бях на твое място по същия начин бих постъпила със баща си.И ако майка ми изневери,пак.
Няма да ги погледна,не ме интересува по каква причина са го направили,голяма грешка е,и сигурно за много дълго време няма да им проговоря.
Но иначе не се меси,прави се,че не забелязваш какво става.
Единствено дете ли си?
здрасти.. ами не .. имам по-малка сестра и също ме притеснява как ще повлияе и това на нея защото все пак е на 10 години преломна възраст.. хем разбира.. хем не .. аз не съм и казвала нищо и не смятам да и казвам, но ми е ужасно трудно да се правя, че нищо не знам.. :(
sunshinepp
01-10-2010, 08:59
Добре, а от къде знаеш, че майка ти не знае?
майка го е знаела от 2 седмици и просто е чакала да събере повече инфо за да бъде сигурна а не да го обвини напразно защото тогава щеше да се получи тъпо. . :( :?
sunshinepp
01-10-2010, 09:25
Здравей !
Искам да кажа нещо много кратко - не се сърди на баща ти, докато не сте си говорили, защото няма как да знаеш какво се е случило между него и майка ти. Възможно е нещата да не са вървяли от доста време и той просто в един момент да се е отдал на други емоции.
Според мен си поговори с него на 4 очи !
амии.. не знам отстрани изглеждаха супер..смисъл всичко правехме заедно.. те двамата постоянно излизат заедно.. съвсем нормални..
а за говоренето. . просто нямам психическата въможност да го погледна в очите и да попитам защо е постъпил така..
sunshinepp
01-10-2010, 09:27
И аз съм на мнение, че трябва първо да поговориш и с двамата и после да прецениш за себе си кой е прав и кой не. Макарче каквото и да е, изневярата е нещо отвратително.
Аз направо щях да я намеря онази и .... ****
:-)
Wrathchild
01-11-2010, 10:50
Аз направо щях да я намеря онази и .... ****Точно онази е виновна, че той не си държи гащите вдигнати. Тя ли да мисли за семейството му? А ако въобще не знае, че той има брак?
Violenza
01-11-2010, 11:40
Аз направо щях да я намеря онази и .... ****Точно онази е виновна, че той не си държи гащите вдигнати. Тя ли да мисли за семейството му? А ако въобще не знае, че той има брак?
Аз не казвам, че само тя е виновна, далеч съм от тази мисъл. Ако не е знаела, че той е женен, че и с деца, тя също е 'жертва'.
sunshinepp, говори ли с баща ти? Как се развиват нещата?
ThePowerOfLove
01-11-2010, 16:30
Говори с тях поотделно. Не си сигурна какво точно е станало.
А относно това за другата - според мен тя не е развалила семейството, то си е било развалено от преди това.
Слушай,всичко което преживяваш ми е напълно познато(по-голямата част де).Почти в същия сценарий живея,само дето държавите са няколко.При мене различното е че баща ми не каза нищо и се криеше, аз разбрах за всичко поради неговата непохватност и това да се прикрие, да не ти казвам пък какво ми е било като разбрах сам.Всички неща бяха толкова свързани и като се замислих ми идваше да го заколя.Даже все още го изпитвам:ненавист,срам,бол а,ярост,негативизъм,разяжд аща от вътре те злоба.Но постъпих както някой беше споменал че най-голямото наказание за един родител е да бъде игнориран от детето си...така и постъпих и въобще не съжалявам и даже го правя в момента,чувствам наслада от всичко това.Това го казвам не с цел да постъпиш като мен,никога не бих те посъветвал това , никого не бих посъветвал това.И аз като другите ще те насоча към това да говориш със родителите си, аз нямах тази възможност,плюс това никой не може да се постави на твоето място, само ти знаеш каква е ситуацията и какво ти е.Това което казах за своя случай е много грозно , но си имам аргументи и тези които имат основа!Както и да е , горе главата всичко ще бъде наред за теб!
П.С. преди години зае*ах тоя форум но специално тази тема ме докосна лично и за това се включих отново...
sunshinepp
01-13-2010, 19:04
емии мога да ти кажа , че оная на 100 % знае , че баща ми е женен със семейство и деца тъйй като .. тя лично се познава с майка ми и знае коя е..
sunshinepp
01-13-2010, 19:14
sunshinepp, говори ли с баща ти? Как се развиват нещата?
емии и той се прави на голяма работа, изглежда че не му пука явно.. не е правил опити да говори с мене, а аз веднъж отидох, обаче той беше твърде зает и ми каза " не ме занимавай сега".. :o :(