View Full Version : Страх..Има ли причина?
emo_girl953
01-13-2010, 16:21
Преди две седмици,най-добрата ми приятелка ме запозна с едно момче,което е на 19г.Аз съм на 14г.Когато се прибрах му взех скайпа и започнахме да си пишем.Добро момче е...
Ето го и проблемаа...
Започна да иска да излиза с мен..а аз не го искам за нищо повече от приятел!Мисля,че ме харесва ): а аз не искам.Притеснено ми е да излизам с него...Въпреки че се държи много добре,добро момче е (: и сме прятели..
Каво да правя?Не искам да пострадам...
FromAutumToAshes
01-13-2010, 16:23
Сритай го в топките и ще те остави намира ;)
SmilezZz
01-13-2010, 16:28
Ами не знам..
Излез със него = пък ако ти признае,че те обича - поговори с него..Кажи му,че искаш да си останете приятели
emo_girl953
01-13-2010, 16:28
Сритай го в топките и ще те остави намира ;)
Проблема е,че искам да сме приятели,но нищо повече...Не искам да го разкарвам!
има! ще те изнасили негър като джако с големото нунджако!
cherinka
01-13-2010, 16:30
Бахти, той ми е набор, как може да се занимава с 14 годишни :-o 8-)
щом не го искаш прати го при мен да го наредя малко 8-)
Бахти, той ми е набор, как може да се занимава с 14 годишни :-o 8-)
щом не го искаш прати го при мен да го наредя малко 8-)
и аз искам 8-)
FromAutumToAshes
01-13-2010, 16:31
карай пак го сритай :D
ivcheto0o
01-13-2010, 16:34
просто му кажи :)
а джако е разложен труп
шалала
roadrunner
01-13-2010, 16:55
Той е по-голям, има други интереси и търси друго. По-добре излзайте само като приятели, но ако иска нещо повече се откажи ;)
cherinka
01-13-2010, 16:56
Той е по-голям, има други интереси и търси друго. По-добре излзайте само като приятели, но ако иска нещо повече се откажи ;)
бил голям :lol:
roadrunner
01-13-2010, 16:59
Казах ПО-ГОЛЯМ ;)
MoOnLiGhT_ShAdOw
01-13-2010, 17:02
Като не искаш да го разкарваш, няма. При следващото предложение за среща аз бих заявила директно, че съм съгласна, но нека тя е не повече от приятелска. :)
А и все ми се върти из ума, че щом 19-годишен се занимава с 14-годишна, просто би искал да й се намърда в бикините...
cherinka
01-13-2010, 17:10
Казах ПО-ГОЛЯМ ;)
и пак:
бил по-голям :lol:
Я, вземете всички да се почешете там където ви сърби.
SunnyTime
01-14-2010, 09:03
Момчето е казало на приятелката ми следното "Искам да сме повече от приятели" ... какво да правя хора...искам да ми е само приятел..не знам как да постъпя,защото ми се случва за първи път...
valdesbg
01-14-2010, 09:08
Ем, щом иска да ти е повече от приятел - как ще го принудиш да ти е САМО приятел? Това става ако и той иска. А той очевидно - не иска.
Нали се сещаш че не става да щракнеш с пръсти и всичко да е както ти искаш. Ама малко си още, не ги разбираш нещата.
MaLkaTa_LaDy
01-14-2010, 11:40
Всъщност защо не искаш да ти е повече от приятел? Трябва да си има причина и за това. Я кажи, че да ни се поизясни картинката.
Иначе можете да си излезете, а когато той направи някакъв намек или нещо, с което показва, че има чувства към теб, можеш да му покажеш, че искаш само приятелство помежду ви. Толкова ли е сложно?!
Sladurcho
01-14-2010, 11:53
Хаха този ще е някакъв отчаян :lol: както и да е таа по темата ... ми кажи му че си харесваш някакво момче ( ако тряя си го измисли) и той като разбере че харесваш друг и ще разбере че нямаш интереси към него а го имаш само за приятел и готово :) много ли е сложно
Искала си му скайп, тоест си го потърсила и той си е помислил, че го харесваш.. Ти за кво го потърси? Айде да не се лъжем с това "исках да сме приятели", привлекъл те е по някъв начин, сега кво се дърпаш? Няма да те изяде, ако пък не го искаш направо му го казвай, кво овърташ ..
emo_girl953
01-14-2010, 11:59
Всъщност защо не искаш да ти е повече от приятел? Трябва да си има причина и за това. Я кажи, че да ни се поизясни картинката.
Иначе можете да си излезете, а когато той направи някакъв намек или нещо, с което показва, че има чувства към теб, можеш да му покажеш, че искаш само приятелство помежду ви. Толкова ли е сложно?!
Щото е голям...Но иначе е добро момче,държи се добре и ми пише когато е в скайп.До преди 30 минути ми обясняваше,че нямал търпение до Събота за да излезем...и аз нямам търпение да го видя,но някък си не така както той..смис..той ме харесва а аз го искам само за приятел за нищо друго..
emo_girl953
01-14-2010, 12:01
Искала си му скайп, тоест си го потърсила и той си е помислил, че го харесваш.. Ти за кво го потърси? Айде да не се лъжем с това "исках да сме приятели", привлекъл те е по някъв начин, сега кво се дърпаш? Няма да те изяде, ако пък не го искаш направо му го казвай, кво овърташ ..
Да,права си.За скайпа.Имаше някво моментно и аз не знам какво,но искам приятелство,НЕ друго!
Ей. Вие сте на 14 и 19. На съвсем различен акъл сте. Недей говори глупости.
SunnyTime
01-14-2010, 12:47
Ей. Вие сте на 14 и 19. На съвсем различен акъл сте. Недей говори глупости.
Да,така е,но мисли като мен..?!??
Ами не знам..
Излез със него = пък ако ти признае,че те обича - поговори с него..Кажи му,че искаш да си останете приятели
:razz: :razz: :razz:
19-годишно момче ше признае че обича 14-годишно момиче :lol:
забавни сте...
valdesbg
01-14-2010, 13:22
Да,така е,но мисли като мен..?!??
Ако мислим като теб няма да решим проблема. Затова и пусна темата тук. А сега вълка не може да е сит и агнето цяло. Набутала си се в шамарите в свят, който не разбираш.
Сега ще играеш по правилата в тоя свят, а не по правилата в твоя.
Капиш?
annabelJB
01-14-2010, 14:39
не съм много голяма ама като ми се случи така докато пиша с него му намеквам че си имам гадже или измислям неща от сорта на как да впечатля момче и го питам той така разбира че не е за него...преди да правиш нещо помисли последния път като отблъснах така момче съжелявах много дори все още съжелявам
soul1199
01-14-2010, 15:32
кажи му,че исакш да си останете приятели :)
chocolatee
01-14-2010, 15:51
говори с него, излезте
само гледай после да не съжаляваш, че си го отблъснала ;)
ако си сигурна, че не искаш НИЩО повече, освен приятелство-действай, но ако не си.. помисли добре и тогава =]
izlishna
01-15-2010, 11:31
Ами ти ако не искаш да пострадаш, няма да го позволиш.. Обясни му, че не искаш да сте нищо повече от приятели, щом е на 19 ще те разбере, пък и нали е добро момче нищо няма да ти направи :lol: А и той иска да излизате нали? Не да ходите :)
danibebi
01-15-2010, 12:01
Казах ПО-ГОЛЯМ ;)
и пак:
бил по-голям :lol:
е не е ли? :?
ivanstef
01-15-2010, 12:16
Ами не знам..
Това не е особено добър вариант..
emo_girl953
01-16-2010, 16:50
Днес като се видяхме ме прегърна...
Хора,какво да правя...
Днес като се видяхме ме прегърна...
Хора,какво да правя...
Значи с нетъпение очаквам деня, когато социалния дарвинизъм ще влезе в сила.
о щастие
Кажи му го .. иначе няма да спре да те кани .. :?