View Full Version : Предложение за троика
vkarvamimadqta
01-12-2010, 18:33
Така, значи, сега да ви въведя малко в историиката. Студент съм горе-долу втори курс. Живея на общежитие и сме трима съквартиранти. Така от време на време правим секс с единия, но веднъж третия съквартирант ни хвана в крачка и като стана въпрос той поиска да се включи. Това го правим само от липса на момичета. Ние не сме гейове, ако това има значение. И тримата се чувстваме сто процентови мачовци. Но от време на време просто ни трябва малко разпускане. И така ние си намерихме наше собствено развличение. Правим го много рядко(в седмицата един-два пъти), но никога не прекаляваме. Но сега третият съквартирант иска да стане редовен при нас. Има ли опасност да стана истински гей?
AllenWallker
01-12-2010, 18:35
Не бе оспокой се. Нема как да станете гей-ове.... та то вие сте си гей-ове :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
ShortLife
01-12-2010, 18:37
Виж ся! Аз съм бил студент и съм го правил с момче само веднъж ,точно през студентските си години.Преживяването беше уникално и мисля,че ако го срещна отново ще го направим отново! Сега имам сериозна приятелка, но тайно понякога си мисля за него.Искам и аз да разбера дали това означаве , че съм гей?
AllenWallker
01-12-2010, 18:38
Виж ся! Аз съм бил студент и съм го правил с момче само веднъж ,точно през студентските си години.Преживяването беше уникално и мисля,че ако го срещна отново ще го направим отново! Сега имам сериозна приятелка, но тайно понякога си мисля за него.Искам и аз да разбера дали това означаве , че съм гей?
Ти си Би... :shock: :shock:
vkarvamimadqta
01-12-2010, 18:42
Не бе оспокой се. Нема как да станете гей-ове.... та то вие сте си гей-ове :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Или може би трябва да направиш още няколко редакции на коментара си, за да се приближи до българския език. Оспокой се... Грамотен си...
AllenWallker
01-12-2010, 18:44
Явно не ми пукъ не мислиш ли?
NeverTheSame
01-12-2010, 18:47
o.O
revolver
01-12-2010, 18:48
Така, значи, сега да ви въведя малко в историиката. Студент съм горе-долу втори курс. Живея на общежитие и сме трима съквартиранти. Така от време на време правим секс с единия, но веднъж третия съквартирант ни хвана в крачка и като стана въпрос той поиска да се включи. Това го правим само от липса на момичета. Ние не сме гейове, ако това има значение. И тримата се чувстваме сто процентови мачовци. Но от време на време просто ни трябва малко разпускане. И така ние си намерихме наше собствено развличение. Правим го много рядко(в седмицата един-два пъти), но никога не прекаляваме. Но сега третият съквартирант иска да стане редовен при нас. Има ли опасност да стана истински гей?
Педали...................
http://pics.xxfx.org/images/gyx/img.jpg
kalpazanka
01-12-2010, 19:24
Хахахахахахаххаха, ей, сладури, в този форум сте с уникааааално чувство за хумор!
:-)
ААаааа неси педерасс ама та ебат в гъза ?!
BlueFace
01-12-2010, 19:46
Според мен трябва да го допуснете момчето и то да се включи ..И той е човек все пак :lol: Иначе няма опастност да станете гейове... 8-)
Иначе няма опастност да станете гейове... 8-)
от това накъде повече.. :o
ShiTmARMALADE
01-12-2010, 19:51
представял съм си студентски град по всякъв начин но не и като място лишено от момичета
а по темата щом не се чувстваш така значи не си не е важно какво мислят другите
Neftochimic
01-12-2010, 20:04
щом те ебbт значи си ГЕЙ, ГЕЙ, ГЕЙ, ГЕЙ , ГЕЙ , ГЕЙ , ГЕЙ , ГЕЙ , ГЕЙ , ГЕЙ , ГЕЙ , ГЕЙ , ГЕЙ , ГЕЙ , ГЕЙ , ГЕЙ , ГЕЙ , ГЕЙ , ГЕЙ , ГЕЙ , ГЕЙ , ГЕЙ , ГЕЙ , ГЕЙ , ГЕЙ , ГЕЙ , ГЕЙ , ГЕЙ , ГЕЙ , ГЕЙ , ГЕЙ!
майкати ви изруди гадни!
JeanClaudeVanDamme
01-12-2010, 20:17
Спри се със време момче! сега още вярвам не осъзваваш какво правиш,но след време ще се отрази!
BTW. Ако ми беше син,и да те хвана да правиш такива работи,щях да ти вкарам нечовешки бой!
wizzybizzy123
01-12-2010, 20:22
BlueFace
01-12-2010, 20:35
От тук остава само да си сложат една дупка и отпред :lol: 8-) :lol:
vaseto0o
01-12-2010, 20:57
Стига сте ги плюли хората, всеки има право на свой избор... Според мене вие не сте гейове, а сте шибани гейове :razz:
Пълна ебавка :D
Добре бе и аз съм студент, от 4-5г. се движа из студентски, от 2г живея там. Интересува ме как няма момичета ? Аз докато изляза от общежитието и съм видял поне 2-3 сносни момичета, а вие ? А и темата е ебавка. Как може да се случат в една стая 3-ма педали, ако е истина пуснете тото.
Така от време на време правим секс с единия, но веднъж третия съквартирант ни хвана в крачка и като стана въпрос той поиска да се включи. Ние не сме гейове, ако това има значение. И тримата се чувстваме сто процентови мачовци.
Има ли опасност да стана истински гей?
:shock: :shock:
ivankooo
01-13-2010, 11:55
Щом не го правите често значи не сте!!! Пък и приятел в нужда се познава :-D
golqmumnik
01-13-2010, 12:19
Не си гей бе, да те иба в гъза.Само лъжеш като дърт циганин,майна. 8)
Ше ви гръмна пърделниците,като ви хвана,гейове шибани
peichev1919
01-13-2010, 13:31
Цял Живот Педали !
bubolecheto
01-13-2010, 14:16
:smt097
Parallel
01-13-2010, 14:32
Разликата между мъжете и жените е, че жените имат 2 дупки, а мъжете само една.Давайте смело момчета !!!
GlEdAiWe
01-22-2010, 21:48
razpuskaite si kvo vi puka i az bih go napravila :grin: :grin:
ifilinnchica
01-29-2010, 14:47
винаги може и повече! :-D сигурно скоро пича ще пусне тема "Правя свирки, ама не съм гей, аз ей така за развлечение" :D ВИЕ СТЕ НЯКВИ ПОТРЪСНИ БЕ!! ПЕДАЛИ СТЕ ПЪЛНИ!!
OMG| :lol: :lol: :lol: :lol:
playboyche
01-30-2010, 13:47
басси извратения педераст
Wikzinka
01-30-2010, 15:49
от това накъде повече.. :o хах съгласна :razz:
А неее да не става дума за гейове... вие сте си просто пълни мазни педерасчета... нищо повече... ебахти ако го правиш 1-2 пъти на седмица... но не е много неее... ай заключете глупавата тема
ОТГОВОРА Е: ТИ СИ ГЕЙ! ДА!
adsiadsi
01-30-2010, 16:04
:D Т'ва е абсурдноо .. :-D :-D
VampirePrincess93
01-30-2010, 16:25
що пък не може да е яко :D
NioTwift
01-30-2010, 17:22
:razz:
adonismega
01-30-2010, 18:12
Всички дето толкова настървено нападате и обиждате тия различните май имате някакви коплекси.Най-вероятно усещате че и вие имате привличане към същия пол и това ви плаши,иначе какво теб те бърка другите с кого си лягат.Прикрити педали хахаха
playboyche
01-30-2010, 18:45
Или може би трябва да направиш още няколко редакции на коментара си, за да се приближи до българския език. Оспокой се... Грамотен си...
по добре неграмотен и нормален отколкото грамотен извратен правещ тройка пидирас
Това са пълни глупости, взеха ни за канарчета, стига си писал болните си фантазии!
Стигнах до втората страница с коментари...
не ми се четат обиди...
да обратен си точка
wizzybizzy123
01-30-2010, 20:32
egois74e
01-30-2010, 20:47
темата е ебавка и нз как не им омръзна на някои хора да пускат такива простотии... :o
Баааси и темата :shock: :lol: 8-)
Тва ако е истина сте много залупени ...да няма 1 момиче да фанат :-D
ef4etyYy
01-30-2010, 22:42
може да не си гей, може да си Би..
що не пускате и момчето с вас бе, и той е човек :lol:
ъ ебати, не го правите често, само 1-2 пъти седмично.. :shock: :booooomb:
За да не мислиш че си гей... сложи перука на пича..
BaXyPu4ePBa
01-31-2010, 01:42
Ами и аз еи така го правя с един приятел като ни е скучно. Лошото е че сега сера като самосвал, но чувството е приятно.
cookie_master
01-31-2010, 07:36
ебавка