View Full Version : Срамувам се
Здравейте!
Прочетох внимателно темата http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=307441&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight= , защото точно от това се интересувах и исках да разбера нещо повече. И аз имам този проблем( ако мога да го нарека проблем) и до някаква степен се притеснявам от това :( . Девствена съм, с приятеля ми още не сме правили секс. Давам му да ми пипа и целува гърдите,но като си насочи ръката към клитора ми,се дърпам.И аз самата не мога да си обесня защо го правя.. :( Не ме е срам от него,не би и трябвало.. Също така не мога и да си сложа ръката в/у неговия полов орган( освен през дънките) - искам,но нямам смелост. Доста тъпо е от моя страна :( Помогнете ми,ако можете.. Какво да правя за да е нормално всичко? :-o
*Лиспва описателно заглавие!
Точка 7 от Правила на форума (http://www.teenproblem.net/f/pravila.html).
Редакция на MakeMeLaugh
mOBSCENE
01-10-2010, 15:22
На колко си? :-o
да ,наистина на колко си?
Може би усещаш ,че извършваш нещо нередно..
mOBSCENE
01-10-2010, 15:23
Ами не си готова явно за такива неща..
Спокойно-Т`ва не е проблем.
Когато наистина го желаеш ще се случи..не насилвай нещата..
просто не си готова ти сама ще го направиш като дойде дадения момент :)
ох помислих си, че си някоя лапетия .. :lol:
Ами добре запитвала ли си се защо не ти достига смелост? :-o
Казваш, че ти се иска, а не ти достига смелост? :-o Знам ли може би се притесняваш, че няма да го направиш "правилно" макар, че няма правилен начин стига да го правиш с желание съм сигурна, че ще му хареса .. и все пак от колко време сте заедно? Смисъл може просто още да е раничко за тези неща? :-o
iLovePussyJuice
01-10-2010, 15:45
ох помислих си, че си някоя лапетия .. :lol:
Ами добре запитвала ли си се защо не ти достига смелост? :-o
Казваш, че ти се иска, а не ти достига смелост? :-o Знам ли може би се притесняваш, че няма да го направиш "правилно" макар, че няма правилен начин стига да го правиш с желание съм сигурна, че ще му хареса .. и все пак от колко време сте заедно? Смисъл може просто още да е раничко за тези неща? :-oще ако беше "лапетия" кво?
ще ако беше "лапетия" кво?
еми ако беше на 13 определено нямаше да е много хубаво .. :?
от 2 месеца сме заедно.. :(
изчакай още .. явно не си готова .. кажи му, че не искаш да избързвате ако те разбере добре ако не да си гледа работата .. :o
Права си.. Благодаря ти много :-)
GangbangGirl
01-10-2010, 17:28
16 :oops:Време ти е да те шибат,викам аз.Аз тогава бях много разгонена,не че и сега не съм,ма се чукам с по-малко и отбрани хора.
scarlett8
01-10-2010, 17:35
16 :oops:Време ти е да те шибат,викам аз.Аз тогава бях много разгонена,не че и сега не съм,ма се чукам с по-малко и отбрани хора.
като гледам и Gang Bang те кефи :D :D Браво,браво :razz:
AllenWallker
01-10-2010, 17:45
Мамо ... Мамо . Тема ли е чудо ли е ... По принцип съм привърженик на "Сам си научи" тъй че по добре с времето ще разбереш :P
SexyZnayko
01-10-2010, 18:06
като гледам и Gang Bang те кефи :D :D Браво,браво :razz:
Кефи я или само така си говори, както правят 99% от момичетата по тези теми?
thrashaholic
01-10-2010, 19:17
Изчакай докато си готова - и твойто време ще дойде. :P
Hilary_ написа:
ох помислих си, че си някоя лапетия .. Laughing
Ами добре запитвала ли си се защо не ти достига смелост? Surprised
Казваш, че ти се иска, а не ти достига смелост? Surprised Знам ли може би се притесняваш, че няма да го направиш "правилно" макар, че няма правилен начин стига да го правиш с желание съм сигурна, че ще му хареса .. и все пак от колко време сте заедно? Смисъл може просто още да е раничко за тези неща? Surprised
ako obichash ne si davai tupite mneniq draznq se samo da gledam tvoite tupi mneniq dete !
iLovePussyJuice
01-11-2010, 08:43
ще ако беше "лапетия" кво?
еми ако беше на 13 определено нямаше да е много хубаво .. :?затова, че се интересува?
като не знаят ви пречи, като питат пак ви пречи...
iLovePussyJuice
01-11-2010, 08:44
Според мен 2 месеца са прекалено малко за връзка с момче, с което смяташ да го направиш за първи път,просто с времето желанието и смелостта ще дойдат.. А попринцип винаги първия път има притеснение,нормално е :)Вие тия връзки на кантар ли ги мерите? :-o
ShiTmARMALADE
01-11-2010, 09:34
2 дни или 2 години каква е разликата освен че ще сте пропиляли сумати време млади сте сега е времето да грешите и да се учите радваи се че твоя човек те е чакал сега е време да действаш малко по-смело :-P :-P :-)
изчакай още .. явно не си готова .. кажи му, че не искаш да избързвате ако те разбере добре ако не да си гледа работата .. :o
Да, най-малко 5-6 години. Дотогава фурната ти ще е достатъчно загряла.
BuBa33333
01-11-2010, 12:39
Определено не си готова за първия път ! Направи го тогава,когато си най-сигурна,когато наистина се почувстваш готова.Тогава нещата ще се наредят сами. Не се притеснявай ! Успех ! :)
XTREMEFREERIDE
01-11-2010, 13:27
На 16 си и искаш първия път да ти е с момче,което познаваш от 2 месеца?Ами,ще ти кажа само да изчакаш за да не съжаляваш цял живот след това.На момчетата не им пука,ама при нас е друго.Аз съм с моя шушляк вече година и 7 месеца и още не му се давам.Ама поне знам,че когато и да го поискам,ще е правилно,защото е доказал,че ме обича с цялото това чакане.
Недей,ако не си сигурна.
Чак пък цял живот да съжалява.. Според мен му придавате прекалено много значение на този първи път.. от страна на чувства, де.. не на възраст.. Не мисля, че има кой знае какво значение първият път от останалите пъти.. да не говорим, ч епри 50% от случаите първият път е пълен провал.. така че.. незнам.. моето мнение е, че не е чак толкова важно. Не казвам, че е маловажно, ама чак пък толкова...
SexyZnayko
01-11-2010, 14:35
На 16 си и искаш първия път да ти е с момче,което познаваш от 2 месеца?Ами,ще ти кажа само да изчакаш за да не съжаляваш цял живот след това.На момчетата не им пука,ама при нас е друго.Аз съм с моя шушляк вече година и 7 месеца и още не му се давам.Ама поне знам,че когато и да го поискам,ще е правилно,защото е доказал,че ме обича с цялото това чакане.
Недей,ако не си сигурна.
Той е година и 7 месеца с теб и в същото време сигурно е :
от половин година с Иванка
от 2 месеца с Мартинка
от седмица се вижда с Герганка
а след снощи може да се каже, че е и със Снежанка
Да не правиш година и 7 м. секс с някой, а само да го дразниш е подсъдимо! Знаете ли какво се случва с мъжките тестиси след като продължително време са били под възбуда и накрая не са свършили - БОЛИ! а съм сигурен, че твоят приятел често се възбужда особено когато се целувате!
Помисли си дали си права!
Biskfitka
01-11-2010, 14:37
Чак пък цял живот да съжалява.. Според мен му придавате прекалено много значение на този първи път.. от страна на чувства, де.. не на възраст.. Не мисля, че има кой знае какво значение първият път от останалите пъти.. да не говорим, ч епри 50% от случаите първият път е пълен провал.. така че.. незнам.. моето мнение е, че не е чак толкова важно. Не казвам, че е маловажно, ама чак пък толкова...+1 Аз бях около 1 месец с приятеля си,когато правихме секс..и НЕ съжалявам.
Аама авторката щон има нещо,което я спира,значи не е готова за това..
XTREMEFREERIDE
01-11-2010, 15:44
Недей,ако не си сигурна.
Той е година и 7 месеца с теб и в същото време сигурно е :
от половин година с Иванка
от 2 месеца с Мартинка
от седмица се вижда с Герганка
а след снощи може да се каже, че е и със Снежанка
Да не правиш година и 7 м. секс с някой, а само да го дразниш е подсъдимо! Знаете ли какво се случва с мъжките тестиси след като продължително време са били под възбуда и накрая не са свършили - БОЛИ! а съм сигурен, че твоят приятел често се възбужда особено когато се целувате!
Помисли си дали си права!
Спести си мнението за себе си.Много ясно,че ще ме чака.На 15 съм,той е на 17.Едно време като са го правили на по 20 не са умирали хората. ;)
Съгласен съм със SexyZnayko!А ти колко мислиш че ще те чака още??
Jitomir слабо ме вълнуваш .. като не ти харесват не ги чети .. :lol: :lol:
iLovePussyJuice не ми пречат .. всеки си преценява сам за себе си .. както и всеки има право да си изкаже мнението! След като тези 13 годишни питат поне 50% нагоре не питат само, за да знаят, а и да го приложат .. :? МОЕ МНЕНИЕ!!!
спрете да се заяждате като не ви харесва нечие мнение и не отговаря на вашето почвате .. много дразните .. :? Просто го подминавате и това е толкова ли е сложно? :? За к'во тряя влизаме в некви спорове и да се разваля темата .. който има нещо да ми казва да го прави на лично! :?
седнете да ядете и пиете и се напийте като прасета да видим тогава не само че ще го пипаш ми няма да можеш да си го извадиш от устата :-P
Xtreemfreeride - искам да ти кажа нещо но да знаеш че няма да ти хареса ...
Имам си гадже от 2 месеца и не мога да опиша колко много я обичам , и как бих направил всичко за нея ! Но като мъж се познавам мн добре и съм сигурен че достатъчно ми е познато какво е да не правиш известно време секс , и на моменти като се сетя ми е адски гадно за това че за 2 седмици без секс изневерих на гаджето ми , не защото съм привързан към другата просто щото ми е лесна и не трябва да се занимвам с глупости... За година и седем месеца аз мога да заложа квото поискаш от мен че той ти е изневерил поне 2-3 пъти.
Радвам се че момичетата вярват в онази романтична любов по книгите която ние успяваме да ви дадем първите месеци (само за да покажем колко силни са чувствата ни към вас) но от там нататък ако вие не ни доставяте каквото ни трябва, ние си го намираме другаде...
Това след дълго време като ти е наървен хуя , че после топките те болят адски мн (ако не си направил нищо) е СТРАШНО ВЯРНО , не го прочинявайте на гаджето си!!!
По темата: Мазгата е прозрачна в повечето случаи , много леко солена, леко лепнеща и не оставя петна просто мокри прашки , чаршафи и вс до което се допре... Бяла мазга е проблем - това е Бяло течение , отиваш на лекар за да ти предпише лекарства за инфекцията ...
и при мен беше така в началото точно както си го описала но с времето му вярвах все повече и ставахме по близки просто нещата си дойдоха от самосебе си
Neopitom3na
01-12-2010, 19:04
може би подсъзнателно не си сигурна в него