- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Много се изложих пред наще.. :(
Накратко - доста съм "вулгарна" и съм голяма простачка, но нашите нямаха никва представа, НО преди малко разбрах, че, когато си бях оставила скайпа включен, майка ми е попаднала на един чат, който е пълен с каруцарски псувни, глупости и тн, ама отгоре до долу само глупости. И ся като ме фанаха и ми казаха, че са видяли, аз се изчервих супер много, направо ми идваше да потъна в дън земя. толкова лошо не съм се чувствала отдавна. и като почнаха с тва "не мога да те позная", "мислих си, че те познавам" и тн и ме гледат супер разочаровано умряхх![]()
просто исках да си излея душата тука
Начиии има решение на проблема нож+ааа баня + вени = вечно щастие няма срам няма нищо
иначе по темата закво си се прайла на такава каквато не си...
ми нормално така да те гледат..ти да не искаш да ти се радват..ама квото е било било![]()
Те просто са те познавали в друга светлина.
Едва ли можеш да бъдеш изненадана,че разбирайки каква си в действителност са останали разочаровани.
Сама признаваш,че си простачка...жалко..става въпрос за възпитание и поне по този въпрос родителите ти не трябва да бъдат учудени x]
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
На бъзик ли е било всичко ..или си нареждала някого сериозно..?
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
Еее, сега. Извини се, кажи, че си се бъзикала... Макар че аз лично преди да почна да се оправдавам ще питам защо ми четат нещата...
И какво да почне да псува каруцарки пред техните,за да няма скрито-покрито.Нормално да им стане тъпо,когато разберат,че О БОЖЕ дъщеря им може да псува.
Нашите замлъкват,когато дойде ред за псувня и се стига до най-жестокото-Мамка му стара,за да не науча лошите думички.
Това не е разочарование-не е бременна на 12,не е счупила домашно имущество,нито има връзки с мафията или е останала в същия клас.
Леле.. кофти ситуация, но ти как може да се държиш/пишеш така?
На мен попринцип и пред приятели ми е неудобно да седна да псувам, много грозно изглежда така човек отстрани! Всеки си има моменти на изблици и тогава е нормално ама твойто доколкото разбирам е без причина, което е най-гадното.
BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!
Кофти и аз съм се цепила така (за друго беше) Ще го превъзмогнат,не се притеснявай,но наистина е гадно..
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Родителите ни си мислят ,че ни винаги ще останем на 5 и никога няма да кажем някоя псувня.
Грозно е ,но се случва ;д
И мислят ,че не ги знаем сичките псувни и наредби
хах
малко кофти ще те гледат ,ама. ..
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Ти пък питай майка ти ко праи пред скайпа ти.. що зяпа ...![]()
Иначе обясни че на всеки тийн и изобщо на всеки човек му се случва да псува.![]()
след време ще се смеят на това.
не обръщай оосбенно внимание..![]()
но все пак е гадно
Вафла..
Колко хубаво, че нашите не сядат на компютъра, не ми гледат нищо и правя каквото си поискам..![]()
Ако вашите не са няк'ви сухари, които от мухата правят слон - ще им мине, ама ако са такива.. дълго време ще ти го натякват.![]()
Всичко се забравя и остава в миналото, така че..ще има няколко седмици със странни погледи, ама..
Всеки нормален родител би реагирал така, при научаването, че детето му псува като каруцар.![]()
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
ми то донякъде те са виновни, щото в нас постоянноо се псува, дори и мен ме хранят чат-пат.ама го превъзмогнаха се пак.. откакто вчера говориха не е ставало въпрос за тва. Се пак мерси, че почнахте да ме успокоявате и тн, ама ся като чета темата и гледам, че малко съм била у филма
![]()
Ми то и мене преди два дена ме докараха в къщи и ме хвърлиха в коридора пияна ама ко да направим!?![]()
Първоначално написано от alwaysnforever
![]()
![]()
![]()
И аз съм се изцепвала така.:дд
Наще не ми говориха една седмица ,после им писна.
Обясни им, че просто си се бъзикала с някого и ги помоли друг път да не четат нещата..
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Приеми се такава , каквато си , сама каза , че си вулгарна и тъпа, време е и родителите ти да го осъзнаят.
Ще ти мине..след няколко седмици от тоя тип погледи "не мога да те позная" ии ще забравиш за случилото се..Пък и в крайна сметка почти цялата днешна младеж сме такаНа една приятелка и се случи подобно нещо..Майка и прочела всичко от една бележка, пълна с п*тки, х*йове и разни др малоумства, но след седмица беше забравила за всичко..Ама и тея твоите, бива ли да ти четат от скайпа
Из ако бях на твое място, нямаше да се чуствам виновна а щях да ги питам "какво дъ фък ми правихте из скайпа"..Верно, че ти си го оставила отворено, ама те можеха да не четат
![]()
I didn't lose my mind.I sold it on eBay..
Не е тяхна работа да ти навлизат в личното пространство. (Айде лицемери, обяснете как те са родители и имат право на това...че нямате какво да криете и кажете колко сте потресени от младото поколение)
Мен изключително много ме дразнят подобни изпълнения.
Каква е разликата?Първоначално написано от liim0nka
![]()