PDA

View Full Version : Кола маска : Препоръки ...

Valento
01-12-2010, 17:03
Препоръчайте ми кола маска ... за краката , ръцете ... :)

П.С : Тези които ще ме нарекът "п*дал" да си замълчът ... мисля за външния си вид...

Благодаря на всички отзовали се на въпроса ми! :)

SmilezZz
01-12-2010, 17:05
Ами аз съм доволна от Jankar..Но мисля,че и Вийт имаше кола-маска..
Но най-добре отиди при козметик :) :)

titinkaa
01-12-2010, 17:40
Jankar

KumchoValcho
01-12-2010, 17:43
Сам ли ще си я правиш? Ако имаш нерви - Jankar. Има и студена и топла, аз топла препоръчвам, макар че е аадски досадно. Може и да ползваш лентички за по-бързо, но ако си по-космат няма да хванат всичко.

galu6a
01-12-2010, 17:44
цена ???

KumchoValcho
01-12-2010, 17:48
цена ???Може ли малко по-точно да се изразяваш?
Към кой се отнася въпроса ти..за кое питаш... :-o

SunSmile
01-12-2010, 18:43
Отиди на козметик. ще е по-бързо и малко по-безболезнено.
Иначе може и с лентички. А кола маска по-добре топла, марката няма голямо значение... пове4ето вършат добра работа
:)

SmilezZz
01-12-2010, 18:51
цена ???

Ако питаш за Jankar-струва почти 2лв

Valento
01-12-2010, 22:02
Jankar
Дали я има във всяка аптека , защото приятелката ми прави точно такава на ръцете ... не ме боля кой знае колко ... и от нея знам че я намира само на 1 място в София ... но ще попитам и в околните аптеки ... благодаря на всички които ми отговориха :)

heiress
01-12-2010, 22:50
Моят съвет е коло маска.

SmilezZz
01-13-2010, 12:14
Jankar
Дали я има във всяка аптека , защото приятелката ми прави точно такава на ръцете ... не ме боля кой знае колко ... и от нея знам че я намира само на 1 място в София ... но ще попитам и в околните аптеки ... благодаря на всички които ми отговориха :)

Да,има я във всяка аптека :)

l0llip0p
01-13-2010, 12:37
Моят съвет е коло маска. :smt104

TwEEtyNkA
01-13-2010, 12:45
аз си бях зела таква http://www.framar.bg/img_tools.php?img=product/nair-rol-on.jpg&h=230&w=230 то е рол-он намазваш си го на крака и след това с едни лентички залепяш ги и дърпаш има опътване отзад струва си поне според мен около 10 лв е аз си го взех от ЦБА обаче ако не сте опитни с кола маската не ви го препоръчвам аз първия път се бях посинила от него :D :D иначе после няма проблеми просто не го направих както трябва

misspurple
01-13-2010, 13:04
Понеже повечето предпочитат сами да се мъчат,вместо да дават повече пари за козметик,или поне в няколко теми попадам на въпроси от сорта на:каква кола маска,от къде,колко пари...аз намерих едни в нета,които са италиански и мисля,че и моята козметичка ги използва..в сайта има всички останали глупости,които са нужни за правене на кола маска в къщи...защото да речем лентичките в кола-маската на Jankar според мен не струват,а и са много малко...та който иска нека разгледа,но аз не съм поръчвала от тук:
http://fastbg.com/index.php?cPath=70

foreverr
01-13-2010, 13:34
Аз съм доволна от една на джанкар , която се води течна, но не я използвам за ръцете и краката , а за интимните части, за това нз дали ще е ефикасна на кракара и ръцете.

Claudette
01-13-2010, 16:02
аз си бях зела таква http://www.framar.bg/img_tools.php?img=product/nair-rol-on.jpg&h=230&w=230 то е рол-он намазваш си го на крака и след това с едни лентички залепяш ги и дърпаш има опътване отзад струва си поне според мен около 10 лв е аз си го взех от ЦБА обаче ако не сте опитни с кола маската не ви го препоръчвам аз първия път се бях посинила от него :D :D иначе после няма проблеми просто не го направих както трябва

За тези пари можеше да отидеш на козметик - хем по-бързо, хем по-качествено, хем по-безболезнено щеше да се получи.

galu6a
01-14-2010, 14:06

За тези пари можеше да отидеш на козметик - хем по-бързо, хем по-качествено, хем по-безболезнено щеше да се получи.

да ама този продукт нама да го ползваш вендъж :)

rali4ka91
01-14-2010, 16:29
Кола Маската на патрони е много готина и е значително по-евтина. Правиш 1 път по-голям разход заради нагревателя, а после даваш само по 3 лв за патрон. А на мен 1 патрон ми стига за 2 пъти - цели крака и подмишници. Другия консуматив са лентите.А лентите не са скъпи - аз си купувам 100м. лента за 16 лв.
А пък, ако не ви се дават пари за нагревател, просто пълните 1 купа с топла вода, слагате патрона докато се стопли колата и мажеш :))
няма салон в който да ти изчистят целите крака за 3 лв....

stelit0
01-14-2010, 17:03
а колко струва кола маска при козметик
->крака
->ръце
->интимните части
->подмишници

?????????????????????????

rali4ka91
01-14-2010, 17:22
->крака
->ръце
->интимните части
->подмишници

Крака - до коляното около 10, целите - около 20 лв.
Ръце - не знам
Изтимни части - около 10, на места дори 15 лв.
Подмишници - 5 до 8 лв.

stelit0
01-14-2010, 19:06
->крака
->ръце
->интимните части
->подмишници

Крака - до коляното около 10, целите - около 20 лв.
Ръце - не знам
Изтимни части - около 10, на места дори 15 лв.
Подмишници - 5 до 8 лв. :shock: :shock: даве за краката 10 и за интимните части пак десет.Подмишници 5-8 :shock: :shock: на едното масто колко косми има и на другото колко им а и на двете места се едно.Така е тъпо.

gia_sena_mono
01-14-2010, 19:38
В кое ЦБА има,защото аз не съм виждала такава никъде?

TwEEtyNkA
01-14-2010, 21:40

ами не те знам от кой град си аз съм от В.Търново ама аз си го зех лятото сега не съм виждала такива незнам може в козметичните магазини да има :)

heiress
01-14-2010, 22:23
И аз не съм го виждала това, но ми вдъхва доверие.

gia_sena_mono
01-15-2010, 20:20

ами не те знам от кой град си аз съм от В.Търново ама аз си го зех лятото сега не съм виждала такива незнам може в козметичните магазини да има :)
За Търново питам.

slun4ice_90
01-21-2010, 11:01
Аз използвам депилиращи ленти на "Дева" и съм много доволна.

danyela
01-22-2010, 18:06
Кола маската е според мен най - вфективния начин за обескосмяване. За мен марката няма значение, но принципно използвам една такава която се затопля после се наслагва с една шпакличка :Д ии после захващаш с лентичките :-P