View Full Version : Безкрайната ми глупост
angel000
01-11-2010, 20:48
Незнам защо съм такава чак сама се ядосвам на себе си , но немога да се променя. Така историята е следната. Едно момче от компанията много ме харесваше , но аз него не и все не го отразявах. И на скоро когато разбрах , че си има приятелка и ми стана супер кофти и ми се иска сега да съм с него .Едно друго момче, което пък харесвах наскоро ми призна , че ме харесва и аз пък реших , че не го харесвам вече и го отрязах. И сегами е някакво много гадно и не знам какво да правя.
Незнам защо съм такава чак сама се ядосвам на себе си , но немога да се променя. Така историята е следната. Едно момче от компанията много ме харесваше , но аз него не и все не го отразявах. И на скоро когато разбрах , че си има приятелка и ми стана супер кофти и ми се иска сега да съм с него .Едно друго момче, което пък харесвах наскоро ми призна , че ме харесва и аз пък реших , че не го харесвам вече и го отрязах. И сегами е някакво много гадно и не знам какво да правя.
Режи си вените с лъжица !!!!
*постави тук спамерски пост с минимално отношение към въпроса и цинизми по адрес на автора*
Wrathchild
01-12-2010, 05:30
Така като те гледам, май не знаеш какво искаш, но го искаш веднага във възможно най-големи количества. Е, не може.
bloody_tower
01-12-2010, 05:45
Не можах да разбера ти и двамата ли си отрязала?
Не, тя иска онзи, дето не може да го има.
Типичен пример за: Не знам какво искам, ама го искам сега.
Колкото и да ми е мъчно да ти го кажа, си осъществила принципа: от двата стола, та на земята. Сърбай си попарата сега. И следващия път мисли малко с онова нещо между ушите ти. То не служи само за хубост.
bloody_tower
01-12-2010, 05:53
Не, тя иска онзи, дето не може да го има.
Типичен пример за: Не знам какво искам, ама го искам сега.
Колкото и да ми е мъчно да ти го кажа, си осъществила принципа: от двата стола, та на земята. Сърбай си попарата сега. И следващия път мисли малко с онова нещо между ушите ти. То не служи само за хубост.
+1 Искала си го ама колко да си го искала като сега си сама. Е то по принцип е така - като нямаш нещо тогава го искаш и разбираш колко е ценно.
Имах опит с една такава... госпожица.
Господинът ходи подир задника й в продължение на година и половина, но тя се правеше на "дръж ми шапката". Нали, видиш ли, колко съм велика, той е влюбен и ще е покрай полата ми, когато си пожелая.
Да, обаче в живота на момчето се върна една друга стара любов и бързо го накара да забрави другата. И какво се случи? Тя изведнъж реши, че той е любовта на живота й и трябва на всяка цена да си го върне.
Знаете ли какво стана накрая? Момчето и старата любов се ожениха, а "госпожицата" все още влачи със стария си приятел, който я потупва от време на време. Ей, така от любов.
Ако си беше опичала акъла на времето, вероятно сега щеше да е с един прекрасен човек, който прави всичко за жената, която обича.
Не ме разбирайте погрешно. Цял живот ще съм й благодарна, че е недорасла пикла, която не можа да реши навреме какво иска :)
Sladurcho
01-12-2010, 07:50
Емиии нормално като повечето момичета .... като ти вървят след дупенцето не са ти интересни ама като спрът и започваш да ги искаш.... разбери най-накрая какво искаш и се стреми към него :)
DjPiRgOs
01-12-2010, 07:57
Сама си си виновна
Тука май усещам автобиографичен елемент.
Krasencety
01-12-2010, 10:34
права си кофти се е получило ама дано си си извадила поуката! :o
п.п офф като се сетя, че и аз съм същата понякога.. :?
С първия ти е станало кофти, защото си свикнала да ти ходят по гъза .. за втория е същото и след като си разбрала, че ти е в кърпа вързан си се отказала .. не знаеш какво искаш и докато е така ще си сама! :? Не може да искаш само, а да не даваш от себе си и като вече не е твое ти ставало гадно .. а не ти ли беше гадно като ти ходеше по гъза, а ти си го резнала а? Д*ба .. :x
ThePowerOfLove
01-12-2010, 11:30
Да си мислела когато е трябвало. Много тъпо си постъпила, ама наистина тъпо :? Ако продължаваш на тоя принцип "искам този, който е най-недостижим и пренебрегвам този, който наистина ме харесва"..само ще страдаш.
''на този свят има две безкрайни неща
човешаката глупост и вселената,като за второто не е ясно''
А.Айнщайн
purpledawn
01-12-2010, 11:46
Извини се и на двамата zа държанието си и отсега нататък мисли два пъти, преди да кажеш нещо. Бъди наясно какво искаш !
омг :x
Как го усети? Аз тей да се мъча да го скрия :D
Затова имам непоносимост към такива теми и такива... момичета (поради липса на друга дума).
Как го усети? Аз тей да се мъча да го скрия :D
Затова имам непоносимост към такива теми и такива... момичета (поради липса на друга дума).
всеки минава през това
sk8tur4e
01-12-2010, 13:21
доста тъпо се е получило ма кво да правиш все пак сама си си виновна сяя пак ше се появи някой ма ако продължиш да повтаряш сушата грешка значи си много тъпа сори амаа така си е :smt023
izlishna
01-12-2010, 14:29
Ти незнаеш какво искаш !
BuBa33333
01-12-2010, 14:31
Незнам какво да ти кажа,момиче ! глупаво си постъпила и то не веднъж. Ама дано поне от това,което се е случило си извадиш някаква поука .....
fangleechn
01-12-2010, 18:53
Като за начало, вземи да разбереш какво искаш. :) Защото ще стане още по-объркано. Не съм изпадала в такава ситуация, но сигурно е доста неловко. Но нали знаеш какво казват " чак когато загубиш нещо осъзнаваш колко е значело за теб".
Имаш няколко варианта:
1. Да говориш с момчето, което си отрязала.
2. Да продължиш напред.
Избора е твой. :)
soul1199
01-14-2010, 16:47
:lol:
babyjoinmeindeath
01-14-2010, 18:36
Това сигурно ще го израснеш. И аз преди бях така, ако ми хареса едно момче ще ми е интересно, ама като дойде и ми каже, че и той ме харесва и ми омръзваше (някак си нямаше интрига). По-интересно е докато ти се дърпа :) А за другото момче явно си на тоя принцип - няма да е с мен, ама няма да е и с друга.
Наи-добре си намери друг и се дръж по-добре
BlueFace
01-14-2010, 18:41
Поредната кифла...
+100 :grin: :grin: Такива като тебе са най -опасни , никога незнаете какво иската .... :?
Леле такива най ги обичам,явно момчето е толкова глупаво да те харесва,ти само го водиш за носа. :x :smt098 :smt021 :smt055 :smt071 :smt064 :smt117 :mrgreen:
moon_flower
01-14-2010, 19:28
Следващия път просто се замисли повече преди да отрежеш момче.
Господинът ходи подир задника й в продължение на година и половина, но тя се правеше на "дръж ми шапката". Нали, видиш ли, колко съм велика, той е влюбен и ще е покрай полата ми, когато си пожелая.
Да, обаче в живота на момчето се върна една друга стара любов и бързо го накара да забрави другата. И какво се случи? Тя изведнъж реши, че той е любовта на живота й и трябва на всяка цена да си го върне.
Знаете ли какво стана накрая? Момчето и старата любов се ожениха, а "госпожицата" все още влачи със стария си приятел, който я потупва от време на време. Ей, така от любов.
Ако си беше опичала акъла на времето, вероятно сега щеше да е с един прекрасен човек, който прави всичко за жената, която обича.
Не ме разбирайте погрешно. Цял живот ще съм й благодарна, че е недорасла пикла, която не можа да реши навреме какво иска :)
По чистия път на логиката разбирам, че старата му любов го е зарязала и той е тръгнал след теб и съответно вниманието от нея отива към теб, тя се е почувствала като теб и е решила да опита да си го върне. Малко объркващо се изразих, но вярвам че ще разбереш.
Моето мнение е, че е станало точно така както е трябвало да стане. Според мен човек, който ти върви прекалено много зад гъза и прави всичко за теб в един момент става скучен, тръпката се изгубва и почват да се навяват мислите за "несъвместимост на характерите", след което следва развод или раздяла. Не съм наясно със ситуацията, но според мен ще намериш правилния човек. Това, че си се почувствала прецакана не значи, че някога ще го заобичаш.
А до авторката... може да си ебеш майката.
По чистия път на логиката разбирам, че старата му любов го е зарязала и той е тръгнал след теб и съответно вниманието от нея отива към теб, тя се е почувствала като теб и е решила да опита да си го върне. Малко объркващо се изразих, но вярвам че ще разбереш.
Моето мнение е, че е станало точно така както е трябвало да стане. Според мен човек, който ти върви прекалено много зад гъза и прави всичко за теб в един момент става скучен, тръпката се изгубва и почват да се навяват мислите за "несъвместимост на характерите", след което следва развод или раздяла. Не съм наясно със ситуацията, но според мен ще намериш правилния човек. Това, че си се почувствала прецакана не значи, че някога ще го заобичаш.
А до авторката... може да си ебеш майката.
Не си ми разбрал историята напълно :)