PDA

View Full Version : Как да отслабна бързо?

Lightinthedarkness93
01-12-2010, 14:17
Хей, пийпъл! Реших да се регистрирам във форума, надявайки се да ми помогнете по някакъв начин. Започвам. Аз съм момче на 16 години, висок съм 1.76, а проблемът е, че съм 110 кг. Не ми личи много, но винаги съм искал да бъда слабичък, след което да натрупам малко мускулна маса. Предполагам, че повечето хора просто ще се изсмеят и ще пишат подигравателни коментари, но мен не ме интересува какво ще кажат другите за мен. Важното е приятелите ми да ме възприемат такъв, какъвто съм. Въпреки това искам да отслабна. Подложих се преди два месеца на една диета, с която за две седмици свалих 12 килограма, но останах без сили, не можех да правя нищо, постоянно ми се спеше, но въпреки че се чувствах зле не изпитвах глад. Не можах да продължа и спрях, пак качих 5 килограма...нямам много време за някакви тренировки, но скоро ще започна да ходя на фитнес. Според един кулкалатор, според ръста и възраста, теглото ми трябва да е 71 кг... :oops: Та, ако може да ми препоръчате някакви методи за бързо отслабване. Колко пъти в седмицата да ходя на фитнес, какви упражнения да правя и ако може някаква диета, която ще ми помогне. В интернет съм чел, че много хора свалят доста килограми за около 2-3 месеца. Вярно ли е, че когато съм с наднормено тегло ще ги сваля по-бързо? Моля ви, бъдете сериозни и ми помогнете... {}{}(hug){}{}

myl0weee
01-12-2010, 14:19
на фотосинтеза

myl0weee
01-12-2010, 14:22
Хей, пийпъл! Реших да се регистрирам във форума, надявайки се да ми помогнете по някакъв начин. Започвам. Аз съм момче на 16 години, висок съм 1.76, а проблемът е, че съм 110 кг. Не ми личи много, но винаги съм искал да бъда слабичък, след което да натрупам малко мускулна маса. Предполагам, че повечето хора просто ще се изсмеят и ще пишат подигравателни коментари, но мен не ме интересува какво ще кажат другите за мен. Важното е приятелите ми да ме възприемат такъв, какъвто съм. Въпреки това искам да отслабна. Подложих се преди два месеца на една диета, с която за две седмици свалих 12 килограма, но останах без сили, не можех да правя нищо, постоянно ми се спеше, но въпреки че се чувствах зле не изпитвах глад. Не можах да продължа и спрях, пак качих 5 килограма...нямам много време за някакви тренировки, но скоро ще започна да ходя на фитнес. Според един кулкалатор, според ръста и възраста, теглото ми трябва да е 71 кг... :oops: Та, ако може да ми препоръчате някакви методи за бързо отслабване. Колко пъти в седмицата да ходя на фитнес, какви упражнения да правя и ако може някаква диета, която ще ми помогне. В интернет съм чел, че много хора свалят доста килограми за около 2-3 месеца. Вярно ли е, че когато съм с наднормено тегло ще ги сваля по-бързо? Моля ви, бъдете сериозни и ми помогнете... {}{}(hug){}{}

е, та ти заради приятелите си ли слабееш? Нали уж е важно да те приемат какъвто си пък.. некво объркано. Оф, не искам да се заяждам, обаче има толкова много теми и то на тази страница и ти не си единствения, който се мъчи да отслабне, но не, тема ако не пуснеш няма да мине .................... луди хора

stelit0
01-12-2010, 15:04
това са доста килограми!!!На някой хора може да им прозвучи като реклама защоото го предлагам на всички който изкат да отслабнат но...защо не си направиш Vega тест.Аз си го направих преди около седмица и съм много доволна,започнах да се храня задравословно и вече се вувствам много по-добре!!!Ако имаш вапроси питай. :grin: :)

galu6a
01-12-2010, 15:19
90 дневнна диета и я спазвай 90 дена :-D +
фитнес най-малко 3 пъти седмично + инструктор който ще ти каже какаво да правиш

п.п. може ли снимка
:)

pamito69
01-12-2010, 15:26
и аз подкрепям 90 дневната диета http://www.dieti-otslabvane.com/90-%D0%B4%D0%BD%D0%B5%D0%B2%D0%BD%D0%B0_%D0%B4%D0%B8% D0%B5%D1%82%D0%B0_%D0%B7%D0%B0_%D0%BC%D0%B0%D0%BA% D1%81%D0%B8%D0%BC%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%BE_%D0%BE%D 1%82%D1%81%D0%BB%D0%B0%D0%B1%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0% B5 :)

П.С А иначе каква е тази диета коята си спазвал 2 седмици и си свалил 12кг :)

Little_Lady93
01-12-2010, 15:43
Здравей :) Аз съм горе долу на твоята възраст и както се досещаш от ника ми съм момиче.Мога да ти препоручам 2 на4ина да отслабнеш, а като се има предвид теглото ти и това,че си момче би трябвало да е наистина "бързо" :P Пиши ми на Лично ако искаш да ти предложа нещо, предпочитам да не поствам тук защото от личен опит отношението на хората не ми харесва.Ако кажеш спри хляба и сладкото ти казват, че така няма да стане, ао кажеш глад те нападат и обиждат :-x Няма да правя публично достояние начина, по който аз отслабнах, за да четат такива хора :P

cvetynkka
08-12-2012, 07:27
Според мен 90 дневната диета е доста време :) аз лично искам да сваля едно 5 килограма от себе си , но въобще не ми се получава . От доста дълго време се ограничавам в храненето и резултатът е един и същ ;( само 3 килограма свалям и не мога повече не знам защо става така . Ако имате някакво решения на проблема ми моля кажете ми :) но да не е някаква дълга диета ами за около седмица две :)

zarzamora
08-12-2012, 09:43
Да, вярно е - ако имаш много килограми за сваляне отслабваш по-бързо.
* Фитнесът е добро решение. както казаха преди мен с инструктор и подходяща програма можеш да постигнеш много.
* Не бързай и ти като всички - да свалиш килограмите си за кратко време. После ти гарантирам, че ще си ги върнеш. Ти сам казваш, че си върнал 5 килограма. Сваляй на месец по 3-4 килограма. Да - процеса е бавен, но после няма да си ги върнеш.
* Ограничи си приема на въглехидрати.

FuckingFreak
08-12-2012, 10:44
И изровихте тема от 2010...