.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Ако може да дадете съвет

Здравейте.Искам да ви помоля за съвет - случаят е следният : Преди ден го направих с едно момиче-нищо обезпокоително дотук НО го направихме без презерватив ....знам че е глупаво но се случи.Лошото е че познавам момичето отскоро ....та малко ме обзе параноята дали не съм си лепнал нещо?!Вие както щекажете - да ходя ли на лекар за тестове или не (аз сериозно се замислям дали да не отида) нз може да е просто параноя.....
    Благодаря предварително за отговорите

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    внимавай да не хванеш пенисиноза
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на draid
    Ами изчакай ако се появи нещо, ходи на лекар. Ако пък несе появи до няколко седмици, пак може да си отидеш да си направиш изследванията, но почакаи първо.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    еми има болести които нямат симптоми първоначално като пенисиноза после са нелечими
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Град
    Таити
    Ако всеки спал с момиче без презерватив тръгне да си прави излседвания и т.н. то болниците нямаше изобщо да са в криза. Нищо ти няма бе.... да си мислил преди да го правиш без презерватив ай ся блъскай си главата в стената и това е
    There is no right or wrong, only fun or boring

Благодаря за отговорите Ще изчакам ,за момента няма нищо

Не мисля, че ти е лепнала някаква болест...
    ™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК

Re: Ако може да дадете съвет

Цитирай Първоначално написано от IronMikeZambidis
    Здравейте.Искам да ви помоля за съвет - случаят е следният : Преди ден го направих с едно момиче-нищо обезпокоително дотук НО го направихме без презерватив ....знам че е глупаво но се случи.Лошото е че познавам момичето отскоро ....та малко ме обзе параноята дали не съм си лепнал нещо?!Вие както щекажете - да ходя ли на лекар за тестове или не (аз сериозно се замислям дали да не отида) нз може да е просто параноя.....
    Благодаря предварително за отговорите
    ако е няква курветита и много се чука с различни (без презерватив) честит ти спин или нещо подобно на това.Ако е само с теб и ти с нея едва ли ще има проблем ,всичко е до доверие.Не правете секс със случайни без презерватив,за да не си имате проблеми. след най-рано 6 месеца ще си проличи.И да си направиш сега изледвания нищо няма да излезе .
    Sleda ot liubovta

гений знаеш ли какво що не питаш момичето дали ти не си и лепнал една мн кофти болест наречена "бебе"
    По-добре да си мълчиш и всички да те мислят за идиот, отколкото да проговориш и да премахнеш всякакво съмнение!

Цитирай Първоначално написано от Magic_Girl
    е кво има да му мислиш,бахти-нито я познавш тая нито нищо.
    може и да е,може и да не е,ние от къде да знаем?
    то,ако се разбираше по форумите колко лесно щеше да е..

Цитирай Първоначално написано от cactus
    Цитирай Първоначално написано от Magic_Girl
    е кво има да му мислиш,бахти-нито я познавш тая нито нищо.
    може и да е,може и да не е,ние от къде да знаем?
    то,ако се разбираше по форумите колко лесно щеше да е..

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    излишно се притесняваш
    Hostis Honori Invidia

Цитирай Първоначално написано от theinfamous
    гений знаеш ли какво що не питаш момичето дали ти не си и лепнал една мн кофти болест наречена "бебе"

Е с кво да ти помогна?Да ти кажа момичето болно ли е ?Да не съм Ванга?Да си мислил кво си прайл!Другия път като ще се правиш на ебач поне използвай предпазни средства и не задавай малоумни въпроси!Проста държава,прост народ...

Цитирай Първоначално написано от Xrisenceto
    Е с кво да ти помогна?Да ти кажа момичето болно ли е ?Да не съм Ванга?Да си мислил кво си прайл!Другия път като ще се правиш на ебач поне използвай предпазни средства и не задавай малоумни въпроси!Проста държава,прост народ...
    мн точно казано....40 стотинки нямаш ли?Сега може би ша ставаш спинозен татко
    'Cause I may be bad,but I'm perfectly good at it!

Моли се да си избягал от мистър Сифилис или спин-чо. Всичко друго е по-леко.Освен ако ти не си "лепнал" нещо на нея.. ;Д

Ако отидеш на лекар най-малко да ти предпише 10 лекарства,всичките от които по десетки левове,да си увредиш вътрешностите и да получиш цироза.

Изчакай.Ако има признаци на сърбеж или болка,щипене при уриниране или прищипване в топките,бягай при чичо Доктор.Но иначе,не си трупай на главата "неродени Петковци"..
    И нека бъде злост!

http://www.myspace.com/forgotten_cemetary

abe...

mi zna4i otidi i razberi taka na sluki sum ne sum ne stava be ako si chestito za tva predi da napravish neshto se misli s prezervativ po dobre ama kato si ... i taka ama danio ne si zashtoto ne ti zavijadm koe mom i4e bi ... sex s teb
    ........................

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си