View Full Version : какво ще следвате?
mimsssssss
01-16-2010, 21:53
анкетата е само за тези които им предстои да следват. моля тези които няма да са студенти предстоящата година да гласуват за поседното мнение :)
не е важно каква точно специалност изкате да запишете, а с кой предмет по точно. тоест ако е медицина - биология и химия, ако е психиатър - философски цикъл и т.н.
темата я правя, защото имам интерес към какво се насочват днешните младежи.
iLovePussyJuice
01-16-2010, 22:38
Имам въпросче:
Какъв е проблема да гласуват други, освен кандидат-студентите?
Какво не може някой 10 или 11 клас да е наясно с това какво иска да учи? Само в 12ти клас ли могат да се насочват към някаква специалност?
Да не говорим, че има и такива, които от по-рано имат яснота по въпроса.
Какво социално проучване ли правиш?
За желанията на тазгодишния випуск... :-o
ПС- При мен положението е сложно, затова не виждам какво да отговоря... :)
mimsssssss
01-16-2010, 22:45
да точно искам за тазгодишните студенти тази година към какво се насочват, не ме интересува някой че още от 10 клас знае че иска да следва журналистика, примерно. :) ззатова има и отговор че няма да следва тази година
iLovePussyJuice
01-16-2010, 23:08
да точно искам за тазгодишните студенти тази година към какво се насочват, не ме интересува някой че още от 10 клас знае че иска да следва журналистика, примерно. :) ззатова има и отговор че няма да следва тази годинаАз попитах 'какъв е проблема' (защо). :)
vesinka899
01-16-2010, 23:15
аз следвам биология и много ми харесва
да точно искам за тазгодишните студенти тази година към какво се насочват, не ме интересува някой че още от 10 клас знае че иска да следва журналистика, примерно. :) ззатова има и отговор че няма да следва тази годинаАз попитах 'какъв е проблема' (защо). :)
Сигурно иска да огледа за нейната специалност колко са се юрнали. Все тая, и на мен ми е интересно каква е конкуренцията. Или по-скоро колко, че то като аз нямам акъл не дава голямо значение другите на какво ниво са. Айде по възможност наистина не гласувайте тези, които не завършват тази година. Пишете, спамете, но не гласувайте. Ако съм жив след 457 години ще ви черпя по една бира.
SmilezZz
01-17-2010, 08:35
НЕ съм кандидат-студентка /има още доста време/,но все пак ще отговоря..
Ще следвам биология и химия-още от доста малка съм решила да стана лекар.. :grin:
LovelyGirl
01-17-2010, 08:52
С български - икономика.
iLovePussyJuice
01-17-2010, 09:07
Сигурно иска да огледа за нейната специалност колко са се юрнали. Все тая, и на мен ми е интересно каква е конкуренцията. Или по-скоро колко, че то като аз нямам акъл не дава голямо значение другите на какво ниво са. Айде по възможност наистина не гласувайте тези, които не завършват тази година. Пишете, спамете, но не гласувайте. Ако съм жив след 457 години ще ви черпя по една бира.Резултатите от анкета във форум (този форум) обхващаша мнението на около 1% (няма и толкова) от кандидат-студентите ще ви даде ли отговор на въпроса ви за конкуренцията?
Не съм тръгнал да гласувам, искам да ми отговорите. :)
Защо да не гласуват?
Ще ми отговориш ли?
playboyche
01-17-2010, 09:45
ами аз след вече съм но иначе искам да се занимавам най-вече дизайн на сайтчета и на реклами и програмиране
Сигурно иска да огледа за нейната специалност колко са се юрнали. Все тая, и на мен ми е интересно каква е конкуренцията. Или по-скоро колко, че то като аз нямам акъл не дава голямо значение другите на какво ниво са. Айде по възможност наистина не гласувайте тези, които не завършват тази година. Пишете, спамете, но не гласувайте. Ако съм жив след 457 години ще ви черпя по една бира.Резултатите от анкета във форум (този форум) обхващаша мнението на около 1% (няма и толкова) от кандидат-студентите ще ви даде ли отговор на въпроса ви за конкуренцията?
Не съм тръгнал да гласувам, искам да ми отговорите. :)
Защо да не гласуват?
Ще ми отговориш ли?
Във анкетата пише броят на гласувалите, ние ще си правим изводи за извадката. Пък има хиляда теми за кандидатстването, авторката конкретно е помолила в тази да гласуват само завършващите тази година. Ако извадката стане достатъчно голяма, тя ще ви даде информация както за тазгодишното кандидатстване, така и за идните години. Тенденциите са сходни. Ако се намесят и други, самите цифри на анкетата няма да са вече единствения фактор, който трябва да взимаме под внимание.
ПП: Гласувах компютърни специалности, насочил съм се към компютърни науки в Софийски.
mimsssssss
01-18-2010, 15:15
на всички които питат защо? - защото искам да видя конкуренцията, както се изрази един потребител по - горе. :) за тези които няма да са тази година, нека гласуват за последният отговор, защото не ги касае.