PDA

View Full Version : Проблем

scarlett8
01-10-2010, 18:29
Чувствам се ужасно.Имам си приятел и много го обичам.Всичко си беше наред,докато преди няколко дни не видях малката му сестра (12 год) да движи с една компания от наркомани.Наистина се уплаших,защото нещата с наркотиците са страшни...Тя е само на 12 за Бога!Та както и да е казах на приятеля ми с най-добри намерения.Просто наистина искам тя да не тръгне по лош път от толкова малка.Той ,разбира се,го прие доста тежко,но и за миг не подложи на съмнение това,което му казвам.Проблемът е,че сега е изпаднал в някакво странно състояние,което дори не мога да опиша.Постоянно има скандали с нея,опитва се да я предпази и т.н.Аз всъщност се радвам,че го прави,но напълно забрави за мен,като се видим говори само за нея,сякаш вече забрави,че и аз съществувам и че въпреки че съчувствам на проблемите на сестра му имам нужда от внимание.Не очаквам вие да решите проблемите ни,но просто имах нужда да споделя и ако вие случайно имате съвет,слушам ви :)

Riva
01-10-2010, 18:31
Доста хардкор наркомани ше са ако взимат 12 годишни в компанията си.

scarlett8
01-10-2010, 18:33

мислиш че лъжа да такова нещо ли? :o

Riva
01-10-2010, 18:33

Ми не ама ми звучи абсурдно

scarlett8
01-10-2010, 18:36

Ми не ама ми звучи абсурдно

то си е абсурдно.цялата ситуация е абсурдна.животът е абсурден. :?
[поувлякох се :-D ]

valdesbg
01-10-2010, 18:38
То това дете си има родители. А ако те не вземат отношение, винаги може да се появи абсолютно анонимно обаждане в полицията за лицето Х на съответното място :)

За нещата между вас - мисля че вие трябва да се оправите.

sexa_na_kompleksa
01-10-2010, 18:39
Разбирам, че имаш нужда от внимание. но по-добре се сдържай. Сега трябва да си до него и да се опиташ да помогнеш на сестра му да не се забърква в неприятности.

0nem0retIme
01-10-2010, 18:42
Единственото,от което има нужда в момента(приятелят ти),е да бъдеш до него и да му помогнеш.Знам,че е гадно,когато не ти се обръща достатъчно внимание и си на второ място,но все пак тя му е сестра.
Когато видиш подходящ момент(да не е много изнервен и притеснен),му сподели за недоволството си.Кажи му,че ти липсва вниманието му.

penata134
01-10-2010, 18:43
Според мен няма какво да се притесняваш. Би трябвало да знаеш, че не си центъра на вселената му. Би трябвало също така да знаеш, че много обича сестра си и нейния проблем в момента е приоритет номер 1 за него.

Дай му време да се справи, помагай му, само не му създавай допълнителни проблеми.

Sladurcho
01-10-2010, 20:15
Не се учудвам че 12 годишните движат с наркоманчета. Но не мисля че си права да му се сърдиш че те е оставил на заден план! След като има такива проблеми със сестра си то е нормално само това да му е в главата :) Дай му малко време и ще се оправят нещата то не може само на теб да ти се обръща внимание :)

GaBs_BaBs
01-10-2010, 20:21
Наистина, не се ядосвай. В момента сестра му е на първо място, но това, че споделя с теб и търси подкрепата ти би трябвало да те радва :) Когато всичко свърши, ще се върнете по старо му и отново ще получаваш нужното внимание ;) Просто сега стой близо до него и го подкрепяй!

scarlett8
01-10-2010, 20:39

Да. (всъщност не,но просто не го приемам на сериозно,защото си виртуална)

Сестра ми е на 13 и ходи с 20 годишен! Как да я откажа от него,не искам да се разочарова от момчетата,в много трудно положение съм,много се притеснявам за нея,ще полудея по дяволитее!

Вярваш ли ми?

П.П Нямам сестра.

ми ваша работа дали ще вярвате или не :) Аз сама за себе си знам,че е така и че не бих излъгала за нещо толкова гадно.

И между другото аз не му се сърдя,дори не съм споменавала пред него за това,винаги го изслушвам и разбирам,че не съм център на всичко,но все пак се чувствам самотна :(

xoxi
01-10-2010, 21:17
Все пак това му е сестра. Прояви малко разбиране.
Нормално е момчето да се интересува повече от бъдещето на сестра си и по-точно дали тя ще тръгне по правилен път или не. Като добавим и всички скандали с нея, то много ясно, че за друго няма да мисли.
Помогни му да оправи проблемите със сестра си, вместо да терзаеш из форумите.

Bixel
01-10-2010, 22:19
И ти пука защото? Ако беше тя твое гадже щеше да е ясно защо ти пука ама нещо му убягва смисъла в следствие от това, че не ти е никфа...

LeMoi
01-10-2010, 22:22
Пропаднала :smt039