.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Много се изложих пред наще.. :(

Накратко - доста съм "вулгарна" и съм голяма простачка, но нашите нямаха никва представа, НО преди малко разбрах, че, когато си бях оставила скайпа включен, майка ми е попаднала на един чат, който е пълен с каруцарски псувни, глупости и тн, ама отгоре до долу само глупости. И ся като ме фанаха и ми казаха, че са видяли, аз се изчервих супер много, направо ми идваше да потъна в дън земя. толкова лошо не съм се чувствала отдавна. и като почнаха с тва "не мога да те позная", "мислих си, че те познавам" и тн и ме гледат супер разочаровано умряхх просто исках да си излея душата тука

Повече от фен Аватара на Anarchya2
    Начиии има решение на проблема нож+ааа баня + вени = вечно щастие няма срам няма нищо
    иначе по темата закво си се прайла на такава каквато не си...

Супер фен Аватара на Djuff
    Разочаровала си ги и туй то.

Голям фен Аватара на tanchu
    Град
    Пловдив *
    ми нормално така да те гледат..ти да не искаш да ти се радват..ама квото е било било

Те просто са те познавали в друга светлина.
    Едва ли можеш да бъдеш изненадана,че разбирайки каква си в действителност са останали разочаровани.
    Сама признаваш,че си простачка...жалко..става въпрос за възпитание и поне по този въпрос родителите ти не трябва да бъдат учудени x]
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Голям фен Аватара на liim0nka
    На бъзик ли е било всичко ..или си нареждала някого сериозно..?
    It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted

Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    Еее, сега. Извини се, кажи, че си се бъзикала... Макар че аз лично преди да почна да се оправдавам ще питам защо ми четат нещата...

Супер фен Аватара на Shia
    И какво да почне да псува каруцарки пред техните,за да няма скрито-покрито.Нормално да им стане тъпо,когато разберат,че О БОЖЕ дъщеря им може да псува.
    Нашите замлъкват,когато дойде ред за псувня и се стига до най-жестокото-Мамка му стара,за да не науча лошите думички.
    Това не е разочарование-не е бременна на 12,не е счупила домашно имущество,нито има връзки с мафията или е останала в същия клас.

Повече от фен Аватара на LoveHurT
    Град
    Neverland
    Леле.. кофти ситуация, но ти как може да се държиш/пишеш така?
    На мен попринцип и пред приятели ми е неудобно да седна да псувам, много грозно изглежда така човек отстрани! Всеки си има моменти на изблици и тогава е нормално ама твойто доколкото разбирам е без причина, което е най-гадното.
    BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!

Град
    In the middle of Nowhere
    Кофти и аз съм се цепила така (за друго беше) Ще го превъзмогнат,не се притеснявай,но наистина е гадно..
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Мега фен Аватара на teenems
    Родителите ни си мислят ,че ни винаги ще останем на 5 и никога няма да кажем някоя псувня.
    Грозно е ,но се случва ;д
    И мислят ,че не ги знаем сичките псувни и наредби
    хах
    малко кофти ще те гледат ,ама. ..
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Град
    в света на приключенията ..
    Ти пък питай майка ти ко праи пред скайпа ти.. що зяпа ...
    Иначе обясни че на всеки тийн и изобщо на всеки човек му се случва да псува.

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    след време ще се смеят на това.
    не обръщай оосбенно внимание..
    но все пак е гадно
    Вафла..

Град
    around the world !
    Колко хубаво, че нашите не сядат на компютъра, не ми гледат нищо и правя каквото си поискам..

Ако вашите не са няк'ви сухари, които от мухата правят слон - ще им мине, ама ако са такива.. дълго време ще ти го натякват.

Голям фен Аватара на alwaysnforever
    Град
    някъде там.
    Всичко се забравя и остава в миналото, така че..ще има няколко седмици със странни погледи, ама..
    Всеки нормален родител би реагирал така, при научаването, че детето му псува като каруцар.
    Hold me when I'm here
    Right me when I'm wrong
    Hold me when I'm scared
    And love me when I'm gone..

ми то донякъде те са виновни, щото в нас постоянноо се псува, дори и мен ме хранят чат-пат. ама го превъзмогнаха се пак.. откакто вчера говориха не е ставало въпрос за тва. Се пак мерси, че почнахте да ме успокоявате и тн, ама ся като чета темата и гледам, че малко съм била у филма

Град
    BurgasS
    Ми то и мене преди два дена ме докараха в къщи и ме хвърлиха в коридора пияна ама ко да направим!?

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от alwaysnforever
    Всичко се забравя и остава в миналото, така че..ще има няколко седмици със странни погледи, ама..
    Всеки нормален родител би реагирал така, при научаването, че детето му псува като каруцар.

И аз съм се изцепвала така.:дд
    Наще не ми говориха една седмица ,после им писна.

Супер фен Аватара на cherrygloss
    Град
    Бургас
    Обясни им, че просто си се бъзикала с някого и ги помоли друг път да не четат нещата..
    I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?

Голям фен Аватара на an0nimn0
    Времето лекува всичко.

Град
    Стара Загора
    Приеми се такава , каквато си , сама каза , че си вулгарна и тъпа, време е и родителите ти да го осъзнаят.

Ще ти мине..след няколко седмици от тоя тип погледи "не мога да те позная" ии ще забравиш за случилото се..Пък и в крайна сметка почти цялата днешна младеж сме така На една приятелка и се случи подобно нещо..Майка и прочела всичко от една бележка, пълна с п*тки, х*йове и разни др малоумства, но след седмица беше забравила за всичко..Ама и тея твоите, бива ли да ти четат от скайпа Из ако бях на твое място, нямаше да се чуствам виновна а щях да ги питам "какво дъ фък ми правихте из скайпа"..Верно, че ти си го оставила отворено, ама те можеха да не четат
    I didn't lose my mind.I sold it on eBay..

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    Не е тяхна работа да ти навлизат в личното пространство. (Айде лицемери, обяснете как те са родители и имат право на това...че нямате какво да криете и кажете колко сте потресени от младото поколение)

Мен изключително много ме дразнят подобни изпълнения.

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от liim0nka
    На бъзик ли е било всичко ..или си нареждала някого сериозно..?
    Каква е разликата?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си