View Full Version : Протриване
Някой може ли да ми каже някакво гелче или крем, който да облекчава протритите места.
Случвало ли ви се е да се протривате от секс? Колко често?
aloveyou
01-09-2010, 07:57
Ами не знам..
Най-добре попитай в някоя аптека
Assshley
01-09-2010, 10:31
Случвало ми се е обаче не съм използвала нищо след това. Незнам. :?Попитай някъде в някоя аптека или някой по-компетентен.
Чак са протрила,той шкурка ли има на пишката бе или пък ти си била суха като вафла?
Какво ще рече "протриване" от секс ? :?
Чак са протрила,той шкурка ли има на пишката бе или пък ти си била суха като вафла?
е*ахти коментара :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
anichka12345678
01-09-2010, 12:00
Някой може ли да ми каже някакво гелче или крем, който да облекчава протритите места.
Случвало ли ви се е да се протривате от секс? Колко често? на мен ми се е случвало използвай бебешка пудра :D :oops:
Biskfitka
01-09-2010, 13:30
Случвало ми се е 1-2 пъти.Оставям го да си мине... 8-)
Бебешка пудра.Не се ебавам наистина помага =Р
FancyGirl
01-09-2010, 13:35
Бебешка пудра за дупе :)
Jo_Ni_To
01-09-2010, 13:57
Пудра или някой крем (здраве на мен най-много ми харесва)
renchence
01-09-2010, 18:01
е*ахти коментара :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Луд е луд е ...
:lol:
Не ми се е случвало засега.
disGLOster
01-09-2010, 23:32
Johnson baby масло за тяло или ако искаш нещо лесно - крем за триене на грим.
Diddy1936
01-09-2010, 23:46
И на мен ми се е случвало няколко пъти :oops: ахаха намажи се с някъкъв крем или пък сложи пудра .. и да ти кажа за да не стават такива неща по-добре по често се увлажнявай по натуралния начин :D
SexyZnayko
01-10-2010, 01:20
Аз ще ви препоръчам едно гелче - зеленото на марката Torpido - ако го намерите си купете и ще се преродите ( и двамата партньори, гарантирам ви) Аз не мога да спра да му се радвам вече 7ми месец и още не е свършило.
А иначе след като вече протриването е факт - само кремче здраве за 2 дни и всичко е тип топ!
Diddy1936
01-10-2010, 13:20
Аз ще ви препоръчам едно гелче - зеленото на марката Torpido - ако го намерите си купете и ще се преродите ( и двамата партньори, гарантирам ви) Аз не мога да спра да му се радвам вече 7ми месец и още не е свършило.
А иначе след като вече протриването е факт - само кремче здраве за 2 дни и всичко е тип топ!
Ооо това ми се струва интересно .. я дай малко повече инфо :oops:
кремче здраве и бебшка пудра
И при мен е така.
Edins7vena
01-10-2010, 14:24
точно крем здраве е най- доброто решение
и на мен ми се е случвало и съм се мазала с крем Здраве :)
wizzybizzy123
01-10-2010, 15:01
:razz: :D :razz:
MissStunning
01-10-2010, 15:45
Neopitom3na
01-10-2010, 16:20
може да пробваш със крем Здраве
TwEEtyNkA
01-10-2010, 17:29
дай инфо наистина каде го продават цена нещо такова :D
VerryBerry
01-10-2010, 17:38
точно
scarlett8
01-10-2010, 17:43
Крем "Здраве" му е майката. Забравяш за проблеми :)
Diddy1936
01-10-2010, 18:06
дай инфо наистина каде го продават цена нещо такова :D
На мен ми писа ЛС за инфо сега ще ти копирам какво по-точно написа :p " Видях, че искаш повече инфо за това гелче. Потърси го из аптеките и по-големите магазини. Не знам още до колко са го пуснали на българския пазар. Аз го имам така да се каже директно от производителя Wink То е едно зеленикаво, изцяло на растителна основа без разни боклуци в него (като Durex). Сексът е по-дълъг и по-хубав от всякога. Усещането и на двамата партньори се удвоява, а в същото време момчето не свършва по-бързо, дори напротив.. " :)
TwEEtyNkA
01-10-2010, 18:40
Diddy мерси много :-)
Не ми се е случвало засега.
Galinskii
01-10-2010, 20:03
Случвало ли ви се е да се протривате от секс? Колко често?
моторно масло звучи добре.. :-P
Diddy1936
01-10-2010, 21:06
Diddy мерси много :-)
Моля,моля .. нали сме затова в тоя форум :) :-)
Мерси много за отговорите. Аз вече се оправих, приятеля ми е още зле, ама ще го бъде. Не ни трябват лубриканти, смазки и тем подобни, овлажнявам се достатъчно, даже бих казала, че тека.Просто прекалихме със секса и това е резултата. За втори път ми се случва, пак е заради същото нещо. Крем здраве не препоръчвам за момичета, защото много трябва да се внимава с какво се мажат интимните места, за да не се наруши киселинността на средата, което може да доведе до много сериозни проблеми. Иначе благодаря ви отново много. :)
TwEEtyNkA
07-26-2010, 11:52
///
мдамм
FunkyBoy
07-26-2010, 13:15
олио 8)