View Full Version : Ако може да дадете съвет
IronMikeZambidis
01-08-2010, 15:55
Здравейте.Искам да ви помоля за съвет - случаят е следният : Преди ден го направих с едно момиче-нищо обезпокоително дотук НО го направихме без презерватив ....знам че е глупаво но се случи.Лошото е че познавам момичето отскоро ....та малко ме обзе параноята дали не съм си лепнал нещо?!Вие както щекажете - да ходя ли на лекар за тестове или не (аз сериозно се замислям дали да не отида) нз може да е просто параноя.....
Благодаря предварително за отговорите
внимавай да не хванеш пенисиноза
Ами изчакай ако се появи нещо, ходи на лекар. Ако пък несе появи до няколко седмици, пак може да си отидеш да си направиш изследванията, но почакаи първо.
еми има болести които нямат симптоми първоначално като пенисиноза после са нелечими
Sladurcho
01-08-2010, 16:02
Ако всеки спал с момиче без презерватив тръгне да си прави излседвания и т.н. то болниците нямаше изобщо да са в криза. Нищо ти няма бе.... да си мислил преди да го правиш без презерватив ай ся блъскай си главата в стената и това е :-D
IronMikeZambidis
01-09-2010, 13:38
Благодаря за отговорите :) Ще изчакам ,за момента няма нищо
Magic_Girl
01-09-2010, 14:11
Не мисля, че ти е лепнала някаква болест...
anichka12345678
01-09-2010, 14:16
Здравейте.Искам да ви помоля за съвет - случаят е следният : Преди ден го направих с едно момиче-нищо обезпокоително дотук НО го направихме без презерватив ....знам че е глупаво но се случи.Лошото е че познавам момичето отскоро ....та малко ме обзе параноята дали не съм си лепнал нещо?!Вие както щекажете - да ходя ли на лекар за тестове или не (аз сериозно се замислям дали да не отида) нз може да е просто параноя.....
Благодаря предварително за отговорите ако е няква курветита и много се чука с различни (без презерватив) честит ти спин или нещо подобно на това.Ако е само с теб и ти с нея едва ли ще има проблем ,всичко е до доверие.Не правете секс със случайни без презерватив,за да не си имате проблеми. :booooomb: след най-рано 6 месеца ще си проличи.И да си направиш сега изледвания нищо няма да излезе .
theinfamous
01-09-2010, 14:57
гений знаеш ли какво що не питаш момичето дали ти не си и лепнал една мн кофти болест наречена "бебе" :D
е кво има да му мислиш,бахти-нито я познавш тая нито нищо.
може и да е,може и да не е,ние от къде да знаем?
то,ако се разбираше по форумите колко лесно щеше да е..
renchence
01-09-2010, 17:41
е кво има да му мислиш,бахти-нито я познавш тая нито нищо.
може и да е,може и да не е,ние от къде да знаем?
то,ако се разбираше по форумите колко лесно щеше да е..
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
излишно се притесняваш ;-) :wink:
wizzybizzy123
01-09-2010, 20:13
гений знаеш ли какво що не питаш момичето дали ти не си и лепнал една мн кофти болест наречена "бебе" :D
Xrisenceto
01-09-2010, 20:19
Е с кво да ти помогна?Да ти кажа момичето болно ли е ?Да не съм Ванга?Да си мислил кво си прайл!Другия път като ще се правиш на ебач поне използвай предпазни средства и не задавай малоумни въпроси!Проста държава,прост народ...
scarlett8
01-09-2010, 22:12
Е с кво да ти помогна?Да ти кажа момичето болно ли е ?Да не съм Ванга?Да си мислил кво си прайл!Другия път като ще се правиш на ебач поне използвай предпазни средства и не задавай малоумни въпроси!Проста държава,прост народ...
мн точно казано....40 стотинки нямаш ли?Сега може би ша ставаш спинозен татко :grin: :grin: :grin:
disGLOster
01-09-2010, 23:15
Моли се да си избягал от мистър Сифилис или спин-чо. Всичко друго е по-леко.Освен ако ти не си "лепнал" нещо на нея.. ;Д
Ако отидеш на лекар най-малко да ти предпише 10 лекарства,всичките от които по десетки левове,да си увредиш вътрешностите и да получиш цироза.
Изчакай.Ако има признаци на сърбеж или болка,щипене при уриниране или прищипване в топките,бягай при чичо Доктор.Но иначе,не си трупай на главата "неродени Петковци"..
gabencetyyy
01-09-2010, 23:32
mi zna4i otidi i razberi taka na sluki sum ne sum ne stava be ako si chestito za tva predi da napravish neshto se misli s prezervativ po dobre ama kato si ... i taka ama danio ne si zashtoto ne ti zavijadm koe mom i4e bi ... sex s teb