Влез

View Full Version : И моите проблеми...

Zar4e
01-16-2010, 14:36
И аз ще споделя тук :( Запознах се с едно момче преди около 2 години...пшаднахме се в една група докато ходихме на уроци,но впоследствие се оказа,че сме от едно даскало...първата половин година за мен той беше просто едно момче...после започнахме да се сближаваме,седяхме заедно,ходехме си заедно,приказвахме си и преди около година хлътнах по него...Много го харесвах и сигурно си е личало...той се подиграваше на друготе момичета,но на мен не винаги б еше на моя страна...Тази година пак се паднахме в една група и аз бях на седмото небе,но след като ни оставаха около 2 месеца заедно той каза,че втрорият срок няма да идва :( За мен беше като удар...2 седмици по-късно му написах СМС в който просто му бях написала ,че го харесвам...не последва отговор...той се отдръпна...в даскало не се виждахме често и не говорехме много...започна да седи до други хора...преди седмица пак седма до мен ,но н е си приоказвахме...седяхме мълчаливо просто така...не сме говорили за СМСса и сега като ни остава около 2седмици ми е супер гадно...все си повтарям да го забравя,но не мога...понякога чак го зяпам през прозореца как играе навън или как минава по коридора... :? Сега какво да правя?Да го забравя ли?...Знам,че няма да се получи,но... :(

SmilezZz
01-16-2010, 15:02
Еми поговори с него..Явно не е очаквал да го харесваш..Не знам..Абе аз съм на мнение да говориш с него..Попитай го защо се държи така..
Успех :)

SunnyTime
01-16-2010, 15:09
Да,както казаха преди мен,поговори с него,кажи какво чувстваш...Успех (:

Zar4e
01-16-2010, 15:11
Веднъж реших да го подхвана този разговор,но...от една страна искам да поговорим,но не ми стиска... :? Колко хора са ни питали дали сме нещо повече от приятели...не ми е ясно какво ще значи"значи само се кефите един на друг?"-коментар на едно момиче от групата,след като и казахме,че не сме... :oops: ще го питам,но не мога да си втълпя ,че вече е свършено..как да си помогна? :(

ivcheto0o
01-16-2010, 15:37
мисля 4е си го изплашила/шокирала с този смс...не можете ли да разберете 4е такива неща не се казват по телефона нито по скаип :? Поговори с него това е единствения на4ин :)

b3b3t0y
01-16-2010, 15:55
Ех,развалила си сичко с тоз СМС :( Тряаше да оставиш нещата така.. ся ш ти е още по-гадно :( Просто си намери занимание и го забрави :)

Zar4e
01-16-2010, 15:59
Нямахме възможност да се видим около месец и единственото което мжех да направя е да му напиша СМС,но оправдания винаги има :oops: Винаги като подхвана тема все или аз я сменям или той...напоследък не си говорим и често си ходим с компания...(не сме вървяли сами от много време :( ) И още едно въпросче дали си заслужава след като след това няма да може да се виждаме за по-дълго от 1-2 минути и тн...някои ми казват да го забравя,други да го дръпна настрани...смятам да го поканя да дойде с компанията на кънки и тогава да поговорим,защото има малка вероятност някой да чуе... :oops:

kombarka
01-16-2010, 16:12
Започни просто с едно "Здравей". Ако ти отговори, значи имаш шанс да загладиш нещата, но едва ли нещо повече. Раговори го за дребни неща, защото непоносимото неловко мълчание е много досадно. :?

Zar4e
01-16-2010, 16:26
Мерси за бързите отоговори на всички ви!Явно няма да се получи,но не мога да го забравя...Здравей си казваме,но само толкова... :? Доста ми е гадно като само мълчим и се опитвам да подържаме някакъв разговор,но все нещо се прецаква... :?

Lashes
01-16-2010, 21:11
Според мен е реагирал така, защото те е смятал за наистина добра приятелка и само това е виждал в теб. Не е очаквал да кажеш нещо такова. Виж опитай се да възвърнеш старото приятелство, знам че отнема доста време, но може да се подредят нещата. Ако ли не - гледаш напред :) Нови занимания, повече разходки с приятели и така :)

Hilary_
01-17-2010, 06:47
За да не се чудиш "какво би станало ако .. " говори с него сега! Събери смелост поне да разбереш дали си е заслужавало или не! .. Дори и отговора да е отрицателен все пак ще ти олекне и ще знаеш, че поне си опитала .. :-o

Zar4e
01-18-2010, 15:40
Влизам си в импулса сега и гледам коментирал профили...щтраквам да видя кои и ми стана много гадно...на всички момичета сложил коментар :-) Чудя се дали изобщо да говоря с него...незнам защо го е направил...Пиша му в скайп отговаря с две думи,а вчра всичко беше ок :? Защо се държи така?Идеи? :(

SmilezZz
01-18-2010, 15:43
Влизам си в импулса сега и гледам коментирал профили...щтраквам да видя кои и ми стана много гадно...на всички момичета сложил коментар :-) Чудя се дали изобщо да говоря с него...незнам защо го е направил...Пиша му в скайп отговаря с две думи,а вчра всичко беше ок :? Защо се държи така?Идеи? :(

Много тъпо ще е да му се сърдиш за това :? ..Не ти ли е малко тъпо да му се сърдиш за това,че е писал целувки на всички момичета :?
Абе поговори с него или се опитай по някакъв начин да му покажеш,че искаш да сте нещо повече от приятели

playboyche
01-18-2010, 15:51
Веднъж реших да го подхвана този разговор,но...от една страна искам да поговорим,но не ми стиска... :?
що да не ти стиска кфо най-много да разбереш истината и да си по-спокойна нищо лошо :)

Zar4e
01-18-2010, 15:57
Ми тъпо е да ама при положение,че досега се е отнасял с теб като с приятел и не е писал някви целувки и тем подобни на кифли от даскалото... :? Все си мисля,че няма смисъл..и без това в края на тазо година се мести от това даскало(не е 7ми клас да не помислите,че сме някфи 1вва група) :? ГАдно ми е,че няма да се получи нищо...Знае,че го харесвам и преди СМСа почти сигурна съм...Аз го харесвам още,но...Днеска се засичаме ама си разменихме погледи и всеки тръгна към неговата компания...Вторник сме на уроци и го питам...невярвам да отговори,но... :?

playboyche
01-18-2010, 15:59
И аз ще споделя тук :(
Чакай в колко раздела ще го напишеш това .... ? :-x

Zar4e
01-18-2010, 16:01
Само в този :) Не съм писала другаде...Ако е станала грешка съжалявам :oops:

candyelle
06-17-2010, 16:44
Според мен си го изплашила с този СМС, като си го пратила изведнъж..Трябваше отначало да започнеш с намеци и след известно време да му признаеш какво чувстваш, но вече минало заминало...Сега съветът ми е да поговориш с него, за да си изясните отношенията..ако тогава пак те отхвърли, най-добре да забравиш за него : ]