View Full Version : това истинска любов ли е?
anituu97
01-11-2010, 13:30
Какво мислите за момичетата, които са на по 11, 12 години и си имат гаджета? Почват да казват че са много влюбени, че обичат истински приятеля си и почват да пишат на skype нещо от сорта " ох миличко мн те обичкам всичко ще направя за теб" ? Това истинска любов ли е според вас?
Естествено,че не ... :?
Това е просто привличане ;)
anituu97
01-11-2010, 13:39
на мен лично ми е много смешно когато видя да правят така :-D :-D
Еми естествено ,че не .Точно на тази възраст няма как да знаеш какво е любовта.Това са лапешки лиготийки и те са точно с възраста дошли :)
aloveyou
01-11-2010, 13:59
Не,естествено..На мен ми е много смешно да ги видя и да чета и чувам тези думи,защото не ми се вярва,че на 11-12 се обичат "истински" - това е просто привличане..
Ох, много се дразня като ги видя такива и ми става супер смешно. Като се видят ги е срам да се хванат за ръчичка дори, но иначе в скайп "голямата любов". И всякакви неща от сорта на "за теб бих дал живота си" и "ти си единствен, друг не мога да обичам", а след една седмица вече с ново гадже и нови лиготийки. Естествено, че не е истинска любов. :? :lol:
XTREMEFREERIDE
01-11-2010, 14:23
Лигавят се.
xxCutMEOpenWhileSobbingxx
01-11-2010, 14:31
а ти истинско тъпа ли си?
kukli4kata001
01-11-2010, 14:40
ква истина ква действителност, тва са филми :?
на 11-12 пък на мен майка ми на 14 дето съм,след 2 седмици ставам на 15 ми казва,че не съм била за гадже още..пълни глупости :-o
Kukumqvka
01-11-2010, 14:43
Писането на любовни думи в скайп,според мен е изтъкване на това
че имаш гадженце.. :lol:
RememberxMe
01-11-2010, 14:50
Ох, много се дразня като ги видя такива и ми става супер смешно. Като се видят ги е срам да се хванат за ръчичка дори, но иначе в скайп "голямата любов". И всякакви неща от сорта на "за теб бих дал живота си" и "ти си единствен, друг не мога да обичам", а след една седмица вече с ново гадже и нови лиготийки. Естествено, че не е истинска любов. :? :lol:
DevilWish
01-11-2010, 15:51
Е как да ти кажа истина ли е или не?!При всеки е различно
ivcheto0o
01-11-2010, 16:02
не това е лиготия...
Какво мислите за момичетата, които са на по 11, 12 години и си имат гаджета? Почват да казват че са много влюбени, че обичат истински приятеля си и почват да пишат на skype нещо от сорта " ох миличко мн те обичкам всичко ще направя за теб" ? Това истинска любов ли е според вас?
аа... според мен това е реторичен въпрос, нали? Защо всички питат нормално ли е да се обичат на по 11-12 годинки, истинска любов ли е.. много ясно, че не!
Sladurcho
01-11-2010, 16:22
Момиченцата на 11-12 години гледат големите какички какво правят и затова почват да си набиват филми че и те са влюбени
flowerlina
01-11-2010, 16:32
Разбира се, че не
moneycomeme
01-11-2010, 16:44
Брей мамка му,много сте порастнали всичките бе?!Вече виждате нещата от гледна точка на голям човек ли,какво?!Не мога да гарантирам влюбени ли са или не са...но също не мога да го гарантирам и при 20-годишните и при 40.....Според мен ранната любов си е най-искрена и без предразсъдъци и трябва да бъде изживяна,въпреки че повечето пъти няма бъдеще....Много ми бъркате някъде,когато обаче определяте дори без да имате на базата на какво кой какво чувства и дали е влюбен....Не съдете само по себе си за чувствата,мислите и живота на околните!Много от живота не сте видели!;]]
Slave4You
01-11-2010, 17:10
Хах според мен пък това е просто лиготия ;) Ще направи всичко за него? Какво например- ще му даде куклата си назаем?! Ест ако имаш гадже и на 20 не е гаранция, че си влюбен, но на 12 пък съвсем. На 12 не си наясно какво означава наистина да направиш всичко за някого.
SpeakSoftlyLove
01-11-2010, 17:22
Задоволяват мнооого първични..как беше думата бря....нужди! 8-)
Въпреки, че с добро възпитание тия нужди лесно се контролират, но уви.
ПП: Не ви ли писнаха тия теми?
moon_flower
01-11-2010, 18:27
Не е много ясно,но почвам да ги разбирам тия момичета вече.Смисъл нека си ги пишат тези неща,щом им е кеф и се чувстват щастливи така...
Е,малко ме дразня,защото знам,че после ще циврят месеци наред как се е разпаднала "истинската" им връзка..но човек през всякакви периоди минава.. :)