Влез

View Full Version : Как да постъпя?

MPDeadMau5
01-15-2010, 21:24
Здравейте, приятели!

Ситуацията е следната. От скоро, може би около 10 дни харесвам едно момиче. С нея се познаваме от известно време, но досега съм гледал на нея просто като приятел. Tя е много свястно и разбрано момиче, усмихната, приятелски настрояна винаги. Не ми е давала индикации, че и тя изпитва нещо към мен за момента. Чудя се, дали е рано да я поканя да излезнем (кино, кафе или др.), и да и разкрия чувствата си или да изчакам още няколко дни, например другия уикенд или по-нататък (познаваме се от училище)? Или просто да излезнем, без нищо по-специално като за начало? (ако се тя съгласи, разбира се)

Има обаче и един проблем - един от добрите ми приятели също я харесва, и тук нещата стават сложни (въпреки че и на него не виждам да дава индикации).

Nathan
01-15-2010, 21:30
Какво ти пука :) Хвани си девойката и си излезте някъде като приятели пък ако нещо стане ... ти си бил първи :)
Другия вариант е да се разберете с приятеля, че ти няма да посягаш ама и той :) поне да си останете приятели...

Bixel
01-15-2010, 21:39
пробвай, пък ако са провалиш пий една ракия и ше са опрайш

whocaress
01-15-2010, 21:44
Ами 10 дни не е много.. изчакай още малко да видиш как стоят нещата.. после действай (:

LoveHurT
01-15-2010, 21:50
Ако си сигурен в чувствата си, действай! Излезте, намекни и, ако тя поддаде.. натам според ситуацията.. ;)

cherinka
01-15-2010, 22:06
Бахти чувствата, дето изпитвал.
"Дали да ги разкрия". Кое да разкриеш? Някакви нищожни симпатии, които всеки един от нас всеки божи ден изпитва към някой ?

Не си го слагай присърце. Гледай по от високо. И незабравяй да се държиш чисто приятелски към нея. Кани,прави,струвай,живота си е твой.

Както Bixel каза, ако не стане - пий една ракия. Даже две. Защото 2 е повече от едно! ;)

whocaress
01-15-2010, 22:11
Само аз ли смятам, че след една седмица 'сваляне' не може да излезе нищо сериозно О.о Хаха явно нещо с мен не е наред.... ;д

KiNgGRaND
01-15-2010, 22:37
сърпай я в ъгала копеле насрано ... педал

soul1199
01-16-2010, 08:07
Ако си сигурен в чувствата си, действай! Излезте, намекни и, ако тя поддаде.. натам според ситуацията.. ;)

Sladurcho
01-16-2010, 08:58
пробвай, пък ако са провалиш пий една ракия и ше са опрайш

ivcheto0o
01-16-2010, 12:15
пробваи нищо не губиш само може да спе4елиш.Пък за приятеля ти-тя само може да реши с кого иска да е :)