Влез

View Full Version : От двата стола на земята :?

cveteto64
01-12-2010, 07:05
Преди 2-3 дена празнувахме 18 годишнина на един приятел. Там бях с гаджето си. По принцип съм срамежлива ама като ми се услади глътката и ставам друг човек. Та така и стана незнайно как в следващия момент бях в другата стая и се целувах с друг, след партито сме се виждали веднъж с него, само си припомнихме момента и това беше. Мисля, че беше просто за една вечер и не трябва да обръщам такова внимание, че накрая от двата стола на земята нали..?

LadyDi
01-12-2010, 07:13
Мисля, че трябва да спреш да си услаждаш на глътката.

Wrathchild
01-12-2010, 07:46
Като не държите на алкохол, не пийте, за Бога...

cveteto64
01-12-2010, 07:58
Кой пък ти каза, че не държа... Просто ставам друга отпускам се, забавлявам се..Това не означава, че съм пияна..

LadyDi
01-12-2010, 07:59
И се натискаш с чужди мъже. На мен това не ми се вижда нормално.

w0sh
01-12-2010, 08:03
Евалата.

Информативно, когато човек е под въздействието на алкохол, му падат задръжните и действа първосигнално, защото мозъчните импулсидействат бавно. Нещата, които човек прави като пиян са тези, които най-харесва.

ManiaSpiritY
01-12-2010, 08:22
Е ,не знам дали от двата стола ще паднеш на земята ,ама със сигурност мн гадно си изневерила на приятеля си и ако разбере Бог да ти е на помощ :wink: .

hahavteen
01-12-2010, 08:29
Кой пък ти каза, че не държа... Просто ставам друга отпускам се, забавлявам се..Това не означава, че съм пияна..

Щом не можеш да се контролираш значи не държиш на алкохол :)
Аз като видя че в дискотеката има някой който ме привлича просто не пия защото знам че след няколко питиета като ми паднат задръките мога да направя неща които в трезво състояние не бих. Човек я има тая глава за да мисли. Това че имаш гадже не значи че няма никога друг да те привлече, но след като си решила да си с него просто ще чакаш да ти мине и ще внимаваш какво правиш. Все пак за какво сте заедно ако ще си изневерявате всеки път като пийнете?

Gerard
01-12-2010, 10:07
Като знаеш че така става винаги,не ходи с гаджето си по купони!Мисля че на всички им се е случвало подобно нещо. :)

Hilary_
01-12-2010, 11:28
... Просто ставам друга отпускам се, забавлявам се..Това не означава, че съм пияна..

Забавление е да се натискаш с друг, а в съседната стая да е гаджето ти .. интересни забавления си намирате .. :-o

ThePowerOfLove
01-12-2010, 11:33
Ами да, явно е било за една вечер. Доста си се изложила..

mOBSCENE
01-12-2010, 11:59
... Просто ставам друга отпускам се, забавлявам се..Това не означава, че съм пияна..

Забавление е да се натискаш с друг, а в съседната стая да е гаджето ти .. интересни забавления си намирате .. :-o

:shock: Боже..

Presley
01-12-2010, 12:27
Евалата.

Информативно, когато човек е под въздействието на алкохол, му падат задръжните и действа първосигнално, защото мозъчните импулсидействат бавно. Нещата, които човек прави като пиян са тези, които най-харесва.
Йъп!

LadyDi
01-12-2010, 12:37
Евалата.

Така е. Пияните и децата винаги говорят истината. Смешното е после, като започнеш да се оправдаваш, че това е било заради влиянието на алкохола, вместо да си признаеш, че всъщност точно това си искал.

CrAzYanDlaZy
01-12-2010, 12:39
Евалата.

Така е. Пияните и децата винаги говорят истината. Смешното е после, като започнеш да се оправдаваш, че това е било заради влиянието на алкохола, вместо да си признаеш, че всъщност точно това си искал.

всичко, което каза LadyDi е самата истина ;)

kombarka
01-12-2010, 18:32
Ти си си виновна.

gia_sena_mono
01-13-2010, 08:37
Е ,не знам дали от двата стола ще паднеш на земята ,ама със сигурност мн гадно си изневерила на приятеля си и ако разбере Бог да ти е на помощ :wink: .
То пък голяма изневяра!

ManiaSpiritY
01-13-2010, 09:11
То пък голяма изневяра!
Ами не ,не е голяма изневяра да се мляскаш с друг ,а в съседната стая да е гаджето ти -даже трябва да сме доволни ,че го правим ;) Все пак т'ва си е един вид гавра с човека и ако научи за нея едва ли ще си каже : " То пък голяма изневяра " . 8)
П.П - знам ,че е било под влиянието на алкохол ,обаче т'ва не променя особено нещата.

Sladurcho
01-13-2010, 10:21
Евалата.

Съгласен съм :)

soul1199
01-14-2010, 16:44

peshost
01-14-2010, 18:50
....Та така и стана незнайно как в следващия момент бях в другата стая и се целувах с друг..
Не си се напивала, само веселичка, а? И кво ти е забавлението да се натискаш с друг, докато гаджето ти е оттатък. И ще кажеш е кво толкова и пак ще го направиш. Ами ако той се натиска с някоя, няма да ти е приятно. Ама кво ли ти обяснявам, то е ясно, че няма да се оправиш. Аз лично не мога да приема такова нещо.

stylo
01-14-2010, 18:52

Да бе като се знаете ,що п..

BlueFace
01-14-2010, 18:54
....Та така и стана незнайно как в следващия момент бях в другата стая и се целувах с друг..
Не си се напивала, само веселичка, а? И кво ти е забавлението да се натискаш с друг, докато гаджето ти е оттатък. И ще кажеш е кво толкова и пак ще го направиш. Ами ако той се натиска с някоя, няма да ти е приятно. Ама кво ли ти обяснявам, то е ясно, че няма да се оправиш. Аз лично не мога да приема такова нещо.

Може би усещането , адреналина .....Според мен се е натискала с другия защото я е карал да се чувства някак си по-различно отколкото приятелят и :) Това е моята теза .

П.П. Не казвам ,че е правилно ,но понякога и такива неща се случват . Млади сме трябва да се забавляваме :)

peshost
01-14-2010, 18:58

Може би усещането , адреналина .....Според мен се е натискала с другия защото я е карал да се чувства някак си по-различно отколкото приятелят и :) Това е моята теза .

П.П. Не казвам ,че е правилно ,но понякога и такива неща се случват . Млади сме трябва да се забавляваме :)
Сигурно си прав, ама моята теза е друга. :)

gia_sena_mono
01-14-2010, 19:46
То пък голяма изневяра!
Ами не ,не е голяма изневяра да се мляскаш с друг ,а в съседната стая да е гаджето ти -даже трябва да сме доволни ,че го правим ;) Все пак т'ва си е един вид гавра с човека и ако научи за нея едва ли ще си каже : " То пък голяма изневяра " . 8)
П.П - знам ,че е било под влиянието на алкохол ,обаче т'ва не променя особено нещата.
Станалото,станало.ОК,но тя така се е панирала,че сякаш някой на сила я е накарал!Пък щом няма нищо да стане по-нататък да не го мисли и да не го повтаря,ако държи на приятеля си.

umri
01-14-2010, 19:54
Преди 2-3 дена празнувахме 18 годишнина на един приятел. Там бях с гаджето си. По принцип съм срамежлива ама като ми се услади глътката и ставам друг човек. Та така и стана незнайно как в следващия момент бях в другата стая и се целувах с друг, след партито сме се виждали веднъж с него, само си припомнихме момента и това беше. Мисля, че беше просто за една вечер и не трябва да обръщам такова внимание, че накрая от двата стола на земята нали..?
Щом така се получава след употреба на алкохол, това означава, че истинската ти същност и подсъзнателните ти желания са такива. Не може да избягаш от това. Ако съм на мястото на приятеля ти ще ти разбия кратуната, но ако не съм... определено обичам такива като теб :-)

Sladurcho
01-14-2010, 22:08
Кой не обича леките момичета :grin: :grin: :grin: май само момчетата с сериозно връзки :-D и то не че не ги обичат а просто не могат да се възползват от тях...

Bixel
01-14-2010, 22:11
Бах защо и на мене не ми се случват такиа работи като ми се услади глътката :(

Sladurcho
01-14-2010, 22:13
не си попаднал на точното място по точното време.... гледам тука в нашите общижития (Бургаските) пълен разврат цари... мацките загорели... 1-2 седмици не са се прибирали по градовете си и им трябват 200 грама за оправдание да ти налетят :lol:

BlueFace
01-14-2010, 22:17
не си попаднал на точното място по точното време.... гледам тука в нашите общижития (Бургаските) пълен разврат цари... мацките загорели... 1-2 седмици не са се прибирали по градовете си и им трябват 200 грама за оправдание да ти налетят :lol:

:lol: :lol: Какво повече да иска човек :lol: Нямам годинки мамка му да се добера до такива 8-) 8-)

Sladurcho
01-14-2010, 22:18
хаххаха че на колко си години :lol: :lol: :lol: Пък и те там да не мислиш че личната карта ще ти искат.... толкова да е критично полужението че дори и за името няма да те питат :lol: :lol: :lol: :lol:

BlueFace
01-14-2010, 22:20
хаххаха че на колко си години :lol: :lol: :lol: Пък и те там да не мислиш че личната карта ще ти искат.... толкова да е критично полужението че дори и за името няма да те питат :lol: :lol: :lol: :lol:

16 и 1/2 8-) Ехх замечтах се покрай тия общежития :razz: :lol: 8-)

Sladurcho
01-14-2010, 22:23
Схемата е проста минавате с още някой твой познат ако чуете музика едно друго => има купон => има неиздържали студентки => годините ти нямат значение стига да имаш приятна външност ! Ако някога ти се наложи да отиваш на такива места .. моя съвет е винаги с презервативи ... че тез не ги знаеш какви болести могат да имат... :lol:

BlueFace
01-14-2010, 22:25
Схемата е проста минавате с още някой твой познат ако чуете музика едно друго => има купон => има неиздържали студентки => годините ти нямат значение стига да имаш приятна външност ! Ако някога ти се наложи да отиваш на такива места .. моя съвет е винаги с презервативи ... че тез не ги знаеш какви болести могат да имат... :lol:

Приемам съвета ти... Тъкмо тая година от баницата ми се падна "секс" (без майтап 8-) ) туко виж съм изпаднал в такава ситуация :lol: :lol: