Влез

View Full Version : Нямам думи

bonbonche005
01-09-2010, 23:00
8521

one
01-09-2010, 23:03
сексът е нужно удоволствие, голяма си вече.. животът те притиска.. не може да си стоиш ненагризана цял живот

:lol: мислих, че няма да има такива теми пак

haritov
01-09-2010, 23:06
Махни общия знаменател! Да кажеш,че всички момчета са лоши е все едно,да кажеш,че всички момичета са добри!
Аз имам позната която ходи с едно момче,от 4 години тя е на 17 той 19,но не са правили секс.
Най-добре се научи да преценяваш хората,за да не се повтаря това!

LoveHurT
01-09-2010, 23:07
За какво да не си заслужава? Ако е за сериозна връзка - да, не си залужава! Той сам си го казва. И както каза 'one', нормално е и ти да имаш нужда от секс.. така че ако и ти търсиш нещо неангажиращо - времето е пред вас ;)

haritov
01-09-2010, 23:08
сексът е нужно удоволствие, голяма си вече.. животът те притиска.. не може да си стоиш ненагризана цял живот

Тя е на 16 все пак!Ако за теб на 15 16г възраст е нормално момичетата да го правят,ти пожелавам да имаш дъщеря дето на 15 16г носи една сурия кондоми в чантата си!

bonbonche005
01-09-2010, 23:10
522

one
01-09-2010, 23:12
еми, заеби го тогава

haritov
01-09-2010, 23:13
Все още не съм го правила, но той ми беше казал че можел да ме чака само месец а това за мене е много малко време ! Все пак не съм някаква лека , която да се предлага на всеки :)

Мани го тоя,ако любовта му се изразява в това,че до месец трябва да те чука... :?

ivcheto0o
01-10-2010, 05:37
Все още не съм го правила, но той ми беше казал че можел да ме чака само месец а това за мене е много малко време ! Все пак не съм някаква лека , която да се предлага на всеки :)

Мани го тоя,ако любовта му се изразява в това,че до месец трябва да те чука... :?

ако наистина искаше да бъде с теб едва ли това би било наи-важното.И за съжаление съм съгласна с теб пове4ето мом4ета на тази възраст искат само това.

NaOH
01-10-2010, 05:55
Тегли му шута незабавно. Бройкаджиите се забелязват отдалече....

GodIsLovE
01-10-2010, 06:41

Съгласен

aloveyou
01-10-2010, 08:05

Съгласна съм..
Изобщо не си струва да се занимава с такъв /само за секса/..А и повечето момчета на тази възраст мислят само за секс..Така,че изобщо не се занимавай с него = намери си един,който да не е само за един секс..

soul1199
01-10-2010, 08:44
не

iLovePussyJuice
01-10-2010, 08:49
Тегли му шута незабавно. Бройкаджиите се забелязват отдалече....ти кво правиш се на добричък пред пиченцата ли?
PATHETIC! :D

по темата: това означава, че "не е свестен" ?

защото е казал истината в прав текст от самото начало?

BoXxYbabee98
01-10-2010, 08:51
При камилите няма значение!!! :))))))))))))))))))))))))))))))))

iLovePussyJuice
01-10-2010, 08:53
При камилите няма значение!!! :))))))))))))))))))))))))))))))))шибан спамер

sunshinepp
01-10-2010, 08:54

Тя е на 16 все пак!Ако за теб на 15 16г възраст е нормално момичетата да го правят,ти пожелавам да имаш дъщеря дето на 15 16г носи една сурия кондоми в чантата си!

това си беше лека обида Гоше.. :(

NaOH
01-10-2010, 09:04
Тегли му шута незабавно. Бройкаджиите се забелязват отдалече....ти кво правиш се на добричък пред пиченцата ли?

Всеки иска секс, да. Но не на всеки целта му е задължително секс, не мислиш ли?

GossipGirl89
01-10-2010, 09:14
Абе стига с тия глупости, че и тя имала нужди, живота я притискал - тя сдма може да усети кога има нужда и да го направи! Тия неща не стават с притискане, а момчето буквално си я притиска - "Или до 1 месец ще спиш с мене, или нищо няма да се получи" - супер глупаво и си личи, че търси само секс... Не си заслужава щом не си готова :) Направи го тогава, когато усетиш, че наистина го искаш!

iLovePussyJuice
01-10-2010, 09:17

Всеки иска секс, да. Но не на всеки целта му е задължително секс, не мислиш ли?На какъв се правиш?

От къде знаеш, дали целта му е секс?
В една връзка секса е от значение.

Или ти няма как да го знаеш това? :-o

Но ми е интересно ТИ на какъв се правиш? :-o

NaOH
01-10-2010, 09:41
На никакъв не се правя, изказвам лично мнение. Не може всеки да мисли като тебе, не мислиш ли? Според теб каква му е целта? Директно да ѝ съобщи "аз съм голям, ти си малка, не те искам освен ако не ми дадеш да правя секс с теб". На какъв ти изглежда? Секса е от значение, да, но е далече от най-важното. Ти само секс ли търсиш от една връзка? Защо да няма как да го зная?

peshost
01-10-2010, 15:45
Шута.

xxCutMEOpenWhileSobbingxx
01-10-2010, 15:48
нормално е да иска секс...аман..
учудваш се качили е нещо забранено...
алоо,ако момчетата не са искали секс,е нямало и теб да те има...
вместо да се прайш,на кой знай колко учудена,и да се жалваш за глупости ,направи така,че да заинтересуваш момчето и по друг освен по сексуален начин...
и аз нямам думи просто...супер смотана тема!

disGLOster
01-10-2010, 15:52
Мисля,че той е бил напълно искрен с теб.Щом това са надеждите му,какво от това? Ако ти харесва да бъдеш с него,ако самият той те привлича и когато го видиш нещо вътре в теб потеръпва - защо не го направиш с него.Но все пак,никой не е уточнявал как.Направи го така,че на теб да ти харесва.Постави периоди.Сложи условия.Направи нещо романтично.Промени възгледите му относно момичетата.Хората се изменят,щом не ти харесва,но въпреки това искаш да бъдеш с него,щом смяташ,че не е нормално един мъж на 18 да очаква секс - тогава процедирай както сметнеш за добре. Но не бъди егоист.Признай пред себе си дали си струва.Няма смисъл да объркваш всичко в главата му само защото не искаш да правиш секс с него.

bonbonche005
01-10-2010, 16:43
6210

ScarletBite
01-10-2010, 16:49
нормално е да иска секс...аман..
учудваш се качили е нещо забранено...
алоо,ако момчетата не са искали секс,е нямало и теб да те има...
вместо да се прайш,на кой знай колко учудена,и да се жалваш за глупости ,направи така,че да заинтересуваш момчето и по друг освен по сексуален начин...
и аз нямам думи просто...супер смотана тема!
+++
Много точно го каза. ;-)

Към авторката - ръчни и свирки поне прави ли му?Ако си го държала само на целувчици, го оправдавам донякъде...

bonbonche005
01-10-2010, 17:13
:D

sunshinepp
01-10-2010, 17:29
Ама ние не сме тръгвали бе :D Ако бяхме тръгнали той буквално си каза че може един месец да ме чака ( без секс) след тва трябвало да му пусна ?! да бе да :D

амии ходи с него тоя 1 месец да се убедиш за себе си какъв задник е .. и като ти заговори заа секса му казваш айде чао.. :)

valdesbg
01-10-2010, 17:29
Хехе, тук е сборището на моралистите.

Айде сега драги ми господа и дами кажете ми по какво се различава една връзка, от едно силно приятелство(между момче и момиче)? Приятелите се прегръщат - влюбените се прегръщат. Приятелите се целуват - влюбените се целуват. Приятелите правят много неща заедно - влюбените също. И един куп други неща, които се правят и в двата случая. И кое е нещото, което приятелите не правят по между си, а влюбените правят?

Дайте да не си кривим душите и да си кажем че секса определя дали двама човека имат връзка или са просто приятели. Разбира се това далеч не означава че тяхната връзка е истинска и пълноценна, ако правят секс. Но значи че определено нещо куца, ако такъв липсва. Я си спомнете за всичките кофти моменти, които всеки е имал във връзката си и си спомнете че сте рязали или сте били рязани за секс. И ако си спомните причините поради които сте го направили ще видите, че определено е било защото за момент сте били разколебани за чувствата си.

Та момчето ти е казало директно - искам те за връзка, а не просто приятелка. Той поставя картите още в началото на масата. Дали ще правиш секс на първата среща с някого, или след като се ожените изобщо не теопределя като лек/а или не. Какво не ти харесва в прямотата? И защо смяташ че един прям и честен човек не заслужава внимание? Така че авторке - признай си къде е истинския проблем и нещата ще тръгнат по добре. За теб, не за нас.

Ако искаш да си дигаш акциите, като го играеш недостъпна - прави го с мярка. Щото накрая ще станеш "задръстената" :)

Riva
01-10-2010, 17:40
На 16 е нормално да си започнеш сексуалния живот.Друг е въпроса искаш ли точно това момче да ти е първото.

NeverTheSame
01-10-2010, 17:45
Не са всички.
Повечето-да,но всички-не x]

penata134
01-10-2010, 17:47
БРАВО бе! Я някой да ми каже защо всички момичета ВИНАГИ си падат по такива лайна, какъвто е и този, описан от авторката на темата!
Авторке, вземи се в ръце, както и всички останали... :shock: На такива като този им теглите една голяма ?!#№*%#*# и толкова! Какво толкова му мислиш, че чак и питаш тук непознати?! Само се опитай да погледнеш отстрани ситуацията и си помисли как би изглеждала, ако приемеш "неустоимото му предложение"?! Момиче на място, може би?! Май не!

Ще видите, че има и чувствителни и свестни момчета, а не само тъпи дрисльовци!

Извинявам се за езика. Не приемайте мнението ми като нападка към авторката.

Riva
01-10-2010, 17:50
БРАВО бе! Я някой да ми каже защо всички момичета ВИНАГИ си падат по такива лайна, какъвто е и този, описан от авторката на темата!
Авторке, вземи се в ръце, както и всички останали... :shock: На такива като този им теглите една голяма ?!#№*%#*# и толкова! Какво толкова му мислиш, че чак и питаш тук непознати?! Само се опитай да погледнеш отстрани ситуацията и си помисли как би изглеждала, ако приемеш "неустоимото му предложение"?! Момиче на място, може би?! Май не!

Ще видите, че има и чувствителни и свестни момчета, а не само тъпи дрисльовци!

Извинявам се за езика. Не приемайте мнението ми като нападка към авторката.
Май са та изрязали скоро,а?

penata134
01-10-2010, 18:01

Не мисля, че това има нещо общо с темата. :lol:

Riva
01-10-2010, 18:08

Не мисля, че това е "релевантно" с темата. /ау, каква думичка :razz: /
Кефи ли та?

valdesbg
01-10-2010, 18:10
Пената - то че не е, не е. Ама не пречи да се отбележи. А и не е хубаво когато си попаднал на червива ябълка да обявяваш всички ябълки за червиви. По скоро не е правилно.

И така.

penata134
01-10-2010, 18:18
Пената - то че не е, не е. Ама не пречи да се отбележи. А и не е хубаво когато си попаднал на червива ябълка да обявяваш всички ябълки за червиви. По скоро не е правилно.

И така.

Оха, оха. Какви са тези червиви ябълки, няма мищо подобно. Отговорът на въпроса на Riva е "не точно".
Аз говоря по принцип. Защото почти всички ябълки са "червиви". ;- ) Което си е мое лично мнение и наблюдение. :-D :)

valdesbg, принципно имам добро мнение за теб от малкото твои поустове, които съм чел, но трябва да кажа, че не съм съгласен с големия ти поуст в тази тема. Не ми се обяснява защо и не искам да спорим, само отбелязвам. :Р

/Този форум бил много интересен бе! :) /

Кефи ли та?
Не. Май забрави да сложиш иронична емотиконка до въпроса си.

Riva
01-10-2010, 18:26
Няма как да сложа при положение че няма такава :/ О...забрави

penata134
01-10-2010, 18:29
Няма как да сложа при положение че няма такава :/ О...забрави

Мдае, айде, със здраве, че оспамихме философската тема.

valdesbg
01-10-2010, 18:43
Защото почти всички ябълки са "червиви". ;- ) Което си е мое лично мнение и наблюдение. :-D :)

Ем като почти всички ябълки са червиви, смени дървото. Или градината, в краен случай. Що аз не се оплаквам от подобни терзания? :)

И аз отбелязвам.

lipsvashh_mi
01-10-2010, 19:59
Хехе, тук е сборището на моралистите.

Айде сега драги ми господа и дами кажете ми по какво се различава една връзка, от едно силно приятелство(между момче и момиче)? Приятелите се прегръщат - влюбените се прегръщат. Приятелите се целуват - влюбените се целуват. Приятелите правят много неща заедно - влюбените също. И един куп други неща, които се правят и в двата случая. И кое е нещото, което приятелите не правят по между си, а влюбените правят?

Дайте да не си кривим душите и да си кажем че секса определя дали двама човека имат връзка или са просто приятели. Разбира се това далеч не означава че тяхната връзка е истинска и пълноценна, ако правят секс. Но значи че определено нещо куца, ако такъв липсва. Я си спомнете за всичките кофти моменти, които всеки е имал във връзката си и си спомнете че сте рязали или сте били рязани за секс. И ако си спомните причините поради които сте го направили ще видите, че определено е било защото за момент сте били разколебани за чувствата си.

Та момчето ти е казало директно - искам те за връзка, а не просто приятелка. Той поставя картите още в началото на масата. Дали ще правиш секс на първата среща с някого, или след като се ожените изобщо не теопределя като лек/а или не. Какво не ти харесва в прямотата? И защо смяташ че един прям и честен човек не заслужава внимание? Така че авторке - признай си къде е истинския проблем и нещата ще тръгнат по добре. За теб, не за нас.

Ако искаш да си дигаш акциите, като го играеш недостъпна - прави го с мярка. Щото накрая ще станеш "задръстената" :)
Брат ми,бъркаш нещо-не само по секса се различават приятелството и връзката-отношенията между двама влюбени и двама приятели са съвсем различни,начина на държане и на говорене също.
Не е особено нормално също момче и момиче приятели да се целуват не мислиш ли :-D или за приятелство с привилегии говорим щото е друга история вече
За прямотата нищо лошо няма,но много грубо звучи още в началото на някакви отношения да се каже-имаш месец да спиш с мен или си аут..секса е важен ,но не е най-важното в отношенията на хората-той просто е чудесно допълнение за една хармонична връзка.
Освен това тя няма да си нарушава принципите заради поредния друсан от хормони идиот предполагам.
Към авторката-хич да не ти пука.Ще намериш момчето ,което ще те обича и ще те изчака докато си готова.Не се насилвай да си с някой,който мисли първо за собственото си удоволствие и те кара да правиш нещо,което не искаш :)

Still1ME1Still1HERE
01-10-2010, 20:04
xxx

lilincituuuu
01-10-2010, 20:14
Разкарай го, не, не си заслужава, иска те само и единствено за секс! А и от къде на къде ще ти поставя той границата - един месец?! Ти си преценяваш кога и с кого! Пък и..той не иска нищо повече.. ;]] :?

valdesbg
01-10-2010, 20:27
Янче, приятели с привилегии=сексуална връзка. Както и да го въртим и сучем.

А иначе - идеята е че и в двата случая, принципите заложени в приятелството и любовта са едни и същи. Начина на изразяване е различен просто. Приятелите са готови навсичко за своя приятел,влюбените един за друг също. Близки приятели се целуват, влюбените също. Не казвам че е често срещана практика(това с целуването между приятели), но е реален факт :)

Отношенията са различни дотолкова, че имат една неписана граница,която са си казали да не прекрачват. Иначе както споменах ще ги броим за влюбени.

Простичко казвам:

Не правиш секс с някого - вие сте приятели. Правиш секс с някого - имате връзка. Момчето от случая на авторката е казало: искам те за гадже, приятели си имам достатъчно.

А кой как ще го интерпретира, зависи от комплексите с които разполага.

И така :)

Still1ME1Still1HERE
01-10-2010, 20:29
Янче, приятели с привилегии=сексуална връзка. Както и да го въртим и сучем.

А иначе - идеята е че и в двата случая, принципите заложени в приятелството и любовта са едни и същи. Начина на изразяване е различен просто. Приятелите са готови навсичко за своя приятел,влюбените един за друг също. Близки приятели се целуват, влюбените също. Не казвам че е често срещана практика(това с целуването между приятели), но е реален факт :)

Отношенията са различни дотолкова, че имат една неписана граница,която са си казали да не прекрачват. Иначе както споменах ще ги броим за влюбени.

Простичко казвам:

Не правиш секс с някого - вие сте приятели. Правиш секс с някого - имате връзка. Момчето от случая на авторката е казало: искам те за гадже, приятели си имам достатъчно.

А кой как ще го интерпретира, зависи от комплексите с които разполага.

И така :)Добре казано :)

miss_asi
01-11-2010, 06:02
Много хора започнахте да ми дължите ченета в последно време ... :shock: Няма НИКАКЪВ смисъл да се занимаваш със тоя. :?

pebals
01-11-2010, 15:02
ОФфф Глупак :( :? ....значи хем те харесвам,хем не можеш да му дадеш каквото иска .. а уж по-големите мислели по-трезво :D