View Full Version : Шокираща Случка с извънземни
Събуждам се посред нощ и отивам до тоалетна със страх в себе си незнайно защо.Сякаш има някой крадец или убиец вкъщи.Просто такова чувство без нито да съм сънувал кошмар нито да съм гледал някой страшен филм.Връщам се в леглото отварям прозореца и забравям да го затворя след което заспивам на отворен прозорец.След може би 5мин се събуждам и затварям прозореца,след което чувам някакъв шум подобен на този когато бягащата пътека е включена.Помислих си че е от парното,изключих го шумът не утихна.Разбрах че идва от вън – това е бил шумът на НЛО-то,за което се сетих след като всичко свърши.Помислих си че е от брадясалия съсед с неговата дървосекачка,който ме събуди един път в 7:00 часа сутринта.Но шумът нямаше нищо общо.След това заспах много бързо – може би веднага както никога доскега.Както си спях палецът на левия ми крак започна да ме боли точно на мястото където е махан нокътя.А никога не ми се е случвало да ме боли леглото.Болката не беше както е била в тясна обувка или когато е бил възпален.Болката беше точно както в басейн,мястото се инфектира от хлорта.Но защо ме боля точно в този момент?-След като всичко свърши, аз си го обясних по този начин- От вълните, радиацията или лъчите- технологията, която са използвали извънземните да ме вдигнат във въздуха и да ме приспят плюс, което да ми направят нещо,което ме е накарало да не мога да говоря и да не мога да мърдам, ме е заболяло чувствителното място на пръстта точно както от хлорта в басейн.Независимо, че ме болеше пръстта аз спях.Бях легнал на дясната си страна и част от одеалото беше между краката ми.Почти съм сигурен,че и по този начин съм заспал.Може би съм спал около час или повече.След като всичко свърши разбрах, че през това време съм бил при извънземните, за което нито съм видял или чул нещо.Връщането ми на земята- но след това се събудих и всичко се случи за около 1минута.Това не беше сън, всичко беше реално виждах си стаята, но просто се чувствах някак замаян или все едно съм много пиян.Бях във въздуха точно над леглото ми.(Между другото докато пиша това настръхвам).В този момент разбрах, че това са извънземни, защото преди около година гледах по National Geographic Channel подобен случай на доста хора, за което бях забравил.Опитвах се да викам, но не можех дори и да говоря, нито да мърдам.Усещах че нещо ме държи за врата.Както бях над леглото тялото ми беше на място, но се движеше на зиг заг ето така – 1ва поза - / ,2ра поза - \ ,3та поза- / .Пред погледа ми видях няколко лица на един и същи клоун, въртеше се като пумпал за около 1-2 секунди и изчезна.Но не видях извънземни, в стаята ми нямаше никой, поне това виждах с очите си.И докато съм над леглото се спуснах надолу и вече бях легнал по гръб и напълно изправен с прибрани ръце, а бях заспал на дясната си страна.Възможно е да съм се преместил докато спя, но едва ли в такава поза – изпънато тяло и ръце.Чувствах си тялото странно, чувствах, че някаква сила ме владее.Опитвах се да викам, но неможех, опитвах се да си взема GSM-а който е на бюрото ми на 10см от мен.Неможех.Исках да се обадя на баща ми или на майка ми.Знаех че това са извънземни.И след около 10 секунди в леглото, при което неможех да мърдам и да не говоря, всичко свърши около 7:00 часа сутринта.Точно преди да стане ден.
danibebi
01-16-2010, 16:25
:shock: :shock: :shock: Ужас :( :( :( :(
Някой скоро е гледал ``Четвъртия вид`` и е решил да си направи ебавка тукаа .. 8-)
това го чувам за пръв път, не съм го гледал, но ще го гледам.и не си правя ебавка който иска да вярва.
viksit0y
01-16-2010, 21:06
плашиш ме.
защо не ги почерпи по една биричка може да са жадни :razz: :razz: :razz:
Събуждам се посред нощ и отивам до тоалетна със страх в себе си незнайно защо.Сякаш има някой крадец или убиец вкъщи.Просто такова чувство без нито да съм сънувал кошмар нито да съм гледал някой страшен филм.Връщам се в леглото отварям прозореца и забравям да го затворя след което заспивам на отворен прозорец.След може би 5мин се събуждам и затварям прозореца,след което чувам някакъв шум подобен на този когато бягащата пътека е включена.Помислих си че е от парното,изключих го шумът не утихна.Разбрах че идва от вън – това е бил шумът на НЛО-то,за което се сетих след като всичко свърши.Помислих си че е от брадясалия съсед с неговата дървосекачка,който ме събуди един път в 7:00 часа сутринта.Но шумът нямаше нищо общо.След това заспах много бързо – може би веднага както никога доскега.Както си спях палецът на левия ми крак започна да ме боли точно на мястото където е махан нокътя.А никога не ми се е случвало да ме боли леглото.Болката не беше както е била в тясна обувка или когато е бил възпален.Болката беше точно както в басейн,мястото се инфектира от хлорта.Но защо ме боля точно в този момент?-След като всичко свърши, аз си го обясних по този начин- От вълните, радиацията или лъчите- технологията, която са използвали извънземните да ме вдигнат във въздуха и да ме приспят плюс, което да ми направят нещо,което ме е накарало да не мога да говоря и да не мога да мърдам, ме е заболяло чувствителното място на пръстта точно както от хлорта в басейн.Независимо, че ме болеше пръстта аз спях.Бях легнал на дясната си страна и част от одеалото беше между краката ми.Почти съм сигурен,че и по този начин съм заспал.Може би съм спал около час или повече.След като всичко свърши разбрах, че през това време съм бил при извънземните, за което нито съм видял или чул нещо.Връщането ми на земята- но след това се събудих и всичко се случи за около 1минута.Това не беше сън, всичко беше реално виждах си стаята, но просто се чувствах някак замаян или все едно съм много пиян.Бях във въздуха точно над леглото ми.(Между другото докато пиша това настръхвам).В този момент разбрах, че това са извънземни, защото преди около година гледах по National Geographic Channel подобен случай на доста хора, за което бях забравил.Опитвах се да викам, но не можех дори и да говоря, нито да мърдам.Усещах че нещо ме държи за врата.Както бях над леглото тялото ми беше на място, но се движеше на зиг заг ето така – 1ва поза - / ,2ра поза - \ ,3та поза- / .Пред погледа ми видях няколко лица на един и същи клоун, въртеше се като пумпал за около 1-2 секунди и изчезна.Но не видях извънземни, в стаята ми нямаше никой, поне това виждах с очите си.И докато съм над леглото се спуснах надолу и вече бях легнал по гръб и напълно изправен с прибрани ръце, а бях заспал на дясната си страна.Възможно е да съм се преместил докато спя, но едва ли в такава поза – изпънато тяло и ръце.Чувствах си тялото странно, чувствах, че някаква сила ме владее.Опитвах се да викам, но неможех, опитвах се да си взема GSM-а който е на бюрото ми на 10см от мен.Неможех.Исках да се обадя на баща ми или на майка ми.Знаех че това са извънземни.И след около 10 секунди в леглото, при което неможех да мърдам и да не говоря, всичко свърши около 7:00 часа сутринта.Точно преди да стане ден.
Хммм интересно.Никога не съм чел по-несвързано "отвличане" толкова много разкъсано...Ти на какво би го оприличил този шум?В 99.99% всички НЛО имат светлини.Защо в описанието ти не прочетох за такива?Все някакви светлини е трябвало да има.След като си заспал и казваш,че са те приспали и отвлекли да си спомняш същия шум?Спомняш ли си някакви лица?Фигури ако си бил на кораба им?Изобщо видял ли си някакъв кораб навън или предполагаш?Защото това може да е само един кошмар със напълно физически действия и плод на съня ти.
doomkillerr
02-16-2010, 12:16
Най-вероятно е сънувал, че се "събужда посред нощ... отива до тоалетната със страх в себе си..." и т.н. 8)
Може наистина да е било сън , ставането до тоалетна не беше сън.Но извънземните са толкова напреднали в технологията и за това е нямало светлини може би.Също и не са искали да ги видя.
Може наистина да е било сън , ставането до тоалетна не беше сън.Но извънземните са толкова напреднали в технологията и за това е нямало светлини може би.Също и не са искали да ги видя.
Последната новина: "извънземните са толкова напреднали в технологията че корабите им нямат никакви светлини и не искат да ги виждаме" Ами как тогава искат да разберем че са тук?По звука на моторна резачка? :razz: Било е сън човече :)
filmimilmi
02-21-2010, 13:00
Вчера ми пратиха факс от Белия дом, за да бъда посланник на междугалактическата федерация за осъществяване на приятелства между цивилизациите в космоса. Дойдоха и ме взеха с летящата чиния в 5 следобед, бяха паркирали пред блока. За съжаление по пътя аварирахме в Хасково и от там се наложи да тръгнем пеша и да тикаме чинията по пътя, че нямаше как да я оставим. Извънземните бутаха заедно с мен, но по едно време се умориха и им доскуча. Решихме да спрем на едно OMV да потърсим помощ. От там се обадихме в Белия дом, за да предупредим президента, че сме аварирали и няма да можем да пристигнем на време до неделя. За съжаление светът е много широк. Оказа се, че руснаците са подслушвали разговора и от там не след дълго дойдоха две сини коли и от тях с охрана слезе Путин. Представиха ни се САЩ, а от там извънземните се качиха в колите и тръгнаха нанякъде. През това време ме беше хванало разтройство и бях в тоалетната. По едно време на врата се тропа.
- Отваряй!
Нямах време да се забърша. Строшиха вратата и нахлуха двама униформени. Питаха ме моя ли е чинията, която блокира пътя и колите не могат да минат. Казах им, че съм на мисия и от миналия понеделник съм на път с инопланетяните, но аварирахме и звъннахме на Белия дом и в момента за помощ да ни изтеглят. Питаха ме къде са извънземните, но през това време се оказа, че тъкмо ги бяха отвели отвлякли тези от Русия. Тъй като не видяха извънземните трябваше да тикам сам чинията извън пътя, за да освободя трафика да мине. Тъй като сивите собственици ги нямаше, не успях да обясня чия е чинията и сметнаха, че съм я карал аз. Нямам книжка, а и в чинията нямаше светлоотразителна жилетка и не разполагаше с винетка. От там ме завеодха в близкото РПУ. Сега срещу мен се води дело. Всички ме изоставиха да се оправям сам с обясненията! Не вярвайте на извънземните! :x
SmilezZz
02-21-2010, 14:30
:razz: М`да..Дошли са ти на гости,пък ти не си ги почерпил :razz: :razz:
Сега сериозно - по-вероятно си сънувал.. :lol: Така,че споко - няма ги извънземните.. :lol: :lol:
И като се събуди мармота и бялата мечка ти донесоха закуска в леглото, та да се поуспокоиш и разсееш от преживяното, но ти не успя, докато не ти изиграха казачок.
Вярвам ти! :(
следващия път ги прати при мен за едно частно парти :grin:
Последната новина: "извънземните са толкова напреднали в технологията че корабите им нямат никакви светлини и не искат да ги виждаме" Ами как тогава искат да разберем че са тук?По звука на моторна резачка? :razz: Било е сън човече :)
+1 :-P
pagoschee
03-25-2010, 17:25
Звучи ми налудничево,дори смешно.Ти си знаеш дали е истина или не. :)
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
EdinBulgarin
03-26-2010, 09:35
Няма да го чета.. прегледах само няколко мнения, но запомнете човек се страхува от неизвестното, затова като малки ни е страх от тъмното.. (някой и като големи :D ) защото не знаме какво има пред нас
Няма да го чета.. прегледах само няколко мнения, но запомнете човек се страхува от неизвестното, затова като малки ни е страх от тъмното.. (някой и като големи :D ) защото не знаме какво има пред нас
Не си и струва .. :x
djipsito
04-09-2010, 19:29
Аз пък вярвам.. е, дали са извънземни или не.. или просто той така го тълкува нз.. ама и на майка ми й се е случвало, да се изгаси осветлението (крушката се развила както си светила и настъпила тъмницааа), да чувства цялото си тяло все едно е изтръпнало, а не е и да се издигне скована с опънати ръце и крака, по гръб, на няколко сантиметра от леглото...
Ако щете вярвайте.. чувствам някво огромно любопитство да видя кво е, да ми се случи и на мен, ама от друга страна ме е страх да не превъртя тотално...
December
04-09-2010, 20:59
Уф,прочетох го с много мъки.Толкова объркано си го написал,че няма накъде повече.Дори и най-шибаният режисьор или издател не би ти приел "творбата"
ММ ддз ...защо ли са дошли точно при теб?? с нещо си ги привлякал сиг. с това че си ходил до WC :-D
Мм, не се притеснявай то те вече си взимат хора да ги изследват и те са избрали теб. Добре, че не си усещал болка докато са те порили, а си се разминал само със страх и психясване. Абе, я не се занимавай с глупости. :booooomb: Незнам дали подсъзнанието може да възпроизведе такава сценка, да си мислиш, че наистина става така в следствие на страх, уплаха или стрес.
Според мене просто като си станал да ходиш, да си вършиш работата в тоалетната, те е избил неясен страх, който те е накарал да си втълпиш че има извънземни идващи за теб... Такъв страх е много лесно провокиращ съзнанието и психиката. Този страх е необясним по една причина - човек може да го свърже с каквото пожелае. Понеже звучи сложно ще ви дам един прост пример:
Имаме дете (А) и дете (Б). Когато се появи този страх, двете деца реагират по различен начин - дете (А) може да си помисли, че някой го дебне, но мозъкът му не може да възприеме, че това е психична заблуда.
Дете (Б) пък може да си помисли, че около него има призраци или демони, опитващи се да го обладаят, но при него мозъкът също не може да възприеме, че това е породено от психиката, затова го приема " буквално " - счита го за реалност.
Според мен твоят случай е същия. Чул си шум и психиката ти реагира, че идват пришълци да те отвлекат, мозъкът го приема за реалност и си се " вкарал във филма ".
Преди няколко месеца, гледах едно предаване по Дискавъри, където учени се опитаха да обяснят точно този страх, но обясниха само това по-горе споменатото от мен, така че споко :) Това е плод на психиката ти не друго. НЕ Е РЕАЛНО. Просто следващия път не си " вкарвай филма" толкова тежко ;)
biolojkata95
01-05-2011, 13:01
тъпо тая тема е за ключ
ELecTro95
01-07-2011, 20:35
Некой те е прецакал с некачествено LSD ...
:D Хахх колкото и нерелно да си написал всичко .. Аз самата вярвам в извънземни .. И би било яко да се запозная с някое ''извънземно'' :lol: , Да си полафим за живота :lol: .. Браво добре си го измислил .. Имаш 6 от мен :D
greendaygirl
01-08-2011, 08:43
плашиш ме.
+1 .. аз попринцип вярвам в извънземни и т.н. така че за да не кажа нищо лошо за тях те подкрепям :D
GirlYyYXD
01-11-2011, 10:55
И на мен ми се е случвало да вися във въздуха над леглото! :shock:
Просто затварям очи и след това усещам,че се издигам във въздуха и,че няма нищо под мен!Един път се осмелих да отворя очи и кво да видя?!Леглото ми е долу,а аз съм почти до тавана!!!Да знаете колко се уплаших....Веднага изкрещях от уплаха и паднах право в леглото си!!! :razz: Божееее...Не си мислете,че съм сънувала,защото това ми се е случвало поне 4 пъти!
Плюс това напълно усетих като паднах!Не знам как така отивам до тавава,като нямам крила?!Тук май наистина има работа на извънземни...Сега сигурно си мислете,че е няква шега,но не е!Пък може и да искат да ме отвлекат,знаете ли...Но просто не е възможно нещо да не ме държи!!!Пък и мама беше в стаята и четеше книга,но нищо не видя.Само ми кресна да млъкна.Но го направи когато вече нещото ме фърли обратно в леглото.Слава Богу,не болеше! :oops: Тоест не когато падах,а когато вече бях паднала и зяпах стреснато в леглото си. :razz: Тогава мама ми кресна.Странна работа...Не,че усещах някой да ме държи,но с ОЧИТЕ СИ ВИДЯХ И С ТЯЛОТО СИ УСЕТИХ,ЧЕ СЪМ ВЪВ ВЪЗДУХА!!!И то не,че съм на 1 см или 2,3 над леглото,ами бях почти до тавана! :? Ако пак ми се случи...
П.П-Сега разказах на баба и тя ми вика:Ми сигурно са били някакви сили... :? и аз викам:Не са сили,а извънземни! :x
BlackEyedPeas
01-11-2011, 11:08
Просто затварям очи и след това усещам,че се издигам във въздуха и,че няма нищо под мен!Един път се осмелих да отворя очи и кво да видя?!Леглото ми е долу,а аз съм почти до тавана!!!Да знаете колко се уплаших....Веднага изкрещях от уплаха и паднах право в леглото си!!! :razz: Божееее...Не си мислете,че съм сънувала,защото това ми се е случвало поне 4 пъти!
Плюс това напълно усетих като паднах!Не знам как така отивам до тавава,като нямам крила?!Тук май наистина има работа на извънземни...Сега сигурно си мислете,че е няква шега,но не е!Пък може и да искат да ме отвлекат,знаете ли...Но просто не е възможно нещо да не ме държи!!!Пък и мама беше в стаята и четеше книга,но нищо не видя.Само ми кресна да млъкна.Но го направи когато вече нещото ме фърли обратно в леглото.Слава Богу,не болеше! :oops: Тоест не когато падах,а когато вече бях паднала и зяпах стреснато в леглото си. :razz: Тогава мама ми кресна.Странна работа...Не,че усещах някой да ме държи,но с ОЧИТЕ СИ ВИДЯХ И С ТЯЛОТО СИ УСЕТИХ,ЧЕ СЪМ ВЪВ ВЪЗДУХА!!!И то не,че съм на 1 см или 2,3 над леглото,ами бях почти до тавана! :? Ако пак ми се случи...
Апфф... т'ва не е ник'во отвличане, а просто си имала/преживяла OBE (Out Of Body Experience)
GirlYyYXD
01-11-2011, 11:16
Апфф... т'ва не е ник'во отвличане, а просто си имала/преживяла OBE (Out Of Body Experience)
ААа да бе!Щом видях,че съм във въздуха как ще стане :razz:
Но понеже аз вярвам в магии и чудеса,както и извънземни и зли сили(естествено!!!) за мен това си остава истина,знам че вие ще има да се хилите и да ме одумвате,но... :-D
BlackEyedPeas
01-11-2011, 11:16
Абе хора, т'ва не е никакво "отвличане" от извънземни, а просто (както казах в горния пост) сте имали obe (Out-of-body experience) (Дори правих тема скоро специално за това) или на бг. превод - ИТП (Извънтелесно преживяване). Ето и един цитат
Извънтелесните преживявания обикновено представляват усещане на човек за свободно плаване в пространството...
Това, че сте изтръпнали се дължи на факта от това, че преди да излезете от тялото си (астралното тяло)( не съм запозната с имената на тези излизания от тялото ) започвате да получавате някакви тресения или да се чувствате изтръпнал. ИТП-то е мнооооого рядко явление, за да се усвой са нужни години, на много малко хора им се е получавало просто ей така, без те да са искали.
BlackEyedPeas
01-11-2011, 11:19
Но понеже аз вярвам в магии и чудеса,както и извънземни и зли сили(естествено!!!) за мен това си остава истина,знам че вие ще има да се хилите и да ме одумвате,но... :-D
Първо се образовай малко преди пак да ми говориш тези глупости!
GirlYyYXD
01-11-2011, 11:24
А и като малка пак стана подобна случка :grin: Но беше ужасно яко и забавно!Начи стоя си аз в хола и изведнъж се засилих да скоча и моля ви се,докато скачах във въздуха изведнъж заех форма-сякаш съм зад волана и карам кола,и на момента се понесох във въздзуха!!!но беше близко до земята.Карах въображаема кола във въздуха! :razz: :razz: :razz: Знам,че ще ме вземете ся на майтап,но наистина е така! 8) Надявам се някой път докато се премятам като луда,да фръкна във въздуха,ще бъде яко.(това е бъзик ;) )
Знам,че не ми вярвате и 1 %,но е истина,за вас е лъжа и майтап,но всъщност е истина и реалност.Повярвайте в чудесата де! :)
GirlYyYXD
01-11-2011, 11:25
Първо се образовай малко преди пак да ми говориш тези глупости!
Съжалявам мила,но ти като не вярваш в магии,не вярвай. :D Все пак си беше кеф. :lol:
GirlYyYXD
01-11-2011, 11:28
Абе хора, т'ва не е никакво "отвличане" от извънземни, а просто (както казах в горния пост) сте имали obe (Out-of-body experience) (Дори правих тема скоро специално за това) или на бг. превод - ИТП (Извънтелесно преживяване). Ето и един цитат
Извънтелесните преживявания обикновено представляват усещане на човек за свободно плаване в пространството...
Това, че сте изтръпнали се дължи на факта от това, че преди да излезете от тялото си (астралното тяло)( не съм запозната с имената на тези излизания от тялото ) започвате да получавате някакви тресения или да се чувствате изтръпнал. ИТП-то е мнооооого рядко явление, за да се усвой са нужни години, на много малко хора им се е получавало просто ей така, без те да са искали.
Добре де,като съм имала такова,защо се видях във въздуха? :lol: Няма да ти повярвам,както и ти на мене,но с теб повече не ми се лафи. 8)
GirlYyYXD Много яко се филмираш .. Още малко ще кажеш , че и в стаята ти идва малкото пони и политате към долината :lol:
vasko9933
01-19-2011, 16:49
Некой те е прецакал с некачествено LSD ...
+1 :razz:
GirlYyYXD
01-21-2011, 06:21
GirlYyYXD Много яко се филмираш .. Още малко ще кажеш , че и в стаята ти идва малкото пони и политате към долината :lol:
Да да! :razz: Не ми дрънкай за понита,защото ще им откъсна главите,да не съм 6 годишна,че да се занимаам с бебешорски глупости?! :D
Да да! :razz: Не ми дрънкай за понита,защото ще им откъсна главите,да не съм 6 годишна,че да се занимаам с бебешорски глупости?! :D
Незнам на колко си но не съм и заинтересована ..!! Не се занимаваш с '' Бебешорски'' глупости а по - дяволите погледни само каква простотия издрънка .. :o Засилила си се да скачаш ( заех форма-сякаш съм зад волана и карам кола,и на момента се понесох във въздзуха!!!но беше близко до земята.Карах въображаема кола във въздуха! ) :lol: :lol: :lol: :lol: .. Не че нещо но си супер смешна !!
mecho8888
01-25-2011, 22:52
бан за извънземните във форума! :D
anonimchetou
01-28-2011, 15:46
Някой скоро е гледал ``Четвъртия вид`` и е решил да си направи ебавка тукаа .. 8-)
точно това смятах да пиша 8-)
scoobydors
01-29-2011, 09:47
+ 1
Мисля, че е било сън. Описал си го по такъв начин, че препрочитах няколко изречения да схвана смисъла... Абе не знам, съмнително е всичко.
Adynamia
02-23-2011, 05:55
Апфф.. защо винаги "отвличат" тея, дето вярват в извънземни..? :lol:
fireW0rk
02-23-2011, 19:18
Aко трябва да съм честна.. и аз вярвам, че сред сички тия милиони галактики и планети няма никъв шанс ние да сме единствената форма на живот .. и да, вярвам в извънземните, но не и че идват на земята за да отвличат или изследват хора :D
2 варианта -
некачествено LSD както вече споменаха
или просто ПСИ-ХИ-КА :-D
m0nka, това което описваш се нарича сънна парализа. Когато човек заспи тялото му постепенно се парализира за да го предпази от случайни движения. Например сънуваш че бягаш но ако започнеш да бягаш с краката ще се нараниш. За това мозъка парализира тялото.
При събуждане парализата изчезва. Понякога обаче се получава човек да се събуди преди сънната парализа да е отминала. В този промеждутък от няколко стотнни или секунди се изпитва силно чувство че човек е в опастност, че е под наблюдение на други хора или същества, че в стаята има някой който представлява заплаха, слушането е затруднено, а човек е напълно парализиран и лежи в леглото си и усеща страх, задух, опасност. Събуждането е тежко и ужасното чувство не отминава много дълго време.
За съжаление всичко е плод на въображението. Иначе би било да са извънземни, щеше да е по-емоционално. Но не е нищо повече от лош сън. Рано или късно всеки минава през това.
modjodjodjo
02-26-2011, 11:51
Тея изтъркани лафчета за некачествени наркотици вече стават банални. Или поне някои хора с цел да се направят на забавни поне да измислят някоя въображаема интересна и смешна история, а не такива, на които и едно пет годишно лапенце не би се засмял. Моля ви се, не се правете на супер оригинални при положение, че не сте.
Иначе на почти всички от нас са ни се случвали странни неща.
Всичко може да си има логично обяснение, но може и да няма такова.
Спомням си, че една нощ в квартирата сънувах някфи адски кошмари и по едно време взех че се пробудих, че бяха много мъчителни. Отварям си очите аз и чувам някакъв странен шум идващ от банята (за пояснение, банята се намира в мойта стая, тоест една врата ни дели) и тъй като бях сънен не можех да определя точно какъв беше този шум. Обърнах се на другата страна с цел да заспя пак, обаче тоя шум ми се набиваше в главата много гадно. Ставам аз, влизам в банята и кфо да видя. От чучура на мивката тече вода, ама все едно съм завъртял кранчето докрай. Врътнах обратно кранчето на студената вода и се върнах в леглото да спя.
На другия ден като станах, ходих гледах чешмата да не се повредила нещо, но си всичко си беше наред. Пък и се замислих, че просто е невъзможно да съм я забравил предната вечер, тя се чува супер силно.
Не казвам, че е имало призраци или пък извънземни, може би си има някфо логично обяснение, може да е станало нещо с налягането, но пък беше едно такова странно.
fireW0rk
03-01-2011, 15:34
paranormal activity :grin:
Ambitious
03-12-2011, 07:22
m0nka, това което описваш се нарича сънна парализа. Когато човек заспи тялото му постепенно се парализира за да го предпази от случайни движения. Например сънуваш че бягаш но ако започнеш да бягаш с краката ще се нараниш. За това мозъка парализира тялото.
При събуждане парализата изчезва. Понякога обаче се получава човек да се събуди преди сънната парализа да е отминала. В този промеждутък от няколко стотнни или секунди се изпитва силно чувство че човек е в опастност, че е под наблюдение на други хора или същества, че в стаята има някой който представлява заплаха, слушането е затруднено, а човек е напълно парализиран и лежи в леглото си и усеща страх, задух, опасност. Събуждането е тежко и ужасното чувство не отминава много дълго време.
За съжаление всичко е плод на въображението. Иначе би било да са извънземни, щеше да е по-емоционално. Но не е нищо повече от лош сън. Рано или късно всеки минава през това.
+1. Тъкмо щях да почна да обяснявам, но ето че някой го е направил преди мен.
XxNymphetaminexX
03-12-2011, 07:55
За няколко причини се сещам..
1.Сънна парализа
2.Друсаш се
3.Сънуваш мн убедително
4.Просто се е*аваш ....
Mariiqna
06-04-2011, 09:48
Ние не можем да кажем дали той лъже,но пък едвали ние сме единствениете живи същества на тая Вселена по не аз така мисля.
:)
Е тва е върха!! :grin: ми прав си е човека!Детенцее,вземи спри да гледаш страшни филми,че ти пълнят главата с глупости!А и още нещо-като ставаше до тоалетната някакво странно усещане имаше ли,някакви халюцинации? :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
vasilena800
07-11-2011, 20:03
ТОва изобщо не ми се вярва ,но може да стане добър филм (ако вече няма такъв)АКо този който го е писал го е измислил сам значи става за писател.
ПС: Яко е , но аз не вярвам
Arterranes
07-11-2011, 22:28
Най-много да си получил халюцинации от страх. Каза, че те е било страх. А иначе ми прилича повече на полтъргайст, от колкото на извънземно. Доколкото знам, наскоро не е имало извънземни отвличания, защото според източник, били в междугалактическа война. Но на какво да вярва човек. Наистина, при среща с нещо много страшно се парализираш, преди малко го изпитах :D
На мен ми се е случвало , когато спя изведнъж да се издигна на горе, за около секунда .. и изведнъж рязко падам на леглото ( Около 2 метра , височина ) . Много странно , но падането го усещам и после заспивам все едно нищо не се случвало,. :(
П.С - не пуша , не се дрогирам , нито пия.
Съвсем нормална съм си.
xxfucktheworldxx
07-19-2011, 13:59
Вчера ми пратиха факс от Белия дом, за да бъда посланник на междугалактическата федерация за осъществяване на приятелства между цивилизациите в космоса. Дойдоха и ме взеха с летящата чиния в 5 следобед, бяха паркирали пред блока. За съжаление по пътя аварирахме в Хасково и от там се наложи да тръгнем пеша и да тикаме чинията по пътя, че нямаше как да я оставим. Извънземните бутаха заедно с мен, но по едно време се умориха и им доскуча. Решихме да спрем на едно OMV да потърсим помощ. От там се обадихме в Белия дом, за да предупредим президента, че сме аварирали и няма да можем да пристигнем на време до неделя. За съжаление светът е много широк. Оказа се, че руснаците са подслушвали разговора и от там не след дълго дойдоха две сини коли и от тях с охрана слезе Путин. Представиха ни се САЩ, а от там извънземните се качиха в колите и тръгнаха нанякъде. През това време ме беше хванало разтройство и бях в тоалетната. По едно време на врата се тропа.
- Отваряй!
Нямах време да се забърша. Строшиха вратата и нахлуха двама униформени. Питаха ме моя ли е чинията, която блокира пътя и колите не могат да минат. Казах им, че съм на мисия и от миналия понеделник съм на път с инопланетяните, но аварирахме и звъннахме на Белия дом и в момента за помощ да ни изтеглят. Питаха ме къде са извънземните, но през това време се оказа, че тъкмо ги бяха отвели отвлякли тези от Русия. Тъй като не видяха извънземните трябваше да тикам сам чинията извън пътя, за да освободя трафика да мине. Тъй като сивите собственици ги нямаше, не успях да обясня чия е чинията и сметнаха, че съм я карал аз. Нямам книжка, а и в чинията нямаше светлоотразителна жилетка и не разполагаше с винетка. От там ме завеодха в близкото РПУ. Сега срещу мен се води дело. Всички ме изоставиха да се оправям сам с обясненията! Не вярвайте на извънземните! :x
Сигурно е било ужасно. :( Не ти завиждам ! Дано се оправят нещата. :S
iglichkata
07-26-2011, 12:26
за мен това е напълно смешно и невъзможно,толкова луди има :D сигурно се друсаш момче
cigarettekisses
08-15-2011, 08:12
:lol:
SonataArctica
08-15-2011, 08:15
http://i1092.photobucket.com/albums/i402/xkadafi5x/129251430131103.gif
Стигнах до полвината и се отказах. Небивалици :lol:
Biiiitch
08-15-2011, 08:55
Ти си много тъп. Аз определено вярвам че има извънвемни и т.н., ама то твойто са просто небавилици... Пък и с каква точност обясняваш часоветеее... Леле леле :D
Аве как ще знаеш часа, като си се опитал да вземеш телефона си, брато върви за лечение в психиатрия ве :razz: :razz: :razz: :razz:
Аз понякога като сера ми изтръпват краката, понякога и ръце, много различно :D . Та те питам да не би това изтръпване да е не само от страх ами и да не би да е било от акането ти :razz: :razz: xayxayxyaxaxaxyaxyayxaya вие сте ненормални, това ви е темата да си развивате фантазиите :lol: ( ::: ) :D :D :D