View Full Version : Много се изложих пред наще.. :(
xAddicteDx
01-12-2010, 16:38
Накратко - доста съм "вулгарна" и съм голяма простачка, но нашите нямаха никва представа, НО преди малко разбрах, че, когато си бях оставила скайпа включен, майка ми е попаднала на един чат, който е пълен с каруцарски псувни, глупости и тн, ама отгоре до долу само глупости. И ся като ме фанаха и ми казаха, че са видяли, аз се изчервих супер много, направо ми идваше да потъна в дън земя. толкова лошо не съм се чувствала отдавна. и като почнаха с тва "не мога да те позная", "мислих си, че те познавам" и тн и ме гледат супер разочаровано умряхх :-k ](*,) просто исках да си излея душата тука
Anarchya2
01-12-2010, 16:42
Начиии има решение на проблема нож+ааа баня + вени = вечно щастие няма срам няма нищо
иначе по темата закво си се прайла на такава каквато не си...
Разочаровала си ги и туй то.
ми нормално така да те гледат..ти да не искаш да ти се радват..ама квото е било било :)
NeverTheSame
01-12-2010, 17:14
Те просто са те познавали в друга светлина.
Едва ли можеш да бъдеш изненадана,че разбирайки каква си в действителност са останали разочаровани.
Сама признаваш,че си простачка...жалко..става въпрос за възпитание и поне по този въпрос родителите ти не трябва да бъдат учудени x]
liim0nka
01-12-2010, 18:49
На бъзик ли е било всичко ..или си нареждала някого сериозно..?
Shadowsogirl
01-12-2010, 20:01
Еее, сега. Извини се, кажи, че си се бъзикала... Макар че аз лично преди да почна да се оправдавам ще питам защо ми четат нещата...
И какво да почне да псува каруцарки пред техните,за да няма скрито-покрито.Нормално да им стане тъпо,когато разберат,че О БОЖЕ дъщеря им може да псува.
Нашите замлъкват,когато дойде ред за псувня и се стига до най-жестокото-Мамка му стара,за да не науча лошите думички.
Това не е разочарование-не е бременна на 12,не е счупила домашно имущество,нито има връзки с мафията или е останала в същия клас.
LoveHurT
01-12-2010, 23:05
Леле.. кофти ситуация, но ти как може да се държиш/пишеш така?
На мен попринцип и пред приятели ми е неудобно да седна да псувам, много грозно изглежда така човек отстрани! Всеки си има моменти на изблици и тогава е нормално ама твойто доколкото разбирам е без причина, което е най-гадното.
nefchi_bs
01-13-2010, 06:03
Кофти и аз съм се цепила така (за друго беше) Ще го превъзмогнат,не се притеснявай,но наистина е гадно..
Родителите ни си мислят ,че ни винаги ще останем на 5 и никога няма да кажем някоя псувня.
Грозно е ,но се случва ;д
И мислят ,че не ги знаем сичките псувни и наредби
хах
малко кофти ще те гледат ,ама. ..
Ти пък питай майка ти ко праи пред скайпа ти.. що зяпа ... 8-)
Иначе обясни че на всеки тийн и изобщо на всеки човек му се случва да псува. 8)
след време ще се смеят на това.
не обръщай оосбенно внимание.. :)
но все пак е гадно
Unendlich
01-13-2010, 14:17
Колко хубаво, че нашите не сядат на компютъра, не ми гледат нищо и правя каквото си поискам.. :smt055
Ако вашите не са няк'ви сухари, които от мухата правят слон - ще им мине, ама ако са такива.. дълго време ще ти го натякват. :?
alwaysnforever
01-13-2010, 14:19
Всичко се забравя и остава в миналото, така че..ще има няколко седмици със странни погледи, ама.. :)
Всеки нормален родител би реагирал така, при научаването, че детето му псува като каруцар. 8-)
xAddicteDx
01-13-2010, 16:06
ми то донякъде те са виновни, щото в нас постоянноо се псува, дори и мен ме хранят чат-пат. 8-) ама го превъзмогнаха се пак.. откакто вчера говориха не е ставало въпрос за тва. Се пак мерси, че почнахте да ме успокоявате и тн, ама ся като чета темата и гледам, че малко съм била у филма 8-)
Ми то и мене преди два дена ме докараха в къщи и ме хвърлиха в коридора пияна ама ко да направим!? 8-)
danibebi
01-13-2010, 18:32
Всичко се забравя и остава в миналото, така че..ще има няколко седмици със странни погледи, ама.. :)
Всеки нормален родител би реагирал така, при научаването, че детето му псува като каруцар. 8-)
:lol: :lol: :lol:
И аз съм се изцепвала така.:дд
Наще не ми говориха една седмица ,после им писна.
cherrygloss
01-16-2010, 06:42
Обясни им, че просто си се бъзикала с някого и ги помоли друг път да не четат нещата..
an0nimn0
01-16-2010, 14:59
Времето лекува всичко. :)
BlackEyed
01-16-2010, 21:57
Приеми се такава , каквато си , сама каза , че си вулгарна и тъпа, време е и родителите ти да го осъзнаят.
DevlLady666
01-16-2010, 23:53
Ще ти мине..след няколко седмици от тоя тип погледи "не мога да те позная" ии ще забравиш за случилото се..Пък и в крайна сметка почти цялата днешна младеж сме така :D На една приятелка и се случи подобно нещо..Майка и прочела всичко от една бележка, пълна с п*тки, х*йове и разни др малоумства, но след седмица беше забравила за всичко..Ама и тея твоите, бива ли да ти четат от скайпа :? Из ако бях на твое място, нямаше да се чуствам виновна а щях да ги питам "какво дъ фък ми правихте из скайпа"..Верно, че ти си го оставила отворено, ама те можеха да не четат :?
iLovePussyJuice
01-17-2010, 09:39
Не е тяхна работа да ти навлизат в личното пространство. (Айде лицемери, обяснете как те са родители и имат право на това...че нямате какво да криете и кажете колко сте потресени от младото поколение)
Мен изключително много ме дразнят подобни изпълнения.
iLovePussyJuice
01-17-2010, 09:40
На бъзик ли е било всичко ..или си нареждала някого сериозно..?Каква е разликата? :)
xXxsyndromexXx
01-17-2010, 16:41
Ми на мен подобно ми се е случвало..само че с дневника ми..ужас кфа наглост уе де*а са майките ;D аз тфа си го иам впредвид и винаги си излизам от скайпа..ами кофти е..ше го приживееш :(
BrainlessROCKBABY
01-17-2010, 18:26
Те просто са те познавали в друга светлина.
Едва ли можеш да бъдеш изненадана,че разбирайки каква си в действителност са останали разочаровани.
Сама признаваш,че си простачка...жалко..става въпрос за възпитание и поне по този въпрос родителите ти не трябва да бъдат учудени x]
наистина си ги разочаровала :?
hiphopy0
01-21-2010, 10:13
научи ги и тях да псуват и станете вулгарно семейство :D
ifilinnchica
01-22-2010, 11:00
Да не ти пука !! Аз нашите колкото съм ги разочаровала.... Чудо голямо все 1 те не псуват. Не им се връзвай ;)
brokeninside13
01-22-2010, 15:52
Хах на мен тва ми се случи като бях по-малка, но го забравят. Спокойно.
По това което казваш съдя, че никак не си близка с тях приели са го толкова навътре защото не им казваш нищо за себе си според мен и по скоро не можеш вече .. Просто намери моменнт ии лека по лекка започни да говориш с тяхх .. :S Чесно казано никак няма да ти е лесно, но опитай