PDA

View Full Version : Ако може да дадете съвет

IronMikeZambidis
01-08-2010, 15:55
Здравейте.Искам да ви помоля за съвет - случаят е следният : Преди ден го направих с едно момиче-нищо обезпокоително дотук НО го направихме без презерватив ....знам че е глупаво но се случи.Лошото е че познавам момичето отскоро ....та малко ме обзе параноята дали не съм си лепнал нещо?!Вие както щекажете - да ходя ли на лекар за тестове или не (аз сериозно се замислям дали да не отида) нз може да е просто параноя.....
Благодаря предварително за отговорите

haritov
01-08-2010, 15:57
внимавай да не хванеш пенисиноза

draid
01-08-2010, 15:57
Ами изчакай ако се появи нещо, ходи на лекар. Ако пък несе появи до няколко седмици, пак може да си отидеш да си направиш изследванията, но почакаи първо.

haritov
01-08-2010, 16:00
еми има болести които нямат симптоми първоначално като пенисиноза после са нелечими

Sladurcho
01-08-2010, 16:02
Ако всеки спал с момиче без презерватив тръгне да си прави излседвания и т.н. то болниците нямаше изобщо да са в криза. Нищо ти няма бе.... да си мислил преди да го правиш без презерватив ай ся блъскай си главата в стената и това е :-D

IronMikeZambidis
01-09-2010, 13:38
Благодаря за отговорите :) Ще изчакам ,за момента няма нищо

Magic_Girl
01-09-2010, 14:11
Не мисля, че ти е лепнала някаква болест...

anichka12345678
01-09-2010, 14:16
Здравейте.Искам да ви помоля за съвет - случаят е следният : Преди ден го направих с едно момиче-нищо обезпокоително дотук НО го направихме без презерватив ....знам че е глупаво но се случи.Лошото е че познавам момичето отскоро ....та малко ме обзе параноята дали не съм си лепнал нещо?!Вие както щекажете - да ходя ли на лекар за тестове или не (аз сериозно се замислям дали да не отида) нз може да е просто параноя.....
Благодаря предварително за отговорите ако е няква курветита и много се чука с различни (без презерватив) честит ти спин или нещо подобно на това.Ако е само с теб и ти с нея едва ли ще има проблем ,всичко е до доверие.Не правете секс със случайни без презерватив,за да не си имате проблеми. :booooomb: след най-рано 6 месеца ще си проличи.И да си направиш сега изледвания нищо няма да излезе .

theinfamous
01-09-2010, 14:57
гений знаеш ли какво що не питаш момичето дали ти не си и лепнал една мн кофти болест наречена "бебе" :D

cactus
01-09-2010, 17:23
е кво има да му мислиш,бахти-нито я познавш тая нито нищо.
може и да е,може и да не е,ние от къде да знаем?
то,ако се разбираше по форумите колко лесно щеше да е..

renchence
01-09-2010, 17:41
е кво има да му мислиш,бахти-нито я познавш тая нито нищо.
може и да е,може и да не е,ние от къде да знаем?
то,ако се разбираше по форумите колко лесно щеше да е..

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Cucko0
01-09-2010, 17:45
излишно се притесняваш ;-) :wink:

wizzybizzy123
01-09-2010, 20:13
гений знаеш ли какво що не питаш момичето дали ти не си и лепнал една мн кофти болест наречена "бебе" :D

Xrisenceto
01-09-2010, 20:19
Е с кво да ти помогна?Да ти кажа момичето болно ли е ?Да не съм Ванга?Да си мислил кво си прайл!Другия път като ще се правиш на ебач поне използвай предпазни средства и не задавай малоумни въпроси!Проста държава,прост народ...

scarlett8
01-09-2010, 22:12
Е с кво да ти помогна?Да ти кажа момичето болно ли е ?Да не съм Ванга?Да си мислил кво си прайл!Другия път като ще се правиш на ебач поне използвай предпазни средства и не задавай малоумни въпроси!Проста държава,прост народ...

мн точно казано....40 стотинки нямаш ли?Сега може би ша ставаш спинозен татко :grin: :grin: :grin:

disGLOster
01-09-2010, 23:15
Моли се да си избягал от мистър Сифилис или спин-чо. Всичко друго е по-леко.Освен ако ти не си "лепнал" нещо на нея.. ;Д

Ако отидеш на лекар най-малко да ти предпише 10 лекарства,всичките от които по десетки левове,да си увредиш вътрешностите и да получиш цироза.

Изчакай.Ако има признаци на сърбеж или болка,щипене при уриниране или прищипване в топките,бягай при чичо Доктор.Но иначе,не си трупай на главата "неродени Петковци"..

gabencetyyy
01-09-2010, 23:32
mi zna4i otidi i razberi taka na sluki sum ne sum ne stava be ako si chestito za tva predi da napravish neshto se misli s prezervativ po dobre ama kato si ... i taka ama danio ne si zashtoto ne ti zavijadm koe mom i4e bi ... sex s teb