Влез

View Full Version : Moже би приятел или...???

DeAngelle
01-14-2010, 08:08
Здравейте!Нова съм тук и искрено се надявам наистина да ми помогнете. : )) Мисля,че всеки е изпадал в ситуация,в която започва да харесва много добър приятел.Моята е такава.Познаваме се от 7-8 месеца и сме наистина близки(излизаме,пишем си макар и по-рядко,виждаме се всеки ден в даскало...до тук ще си кажете ами добре какъв е проблема?) Не зная дали е точно проблем,но ме обърква с държанието си...целиваме се по устата за здравей,гушкаме се много дулго и силно,вървяли сме хванати за ръка,каза ми,че държи много на мен и че ме обича като се чухме да си честитим новата година.Какво да направя за да се получи нещо?Не знам дали той чувства повече от приятелство,но не се държи с други така.Моля ви за съвети и мнения. : ) Предварително благодаря от сърце. : )))

DeAngelle
01-14-2010, 08:29
Някой няма ли да ми даде съвет и мнение? : ))

LadyDi
01-14-2010, 08:31
Може би и той иска да има нещо повече между вас. Поговорете си. Ако сте наистина близки приятели, би трябвало лесно да успеете да разчистите недоразуменията помежду си :)

MoOnLiGhT_ShAdOw
01-14-2010, 08:32
Целувате се, ходите за ръце... Това второто даже някои "гаджета" не го правят. :lol: Защо не поговориш с него какви са ви отношенията?

DeAngelle
01-14-2010, 08:40
Не знам.Аз не съм свикнала да се държа с приятелите си така.Дори не се прегръщам с най-добрия си приятел,но той не прави нищо повече,нито аз.Ако го гледам отстрани с някой друг ей така да се целунат два три пъти по устата после по бузите да се прегръщат нз

lipsvashh_mi
01-14-2010, 09:27
Целувате се, ходите за ръце... Това второто даже някои "гаджета" не го правят. :lol: Защо не поговориш с него какви са ви отношенията?
мхм-момчето има някакви чувства според мен...поговорете щом сте толкова близки-все ще измислите нещо :-D

xxCutMEOpenWhileSobbingxx
01-14-2010, 10:08
Ти си бахти тъпата!
Ний с кво можем ти помогнем?!...Да говорим с него вместо теб ли?!
АМАН!...

bibonka
01-14-2010, 10:21
Харесва те според мен , но просто го е страх дали и ти го харесваш. Говори с него най-добре.

Или просто е човек,който целува всички..не разбрах, съжалявам ;/

LadyDi
01-14-2010, 10:54
Ти си бахти тъпата!
АМАН!...
Не бъди жестока :)

valdesbg
01-14-2010, 11:12
Че вие ходите бе момиче. Само дето не го осъзнаваш :)

Чудно още колко неща не знаеш за случващото се между вас.

Sladurcho
01-14-2010, 11:35
Ами то в момента повечето взръка започват така с целувка , държане за ръка , виждане всеки ден и т.н. незнам защо ти седиш и се чудиш какво става... според мен вие си ходите просто той не е дошъл да ти каже " искаш ли да станем ГаджИта?" а явно ти това чакаш да стане.... поговори с него кажи му че не си на ясно какво става м/у вас ... питай го заедно ли сте не сте ли? и сега вместо да си губиш времето в форума обади му се излезте, вижте се, ударете си по една две целувки и поговорете :) Успех

Linns
01-14-2010, 12:03
Че вие направо си ходите ..

darka1
01-14-2010, 12:09
Ти си бахти тъпата!
АМАН!...

Ще спреш ли да се заяждаш с хората ? ... На всяка тема - '' много си тъп/тъпа '' ... ти да не си много умна бе ? ... айте спри се вече ... аман от такива като тебе, а не от такива като това момиче, което иска съвет :P

По темата - мисля, че трябва да поговориш с него, но не директно, а го попитай между другото - '' харесваш ли ме като нещо повече от приятелка или всичко между нас е само приятелство ? '' ... ще ти отговори и ще спреш да се чудиш :) ... успех :)

baby07
01-14-2010, 12:50
И аз съм попадала в такава ситуация ..
просто някой ден му кажи ''искаш ли между нас да има нещо повече?'' ( нищо че си момиче , понякога момчатата нямат смелоста да направят първата крачка) ..
Аз така постъпих и сега с ''най-добрия ми фр" сме гаджета от 4 месеца (дай боже повече) :)

soul1199
01-14-2010, 15:26

01-14-2010, 15:28
Ти си бахти тъпата!
АМАН!...
Не бъди жестока :)
опаа..не беше нарочно :oops:

loliii
01-14-2010, 15:31
Ти си бахти тъпата!
АМАН!...

Ще спреш ли да се заяждаш с хората ? ... На всяка тема - '' много си тъп/тъпа '' ... ти да не си много умна бе ? ... айте спри се вече ... аман от такива като тебе, а не от такива като това момиче, което иска съвет :P

По темата - мисля, че трябва да поговориш с него, но не директно, а го попитай между другото - '' харесваш ли ме като нещо повече от приятелка или всичко между нас е само приятелство ? '' ... ще ти отговори и ще спреш да се чудиш :) ... успех :)
:smt023 :]]

01-14-2010, 15:33

Баце,темите са ,за да изказвам мнение,сеш се,тва че не съм някво лигаво момиченце,коет да пише ебаси лиготиите е др въпрос,кат не ти харесват мненията ми,не ги чети

DeAngelle
01-14-2010, 18:25
mnogo sum oburkanaaa dnes pochti ne sme gov i sme samo na celuvki po buzata a po princip vinagi me celuva po ustata nooo bez ezik no puk i ne si pishem nz kakvo sme narp

BlueFace
01-14-2010, 18:33
Проведете разговор на тази тема и се уточнете ;)

DeAngelle
01-14-2010, 19:05
da no ako go provedem ne iskam da izglejdam kato glupachka ako sluchaino kaje che ne se useshta che go pravi...

BlueFace
01-14-2010, 19:09
Не трябва да се страхуваш да бъдеш отхвърлена .... Нали сте близки? Защо би се почувствала като глупачка?
А по-хубаво ли ще е да не разбереш и да се измъчваш с предположения?Ако говорите каквото и да стане ще имаш крайно решение,а няма да тънеш в несигурност и предположения ;)

darka1
01-14-2010, 19:12

Баце,темите са ,за да изказвам мнение,сеш се,тва че не съм някво лигаво момиченце,коет да пише ебаси лиготиите е др въпрос,кат не ти харесват мненията ми,не ги чети

Айде научи се да пишеш и тогава пиши коментари .. какво ще кажеш ? - май не е лоша идея няколко урока по блгарски а ? ... много си зле бе момиче ... осъзнай се ... с тия просташки изрази '' нали се сещаш '' , че не ставаш по - високо интелигентна, нито пък по - интересна ... :lol:

moon_flower
01-14-2010, 19:39
Абе момче не целува ей така просто за здрасти.. според мен има нещо повече.

Girl-of-Sin
01-14-2010, 22:52
Това е една от най-гадните ситуации...до преди месец и аз бях в нея и то не ден, два, а почти цяла година...същите невинни целувчици и силни прегръдки, за който говориш са ми до болка познати...Бях готова да заложа живота си, че иска да е с мен, но нещо го спира, а аз така и не можах да му кажа, че искам нещата да се получат, въпреки, че все си мисля, че съм му го показвала хиляди пъти с държание...От септември учим и в различни градове, но все пак си останахме близки, до декември месец...на Коледа го видях да се целува с друго момиче, с което ходи в момента - това бе неговият подарък за мен...Сигурно и аз съм виновна , а и той определено не е невинен, но всичко свърши, ако изобщо е имало нещо и аз не мога да си простя, че за пореден и вероятно не за последен път паднах в капана, а аз определено вече не съм малка, за да допускам тези гршки...

Така, че му кажи в очите, че държиш на него и не ти е безразличен, че е по-специален от другите за теб, попитай го какво иска, аз по-добре от всеки друг знам колко е трудно, но по-добре го направи, за да не седиш след това и да си мислиш какво ли би било, ако беше го попитала...

Успех и сподели резултатите!От сърце ще се радвам, ако нещата се получат, а е повече от очевидно, че иска да е с теб :)

miss_asi
01-15-2010, 05:40
Приятел?! Че вие не сте приятели,вие сте гаджета ... :D

DeAngelle
01-15-2010, 07:10
Хора,защо на сме гаджета?Не трябва ли все пак да знаех ако ходя с някого?Не трябваше ли двамата да го знаем?? :-D

MoOnLiGhT_ShAdOw
01-15-2010, 09:53
Хора,защо на сме гаджета?Не трябва ли все пак да знаех ако ходя с някого?Не трябваше ли двамата да го знаем?? :-D
Не.

DeAngelle
01-15-2010, 18:15
Днес се видяхме...в голямото слизаше по стълбите и беше с една негова съученичка,но като се видяхме той я остави, целунахме се по бузите,гушнахме се продължихме по стълбите до двора..разделихме се и се целунахме по устата...жалка съм нали като се радва за това не мисля че това е ''ходенето'' което казвате според вас от тази сеитация личи ли че има нещо какво бихте си помислили ако видите някой да се държи така казвайте всичко което мислите много ви благодаря :smt007 :smt007 :smt007

BlueFace
01-15-2010, 18:36
Разговор момиче !!!! Проведете -Р-А-З-Г-О-В-О-Р Н-А Ж-И-В-О- .... :)

DeAngelle
01-15-2010, 18:51
Г-О-В-О-Р-И-М С-И Н-А Ж-И-В-О постоянно но не за това

DeAngelle
01-16-2010, 11:20
kazvaite oshte mneniq shte sum vi blagodarna

terii
01-16-2010, 14:44
Може би и той иска да има нещо повече между вас. Поговорете си. Ако сте наистина близки приятели, би трябвало лесно да успеете да разчистите недоразуменията помежду си :)

DaemonBoy
01-16-2010, 15:57
Докато си говорите го вмъкни ето така, между другото.Щом оставя едно момиче, прегръща те и те целува...

Utun
01-16-2010, 17:59
Иска те, признай му че го обичаш ако го мислиш - кратко и ясно.

l0richka
01-17-2010, 11:13
Писането на кирилица е задължително! smileforyou12

SmilezZz
01-17-2010, 12:28
Явно има чувства и иска да бъдете повече от приятели..
Поговорете си..Това ще е най-правилното решение 8) 8)

Li0nesS
01-17-2010, 18:44
Ами и моят най-добър приятел се държи така, с изключение на целувките по устните, но това са ни само приятелски отношения. Така, че е възможно просто така да ти си се радва както моя, но е възможно и да има някакви чувства, затова е по-добре да говориш с него за това. :)

DeAngelle
01-17-2010, 19:24
btw mnogo puti mi e kazval che mi se radva...no i az imam nai-dobur priqtel i ne e toi-toi mi e super blizuk no ne i nai-dobur no az daje i rqdko se pregrushtam s nai-dobriq si priqtel

valdesbg
01-17-2010, 20:05
И къде е проблема, бе авторке?

Освен че си супер неориентирана и вечно неразбрала?

DeAngelle
01-18-2010, 06:38
a ima li hora koito ne sa grubi pff

DeAngelle
01-19-2010, 19:22
казвайте още съвети и мнения : ))

brutalbarbiee
01-20-2010, 12:51
направо ти завиждам!и аз имах такъв приятел,но го изгубих..таа по темата : напълно съм сигурна,че те иска!!! добър начин да започнете темата е катоо например когато те целуне по устните,ти продължи,а след това той сигурно ще те пита какво означава това....ето начин да му обясниш всичко!
успех и да разказваш! :)

izlishna
01-20-2010, 13:12
Чувствата са му по-силни от приятелски според мен.. Просто се страхува да не би ти да не изпитваш нищо повече от приятелство :) Намекни му и си изяснете чувствата

SunnyTime
01-20-2010, 17:29
Ъмм..най-вероятно и той иска повече от приятелство.Поговорете (:

И аз съм в подобна ситуация и не знам какво да правя... :?

kombarka
01-20-2010, 17:58
Разговор момиче !!!! Проведете -Р-А-З-Г-О-В-О-Р Н-А Ж-И-В-О- .... :)

ан тъй.. :-)

vilityyy96
01-20-2010, 18:37
Попитай го дали те чувства повече то приятел, щом сте толкова близки не би било проблем да ти отговори искренно :)

DeAngelle
01-20-2010, 19:53
edinstvenot koeto me spira e che toi ne predpriema neshto poveche

brokeninside13
01-20-2010, 20:04
Че вие ходите бе момиче. Само дето не го осъзнаваш :)

Чудно още колко неща не знаеш за случващото се между вас.

DeAngelle
01-21-2010, 17:50
mda e hodim samo deto neska ne se celunahme ami samo se pregurnahme i chao ne si kazahme pfff |(|(|(

Linns
01-21-2010, 17:51
Отношенията ви вече не са толкова повърхностни .. 8-)

DeAngelle
01-21-2010, 19:15
tva ironiq li e ne sa ni veche tolkova povurhnostni ami da vi kaja i na vas shte vi e tupo ako tozi koito vi e simpatichen ne vi kaje i chao makar i samo edin den

DeAngelle
01-22-2010, 05:54
kak da napravq taka che da zapochne da se durji otnovo milo i da me gushka celuva ii da me durji silno i produljitelno kum nego da mi vika sladurana i t.n

dedodekster
01-22-2010, 06:48
Момичеее, явно е, че не е само приятелството. По повод последния твой пост - явно си успяла да го разочароваш/откажеш по някакъв начин.
Ако беше послушала повечето мнения да поговориш с него НА ТАЗИ ТЕМА, не за всичко останало, можеше да не се стига до тук.

Сега остават два варианта:
1 - Отиваш при него и му казваш всичко - това, че не знаеш(или се правиш) дали иска нещо повече от приятелство, че си объркана и е добре да си изясните какво се случва, че ти е кофти за развалянето на отношенията и т.н ... Най-общо - Кажи му всичко!
2 - Заебаваш! (съжалявам за грубия израз, но това е положението)

Надявам се, че помогнах.

DeAngelle
01-22-2010, 07:07
blagodarq ti no nz s kakvo sum go ''otkazala'' naprotiv vinagi sum usmihnata pred nego pitam go kak e pokazvam interes nz

dedodekster
01-22-2010, 07:17
blagodarq ti no nz s kakvo sum go ''otkazala'' naprotiv vinagi sum usmihnata pred nego pitam go kak e pokazvam interes nz
Ок, прочете първата част от мнението ми, а сега прочети втората и си избери вариант (или пък ти помисли и за други) ;)
Но каквото и да избереш трябва да действаш, а не да се чудиш!

valdesbg
01-22-2010, 07:30
Oh not again...

Докога ще я бутате тая тема?

DeAngelle
01-24-2010, 18:06
kakvo ti prechi ako iskash pishi

ceballos1990
01-25-2010, 06:52
да виждал съм такива екземпляри от даскалото на жената има едни в даскало са фр навънка гаджета и те ходят а относно теб поговорете и се разеберете

Linns
01-25-2010, 06:55
Научете се да общувате, човеци !

DeAngelle
01-25-2010, 08:56
nie si OBSHTUVAME pff

DeAngelle
01-27-2010, 05:22
ne sme se vidali veche 6 dni golqmoto hodene hah

miss_asi
01-27-2010, 05:27
Добре,хубаво,хересвате се,целувате се.Кви приятели сте вие?!Никакви!!! Нали знаеш,приятелството между момче и момиче започва тогава,когато и двамата преодолеят влеченията си един към друг.Еми като не сте се виждали,ние какво можем да напарвим тука?!Хем ходите,хем не.Поговорете си много сериозно по този въпрос,защото живеенето в неведение е супер гадно.Казвам го от личен опит. :-o

DeAngelle
01-28-2010, 05:34
hodim...hahahahahah vchera daje ne me i pregurna

gergan4etooooo
01-28-2010, 05:45
лаф му е майката :lol:

DeAngelle
01-28-2010, 06:05
mng vi e zabavno vijdam no kato mi se podigravate tolkova mnogo zashtoto vijdam che ne me razbirate(nqkoi ot vas) vi pojelavam ot surce da izpitate sushtoto i po-losho da pishete tuk i te da vi se podigravat taka kakto vie na men gergan4eeeeee

ifilinnchica
01-28-2010, 15:00

fenkaaa
01-28-2010, 20:01
Без да овъртам ще ти кажа,че това момче наистина те харесва. :) Няма повод за съмнение .. изпадала съм в такава ситуация :)

DeAngelle
01-29-2010, 05:07
togava zashto ne se durji kakto predi zashto se durji studeno i bezrazlichno

valdesbg
01-29-2010, 08:56
Авторке освободи ни от присъствието ти. 100 страници тема за глупости.

dedodekster
01-29-2010, 09:10
Авторке освободи ни от присъствието ти. 100 страници тема за глупости.
+1

От два стола на земята!

hrist0w
01-29-2010, 09:45
Еми говори с него кво още чакаш :shock: :shock: :shock:

loliii
01-29-2010, 09:52
Аз си мисля, че до скоро той се е държал така мило и добре с теб, че да ти покаже, че те харесва. Направил е първата крачка.
Но докато ти си се чудила какво става и си писала във форума, той е видял, че ти нищо не правиш, решил е, че не го харесваш, защото явно не си поговорила с него и не си му обърнала внимание /ти си му обърнала внимание, само че той не е телепат и не го е разбрал/ и се е отказал. Сега те отбягва, защото му е кофти. А и нали знаеш, че след несподелена любов следва отчуждение.
Най-добре отиди при него и ГОВОРИ с него очи в очи и му обясни, че го харесваш, че ти е неприятно, че изведнъж добрите ви взаимоотношения са се изпарили и го попитай какво става и какво мисли за вас и за това, което става между вас.

aniie
01-29-2010, 10:58

+

gergan4etooooo
01-29-2010, 13:58
слушай к'во, нещо (използвам това обръщение, щото ми е крайно неприятно да пиша това)
1-во НИКОЙ не ти се подиграва
2-ро от 23654575678 мнения които гласят да говориш с въпросния човек, звучи тъпо да питаш "ама, кво да правяяяяяяяя"
3-ро не се чуди с кой да се забавляваш (визирам мен) щото не ми изнася
4-то "да ни се върнело" не е израз на добри чувства, извода е ,че си злобно и зависливо същество..
С ДВЕ ДУМИ: У ЛЕВО :-)

:lol: :lol:

LiRRRa
01-29-2010, 15:20
слушай к'во, нещо (използвам това обръщение, щото ми е крайно неприятно да пиша това)
1-во НИКОЙ не ти се подиграва
2-ро от 23654575678 мнения които гласят да говориш с въпросния човек, звучи тъпо да питаш "ама, кво да правяяяяяяяя"
3-ро не се чуди с кой да се забавляваш (визирам мен) щото не ми изнася
4-то "да ни се върнело" не е израз на добри чувства, извода е ,че си злобно и зависливо същество..
С ДВЕ ДУМИ: У ЛЕВО :-)

:lol: :lol:

+1