View Full Version : Ще се запуши ли ??
nadincety
01-08-2010, 13:38
Трябват ми мненията ви .. От март или април месец ( не помня точно ;д ) имам обеца на езика .. Всичко си беше наред докато баща ми не разбра за нея .. Накара ме да я сваля и да му я дам .. Свалих я , обаче му пробутах една счупена :lol: и си сложих друга .. Сега той си мисли , че нямам .. Ето и проблема .. Всеки момент очакваме да ни дойдат гости ( майка , баща с двете си деца 8-) ) Не мога да ги понасям :x Майката все гледа да ни злепостави пред баща ми :x Нз .. явно й доставя удоволствие като ни се карат .. :? Та .. Трябва да си махна обецата щото разберат ли те значи и баща ми ще разбере и става лошо .. Въпроса ми е дали има шанс да ми се запуши дупката на езика , ако съм 2-3 дни без обеца :( Обецата стана като част от мен и ако се запушии .. :o
Чакам мнения и мерси (:
Ще се запущии.. ;) Просто я прикривай.. ;)
отговора ми няма да е точно по темата но няма нещо по противно от обеца на езика,знам,че това едва ли ще промени мнението,се пак си искаш обеца,ама е мн грозно,да ти се оплезе някой и да му видиш продупчения и накичен език,лично мнение,иначе по темата предполагам че ще се запуши
За 3-4 часа дупката зараства,поради простата причина,че езикът е един от най-кръвоснабдените органи в цялото тяло. Знам го от братовчедка ми,щот' тя има обеца на езика. :)
Зараства за половин час, а за 3-4 дни ще ти е се едно никого не си си го дупчила.
perfektencom
01-08-2010, 15:41
и аз така си мисля,за езика много бързо ще се запуши
l0llip0p
01-08-2010, 16:56
мхм 30 мин и няма зупка вече :)
nadincety
01-08-2010, 18:01
Тц .. :( В такъв случай ще рискувам и няма да я махам .. Няма да говоря много , много , пък каквото стане .. :) Мерси на всички :P
Купи си силиконов заместител. Няма как да видят, ако не се вгледат.
една приятелка си я беше махнала за 2 дни заради приятеля си и сега пак е с нея.
graphicflower
01-08-2010, 22:02
Навремето имах обица на езика за 6/7 месеца, обичах я повече от всичко, но 1 вечер я махнах, понеже почна да ме боли кожичата отдолу, понеже е адски нежна и след 3 часа вече нямах дупка! :(
dead_princess
01-09-2010, 09:06
да да..не е вярно ;) на едно момиче от форома за 7 месеца още не се беше запушила. Всичко си зависи от организма. ;)
виж ще ти дам съветче но не е напълно ефикасно
Отвинти горнити топче и стои само с долно , тя няма да падне но пък и отгоре ще есякаш нямаш малко е трудно ама пък става аз така съм карала 1 ден щото ми се счупи топчето а нямах в мен друго 8-) нз дали помогнах
silwinka
01-09-2010, 11:45
По някой форум трябва да има такива обяснения..
и аз имах-спокойно,на мен хич не ми се запуши за 2-3 дни!
Обаче при всеки организъм е различно,при една приятелка се запуши на 50-тата минута..
Език – сингъл и мултипъл. Юздата под езика. Мъжецът. Юздите, между устните и венците. Изродско – зъби и венци (а и много опасно). В края на темата – подробно инфо за стандартните дупки на езика.
С какво се дупчи:
Само с игла.
Заздравява за:
До месец напълно, само венците не знам дали изобщо заздравяват.
Това издирих в няква тема.. :-D Успех.
l0llip0p
01-09-2010, 12:12
да да..не е вярно ;) на едно момиче от форома за 7 месеца още не се беше запушила. Всичко си зависи от организма. ;)да бе 7 месеца х.х
зависи от организма ама 7 месеца просто няма как да стане :)
nadincety
01-09-2010, 15:52
Мерси за мненията ви :) Обичката реших да не я махам :р За сега не са забелязали , да се надяваме , че няма да забележат :P
dead_princess
01-10-2010, 16:33
да бе 7 месеца х.х
зависи от организма ама 7 месеца просто няма как да стане :)
И защо не? Eдва ли някой ще си измисля.
p.s. Както казах при всеки е различно.чети малко ;)
да да..не е вярно ;) на едно момиче от форома за 7 месеца още не се беше запушила. Всичко си зависи от организма. ;)
:shock:
Neopitom3na
01-18-2010, 11:51
ще се запуши :wink: