View Full Version : Ужасен сън...
krisito9212
01-12-2010, 16:14
Съжалявамза мястотот на темата,но просто няма раздел мистерии или нещо подобо,вкойто да я сложа...
Преди малко спах и сънувах,че ми падат зъбите и по-точни предните,болеше ме сякаш реално и даже ми течеше кръв :(
Видях в нета какво означава и пишеше,че ако ми падне преден зъб ме боли ще почине мой близък или роднина.Проблема е там че една моя прияттелка сънуваше такива сънища точно преди смъртта на баба й и дядо и и сега съм много изплашена.Вие вярвате ли в тези неща
Raybeez: грешен раздел - преместена
Make_Love
01-12-2010, 20:19
Аз лично не! Не се притеснявай,просто това което е станало с приятелката ти ,сънят и всичко останало...,нямат нищо общо просто така се е случило.Съвпадение!
dead_princess
01-14-2010, 13:19
И аз доста често сънувам, че ми падат зъбите и като стана проверявам дали са си на мястото :D
И все пак още никой от близките ми не е починал, така че не се притеснявай. :)
krisito9212
01-14-2010, 14:15
балогодаря ви много за успокоението много се бях наплашила :(
DevilWish
01-14-2010, 15:42
Оф тъкмо щях да ти пиша и аз съм сънувала и нищо не стана, но като се замисля прабаба ми почина :( Но не беше скоро след като го сънувах, а поне 2-3 месеца . . ;) Така, че не се притеснявай де.Според мен не трябва хич да четем по съновници, защото само се паникираме.
krisito9212
01-14-2010, 16:16
Да,мен не ме притеснява съновника а това с приятелката ми
RockGirlDils
01-19-2010, 18:39
Не искам да те плаша, ноо...Аз сънувах 2 пъти (един след друг) че ми падат 2- та предни зъба. След това сънувах починалата ми баба. След 1 или 2 дена почина майката на една моя приятелка.. Но сигурно е съвпадение.. Не се плаши. :( :( :( :( :(
Не искам да те плаша, ноо...Аз сънувах 2 пъти (един след друг) че ми падат 2- та предни зъба. След това сънувах починалата ми баба. След 1 или 2 дена почина майката на една моя приятелка.. Но сигурно е съвпадение.. Не се плаши. :( :( :( :( :(
И аз така, сънувах, че ми пада ченето, после сънувах едни делфини и след 2-3 дена почина майкъл джексън... не знам, най-вероятно е съвпадение, но не знам...
няма смисъл да спичаш. ше видиш, че нищо няма да стане ;)
аз веднъж бях сънувал, че гравитацията на Земята се е увеличила супер много и не можех да вървя по улиците, а като паднех ми костваше нечовешки усилия да се изправя и след като се събудих, имах чувството, че някой ме е заковал за леглото. даже известно време след съня спичах, че тва наистина ми се е случило, но по-късно се осъзнах и се успокоих. :lol:
SkyEatsAirplane
01-20-2010, 04:27
аз сънувах оня ден даже напрайх и аз тема ама в кофата :D не вярвам на таквиз.. веднъж сънувах много овце де са ми парите, милионите? :D
dominating
01-22-2010, 17:34
Бива ли такова нещо - голямо (и хубаво съдейки по аватара) момиче си. Тези неща със сънуването са останали в средновековието. Ти да не си индианец и да се казваш "Бълбукащ ручей" че да повярваш на един сън?
Gab3t0o_
01-23-2010, 21:17
Оф сънувала съм всякакви глупости ама до сега нищо не се е сбудвало тфа са пълни измислици... просто съвпадения няма смисъл да се панираш ;)
brokeninside13
01-24-2010, 18:26
И аз така, сънувах, че ми пада ченето, после сънувах едни делфини и след 2-3 дена почина майкъл джексън... не знам, най-вероятно е съвпадение, но не знам...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Не знам, може би ако бях на твое място щях да съм адски уплашена, защото обикновено сънищата ми винаги имат някакво значение и много от тях се сбъдват...Аз лично вярвам в съновниците...Но нищо не се знае, може би при теб няма нищо лошо да стане... Мисли позитивно, така или иначе нищо не би могла да направиш...
Jamalska
01-25-2010, 13:16
Хм аз съм чела,че също значи,че си притеснена от нещо в личния си живот.И ми се е случвало да го сънувам по-скоро поради тая причиня,щото никой не е умирал тогава около мен.
MiseryBusiness
01-31-2010, 16:47
Не знам, може би ако бях на твое място щях да съм адски уплашена, защото обикновено сънищата ми винаги имат някакво значение и много от тях се сбъдват...Аз лично вярвам в съновниците...Но нищо не се знае, може би при теб няма нищо лошо да стане... Мисли позитивно, така или иначе нищо не би могла да направиш...
+
Въпроса е във внушението.
marin4itu
02-20-2010, 16:54
Недей вярва на съновници. Единствено ти самата можеш да си разтълкуваш съня, защото твоето подсъзнание го е сътворило.
HRaBr0TyYKeBaPcHe
02-20-2010, 20:34
Според мен няма от какво да се плашиш.Тфа са пълни измишльотини. :)
janmichelangel
02-24-2010, 12:01
Това с падащите зъби е един от най-разпространените сънища - почти всеки го е сънувал поне веднъж и няма връзка с никаква бъдеща трагедия, камо ли смърт на близък. Психоаналитиците определят този сън, като признак, че човекът изпитва тревога, чувства се неосъществен в някоя сфера, чувства слабост или безсилие срещу нещо. Определят този сън и като много полезен за човек да си направи равносметка - кое е това нещо или някой, дето го кара да се чувства безсилен. :-o
ProKiller2
03-08-2010, 12:35
Да не си с брекети 8-)
HRaBr0TyYKeBaPcHe
03-14-2010, 17:55
Да не си с брекети 8-)
Брикетите нямаше ли по скоро да държат 8-)
EdinBulgarin
03-16-2010, 20:48
И аз доста често сънувам, че ми падат зъбите и като стана проверявам дали са си на мястото :D
И все пак още никой от близките ми не е починал, така че не се притеснявай. :)
+ 1 до първото изречение :D ама не се притеснявай.. едвали са свързани нещата.. Попринцип е трудно да се тълкува сън защото трябва да се познава човека, но едвали има място за притеснения защото всеки си върви със собственото си подсъзнание и съответно с неговите си дефекти :D така че при един може да значи че се е досетил че някой негов блиизък е болен а при друг, че вчера са го набили на рабoтното нясто на даскало или някъде другаде и цяла вечер го боли чийнето 8-)